Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másnál is csinálja ezt?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem tudjátok véletlenül, a 3.1-es verzióba belekerül a beépített e-mail kliens? Mert hallottam olyat, hogy beépített e-mail kliense lesz, vagy a thunderbörd lesz beleépítve nemtudom, nem lenne rosz végülis. Bár ahogy leteszteltem a Bétát, sokkal gyorsabb lesz, mint a jelenlegi friss verzió, szóval várom. Csak nem vágom, hogy miért nyár elején jön, amikor azt mondták/írták a készítõk, tavaly õsszel, hogy december/január eleje, és sehol semmi, majd csak nyáron.. érdekes, de majd csak jön egyszer.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
These are my friends, see how they glisten...
nem próbáltam még soha, de biztos mûködik
Bazinga!
Elõre is köszönöm a válaszokat!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Itt nem nagyon mûkszik a scroll pozíció visszaállítás...
steam, origin: ACE_hun
Bazinga!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szeretném az elõzményeket törölni a Firefoxból,de én csak úgy tudom,hogy kijelölök egy csomót az Elõzmények-Minden elõzmény megj.-ben és jobb klikk-törlés.
Van erre más megoldás is, hogy ne részenként kelljen törölnöm?
köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
adblock plusba hogy lkehet tiltani egy egész oldalt? egyik oldalon ha a kilépésre kattintok átugrik egy pöcs oldalra és nem tudom hogy tegyem szûrésre :| probáltam mindent de ugyláccik nem jól:|
thx
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Ha már a fagyásoknál tartunk: a cégnél nemrég kaptam vadiúj gépet, és valami nagyon durva fagyásokat produkál, amilyet még nem láttam, kék halállal meg minden. (0.93 óta használom, de összesen nem volt még vele ennyi gondom, mint mostanában 1-2 nap alatt. Pedig ott alig használom, és kiterjesztésbõl is csak a legszükségesebbek vannak fent, nem 60-70, mint itthon.) De nemcsak a Firefox csinál ilyet, hanem idõnként más programok is, és gyakorlatilag már minden mást kizártam, úgyhogy ott pl valami hardverhibára gyanakszom, leginkább a memóriára.
foxban meg importálod azt a html fájlt
0: csak az aktív fülön legyen bezárás gomb
1: minden fülön legyen (alapértelmezett)
2: semelyiken ne legyen
3: csak egy gomb legyen, a fülsáv legvégén (mint a Firefox 1.x verziókban)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
firefox 3.0.5 verzióhoz nagyon megköszönném !
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Egy kis problémám van és szeretném a segítségeteket kérni. Kerestem vissza, de nem találtam, lehet, hogy az én hibám, ha már volt téma akkor elnézést.
A Firefoxot használom már majdnem megjelenése óta, de ilyen még nem volt. A legutóbbi windows reinstal után vettem észre, hogy a Firefoxom rapszódikusan lefagy, aztán vagy helyreáll vagy nem. Van úgy, hogy pár pillanattal késöbb jön rendbe, van hogy egy perc után, vagy egyáltalán nem.
Ha valaki hallott már ilyenrõl és esetleg tudja is a megoldást, akkor kérem segítsen. A legújabb Firefoxot használom, de a régebbiekkel is ugyan ez a helyzet.
Köszönöm elõre is!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Chaos Anno Domini
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nyugtázod a megjelenõ figyelmeztetést.
A szûrö részbe beírod browser.download.manager.scanWhenDone
A mellette található érték true.Ezt módositod false értékre.
Újraindítod a böngészõt.Bõven elég,ha a telepített vírusvédelem ellenõrzi a letöltéseket.