19494
  • Cat 02 #12123
    Hát Linux alatt ha megnyomod a Print Screen-t akkor alapból csinál képernyőképet.
  • Flamer
    aztm ég használtam winen nagyon rég fireshot előtt de szarvolt. fireshothoz képest. nincs valami fireshothoz mérhető?:O
  • BB7
    Screengrab?
  • Flamer
    linux alá nincs fireshot addon. hejette mit ajánlotok ami képes fullscreenes képet késziteni a teljes böngészisi területről?:O
  • gameplusz
    Szedd le ezt az ótvar témát, és máris jó lesz :)
  • mellon
    Halihó.
    Most telepítettem fel a 3.5.2 verziót, de engem zavar a weblapfülek mellett az [URL=http://images.netbag.hu/20090804/18182023592.jpg]"új lap megnyitása"[/URL] ikon. Ezt szeretném eltüntetni. Előre is köszönöm.
  • BB7
    Ha nincs rá valami nagy-tudású vállalakozó szívesen összedobok egy HTML oldalt!
  • szucsy89
    hát nem ártana...benne a legfontosabb addonokkal linkekkel minden:)

amúgy köszi:)
  • ProGabe #12115
    mozbackup: lemented vele az egész profilt, beállítást, akár még az előzményeket is

kéne egy FAQ
  • szucsy89
    hi!

formázni akarok, de nem akarom hogy a firefoxban lévő könyvjelzőim, előzményeim, kedvenceim elvesszenek...melyik mappában vannak ezek?
  • KranaZoli #12113
    Melyik szűrőt érdemes választani?!
    Én most a Külső szűrök között a hufilter-t választottam.
  • Doomista
    Volt egy jobb, amit én kreaáltam, csak valszeg ahova feltöltöttem, törölték vagy ilyesmi, én meg nem mentettem le a gépre, újat meg nem csinálok faszom!
  • KranaZoli #12111
    Köszi! Kipróbálom.
  • Met
    Akkor tipp, hogy mivel lehetne lecsökkenteni a memória használatot 100 mega körül (inkább alá) a mostani 200-250-ről?
  • LoDMaSt
    Adblock Plus nekem tökéletesen működik.
  • KranaZoli #12108
    Ti milyen pop-up és ehhez hasonló add-on-t (addon-okat) használtok?!
    Ami Engem zavar, ha rapidról, megaupload-ról ésatöbbi oldalakról töltök le vmit, akkor mindig bejönnek pop-up ablakok. Ill. akkor is, ha vmihez pl. crack-et keresnék?!

Nem akarom Én teljesen letiltani a flash tartalmat, azok nem zavarnak, csak ezek az átkozott pop-up-ok.

• [HUN]FaTaL
    Amíg a rohadt adobe képtelen natív 64bites flash playert csinálni addig mindegy. Használnám én a 64es IE-t is de nem lehet azt sem.
  • Pio
    Bármelyikről beszélhetünk, több sufnituning 64 bites verzió is van, egyik se hivatalos. a 4-es kiadás előtt nem lesz hivatalos 64 bites verzió.
  • pyrohun #12105
    Atyaég ez a banner de gusztustalan (bocs, nem akarom megbántani az alkotót, de ez van :))
  • autoszimulator
    Firefox 3.5.2 is a regular security and stability update to Firefox 3.5.x.
  • Met
    remélem az, hogy nem zabál 250 mega ramot
  • FZoleee
    frissítés után a megjelenő oldalon azt írja, hogy béta :D milyen változás van benne amúgy?
  • Met
    Erről a Shiretokoról beszélünk ugye?
  • Pio
    64 bites FF nem létezik a Mozillától, amit lehet találni a neten az egy "házi készítésű" cucc.
  • Met
    64 bites FF-ot nem használ senki?
  • DjDano
    MEgérkezett a Firefox 3.5.2!

Firefox 3.5.2 (magyar)
  • desigo
    lol xD
  • BB7
  • Doomista
    FirePedo
  • lally42
    Sziasztok!
    Segítséget kérek! Nem szólalnak meg a videók, kép van - sem a mozillán, sem az operán! Mit állítsak be ezekben a progikban.
    Újra telepítettem a kmplayert és a jetaudiót nem régen, azóta vacakol a két böngésző!
    köszi előre is
  • Narxis
  • Doomista
    Áh ez nem ilyen egyszerű, mivel IE-nél sem engedte, a gond az volt,hogy felemeltem nagy fokozatra a védelmet az antivirus szoftveremnél.
  • 404
    ezt akkor írja (nálam), amikor a letöltéskor hozom létre, hogy hova mentse
    először hozd létre a mappát, ahova menteni akarod a fájlt, aztán menj a rapidra letölteni
  • Doomista
    Oké, megoldva.
  • Doomista
    Valami kis hiba adódott nálam. Leakarok tölteni valamit rapidról, akkor ez jön elő...aztán lefagy az FF. Eddig nem volt ilyen gondom, windows xp reinstall volt.
  • mflex #12088
    köszi ez tényleg jó! :)

a másodikra meg megtaláltam a
    megoldást.

• Pio
    Az elsőre egy nagyon jó opció az Easy DragToGo. Űgy működik, hogy ha tetszőleges linkre kattintasz akkor ha gombfelengedés előtt elmozdítod az egeret akkor általad beállított dolgok történnek. Be lehet állítani, hogy felfele mozdításra új ablakba nyissa meg, lefelére új tabon, satöbbi.
    Azt is tudja, amit te írsz, tehát alapból nem linkként jelenlévő szöveget ha kijelölsz és az link, akkor ugyan ezzel a módszerrel meg tudod nyitni ahogy Neked tetszik, illetve ha nem is link, amit kijelölsz, akkor beállíthatod, hogy a mozdulattól függően keressen rá wikipedián/googleban, satöbbi...
    Úgy tudom van olyan addon is, ami minden weblapon a linkeket hattinthatóvá teszi, de szerintem mindenképp érdemes megismerkedni ezzel, nagyon hatékony addon.

A másik dolog meg passz, nekem ez, hogy "olyan, mint az operában a speed dial" nem sokat mond. Ha leírod, hogy mit kell, hogy tudjon az addon akkor lehet, hogy tudok segíteni :)
  • mflex #12086
    két addon érdekelne, ha létezik...

mint az opera-ban, hogy kijelölés után rögtön ugorhatok vele az adott oldalra

a másik szintén opera-ból a speed dial, de nem a foxtab érdekel, mert az a megnyitott lapokat "raktározza" csak.

létezik ilyen?
  • Shortstop
    nem. bármit nyitok meg nem jó
  • Pio
    Semmilyen honlapon nem megy? Mert ha csak egy adott honlapnál, akkor az is lehet, hogy az adott honlap nem engedélyezi a dolgot.