19494
-
#12683 Qrva port.hu - sikerült a fejlécbe reklámot rakni neki az adblock ellenére.
Nálatok is van ? Valahogy nem lehet mégis csak kilőni ? -
#12682 Eszközök>kiegészítők majd a "bővítmények" kiválaszt majd a shockwave flash majd "letilt" vissza állítani ugyanúgy csak a "Engedélyezés" gombra kattintasz( bár a FF felajánlja hogy elindítsa-e a flash-t) ezzel kb 89 ezer. körülire ugorhat.
Amúgy egyet érek a #12681-essel,"hogy sokat tud enni szegény" és hogy ha több lap van megnyitva eléggé lelassítja a rendszert... -
#12681 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
Ez egy nagyon jó kis kiterjesztés. Minden flash-t letilt és csak akkor indítja el, ha ráböksz. Természetesen beállíthatsz rajta kivételek-ek szóval pl a youtube-on alapból menni fognak a flash-ek, ha akarod.
Ez valószínűleg kicsit levesz a proci terheltségéről, de a firefox nem egy kevés memóriát igénylő program sajnos. A sok tab és kiterjesztés eléggé le tudják fogni a gépet. -
Geriga #12680 "Nézz körül itt Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva..."
Ezt nekem írta!!!
Egyébként ott minden rendben van. Ezen kívül valami tipp esetleg? -
Orionk #12679 Hol kellene a kiegészítőknél a flash-t kikapcsolni?
Itt körül néztem, de nem tudom, hogy mit kellene itt beállítaniom:
Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva...
Állítsam be, hogy az oldalak ne a saját színükkel jelenjenek meg?
Egyébként mostmár egyre gyakrabban terhelődik, ha megy a firefox.Egyszerűen már az egér kurzor is lelassul, ha firefoxban mozognék. Pár napja kezdődött ez, most is csak az sg van megnyitva, és viszi a procit mint állat.:
IIT IS LÁTSZIK -
#12678 Mozilla Firefox 3.6 Beta 1
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.6b1/win32/hu/Firefox%20Setup%203.6%20Beta%201.exe -
#12677 Nézz körül itt Eszközök>Beállítások majd a tartalomnál a "színek" menüpontot választva...
-
#12676 És ha a kiegészítőknél a flash-t kikapcsolod akkor is terhelődik? -
Orionk #12675 Hy!
Egy kis segítséget kérnék.
A mozilla firefox miért viszi 70-90 %ban a procit?
Megnyitom a slagerradio.hu-t, és megnövekszik a cpu teljesítménye, a laptop ventije forog is mint állat, és felhangosodik.
Aztán hiába ikszelem ki a slagerradio portálját, már csak akkor esik le a cpu teljesítménye, ha kilépek egész firefoxból.
Sok lenne a script a honlapon? -
#12674 Hi! Az a gondom, hogy csak és kizárólag a firefox nem képes a 8080-as port-ra csatlakozni. Pla van egy weblap aminek a css-e 8080-as porton van és azt nem tudja betölteni csak a szövegeket. Minden más program tudja használni sőt a firefox ie-tab-al is. Biztos nem tűzfal gond. Adblock van fent ami tiltja a dolgokat, de abban ilyen port beállítást nem találtam szóval nem tudom mitől lehet. Valakinek ötlet? -
Geriga #12673 Szevasztok!
Firefox 3.5.4
Tünet: A betűszíneket össze-vissza kavarja, sokszor olvashatatlan az egész.
Próbálkozásaim: Telepítettem 3.5.3-at azzal is szar illetve próbáltam javításokat telepíteni az eredmény ugyanaz.
Tipp???
Mielőtt nem telepítettem újra a windowst jól működött. Előre is köszi a választ!
Gery -
Pio #12672 Külön mappába.
Részemről továbbra is inkább a türelem rózsát terem, semmi olyan jellegű újítás nincs benne, ami sürgőssé tenné számomra. -
#12671 Külön mappába akar települni, vagy az alap firefoxba ? -
#12670 jeeeeeeeeeee -
#12669 Kijött 3.6 béta! -
Pio #12668 1. about:config megnyit
2. browser.download.manager.scanWhenDone kereső részbe beír
3. duplaklikkel false-ra állít
4. ???
5. profit -
#12667 Nekem tegnap frissült 3.5.4-re és azóta ha rámegyek a Könyvjelzők menüsorra egyből összeomlik a progi. Más is tapasztalt ilyet? -
tazis #12666 megtudná mondani valaki melyik az az addon, amelyikkel közvetlenül a menüsorból tudom elérni a téma választékot. -
#12665 Hi! Hogyan tudom beallitani azt, hogy a letoltesek vegen ne legyen virusellenorzes? -
#12664 miután írtam a hszt, megnéztem van e új verzió, fel is telepíttetem, és úgy tűnik minden probléma eltűnt :D -
Garfield #12663 Nekem az előző verzió csinálta ezt, a 3.5.4-nél még nem tapasztaltam. -
#12662 Úgy rémlik updatelt... -
#12661 te is az új verziót használod? -
#12660 én is ilyesmit vettem észre :( -
#12659 Ja és még egy tünet :S
Ha új ablakra klikelek egérrel, akkor is gondolkodik. -
#12658 Mostanában az FF, irtó lassú nálam, bármelyik weblapra megyek, minimum 2 MPet gondolkozik,aztán kezd tölteni, és a teljes betöltés előtt újból 2 MPig gondolkodik.
Segítsetek :S -
#12657 Kiválóan működik. -
#12656 Ebben a verzióban valamit elkúrtak. Eltűnt minden bővítményem, a témák nem válthatók.
Csesszék meg! Ilyen még sose volt.
Nálatok jó az új verzió? -
#12655 Leítam a hsz-ban, hogy miért. De valószínűleg a hirdetések miatt volt. Majd valamikor felrakok egy Adblock-ot. -
#12654 nem,nálam normális mert? -
#12653 Nálam is frissült....
És már letölthető.. -
#12652 Ezt az sg-s cikket megnyitva nálatok is folyamatos 100%-ra megy a processzor terhelés? :S
Ez nem az aláírásomban lévő konfigra vonatkozik, hanem egy régebbi P4-re. -
#12651 Neeeeeeeeeeem :D -
#12650 Hűűűhaaa, repeszt mint a szél -
#12649 és még mindig lassú? :D -
#12648 Sok biztonsági hibát javítottak. Link -
#12647 Nekem már autoupdaten keresztül frissítette. -
Pio #12646 Pedig kint van FTPn is. Gondolom szokásos módon lassan frissítgetik az oldalakat, az auto frissítés sokszor napokat is késik... -
XRV #12645 erdekes nemzetkozi oldalakon csak 353 asr latom meg -
#12644 Firefox 3.5.4már kinn