Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kedves Silke, ha gépközelben vagy és tudnál segíteni, akkor lenne pár kérdésem. Az XP újratelepítése után áttértem az új 3-as FF-ra és bár elõbb utánaolvastam a Fórumban, nem találtam megoldásokat a gondjaimra.
épp egy windows telepítés elõtt állok és azt szeretném megtudni, hogy lehet a firefox minden beállítását, (rss, jelszavak, cookie,kedvencek,kiegészítõk, tehát mindent) áttenni az új rendszerre? :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én konkrétan arra gondoltam.
A ctrl+shift+del funkciót megtaláltam!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://goo.gl/gd6Zi5
A 3.5beta4-ben csak Én nem lelem a cache fájlok törlését vagy nincs benne?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ám az a vicc, h csak várni kell és kb 10 mp múlva már elindul.
steam, origin: ACE_hun
ctrl+alt+del - task manager - ott bezárod a firefox.exe-t
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nálam a 3,5 éves windows xp-n (igen: három és fél éve lett telepítve) nem tart tovább 10 másodpercnél elsõ indításnál... (ami kib*szott sok, hiszen a chrome ugyanezen a rendszeren 1 másodperc alatt elindul)
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Sok GMail fiókom van, jelszó megjegyzés mindegyikhez be van kapcsolva, van Firefox-szal is megjegyeztettem. Van amikor elõ sem jön a probléma, de van amikor minden egyes kijelentkezés után kidobja ezt:
Ilyenkor a többi fiókba vagy Egyszerû nézettel lépek be, vagy fogom és kikapcsolom a Firefoxot újboli belépésre, de akkor ezt dobja ki:
Kérlek segítsetek! <#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
Az en windowsom teljesen rendben van amugy, tehat nem ott kell keresni a hibaforras okat, hanem magaban a Firefoxban, mivel friss windowsnal is ezt csinalta.
Lemertem kozben az indulasi idoket.
A firefox 22 masodperc mig elindul es 3 masodperc a legordulo cimsor lenyitasa az elso inditasnal. De csak akkor, utana mar minden inditas 0.8 masodperc es a cimsor is azonnal mukodik.
Tehat fene se erti ezt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy meg nem értem miért csodálkozik valaki, ha agyon van rongálva a registry, persze, hogy lassabb minden...
"An error occured, please try again later"
Hiába próbálom késõbb... mindig ez fogad... ötlet Urak? 😊
www.smart-bus.hu
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nalam 3GHz feletti C2D-vel 4GB RAmal gyors merevlemezzel is halal lassu mig elindul.
Bar azis lehet ezt valami SQL adatbazis hiba miatt csinalja, mondjuk ketlem, mert amugy massal semmi gondom nincs.
Amúgy már a Vista memóriakezelése is sokkal jobb, mint az XPé.
http://goo.gl/gd6Zi5
mármint most nem a fox memóriaéhségérõl beszélek, ez két külön dolog
The Matrix has you...
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Az mitõl lehet, hogy sokáig tart mire elindul a Mozilla?
Általában elsõ betöltésnél, valamint ha valamilyen programból kilépek és indítanám. Olyan mintha lassan engedné betölteni a memóriába, sokat gondolkozik a gép.
Ennek milyen okai lehetnek?
The Matrix has you...
(akkor is a Firefox a legjobb!!!!!)
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
kipipáltam az irásvédetséget a *.cert8.db fáljból
különösen csak betük és számokból áll, változtassam meg?
OMSI FOREVER!!!
- Van írási jogod a profil mappájára? (XP esetén alapból C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve mappa, az Application Data rejtett mappa.)
- A profilodban a cert8.db fájl nem írásvédett?
- Nincsenek véletlenül különleges karakterek a felhasználónevedben?
These are my friends, see how they glisten...
Nem sikerült az alkalmazás biztonsági részét inicializálni. A legvalószínûbb ok az lehet, hogy gondok vannak az Ön fájljaival a beállítási könyvtárában. Ellenõrizze, hogy nincsen írási/olvasási korlátozás a könyvtáron és van-e elég hely a merevlemezén. Tanácsos kilépni az alkalmazásból a hiba elhárításakor. Amennyiben nem lép ki, helytelen mûködést tapasztalhat a biztonsági képességek használata során. És Üres a mozilla. mi a hiba?
OMSI FOREVER!!!
steam, origin: ACE_hun
3.1 beta3 aztán 3.5beta4 lett.
No de ezt írták is, hogy a 3.5-ig a beta verziók csak 3.1 lesz.
These are my friends, see how they glisten...