Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jelszavakhoz próbáld ki a Sxipper kiegészítõt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prince23
Észrevettem, de gondoltam, hogy valami kieget kell rá pakolni és helyre jön a probléma, de most jó ez a 2-es verzsó.

steam, origin: ACE_hun

Prince23
Már mint hogy több webcímet tudjon elmenteni? erre van kieg? amúgy hogy hívják azta kieget?
mert a régibe írhatok akár 50 honlapot is, és elmenti, az újba csak 12-õt...én meg szeretem ha elvannak mentve a régebben látogatott honlapok.

Narxis
A 2-es verzióhoz már nincs támogatás, arról nem is beszélve, hogy a 3-as biztonságosabb ha pedig nem tetszik az új címsorkezelés egy kiegészítõvel visszaállíthatod a régit. Már ha erre gondoltál.

Prince23
Én ezért is tettem fel vissza a 2-es verziót, mert több honlapot képes megjegyezni, míg a legújabb mindössze 12-õt, plusz a kezdõlap

[Jakuza]
Szerintem meg Nezet menu > Oldalstilus> Alap oldalstilus.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na de en nem arrol beszeltem, hanem a karakterkodolasrol.
Peldaul az omega jelet az Unicoe UTF-8 jol jelenitti meg, de peldaul ugyanazon az oldalon az No (numero) jelet mar nem es csak egy kocka van a helyen es sorolhatnam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ctrl + F5 / gyorsító tár ürítés.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Breki33
Sziasztok

Meg tudja valaki mondani, Firefox-al miért ilyen az sg

[/url][/img]

Közben Explorerel jó
Még az INdex.hu is hasonló más oldalak általában nem ilyenek, de ez nem tudom mitõl lehet.
Betûtípus akkor nem jelenik meg ha nincs a gépeden az adott betûtípus 😊

[Jakuza]
Hat azert vannak problemak jocskan.
Most hogy kitapasztaltam nagyjabol a bongeszot, azt kell mondjam nem vagyok teljes mertekben elegedett vele, mint ahogy a 2es verzioval voltam.

Pl a tobb jelszo megjegyzese egy URL-en, nem mukodik.
Sok oldal megjelenitese nem megfelelo, mint peldaul betutipusok az oldalakon jo par helyen nem jol jelennek meg, meg a betukeszletek atallitasa utan sem, vagy oldalframek helyei es sorolhatnam a sok apro hibat, ami neha eleg megkeseritti a bongeszest.

Prince23
Hát ja, az IE8 most nagyon firefoxos stílusban van...

Sil78
Most már egész tûrhetõ. Láttad volna pár verzióval ezelõtt, elég túlzsúfolt volt (meg még reklámcsík is volt benne évekig). A Firefox megjelenése óta sok mindent átértékeltek õk is, csakúgy, mint az IE-nél.

These are my friends, see how they glisten...

Prince23
Sokat gondolkodtam errõl, de végül visszatettem újra a mozillát.
egyébként az opera igen tetszetõs böngészõ. Letisztult.

Sil78
Használhatsz akárhány böngészõt, egyszerre is, csak nem árt, ha az egyiket alapértelmezetté teszed.

Prince23
Hm, köszi a taralmas választ, most már világos. egyébként gondoltam, hogy mondjuk nem mûködne a netem, zha eltávolítanám az ie-t

még egy kérdés:
az baj-e, hogy két + egy böngészõt használok?
(mozilla, opera + ie)

Sil78
Nem kérdezel olyan nagyon hülyeséget. A Firefox, Opera, Safari, Chrome (meg még sok más) ún. alternatív böngészõk, ezek teljesen függetlenek az IE-tõl, mennek nélküle, természetesen. Vannak viszont olyan böngészõk is, amik az IE motorját használják, pl a Maxthon, Avant Browser meg hasonlók, ezek nem mennek az IE nélkül.
Az IE túlságosan beépített része a Windows-nak, maradéktalanul nem is lehet eltávolítani (illetve elég nehéz), és ha megpróbálja valaki, akkor egy csomó minden nem fog mûködni (pl az Intézõ is használja egyes részeit), és instabillá is válhat tõle az egész rendszer.

lck
Hála istennek nem.
Akkor linux alatt csk wine -el menne ?! 😊
Az IE-t sima mezei felhasználói módszerekkel nem lehet kitörölni.
Ha kilehetne akkor is mûködnének a böngészõk - csak MS naon szomorú lenne.
Prince23
Lehet hülyeséget írok, szal:
ez a mozilla meg az opera nem az internet explorer-rel mûködik?
egyáltalán az xp-bõl ki lehetne törölni teljesen az ie-t? és utána müködnénének az amlített böngészõk nélküle is? vagy ie nélkül is mûködnének?

Narxis
lol

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

desigo
köszi
kipróbálom...
Sil78
A FoxLingo-ban mintha lenne magyar is. De szvsz nincs olyan fordítóprogram, ami igazán használható lenne magyar nyelvvel is.

desigo
üdv
translate addonból létezik olyan ami tud magyar nyelvet is?
mert én nem találtam pedig végigpróbáltam jópárat

egy hasonlót szeretnék amiben a magyar is benne van

Narxis
Szerintem az a baja, hogy nem olyan a címsor mint a 2-esben. Vagyis ez a tippem, lehet tévedek. 😄

