19494
-
#12443 a helyesírásos az mennyire más mint ami alapból a foxban van?
van mondjuk olyan amit elolvasva sem tudom mire jó :] (.NET framework)
a flagfox kényelmi szemponton kívül szolgáltat mást?
-
Garfield #12442 * Adblock Plus 1.1.1
* BBCode 0.5.3.1
* CustomizeGoogle 0.76
* Download Statusbar 0.9.6.5
* DownThemAll! 1.1.4
* ErrorZilla Mod 0.39
* Flagfox 3.3.15
* FlashGot 1.2.0.4
* Forecastbar Enhanced 0.9.6
* FxIF 0.2.3
* Gmail Manager 0.5.7.3
* Greasemonkey 0.8.20090123.1
* Hungarian dictionary 1.4
* IE Tab 1.5.20090525
* Java Console 6.0.14
* Java Quick Starter 1.0
* Locator 3.5.20090705
* Microsoft .NET Framework Assistant 1.1
* MR Tech Toolkit 6.0.3.4
* NoScript 1.9.8.8
* Personal Menu 4.2.0
* RAMBack 1.0
* ReloadEvery 3.5.1
* Sage-Too 2.0.0
* Silvermel XT 0.2.1
* SkipScreen 0.1.07282009
* Stop-or-Reload Button 0.2.2
* Tweak Network 1.3
* Update Notifier 0.1.5.5
* Update Scanner 3.0.5
* Xmarks 3.3.2
* µTorrent 0.1.8.2b
A Personal Menu és a Flagfox nélkül még el tudom képzelni az életem, de a többi must have.
(Aki szeret turkálni a FF lelkivilágában, annak kötelező a Mr Tech Toolkit.) -
#12441 Sz*r a géped!
Amúgy nekem se sokkal kevesebb, van, hogy fél perc, de úgy általában 15-20mp.. megszoktam.. kész! Ha idegesítene, akkor Firefox Preloader, de nem érdekel, mert, akkor meg a boot lenne lassabb! -
#12440 nekem csak 10 kiegem van, és legalább fél perc mire betölt :CC -
#12439 köszi
-
#12438 wow mindegy mondjuk én amúgy is az órám légnyomásmérőjét nézem elsősorban, mivel az mindig a karomon van -
#12437 Mars-Hold....ezeket nem mutatja :D -
#12436 nem tudom hol laksz, de itt azért működik :) ha nem ír senki, kipróbálsz párat -
404 #12435 hopp, figyelmetlen voltam, te kiterjesztést keresel (bár, ha beállítod kezdőlapnak,az is megteszi)
tessék, használd egészséggel
-
404 #12434 a 3. találat... -
#12433 http://blackle.com/ -
#12432 hello firefox 3.5 alá van olyan kiegészítő ami a google-t feketére módosítaná már képeket láttam rola de nem találok kiegészítőt.Vagy valahogy át lehet állítani? -
#12431 Én is ezt használom, de elég pontatlan (még Aigner Szilárd is pontosabban jósol, pedig ő aztán...)
Ha valaki tud jobbat, ne féljen elárulni mi az :) -
#12430 sok hasznost használsz amiket én is
my ext:
-AdblockPlus
-AnyColor
-Back to CLose
-Download Statusbar
-Flashblock
-FlashGot
-IE Tab
-Linkification
-PDF Download
-Speed Dial
-Tab Mix Plus
Az Anycolort és a Speed Dialt lehetne mellőzni de azokat meg megszoktam nagyon.
-
#12429 na lefutott, egy-két dolog volt, de a törlésük után sem javult a dolog
közben kiderült hogy 3.0-s firefoxszal is fennáll a probléma, valamint ismerős írta, hogy a BME gépeiről is szarakodnak azok az oldalak
nem lehet valahogy letiltani ezeknek az oldalaknak a cacheből történő betöltését? (mert ha jól értem, azzal van a baj) -
#12428 Forecastbar enhanced       -      Telepítés után Kiegészítők / Forecastbar Enhanced / Beállítások - Megkeresed a városod
-
#12427 Sziasztok!
Látom pár kiegészítőt soroltatok fel.
Tudnátok egy jó időjárás előrejelző kiegészítőt mondani?
köszi szépen! -
#12426 nem csak nekem jelentkezik ez a probléma, úgyhogy nem hiszem hogy vírus lenne, egyik haveromnak szintén ugyanez, meg mozilla support fórumon is láttam ilyen topikot, de ott se kapott választ
vírusirtóm avg van fent, lefuttatom, aztán meglátjuk -
#12425 Futtass le egy a-squared free-t a biztonság kedvéért és írd le mit talált, ha több dolgot talált akkor csinálj egy képet róla és azt tedd be. -
#12424 Vírus. -
#12423 nem vírus? -
#12422 sziasztok
az utóbbi napokban néhány weboldal betöltésekor bejön az oldal, majd azonnal el is tűnik, és teljesen fehér oldal jön be helyette, majd elkezd tölteni a firefox de nem jön be az oldal.
a Vissza gomb mellett ha lenyitom az előzményeket, akkor látni, hogy akkor nem tölt be, ha ilyen wyciwyg://szám/webcím címen próbálkozik
elég zavaró 5-10-szer újratölteni egy oldalt, hogy végre meg is tudjam nézni, van valami ötletetek erre a problémára?
firefox 3.5-öm van, a legújabb 3.5.3 is ezt csinálja, és a cache törlése sem segít -
#12421 Letölthetsz még 25-öt. -
#12420 Csak azért lovagoltunk ezen, mert hát ez is egy téma itt na :) Ki lehet beszélni :)
Nálam csak ezek vannak:
AdblockPlus
Cutemenus Classic
Gmail Checker
LinkificatiNon
MinimizeToTray
ScreenGrab
WOT.
