Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Addig meg állandó fagyás? Óriási. Mindjárt felrakom az operat, vagy valamelyik másikat, most is egy összeomlásból jöttem vissza.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Majd a 3.0.11-es verzió.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shep
Mióta a 3.0.10-es verzióra frissítettem véletlenszerû lefagyásokat produkál a firefox. Van olyan ,hogy pl. csak a livescore-van behozva úgy hagyom a gépet és mikor visszanézek kifagyva találom. Vissza lehet valahonnan szerezni a korábbi verziót, vagy van erre a fagyásra valami megoldás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kedves Silke, ha gépközelben vagy és tudnál segíteni, akkor lenne pár kérdésem. Az XP újratelepítése után áttértem az új 3-as FF-ra és bár elõbb utánaolvastam a Fórumban, nem találtam megoldásokat a gondjaimra.

BB7
Szükségem lenne egy Auto Clicker kiegészítõre.. valaki tud ilyenrõl?
PrisonMan
#11120 valaki? <#szomoru1>

Jaffa 2843
hali

épp egy windows telepítés elõtt állok és azt szeretném megtudni, hogy lehet a firefox minden beállítását, (rss, jelszavak, cookie,kedvencek,kiegészítõk, tehát mindent) áttenni az új rendszerre? :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

ProGabe
ccleaner...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Az miért van, hogy amióta frissítettem Windows XP SP3-on, 32bitesen a Firefox 3.0.9-et 3.0.10-re azóta minden indításnál a kezdõlap mellett behozza ezt a What's new honlapot is ahol leírják, hogy sikeresen frissítettem?

Ez a c:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\d0ii7f5t.default\Cache\ mappában található fájlokat nem törli!
Én konkrétan arra gondoltam.
A ctrl+shift+del funkciót megtaláltam!

littleNorbi
Keresek egy olyan kiegészítõ ami számolja a letöltést meg a feltöltést is, tud vki segíteni?

ProGabe
ctrl+shift+delete

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
Igen de csak akkor nem indít új példányt ha az elõzõ éppen bezárás alatt van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Üdv!

A 3.5beta4-ben csak Én nem lelem a cache fájlok törlését vagy nincs benne?

Nekem random szokott így kifagyni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lck
Kell neki 10 mp hogy teljesen kilépjen. 2 példányban meg nem indul - ennyi - mindenkinél így van.
PrisonMan
neked is ugyanez a problémád van?

Hol máshol ? 😊
Ám az a vicc, h csak várni kell és kb 10 mp múlva már elindul.

A folyamatok között keresed?

steam, origin: ACE_hun

Meg fogsz lepõdni, de nincs ott 😊

pyrohun
Az alsó hibaüzenetet, ha kidobja:

ctrl+alt+del - task manager - ott bezárod a firefox.exe-t

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
22 másodperc??????????????????????

Nálam a 3,5 éves windows xp-n (igen: három és fél éve lett telepítve) nem tart tovább 10 másodpercnél elsõ indításnál... (ami kib*szott sok, hiszen a chrome ugyanezen a rendszeren 1 másodperc alatt elindul)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

PrisonMan
Hello, már jó ideje szenvedek ezzel a problémával:
Sok GMail fiókom van, jelszó megjegyzés mindegyikhez be van kapcsolva, van Firefox-szal is megjegyeztettem. Van amikor elõ sem jön a probléma, de van amikor minden egyes kijelentkezés után kidobja ezt:

Ilyenkor a többi fiókba vagy Egyszerû nézettel lépek be, vagy fogom és kikapcsolom a Firefoxot újboli belépésre, de akkor ezt dobja ki:

Kérlek segítsetek! <#szomoru1><#help>

[Jakuza]
Nehany napig ? 😄
Az en windowsom teljesen rendben van amugy, tehat nem ott kell keresni a hibaforras okat, hanem magaban a Firefoxban, mivel friss windowsnal is ezt csinalta.
Lemertem kozben az indulasi idoket.
A firefox 22 masodperc mig elindul es 3 masodperc a legordulo cimsor lenyitasa az elso inditasnal. De csak akkor, utana mar minden inditas 0.8 masodperc es a cimsor is azonnal mukodik.
Tehat fene se erti ezt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BB7
Mekkora ték! 😄

Amúgy meg nem értem miért csodálkozik valaki, ha agyon van rongálva a registry, persze, hogy lassabb minden...
Nálam is sokáig tart mire elindul a Mozilla, de az XP újratelepítése után néhány napig gyorsan indult,talán ott kellene keresni az okot.
Legújabb hivatalos verzió van fent, és nagyon sok youtube videónál ezt az üzenetet kapom:

"An error occured, please try again later"

Hiába próbálom késõbb... mindig ez fogad... ötlet Urak? 😊

www.smart-bus.hu

[Jakuza]
XP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Narxis
Vistan? Vistan nekem be van töltve superfetch által memóriába és talán még az IE-nél is gyorsabban indul.

