Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoDMaSt
mozbackup nevû progi kell neked.

@ Hellomarci

fekete0012
hali a tárolt jelszavakat hogy lehet kiszedni a firefox-ból 3.0.8-at használom?Segítsetek léci mert újra akarnám rakni a gépet és ki szeretném menteni a jelszavakat ,hogy ne keljen ujra beirkálni.

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Sil78
Tûzfal/biztonsági szoftver nem blokkolja? Van, hogy frissítés után újra kell engedélyezni.
Mi az a minden, amit próbáltál már?

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Olyan szvsz nincs, mert csak a kinézetén meg egyes beállításain (pl súlyozás) változtatnak, de a háttérben az algoritmus marad az új.
De ezeket a kiterjesztéseket (pl oldbar, Hide Unvisited) már ajánlottuk nekik.

hello van egy kis problémám firefox 2.0.0 volt fent a gepemen és most lefrisitettem 3.0.9-re. Azóta nem mûködik mert mindig azt írja hogy "Sikertelen csatlakozás A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) hu.start2.mozilla.com helyen lévõ kiszolgálóval." Bármit írok be ugyan ezt csinálja körülnéztem a neten és kiprobáltam mindent amit írtak erre a hibára de nem megy. Tudnátok segíteni?

Van olyan kieg ami kiszedi az awesome bart...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem vagy kellõen fogékony az újra... Én a Firefox-ot sem akartam megszeretni az IE után, aztán mégis sikerült.

steam, origin: ACE_hun

Prince23
nekem, mint magamfajtának a 2-es verzió jó... :p

Sil78
Milyen browsert? Az about:config-ról volt szó.

1. Beírod a címsorba (gy.k.: ahova a webcímeket szoktad), hogy about:config (csak így simán), és nyomsz egy entert.
2. Megígéred, hogy óvatos leszel. (Ez a figyelmeztetés kikapcsolható, de tényleg nem árt, ha csak azt piszkálod, amit mondunk. Végülis az about:config a Firefox "lelke".)
3. Kikeresed a browser.urlbar.maxRichResults nevû preferenciát (mondjuk beírod a szûrõbe, hogy "maxrich", vagy rászûrsz azokra, amikben benne van, hogy "urlbar" - nem nehéz megtalálni).
4. Jobb egérgomb rajta, és Módosítás.

Narxis
<#eplus2><#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a magadfajta intelligens egyedeknek tényleg nem való az ilyen "szar" 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Prince23
Mindegy törlöm is a pibe ezt az újat. Tiszta zagyvaság van a webcím mezõkben. Ahová elmenti a webcímeket. Még külön elmenti a Login belépõ honlapot pl. az sg.hunak. nekem iylen sz@r nem kell... inkább 2.0.0.20 az a legfaszább.
most felhúzott nagyon, hogy ilyenekre megy el az idõm

Prince23
Továbbra se vagyok megelégedvea friss verziókkal. 😛

Egyébként ezt a browsert hogy tudom elérni, sry de ez nekem magas... még mindig 12 webcímet hajlandó elmenteni...

Netgear

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Prince23
Az a gond, hogy nem találom 😄

Narxis
<#eljen><#vigyor2>

LoDMaSt
Fogalmazzunk valahogy úgy, hogy jobban ért a FFX-hoz, mint mi összesen, meg még egy kicsi 😄

@ Hellomarci

Airbus A380
nem tudom mennyíre értesz hozzá 😊

van aki csak ajánl... de nem ért hozzá jóvanna nem kell megsértõdni. <#vigyor2>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Sil78
Szerinted ajánlanám, ha nem volna az?

Airbus A380
de ettõl még akkor megbízható ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Sil78
Mert a készítõje direkt nem teszi fel oda. Van ilyen.

Airbus A380
köszi sikerült a hivatalos FF ad-on részébe ez a kiterjesztés miért nincs ?

Sil78
Persze, az AutoHide kiterjesztéssel.

Airbus A380
Azt meg lehet csinálni hogyha teljes képernyõnél kapcsolom ki akkor azzal is jöjjön be ?

Na ezt visszavontam 😊. Mégsem a FireFox volt a hibás... Csak a könyvjelzõk közt xxx/news.php-val volt elmentve az oldal, és idõközben elköltözött és így nem nagyon irányított át az új helyre.

lck
Köszi, beírtam a firefox addons oldalán, de pont ilyet nem találtam, csak mindenféle más dolgot.
Esetleg tudnál pontos linket adni?
Azt az oldalt szépen megírhatták 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Airbus A380
Ez az amit jó nekem köszi

Ez ugye nhem veszélyes ? (spyware vagy mittomén)

Sziasztok!
Csak egy kis tapasztalat...
Csalódtam most a Fox-ban. Az egyetemi csoportunk honlapján már hetek óta semmi hírt, frissítést, stb nem láttam, hiába nyomogattam az F5-öt. Erre ma mondják, hogy ez és ez van... Nagyot néztem mikor megnyitottam Explorerben és tele új hírekkel, információkkal. Nem kevés dologról maradtam le emiatt.
Egy másik ismerõsnél meg az iwiw képeket nem hozza be. Úgy hogy kipróbálom és valszeg át is állok a Chrome-ra vagy az új Safari-ra.