Sil78
Tényleg elmagyarázhatnád, hogy pontosan mi a gondod, akár képekkel. A "Mozilla böngészõje" alatt a Firefox címsorát érted, ugye? De mit jelent, hogy "nem az igazin ez a honlap"?
A címsornál a lenyíló lista alapból tényleg 12 elemet mutat, de ezt lehet módosítani az about:config-ban a browser.urlbar.maxRichResults értékének módosításával. Megjegyezni mindent megjegyez, az elõzményeket és a könyvjelzõket is beleértve, és ha elkezdesz valamit beírni, aszerint módosul a lista, amit mutat. Törölni belõle sima Delete-tel lehet, kivéve a sárga csillagosokat, mert azok könyvjelzõk, azokat értelemszerûen elõször a könyvjelzõk közül kell (vagy Könyvjelzõk / Könyvjelzõk kezelése, vagy megnyitod az oldalt, duplakatt a sárga csillagra és Könyvjelzõ eltávolítása).
Azok az oldalak, amiket nem használsz, elég hamar kikopnak a listából, ha elkezded használni és lesz már elég adat a látogatások gyakoriságáról. A meg nem látogatott oldalakat (pl az elején a könyvjelzõket) a Hide Unvisited kiterjesztéssel lehet eltüntetni, és ha zavar, hogy kétsorosan mutatja az oldalakat, azon meg az Oldbar kiterjesztés segít.

Nem sima Elõzményekre gondolsz ? -.^

Prince23
Ott már kitröltem, de nem az igazin eza honlap, kevés webcímet tud megjegyezni, mindössze 12 + a kezdõlap. Inkább váltottam operára, ott sokat tud elmenteni, a könyvjelzõs hülyeség nékül.
persze vkinek bejön ez a dolog , de nekem nem.

Sil78
Ha csinálsz egy tiszta, új profilt a beállítások átvitele nélkül (Firefox becsuk, Start menü / Futtatás: firefox.exe -p vagy -profilemanager), abban sem mûködik?

Könyvjelzõk/Könyvjelzõk kezelése.../

Sil78
Akkor ezt most tényleg nem értem, de lehet, hogy csak mert fáradt vagyok. Ha az a bajod, hogy ha rákattintasz a csillagra a címsorban, akkor beteszi az oldalt a könyvjelzõk közé, akkor minek kattintgatsz rá? Ez pont arra való. Ha meg már sárga, és duplán kattintasz rá, akkor tudod szerkeszteni vagy eltávolítani a könyvjelzõk közül.

Sehol nem mûködik. Ez most egy teljesen új Win, teljesen új Firefox telepítés, aminek a beállításait a mozbackuppal állítottam vissza. De az elõzõn sem ment már. Kiürítettem a letöltési listát, letöröltem az összes kiegészítõt, de semmi 😮

LZ forever

Prince23
Ez nem segített, a könyvjelzõ (sárga színû csillagotÖ szeretném letiltani, kétszer elmenti pl. az sg.hu-t, amikor lenyítom

addig is operát használok, azzal nincs eza gond.

Szerencsejáték RT. Online Fogadási oldala nálatok mûködik? Firefox-ban nem jól jelennek meg a mezõk, IE-ben jó... gáz...

Narxis
Jeeeeeee, már várom! De azért jöhetne már az RC is. 😄

Sil78
Mutass egy konkrét példát, hol nem mûködik. (Vagy sehol?) Pontosan mire kattintasz? Használsz valamilyen letöltéssel kapcsolatos kiterjesztést és/vagy külsõ letöltésvezérlõt?

Próbáld meg törölni a Letöltések elõzményeit (Eszközök / Letöltések / Lista törlése), túl hosszú lista okozhat pl ilyesmit.

Sil78
Egyébként jövõ hétre várható a 3.5 béta 4 megjelenése (23-a körül), és jön a 3.0.9 is, amiben kijavítják többek közt azt a bugot is, amivel itt páran már találkoztak (amikor egy sérült adatbázisfájl miatt idõnként elfelejtette a Firefox a sütiket). 😉

Sil78
Akkor próbáld ki a másikat, annak vannak.

Sil78
#10932.

Prince23
Hello!

A mozilla böngészõjébõl, hogy lehet kitörölni a könyvjelzõ webcímeit?

most telepítettem a legfrissebbb verzióra, és állandóan alapból el van mentve a különbözõ firefox weboldalai... ccleaner sem segít rajta, se a manuális törlés a könyvjelzõ ikonjára kattíntva.

Jaffa 2843
past to tab and go-nak nincsenek beállításai :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Az miért van, h ha le akarok tölteni valamit, és rákattintok, hogy Fájl mentése, nem csinál semmit?

LZ forever

Sil78
Az adott kiterjesztés beállításai közt. (Legalábbis a Paste and Go-nál, nekem az van fent. A másikat passz, de biztos van abban is ilyen.)

Jaffa 2843
hol lehet billentyüparancsot konfigurálni hozzá?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

[HUN]FaTaL
ctrl+c, ctrl+t, ctrl+v, enter

http://goo.gl/gd6Zi5

ProGabe
?

kimásolod a címet, ctrl+t és már mehet is a ctrl+v, mert új lap nyitásakor aktív lesz a címsor (legalábbis nálam, mert így van beállítva, amihez szerintem elég, hogy új lapnál ne nyissa meg a kezdõoldalt)

amúgy meg linkification...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja, frissítettem rá, bár utána is csinálta. Aztán most leszedtem jópár kiterjesztést, fõleg ilyen download managereket, és most jónak tûnik Adblock-al együtt is. Én arra is gondoltam, hogy ez az ajnasz.hu -ról letöltött cuccban volt valami, ami néha lefogta...

Sil78
"Paste and Go" vagy "Paste to Tab and Go" kiterjesztés, amelyik tetszik. A billentyûkombinációk meg konfigurálhatók hozzá.

Narxis
Megjelent az AdBlock Plus 1.0.2, lehet javították ezt a problematikát.