Ami ezek közül "értelmetlen", az a Cutemenus Classic.
Régebben fent volt még csomó minden...pl Forecastbar,FoxyTune,McAfee siteadvisor, megy egyéb biztonsági kiterjesztések... -
#12419 nyugi, azt is tudom honnan ered... :)
amit mondok hogy mindenki arra használja a foxot amire igénye van vagy amit már megtapasztalt, ennyi. Ezért fölösleges lovagolni ilyen dolgokon, de nekem mindegy :) -
#12418 egy négerkisgyerkőcöt. -
#12417 Csak kamuztam...inkább vicc is volt... -
#12416 wow, mondtam hogy nincs izom Notebookom de azért csak gratulálok, jó lehet:) -
Pio #12415 Nekem pont 25 firefox addonom van, mit nyertem? :) -
#12414 Nekem meg fut egyszerre a GTA 4 meg a Crysis maxon, tabbal váltva. -
Thanatos #12413 menő vagy :) -
#12412 nekem mindig 4 tab van nyitva amikor megnyitom a foxot :)
és a betöltést a teljes betöltésre értem (minden lap full betöltve) mert ennyi erővel nekem is annyi idő alatt megnyitja a foxot. Ezenkívül nincs olyan izom gépem (azazhogy nekem Notebookom van), viszont ehhez képest olyan gyorsan betölti mint a telepítés elején, szinte nem is lassítanak rajta a kiterjesztések :] -
#12411 Na ugye...nekem 1 se. -
#12410 2-3 másodperc -
#12409 nem
mindegyik a hasznomra van
kedvedért a MINDENNAP használtosak:
Download Statusbar (ez Kell)
Downloadhelper (főleg youtube..)
Fission (ez mindenképpen látszódik amúgy is)
Forecastbar Enhanced (ez is)
Greasemonkey (ez is (linkeknél))
Linkification (fórumon, hülyevagy? persze hogy kell :) )
Searchload options - ez Megkönnyít, Egyszerűsít mint mondtam
Sztakidict - ez szerintetek nem kell? :)
Undo Closed Tabs button - ha vissza akarok menni a tabra, persze hogy könnyít rajtam
Webmail Notifier - könnyít
A többi meg mindenképpen kisegít. -
#12408 Nem tölt be a FF 10 perc alatt ? :D -
#12407 nemviszed tulzásba? nekem 4 kiegészitőm van csak-..w| -
#12406 ezt egyszer említettük:) nekem ezek:
Adblock Plus: hát igen, minden kellemetlen dolgot blokkol
Download Statusbar - letöltés-csíkjelző alul
Downloadhelper - hát igen, minden videót letölt
Fission - safari folyamatjelző
Forecastbar Enhanced - időj.-jelzés
FxIF - képek exif fényképezési adatai
Greasemonkey - pl. halott linkek jelzése, rapidshare-autoletöltés, youtube-ra dalszöveg beékelése
IE tab - ha csak így műkszik vmi.
Linkification - linkké alakítja a leírt url címet, nem kell másolgatni
Locator - jobbgomb egy címre (város, utca), és külön ablakban egyből odaugrik google mapon
PDF download - élőlinkekkel stb. le tud menteni Pdf-ben egy honlapot
ScreenGrab - egész oldalt lementi hosszában képként, vagy csak az éppen látható részét, illetve egy egérrel kijelölt részt képként kiment
SearchLoad Options - arra hsználom hogy a Firefox keresőjébe írva a keresendő szót, azt új tabba megnyitva megkeresi, és kitörli a szót a Firefox keresőjéből (nem marad ott benn folyton)
Sztakidict - jobbgomb szóra, kiejtéssel együtt szótár - hasznos segítség sokszor
Undo Closed Tabs button - bezárt lap gombnyomásra újranyitása - ill. korábbi lapok egybőli megtekintése
WebMail Notifier - jelzi hogy levelem jött Gmail-be, így nem kell folyton nézegetni, és nem hagyok ki napokig esetleg egy levelet
WOT - Web of trust - érdekességnek tettem fel, nézi mennyire megbízható egy oldal :) -
404 #12405 á, a halottmacskásból már rég kinőttem, most az extremrottenest használom
szóval, a "must have" kiterjesztések:
adblock+
mr tech toolkit
dowloadhelper
flashgot
-