[Jakuza]
Perrsze az elso betoltesre irtam mindenzt, utana mar nalam nem veszes, na de az elso az nagyon gagyi mod lassan indul es utana meg akkor is gondolkodik, amig leakarom nyitni elsore a cimlistat.

[Jakuza]
Hiaba veszel jobb gepet, akkor is ilyen lassan indul.
Nalam 3GHz feletti C2D-vel 4GB RAmal gyors merevlemezzel is halal lassu mig elindul.
Bar azis lehet ezt valami SQL adatbazis hiba miatt csinalja, mondjuk ketlem, mert amugy massal semmi gondom nincs.

[HUN]FaTaL
Vistas driver, de van, amibõl megeszi az XP-st is.

Amúgy már a Vista memóriakezelése is sokkal jobb, mint az XPé.

http://goo.gl/gd6Zi5

bigapó
az winfos 7-rõl beszélsz? ahhoz új driverek kellenek vagy jók az xp-sek?

The Matrix has you...

ProGabe
majd (vagy most az RC-t) tedd fel az új windowst 😊 XP memóriakezelése egy fos ahhoz képest, mert fõleg emiatt van ez

mármint most nem a fox memóriaéhségérõl beszélek, ez két külön dolog

bigapó
de ez normális dolog? azaz nem tudok mit kezdeni vele azon kívül, hogy jobb gépet vegyek😊

The Matrix has you...

Airbus A380
ez nálam is így van.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bigapó
Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy sokáig tart mire elindul a Mozilla?

Általában elsõ betöltésnél, valamint ha valamilyen programból kilépek és indítanám. Olyan mintha lassan engedné betölteni a memóriába, sokat gondolkozik a gép.

Ennek milyen okai lehetnek?

The Matrix has you...

Narxis
*új

(így van)

Netgear
Na máris ujj javítás? LOL

(akkor is a Firefox a legjobb!!!!!)

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

longhaul
Köszi. Egy újra telepítés megoldotta a problémát. Rendesen megy.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Elég hely van a merevlemezen.
kipipáltam az irásvédetséget a *.cert8.db fáljból

különösen csak betük és számokból áll, változtassam meg?

OMSI FOREVER!!!

Sil78
- Van elég hely a merevlemezen?
- Van írási jogod a profil mappájára? (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa, az Application Data rejtett mappa.)
- A profilodban a cert8.db fájl nem írásvédett?
- Nincsenek véletlenül különleges karakterek a felhasználónevedben?

These are my friends, see how they glisten...

longhaul
szia

Nem sikerült az alkalmazás biztonsági részét inicializálni. A legvalószínûbb ok az lehet, hogy gondok vannak az Ön fájljaival a beállítási könyvtárában. Ellenõrizze, hogy nincsen írási/olvasási korlátozás a könyvtáron és van-e elég hely a merevlemezén. Tanácsos kilépni az alkalmazásból a hiba elhárításakor. Amennyiben nem lép ki, helytelen mûködést tapasztalhat a biztonsági képességek használata során. És Üres a mozilla. mi a hiba?

OMSI FOREVER!!!

És akkor most ez a Beta mennyivel jobb? Érdemes rá frissíteni? Nem bugos? Mit tud, amit a 3.0 nem?

steam, origin: ACE_hun

Ez érdekes!
3.1 beta3 aztán 3.5beta4 lett.
No de ezt írták is, hogy a 3.5-ig a beta verziók csak 3.1 lesz.

Narxis
3.5

ProGabe
verziószámnak még mindig 3.1-et ír? na nem mintha ezen múlna bármi is, csak érdekel

Narxis
<#wow1> ez zsír, szépen mutatja.

Sil78
Részletesebben: katt ide. (Ezen belül View Compatibility Report / View Detailed Report.)

These are my friends, see how they glisten...

lck
Köszi - akkor még picit várok.