19494
-
#12803 Nálam ez van fenn erre.
Beállítható hogy hány firefox indításonként fusson le.
Gyorsít szerintem is. -
#12802 CCleaner v2.26
- Added vacuum SQLite databases for Firefox and Google Chrome.
Ezt próbálta valaki? Gyorsabban indult a Firefox?
Nekem gyorsan indul, csak érdekelne, hogy van-e értelme vagy inkább továbbra is SpeedyFox-ot ajánljam másoknak erre a célra. -
#12801 pl.:a megnyitott 6-7 lapot bezárod és amikor egy üzenet ugrik fel hogy mentse el a lapokat akkor a "mentés és bezárás" gombra kattints(2 megnyitott ablaknál pedig a lapok bezárását ajánlja fel)... -
#12800 Sziasztok!
FF-nél be lehet állítani valahogy, hogyha a gép indításánál megnyitom, akkor egyszerre akár 6-7 általam kiválaszott honlapot nyisson meg?
Köszi a segítséget! -
#12799 Az beépül, alternative nincs 64bitre ha jól tudom. -
#12798 vagyis az alternative nem akar menni 64biten, a rendes quicktime az beépül rendesen. -
#12797 Nincs 64bites Quicktime. -
#12796 igen -
#12795 64 bites OS? -
#12794 hiába rakom fel bármelyik QuickTime Alternative-ot nem épül be a firefoxba
2.7 ,2.8, 3.1 se :/
mi lehet a gond? -
#12793 rossz egér :| -
Garfield #12792 Állatfarm után szabadon: két ujj (egy kézen!!!) jó, két kéz rossz. :-) -
Garfield #12791 Van görgő az egeremen, csak valahogy sosem szerettem megnyomni, mert a gombok után olyan hülye a nyomáspontja. -
#12790 Ha nincs görgős egér akkor ctrl+klikk :) -
#12789 megnyitás új fülön dologhoz: létezik, hogy valakinek manapság nincs görgős egere? :S tudom, esetleg munkahelyen. na de ~600ft-ot csak megér a dolog (nem, nem csak ff miatt jó az a görgő :)
a kieg. tényleg must have, én régebben pl. egyből kiszedtem a "kép küldése" menüpontot, mert mentéskor sokszor arra kattintottam
most meg már easy dragtogo-t használok, így szinte soha nem is kattintok a jobb gombbal. hm, ez csak most realizálódott bennem. de tényleg, csak sztaki-hoz, meg forráskódhoz nyomom meg a jobb gombot :O :) -
Garfield #12788 A hét extension-je (nálam): Menu editor
Az egy dolog, hogy a menükben ki-be lehet kapcsolgatni, hogy mi jelenjen meg, de ami nekem igazán fontos volt: a Chrome-ban állat mód kézre állt, hogy az új fülön való megnyitás a jobb klikkes menü legtetején volt, így alig kellett mozdítani az egeret a klikkelés előtt. Na, ezzel az ext-tel a menüpontok sorrendjét is át lehet variálni. -
#12787 Tud -e arra valaki valamilyen módot/programot/szkriptet/stb, hogy a Fox-ban a jelszókezelőt (Eszközök/Beállítások/Biztonság/Mentett jelszavak...) az eszköztárról egy gombnyomással elérjem? -
Angyalifény #12786 Viszont idegesítő főleg annak aki alig ért a géphez és mondjuk csak leül netezni. Na ez a réteg nem fog minden weboldalnál nyomkorászni. -
#12785 Ezért nem szabad ész nélkül nyomkodni, ha rámegyek egy olyan honlapra amit csak egyszer nézek meg akkor felesleges engedélyezni, de ha engedélyezem is csak azt a honlapot akkor is biztonságosabb, van hogy 1 honlap mellett még az engedélyezési listán látni lehet +8 címet amik tök ismeretlenek, ha nincs NoScript azok is simán betöltődtek volna. -
Garfield #12784 Pontosan ez a nyomkodás a fő baja a whitelist alapú tiltásoknak, legyen szó akár noscript-ről, akár tűzfalról. Az ember ugyanis csak nyomogat, nyomogat, és ez teljesen elaltatja az éberségét: annyit lát, hogy na, ha azt akarom, hogy működjön, engedélyezni kell. Aztán meg csodálkozik, ha egy nap így is beszopja a csúnyaságot. -
Angyalifény #12783 értem köszi. -
#12782 Mert a böngésződnek eleve nem kell betöltenie a kismillió reklámot, scriptet. Nem ugyanazt az oldalt tölti gyorsabban, hanem egy jóval kissebb oldalt tölt be. :) -
Angyalifény #12781 ok köszi.
