Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet tévedek
Bazinga!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
steam, origin: ACE_hun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-új javascript motor, ami elviszi kocsikázni mind az Opera, mind a Google (Chrome) megoldásait
-stealth mód, ami már van a fent említett kettõben, de itt teljes igazán
-"Tab Tearing": ha egy tabot kihúzol a fox-ból, akkor megnyílik egy új ablak és beledobja abba, ehhez lesz külön jobb-gomb parancs a tabokon + két fox ablak között dobálhatod a tabokat
-Syntax Highlighting: oldal forrása nézetben kiemel dolgokat
-még fejlettebb url sáv: különbözõ karakterekkel megváltoztathatod, hogy miben keresse azt, amit beírsz. pl. ha a '^' jellel kezded a szöveget, akkor csak a historyban fog keresni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyik napról a másikra jött nekem egy olyan hibajelenség a FireFox-nál, hogy amikor el akarom indítani akkor maga a program ne indul el csak háttérben fut... ezt akárhányszor megismétlem annyiszor fut a folyamatok között. Ha feladatkezelõbe bezárom és újra elindítom a programot akkor meg megy (de akkor sem mindig). Ha valaki tud legyen szíves segítsen nekem!
Üdvözlettel: Lasat
Be van ugyan állítva hogy mindig jó felbontásban játssza le a videókat ha az elérhetõ, de a régi videóknál csak úgy mûködik ez a dolog, ha beírom a fent említett "kódot".
according to this December, 2008 blog post already requires just two-thirds of the RAM that Firefox 3.0 requires for normal Web-browsing operations.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
http://goo.gl/gd6Zi5
Összehasonlítás:
Az Internet Explorer 20lapnál lefagy. Szval ott még van mit csiszolni 😄
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Segítsen valaki kérem. Mi lehet a baj? Eddig bejött egy oldal mindig de 2 napja ezt az üzit kapom.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Merevlemez formázás elõtt állok,de elszeretném menteni a mozillás linkjeimet,és amik a könyvjelzõkben vannak.Ezeket hol találom,hogyan tudom elmenteni?
Köszi elõre is!
infidel
Az a problémám, hogy ha egy oldalon thumbnail-be vannak a képek és meg akarnám nézni nagyba, mint pl. hasznaltauto.hu-n meg szeretném nézni az adott autóról a képeket akkor megjelenik az új ablak de a képet nem tölti be és kiírja, hogy kész. Ezen csak az IE Tab extension segít, mert úgy betölti rendesen a képeket. Szeretném tudni, hogy hogyan lehetne ezen segíteni.Elõre is köszi!
Tisztánlátás kedvéért ezeket az extension-öket használom:
Adblock Plus
Download Statusbar
Fast Dial
IE Tab
Interclue
Tab Mix Plus
Smart Stop/Reload
Adblock filterset G.updater
infidel
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tudtok mondani olyan programot, amivel pl youtuberól,de más ilyen jellegû helyrõl is tudok videókat letölteni?
köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
http://goo.gl/gd6Zi5
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy másik fórumon olvastam és ott nagyon dícsérik meg minden. >> Ezt a kiegészítõt.
Aki ismeri vagy használja megtenné, hogy néhány mondatban leírja mi ez?
These are my friends, see how they glisten...
A keresõbe már beírtam kulcsszót de nem találtam rá megoldást.
Szeretném formázni a gépem és újratelepíteni rajta mindent, és azt szeretném megtudni, hogy a könyvjelzõimet hogy tudnám úgy elmenteni, hogy késõbb ugyanúgy tudjam õket használni mint formázás elõtt?
Köszönöm^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Szeretnék egy honlapot lementeni kb 2-3 oldal mélységig. Régen ezt ie-ben megtudtam csinálni, de itt a foxban csak az adott lapot menti le.
Valahol be lehetne állítani, hogy az oldalmentésnél hány oldalmélységig mentse le a lapot?
Ez egyébként nem számít soknak, hacsak nem 256 vagy 512MB van összesen.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB