19494
-
#12763 Egyébként lehet hogy videokártya + OS függő is. Bár hozzáteszem több gépen is teszteltem egyiknél sem volt eltérés. Nálam: legsimább alapból Opera, aztán simítottra beállított FF, Chrome meg a legjobban szaggat.
( Hogy egyről beszéljünk, nem az oldal aljának elérési sebességét mondom, hanem a gördülés egyenletességét. ) -
Angyalifény #12762 Parttalan vita nekem ayz alap FF-nél simábban gördül sokkal majdnem mint az opera FF 2,5 hónap masszív operázás után nekem borzalmas volt ahogy szaggatott. -
#12761 Nekem is nehéz volt, órákig configoltam, de megérte. :) Chromeot is próbáltam az túl fapad volt, viszont piszok gyors. -
#12760 Persze nem az alapbeállításra gondolok, hanem amikor FF-ra rá van téve a simítás, CHR-ban meg nem lehet beállítani. -
#12759 szaggat -
Angyalifény #12758 FF-hez képest szerintem simábban gördül.
A helyesírás az tényleg idegesítő de azt az Opera is nem rég óta tudja csak , pedig mióta piacon van. Amúgy ez fapados böngésző :) -
#12757 Hajrá !
Ha majd tud (többek között) simított görgetést, helyesírás ellenőrzést, oldal nagyítás megjegyzést, normálisan működő adblockot, akkor szólj!
Köszi. -
Angyalifény #12756 Off de szerintem jó a google chrome is ma tettem fel a legújabbat és fennt is maradt
FF meg költözött a nem használt ikonokba sry az offért csak ha már az operát tárgyaljátok az én írásom is elfért :) -
#12755 Én csak a könyvjelzőket szoktam html-be menteni. Hány kiegészítőt használsz? -
#12754 Haver használja, és bármit mondtam neki, hogy ez hiányozna, tudott rá alternatívát, csak sajnos lusta lennék átállni, pedig ezerszer elhatároztam már, mert az én FF-em tényleg tetű lassú már, a sok kézi backup-restore után... -
#12753 Messze nem.
#12750: Opera is testreszabható, amennyire kell, nekem semmilyen funkció nem hiányzik belőle, ami FFben volt. -
Angyalifény #12752 Szerintem a 10-es Operánál gyorsabb a legújabb FF -
#12751 -
#12750 nekem a sebessége nem tetszik, de funkcionalitásban veri bármelyiket. olyan mint iphone, nem a legjobb telefon a piacon, de a sok kieg azzá teszi :D -
#12749 Nekem nem tetszett kimondottan egyik sem. Bár váltottam már Operára, elegem lett az FFből, lassan az IE szintjére kerül az egész. -
#12748 speed dialt elég jól testre lehet szabni
én használom örömmel... -
#12747 fast dial / speed dial. Nekem egyik se jött be az egyik szar (speed dial) a másik meg ronda (fast dial). -
#12746 speed dial? -
#12745 hbd -
#12744 Hali! Olyan kiegészitőt keresek ami ha rákattintok az Új lap gombra akkor a kedvenc oldalaimat úgy jeleniti meg mint az Opera 10-ben. Kerestem de sehol nem találtam, tudtok segiteni? -
#12743 Köszi -
Cat 02 #12742 -
gyonax #12741 Link -
Annihilator100 #12740 Egyelőre még megpróbálom azt hogy kikapcsolok a kav-ba egy két dologt hátha attól helyre jön, ha nem javul akkor marad így.Még annyira nem zavar,de idő kérdése mikor unom meg ezt a fagyást.De lehet kipróbálom a 2010 est.
-
#12739 Simán lehet, Kaspersky nem a leglightosabb antivirus, tedd fel a legújabbat, a 2010-est vagy használj mást ha nagyon zavar. -
Annihilator100 #12738 KAV 7-et használok.Ez folyamatosan ellenőrzi a fájlokat amik épp használatban vannak.Megnyitottam a feladat kezelőt, és láttam hogy amikor böngészek akkor a firefox és a kav időnként együtt eszik a memóriát,és pont ekkor fagy meg a firefox másodpercekre.Minden ilyen frissítős progimat manuálisan frissítem.
Lehet hogy a KAV 7 kever be a dologba? -
#12737 Ilyen nekem is szokott lenni, nem fut valami rendszerterhelő dolog a háttérben? Pl. ütemezett víruskeresés, frissítés stb.? -
#12736 Azt be lehet állítani, hogy gyakrabban frissítse a firefox az RSS-t? -
Annihilator100 #12735 Hello all
Lenne egy olyan problémám, hogy akadozik a firefox.Ez alatt azt értem hogy ha valamit elkezdek írni pár másodpercre megfagy, de közbe én nem látom mit írok majd hirtelen előjön a szöveg amit irtam.Ugyanakkor a kattintásra is későn reagál,valamint a görgetésre.
Tudna valaki esetleg erre egy megoldást?
-
#12734 Nektek is van olyan, hogy a Mozilla se szó, se beszéd, kilép?
Egyszerűen eltűnik a böngésző ablak.Utána újra indítom, és az előzményektől folytatja.Annyira nem zavaró, ritkán csinálja, csak érdekes. -
#12733 Ok, köszi. Nem tudtam ,hogy ez valami hiba.
Holnap ki is próbálom. -
Pio #12732 Mert arra van megoldás, írtam is hozzá FAQ-t, bemásolom ide:
- vezérlőpult, "klasszikus" nézet (jobb felül "View by"-t állítsd át kis/nagy ikonok valamelyikére)
- Color management menüpont (Színkezelés)
- az előugró ablakon All profiles (Minden profil) fül (középső)
- itt görgess alulra az ICC Profiles (ICC-profilok) részre
- itt csináld azt, hogy törölj ki MINDENT, aminek a Class (Osztály) oszlopban (utolsó oszlop) Display (Megjelenítés) van és nem az a neve, hogy "sRGB IEC61966-2.1".
Valahogy így nézzen ki a végén a dolog:
A képen nem a Printer Class-ú (Nyomtató osztályú) cucc a lényeg, hanem hogy az az egyetlen Display Class-ú (Megjelenítés osztályú) cucc legyen.
Készen vagy. -
#12731 De sárga és Samsung monitorom van.
Mert? -
#12730 Philips monitornál is ugyanaz a megoldás egyébként -
#12729 -
Pio #12728 A win7 képnézegető háttérszíne nem sárgás? Nem Samsung monitorod van? -
#12727 Ezzel a borral koccintok az 5. évére -
#12726 Ma ötéves a Firefox -
#12725 Az miért van, hogy W7 alatt a menü és az RSS betűi olyan furcsák, mintha cleartype -os lenne, pedig ki van kapcsolva? -
TomBond #12724 MozBackup nevű progival.