19494
  • lck #12683
    Qrva port.hu - sikerült a fejlécbe reklámot rakni neki az adblock ellenére.
    Nálatok is van ? Valahogy nem lehet mégis csak kilőni ?
  • gergely1991
    Eszközök>kiegészítők majd a "bővítmények" kiválaszt majd a shockwave flash majd "letilt" vissza állítani ugyanúgy csak a "Engedélyezés" gombra kattintasz( bár a FF felajánlja hogy elindítsa-e a flash-t) ezzel kb 89 ezer. körülire ugorhat.
    Amúgy egyet érek a #12681-essel,"hogy sokat tud enni szegény" és hogy ha több lap van megnyitva eléggé lelassítja a rendszert...
  • Amse
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
    Ez egy nagyon jó kis kiterjesztés. Minden flash-t letilt és csak akkor indítja el, ha ráböksz. Természetesen beállíthatsz rajta kivételek-ek szóval pl a youtube-on alapból menni fognak a flash-ek, ha akarod.
    Ez valószínűleg kicsit levesz a proci terheltségéről, de a firefox nem egy kevés memóriát igénylő program sajnos. A sok tab és kiterjesztés eléggé le tudják fogni a gépet.
  • Geriga
    "Nézz körül itt Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva..."
    Ezt nekem írta!!!

Egyébként ott minden rendben van. Ezen kívül valami tipp esetleg?
  • Orionk
    Hol kellene a kiegészítőknél a flash-t kikapcsolni?

Itt körül néztem, de nem tudom, hogy mit kellene itt beállítaniom:
    Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva...

Állítsam be, hogy az oldalak ne a saját színükkel jelenjenek meg?

Egyébként mostmár egyre gyakrabban terhelődik, ha megy a firefox.Egyszerűen már az egér kurzor is lelassul, ha firefoxban mozognék. Pár napja kezdődött ez, most is csak az sg van megnyitva, és viszi a procit mint állat.:

IIT IS LÁTSZIK
  • Carloska
    Mozilla Firefox 3.6 Beta 1

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.6b1/win32/hu/Firefox%20Setup%203.6%20Beta%201.exe
  • gergely1991
    Nézz körül itt Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva...
  • gergely1991
    És ha a kiegészítőknél a flash-t kikapcsolod akkor is terhelődik?
  • Orionk
    Hy!

Egy kis segítséget kérnék.

A mozilla firefox miért viszi 70-90 %ban a procit?

Megnyitom a slagerradio.hu-t, és megnövekszik a cpu teljesítménye, a laptop ventije forog is mint állat, és felhangosodik.
    Aztán hiába ikszelem ki a slagerradio portálját, már csak akkor esik le a cpu teljesítménye, ha kilépek egész firefoxból.

Sok lenne a script a honlapon?
  • Amse
    Hi! Az a gondom, hogy csak és kizárólag a firefox nem képes a 8080-as port-ra csatlakozni. Pla van egy weblap aminek a css-e 8080-as porton van és azt nem tudja betölteni csak a szövegeket. Minden más program tudja használni sőt a firefox ie-tab-al is. Biztos nem tűzfal gond. Adblock van fent ami tiltja a dolgokat, de abban ilyen port beállítást nem találtam szóval nem tudom mitől lehet. Valakinek ötlet?
  • Geriga
    Szevasztok!
    Firefox 3.5.4
    Tünet: A betűszíneket össze-vissza kavarja, sokszor olvashatatlan az egész.
    Próbálkozásaim: Telepítettem 3.5.3-at azzal is szar illetve próbáltam javításokat telepíteni az eredmény ugyanaz.
    Tipp???
    Mielőtt nem telepítettem újra a windowst jól működött. Előre is köszi a választ!
    Gery
  • Pio
    Külön mappába.
    Részemről továbbra is inkább a türelem rózsát terem, semmi olyan jellegű újítás nincs benne, ami sürgőssé tenné számomra.
  • lck #12671
    Külön mappába akar települni, vagy az alap firefoxba ?
  • Narxis
    jeeeeeeeeeee
  • berczely
    Kijött 3.6 béta!
  • Pio
    1. about:config megnyit
    2. browser.download.manager.scanWhenDone kereső részbe beír
    3. duplaklikkel false-ra állít
    4. ???
    5. profit
  • Sordoran
    Nekem tegnap frissült 3.5.4-re és azóta ha rámegyek a Könyvjelzők menüsorra egyből összeomlik a progi. Más is tapasztalt ilyet?
  • tazis
    megtudná mondani valaki melyik az az addon, amelyikkel közvetlenül a menüsorból tudom elérni a téma választékot.
  • daxan
    Hi! Hogyan tudom beallitani azt, hogy a letoltesek vegen ne legyen virusellenorzes?
  • biomage
    miután írtam a hszt, megnéztem van e új verzió, fel is telepíttetem, és úgy tűnik minden probléma eltűnt :D
  • Garfield
    Nekem az előző verzió csinálta ezt, a 3.5.4-nél még nem tapasztaltam.
  • armageddon666
    Úgy rémlik updatelt...
  • biomage
    te is az új verziót használod?
  • armageddon666
    én is ilyesmit vettem észre :(
  • biomage
    Ja és még egy tünet :S
    Ha új ablakra klikelek egérrel, akkor is gondolkodik.
  • biomage
    Mostanában az FF, irtó lassú nálam, bármelyik weblapra megyek, minimum 2 MPet gondolkozik,aztán kezd tölteni, és a teljes betöltés előtt újból 2 MPig gondolkodik.
    Segítsetek :S
  • Doomista
    Kiválóan működik.
  • kirol
    Ebben a verzióban valamit elkúrtak. Eltűnt minden bővítményem, a témák nem válthatók.
    Csesszék meg! Ilyen még sose volt.

Nálatok jó az új verzió?
  • fery02
    Leítam a hsz-ban, hogy miért. De valószínűleg a hirdetések miatt volt. Majd valamikor felrakok egy Adblock-ot.
  • gergely1991
    nem,nálam normális mert?
  • gergely1991
    Nálam is frissült....
    És már letölthető..
  • fery02
    Ezt az sg-s cikket megnyitva nálatok is folyamatos 100%-ra megy a processzor terhelés? :S
    Ez nem az aláírásomban lévő konfigra vonatkozik, hanem egy régebbi P4-re.
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeem :D
  • Doomista
    Hűűűhaaa, repeszt mint a szél
  • Benny04
    és még mindig lassú? :D
  • Narxis
    Sok biztonsági hibát javítottak. Link
  • Narxis
    Nekem már autoupdaten keresztül frissítette.
  • Pio
    Pedig kint van FTPn is. Gondolom szokásos módon lassan frissítgetik az oldalakat, az auto frissítés sokszor napokat is késik...
  • XRV
    erdekes nemzetkozi oldalakon csak 353 asr latom meg
  • Netgear
    Firefox 3.5.4már kinn