19494
  • ibrik
    Win7 alatt:
    "....\Users\fióknév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\bookmarkbackups" mappa.

De úgy is megtalálod őket, ha a "c:\Documents and Settings"-en belül rákeresel a "*.json" fájlokra...
  • gator
    hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a előző rendszeren a FireFox mentett könyvjelzőimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.
  • Aquir
    Adobe honlap
  • Rage47
    pontosan ezt hogy kellene kiviteleznem?
  • autoszimulator
    frissítsd a flash playert Firefoxból.
  • Rage47
    Miért szaggat egy csomó Flash videó nálam Firefoxon? (pl. youtube) Elég idegesítő, hogy olykor IE-ben kell néznem a videót. :| (Windows 7)
  • daxan
    Köszi!
  • Angyalifény
    Ahhoz képest a Chrome-ot sokan felteszik meg leszedik mert kaksi.

Nálam kb 5percet volt. 1 vicc

Szakik szerint a FF-t meg pont a külön kieg-ek teszik sebezhetővé és tagadhatatlan hogy operához sok mindent nem kell vadászgatni mert benne van...

hogy mást ne mondjak a levelező kliens.

Az hasznos tud lenni nagyon.
  • lally
    Tegnap aztán, baromira megszívatott a "3.54"-re telepített "3.55", a flash-pluginjával.
    Esett még valaki, ilyenhez hasonló "tolakodó-ajándékokkal" megspékelt csapdába ?
    Pont az Adobe lapjáról, hát csak pont az; Az "nemgyütt" le!
  • [HUN]FaTaL
    Egységsugarú user nem telepít kiegészítőket. :) Egyelőre operát használom, semmi gondom vele.

#12712: Nincs valami Operához hasonló listás kieg? A jelszókezelő miatt nem váltok FFre. És még valami: Még mindig titkosítatlanul tárolja ez a szerencsétlen a jelszavakat?:D
  • Narxis
    Ezért lesz népszerűbb a Chrome is az Opera-nál, egységsugarú usernek nem kell beépítve semmi vagy csak pár dolog, azt meg kiegészítőkből megoldja ha akarja. Egyébként Chrome-tól FF-nek is félni kell, gyorsaság miatt. Bár ha elkészülnek ott is a kiegészítők akkor lehet valamennyire lassulni fog, franc tudja.

Nekem amúgy semmi bajom Operaval, jó kis böngésző az. Opera Minit sokszor használom telon.
  • autoszimulator
    mondhatni, hogy tud, de nem készít belőle választható listát, szóval tudnod kell a felh nevek első pár karakterjét, akkor felajánlja, és kiválasztva a helyes jelszót fogja használni.
  • FZoleee
    ezt hogy érted?

ilyenre gondolsz? :D
  • [HUN]FaTaL
    A telepített Firefoxok cirka 80%-n semmilyen kiegészítő nincs telepítve.

Tényleg: Meg lehet valahogy oldani már, hogy több felhasználónév/jelszó párost lehessen letárolni egy oldalhoz, mint Operában? Talán újra felraknám az FF-et, ha végre tudná...
  • ibrik
    Azt meg tudná valaki mondani, hol lehet letiltani az FF-ben, hogy pl. egy linkre kattintva megnyíló új oldal ne méretezhesse át az FF ablakát?
  • autoszimulator
    persze, csak tudod aki manapság weblapot akar fejleszteni, annak szinte minden böngészőre külön kell szenvedni.
    Lehet hogy épp az Operával van gond, mert arra is külön kell optimalizálni? IE dettó.
  • Angyalifény
    Mert az oldal fejlesztők nem szabályosan fejlesztik az oldalakat. Nekem ezt 1 szaki mondta én nem értek hozzá de állítólag ha szabályosaík lennének ezek a siteok is akkor mennének opival. És akkor azért nem lenne ekkora előnye a FF-nek az tuti.
  • Narxis
    Neeeeeem, csomó oldal nem jól jelenik meg Opera alatt. Meg jobb összelegózni egy böngészőt mint az, hogy eléd tolnak egy olyat aminek mindenre van saját megoldása és szeresd azt.
  • Angyalifény
    ehhez hozzátartozik azért hogy az Operával foglalkozó cég tojik az asztali böngésző népszerűsítésére.... én ismerem az operát is elég jól és sokadmagammal úgy gondoljuk ha jobban népszerűsítenék akkor a kedves tüzeske igen csak lehülne :)
  • Narxis
    Ennyi. :D Azért Chrome szépen jön fel.
  • Narxis
    Elképzelhető, az új verzióban stabilitási hibákat javítottak.
  • Sordoran
    a probléma az új 3.5.5-ös verzióval elmúlt, talán elért valamit h reportoltam? XD
  • Doomista
    Hát igen...azért...no comment...
  • Angyalifény
    Akkor felteszem.

köszi.
  • Doomista
    Tiszta
  • Angyalifény

ezt lemerjem tölteni ? HELP!
  • Angyalifény
    Képre gondoltam a weboldalakon lévőkre :)

• gator
    helló
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom visszaállítani egy másik win feltevése után a előző rendszeren a FireFox mentett könyvjelzőimet vagy hol találom meg a gépen? Tehát két xp van fent a gépen csak a masik behalt.
  • gergely1991
    Megelőztek...
  • gergely1991
    Teljes képernyőre váltás?
    Ehhez a F11-et kell lenyomni,minek ehhez kiegészítő?

• ACE
    De, F11
  • Angyalifény
    Olyan kieg. nincs hozzá amiúgy nagyítja ki a képet hogy TELJESEN betölti a monitort ?
  • Narxis
  • Angyalifény
    Ez gyorsabb

De ha arra kerül sor nem sokat gondolkodom az opera visszatevésén. Bár Opiba idegesít hogy sok oldalt nem visz. Meg most FF-hez találtam flash blokkoló kieg-et. ez tetszik.

Szóval 1enlőre FF :)
  • bojti
    Azt hittem te Operázol .. Fekete pont !
  • Angyalifény
    3.5.5

ez nekem új-
  • ACE
    Mármint melyik új?
  • Angyalifény
    Egész jó lett ez az új FF én operáról tértem vissza.

Kérdés meddig.
  • lck #12685
    Köszi ! - Így mondjuk egy kicsit belenyúl magának az oldalnak a menüjébe is de a reklámot is szűri.
  • Garfield
    Adblockban szűrd ki a http://media.port.hu/sponsoration_elements/ stringet és jó lesz.