Lehet hogy amatőr kérdés de miért lett érezhetően gyorsabb a FF miután ezt feltettem ? -
#12780 Jah, mert letiltja az idegen oldalakon a java, flash, pdf stb. futtatását, csak olyan oldalon engedélyezd amiben megbízol vagy ahol feltétlenül szükséges, hogy "működjön" a honlap. -
Angyalifény #12779 Tehát nyomkodjam szorgosan :) és ez bíztonságosabbá teszi a FF-t ? -
#12778 Alapból mindent blokkol, whitelist alapú, engedélyezd, amit akarsz. -
Angyalifény #12777 Csak sok olyat blokkol amit nem kéne -
#12776 Jaja, jó kis kiegészítő. -
Angyalifény #12775 Ez a noscript kiterjesztés nekem kimondottan tetszik gyorsabb lett tőle a FF -
404 #12774 azt hiszem, ez a megoldás:
az "about:config"-ben keresd meg ezt a sort, és állítsd "true"-ra
dom.disable_window_move_resize -
404 #12773 vezérlőpult -> mappa beállításai -> nézet fül -> "az egyes mappák megjelenítési beállításainak megjegyzése" =>pipa -
Bmx01 #12772 1 kis help kellene a firefox-al kapcsolatban
a hiba most jelentkezett, mikor új lapon nyitok + 1 képet akkor a böngésző összeugrik a kép méretének nagyságára
ezt hogy lehetne kiküszöbölni ????
régebben nem volt ilyen kb mióta frissített azóta lett ilye
előre is kössz -
Attiska #12771 Sziasztok,
A laptopomat 1400x1050-es felbontásban használom, és ugye az FF ekkor induláskor nem tölti be az egész képernyőt, jobboldalt egy elég nagy holtsáv van. Ezen lehet segíteni a nagyítással, de ezt meg minden FF újraindítás után ismételten be kell állítani. Hogyan lehetne a nekem tetsző képernyőméretet lefixálni? -
Angyalifény #12770 Comodo avast párosból valameik lassít ? -
#12769 Igen én is Operát használok. :D Megnéztem az új FF bétát. Ugyanolyan lassú, a görgetés ugyanolyan szar. :D -
#12768 Parttalan vita melyik a gyorsabb . Erős gépeken nagy sebességű internet kapcsolat mellett nem lehet észrevenni melyik a gyorsabb . De például az én hat éves konfigomon 1 mbit nettel a Chrome előnye vitathatatlan a többi böngészővel szemben (mármint itt most csak a gyorsaságra gondolok) . Opera és FF nagyjából egy szinten teljesít . Az új configomon megnövelt internetsebesség ( 5 mbit) már nincsenek szemmel látható különbségek az oldalak betöltődése során . A böngészés lassulásának egyéb okai is lehetnek : pl a vírusirtó webvédelme lassítja a böngészést , ill . egyes tűzfalak szintén lassíthatják a webforgalmat . A biztonsági programok jó megválasztása sokat javíthat a böngészés sebességén . Másik . Rendszeres időközönként elvégzett töredezettségmentesítés csodákra képes :) A programban való parancsok végrehajtási ideje megint más tészta ebben az Opera és a Chrom jelenleg jobb, de a Ff-nál is dolgoznak az ügyön :) -
#12767 Kipróbáltam az Oparát és az említett FF kiterjesztést is, nem nagyon érzek különbséget.
A görgetés viszont az alap FF-hez képest tényleg sokkal jobb, így a kiterjesztés megy a MozBackUp-ba.
Köszi ! -
Angyalifény #12766 enyhén szólva borzalom főleg az opera után ami teljesen síma. -
#12765 Chromeban nem emlékszem a görgetésre de FFé borzalom még Smoothwheelel is. -
Angyalifény #12764 tudom :)