Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
steam, origin: ACE_hun
mert a régibe írhatok akár 50 honlapot is, és elmenti, az újba csak 12-õt...én meg szeretem ha elvannak mentve a régebben látogatott honlapok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Peldaul az omega jelet az Unicoe UTF-8 jol jelenitti meg, de peldaul ugyanazon az oldalon az No (numero) jelet mar nem es csak egy kocka van a helyen es sorolhatnam.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg tudja valaki mondani, Firefox-al miért ilyen az sg
[/url][/img]
Közben Explorerel jó
Még az INdex.hu is hasonló más oldalak általában nem ilyenek, de ez nem tudom mitõl lehet.
Most hogy kitapasztaltam nagyjabol a bongeszot, azt kell mondjam nem vagyok teljes mertekben elegedett vele, mint ahogy a 2es verzioval voltam.
Pl a tobb jelszo megjegyzese egy URL-en, nem mukodik.
Sok oldal megjelenitese nem megfelelo, mint peldaul betutipusok az oldalakon jo par helyen nem jol jelennek meg, meg a betukeszletek atallitasa utan sem, vagy oldalframek helyei es sorolhatnam a sok apro hibat, ami neha eleg megkeseritti a bongeszest.
These are my friends, see how they glisten...
egyébként az opera igen tetszetõs böngészõ. Letisztult.
még egy kérdés:
az baj-e, hogy két + egy böngészõt használok?
(mozilla, opera + ie)
Az IE túlságosan beépített része a Windows-nak, maradéktalanul nem is lehet eltávolítani (illetve elég nehéz), és ha megpróbálja valaki, akkor egy csomó minden nem fog mûködni (pl az Intézõ is használja egyes részeit), és instabillá is válhat tõle az egész rendszer.
Akkor linux alatt csk wine -el menne ?! 😊
Az IE-t sima mezei felhasználói módszerekkel nem lehet kitörölni.
Ha kilehetne akkor is mûködnének a böngészõk - csak MS naon szomorú lenne.
ez a mozilla meg az opera nem az internet explorer-rel mûködik?
egyáltalán az xp-bõl ki lehetne törölni teljesen az ie-t? és utána müködnénének az amlített böngészõk nélküle is? vagy ie nélkül is mûködnének?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
translate addonból létezik olyan ami tud magyar nyelvet is?
mert én nem találtam pedig végigpróbáltam jópárat
egy hasonlót szeretnék amiben a magyar is benne van

A címsornál a lenyíló lista alapból tényleg 12 elemet mutat, de ezt lehet módosítani az about:config-ban a browser.urlbar.maxRichResults értékének módosításával. Megjegyezni mindent megjegyez, az elõzményeket és a könyvjelzõket is beleértve, és ha elkezdesz valamit beírni, aszerint módosul a lista, amit mutat. Törölni belõle sima Delete-tel lehet, kivéve a sárga csillagosokat, mert azok könyvjelzõk, azokat értelemszerûen elõször a könyvjelzõk közül kell (vagy Könyvjelzõk / Könyvjelzõk kezelése, vagy megnyitod az oldalt, duplakatt a sárga csillagra és Könyvjelzõ eltávolítása).
Azok az oldalak, amiket nem használsz, elég hamar kikopnak a listából, ha elkezded használni és lesz már elég adat a látogatások gyakoriságáról. A meg nem látogatott oldalakat (pl az elején a könyvjelzõket) a Hide Unvisited kiterjesztéssel lehet eltüntetni, és ha zavar, hogy kétsorosan mutatja az oldalakat, azon meg az Oldbar kiterjesztés segít.
persze vkinek bejön ez a dolog , de nekem nem.
LZ forever
addig is operát használok, azzal nincs eza gond.
Próbáld meg törölni a Letöltések elõzményeit (Eszközök / Letöltések / Lista törlése), túl hosszú lista okozhat pl ilyesmit.
A mozilla böngészõjébõl, hogy lehet kitörölni a könyvjelzõ webcímeit?
most telepítettem a legfrissebbb verzióra, és állandóan alapból el van mentve a különbözõ firefox weboldalai... ccleaner sem segít rajta, se a manuális törlés a könyvjelzõ ikonjára kattíntva.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
LZ forever
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
kimásolod a címet, ctrl+t és már mehet is a ctrl+v, mert új lap nyitásakor aktív lesz a címsor (legalábbis nálam, mert így van beállítva, amihez szerintem elég, hogy új lapnál ne nyissa meg a kezdõoldalt)
amúgy meg linkification...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.