Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Mi az a minden, amit próbáltál már?
These are my friends, see how they glisten...
De ezeket a kiterjesztéseket (pl oldbar, Hide Unvisited) már ajánlottuk nekik.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
steam, origin: ACE_hun
1. Beírod a címsorba (gy.k.: ahova a webcímeket szoktad), hogy about:config (csak így simán), és nyomsz egy entert.
2. Megígéred, hogy óvatos leszel. (Ez a figyelmeztetés kikapcsolható, de tényleg nem árt, ha csak azt piszkálod, amit mondunk. Végülis az about:config a Firefox "lelke".)
3. Kikeresed a browser.urlbar.maxRichResults nevû preferenciát (mondjuk beírod a szûrõbe, hogy "maxrich", vagy rászûrsz azokra, amikben benne van, hogy "urlbar" - nem nehéz megtalálni).
4. Jobb egérgomb rajta, és Módosítás.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
most felhúzott nagyon, hogy ilyenekre megy el az idõm
Egyébként ezt a browsert hogy tudom elérni, sry de ez nekem magas... még mindig 12 webcímet hajlandó elmenteni...
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@ Hellomarci
van aki csak ajánl... de nem ért hozzá jóvanna nem kell megsértõdni. <#vigyor2>#vigyor2>
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Esetleg tudnál pontos linket adni?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez ugye nhem veszélyes ? (spyware vagy mittomén)
Csak egy kis tapasztalat...
Csalódtam most a Fox-ban. Az egyetemi csoportunk honlapján már hetek óta semmi hírt, frissítést, stb nem láttam, hiába nyomogattam az F5-öt. Erre ma mondják, hogy ez és ez van... Nagyot néztem mikor megnyitottam Explorerben és tele új hírekkel, információkkal. Nem kevés dologról maradtam le emiatt.
Egy másik ismerõsnél meg az iwiw képeket nem hozza be. Úgy hogy kipróbálom és valszeg át is állok a Chrome-ra vagy az új Safari-ra.
Egyébként a provléma megoldódott, a Kaspersky Anti Bannerja fogta.
Esetleg ha felteszed az Autohide kiterjesztést, annak a beállításainál megadhatod, pontosan melyik eszköztárak látsszanak teljes képernyõs módban is, meg ilyesmi.
Az MSN-es kérdést viszont szvsz inkább egy MSN-es topicban kéne feltenned, a Firefoxhoz annak nincs köze.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha a Advanced System Care-bõl a Prof-ra gondolsz akkor nagyon egyetértünk
sztem nagyon jó kis program
Egyébként örülnék, ha a maiak közül szavaznátok a zöld pulcsisra, õ egy ismerõsöm. 😉
Am. ha már itt tartunk megjavult a Tweak Network kiegészítõ, win reinstall után. 😄 Mondjuk tudom mi lehetett a baj, kipróbáltam egy csomó tweak progit, de le is szedtem alaposan õket utána, akkor se javult meg. Teszteltem az Ashampoo Winopimizer 6-ot, ASC 3-at, Internet Accelerator 3-at és Tune Up Utilities 2009-et. Ezek valamelyike lehetett a ludas.
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Szerintem felejtsd el a win optimizer 5-öt én a 6-ot is használtam egy darabig és ilyen problémákat okozott nekem is illetve egy idõ után a rendszer számára fontos dll-eket is törölt. Persze nem kell megfogadni csak szólok. Advanced System Care-t vagy Vista/XP Manager-t ajánlom.
Ez volt a gond a win optimizer 5 futtatása után vmiért ilyen lesz, de utánna ezzel a módszerrel jó