Sil78
Ilyen agyonretusált képeknél szerintem nem látszik annyira. Volt egy másik ismerõsöm is, aki be sem jutott a második körbe, pedig õ aztán...

Narxis
Azért nem rossz. 😛

Az OK, hogy ismerõsöd, de nem épp Õ a legszebb... 😄
Egyébként a provléma megoldódott, a Kaspersky Anti Bannerja fogta.

Sil78
A kiterjesztés beállításainál nincs ilyen lehetõség? (Nem használok ilyet, szóval passz.)
Esetleg ha felteszed az Autohide kiterjesztést, annak a beállításainál megadhatod, pontosan melyik eszköztárak látsszanak teljes képernyõs módban is, meg ilyesmi.
Az MSN-es kérdést viszont szvsz inkább egy MSN-es topicban kéne feltenned, a Firefoxhoz annak nincs köze.

Sil78
#10987?

Evin
Ha nincs aktív letöltés, mikor bezárod az FF-et és több lap van, alapértelmezetten kiad egy ablakot, amiben mentheted. Másfajta mentésrõl nem tudok.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Airbus A380
Az extended statusbar-t hogyan kell a képernyõ tetejére tenni hogy ne alul legyen és amikor a teljes képernyõre rakom a FF-t akkor is lássam az adatokat amit mutat ? (mert ugye teljes képernyõnél most eltûnik) ill az a gond hogy teljes képernyõn nem látom ha msn-en történik valam i és jelez a felugró ablak üzenetet vagy levelet. mit kell állítani hogy lássam a felugró msn- ablakoit teljes képernyõn is ?

Prince23
Ezt a browsert hol is lehet állítani? Hogy több weblapot tudjon elmenteni?

Narxis
Tyûûû én is megnéztem z év arcokat indexen, nem könnyû dönteni. 😛 Nálam nem blokkolja semmi, HUfiltert használom meg NoScriptet.

Narxis
Jaja, Pro-ra gondoltam, zsír kis program.

Breki33
Elirtam a 6-ot használom, de csak kipróbáltam

Ha a Advanced System Care-bõl a Prof-ra gondolsz akkor nagyon egyetértünk
sztem nagyon jó kis program
Sil78
Nálam mûködik, nem lehet, hogy blokkolja valami? NoScript, AdBlock...?

Egyébként örülnék, ha a maiak közül szavaznátok a zöld pulcsisra, õ egy ismerõsöm. 😉

Restore scroll position

Melyik az a kiterjesztés ami ha nyomok egy vissza gombot, akkor az elõzõ oldal oda megy vissza ahol hagytam és nem a tetejére?
Narxis
😄DD

Am. ha már itt tartunk megjavult a Tweak Network kiegészítõ, win reinstall után. 😄 Mondjuk tudom mi lehetett a baj, kipróbáltam egy csomó tweak progit, de le is szedtem alaposan õket utána, akkor se javult meg. Teszteltem az Ashampoo Winopimizer 6-ot, ASC 3-at, Internet Accelerator 3-at és Tune Up Utilities 2009-et. Ezek valamelyike lehetett a ludas.

cserre
Szasztok! Csak nyomtam egy próbát!

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Narxis
/OFF

Szerintem felejtsd el a win optimizer 5-öt én a 6-ot is használtam egy darabig és ilyen problémákat okozott nekem is illetve egy idõ után a rendszer számára fontos dll-eket is törölt. Persze nem kell megfogadni csak szólok. Advanced System Care-t vagy Vista/XP Manager-t ajánlom.

Breki33
Köszönöm szépen a korrekt és gyors segítséget

Ez volt a gond a win optimizer 5 futtatása után vmiért ilyen lesz, de utánna ezzel a módszerrel jó
Index fõoldalán alul az év arca versenyre klikkelve nektek sem nyílik meg semmi? Ez mitõl lehet?

Sil78
Elmenti az a többit is, de csak 12-t mutat. Ha elkezdesz valamit beírni, változik a lista.
Az alap 12 növeléséhez amúgy nem kell kiterjesztés, csak az about:config-ban kell a browser.urlbar.maxRichResults értékét átállítani hozzá.