Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az valójában mire jó ?
Egyébként nem kell hozzá kiterjesztés: írd be a címsorba, hogy about:config, és nyomj egy entert. Keresd ki a keyword.URL preferenciát, és állítsd át az értékét mondjuk erre:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=
Egyébként többféle keresõt is lehet használni a címsorból ún. kulcsszavak segítségével, lásd #587 3. pont (+ ehhez kiegészítésnek a #9601 a FF3 újdonságáról). Ez ki is válthatja a beépített keresõmezõt.
These are my friends, see how they glisten...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyan addon van, hogy a böngészõ eszköztáron(ahova a weblap címet írom) beírok egy szót, akkor google keresést dob ki?
Mert most az 1. találatot hozza be rá
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Engem az érdekel, hogyan tudom megcsinálni egyszerûen:
Meglévõ kiegészítõk(addon) és könyvjelzõk mentése és késõbbi visszatelepítése.
A könyvjelzõknél megtaláltam, ha csak a "könyvjelzõk kezelése / importálás és mentés / "Mentés" és "Visszaállítás"" a hunyók, de az addonoknál van egy külön addon erre vagy hogy kell, és ki lehet menteni hogy a böngészõben hol voltak az ikonjaik?
Egyébként annyira nem nehéz, vannak hozzá leírások, a XUL meg végülis egy XML alapú nyelv (hasonló, mint a Microsoft-féle XAML), szóval megtanulható. Lehet CSS-sel formázgatni a felületet meg javascriptet használni...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azt a kiegészítést keresem amivel képeket,youtube-os videókat mp3-kat lehett letölteni.Három színû labda forog benne piros arany meg kék színû.
Segítséget kérnék. A Firefoxnál, de az Explorernél is A Google keresés a következõ üzenetet adja: "Forbidden
Your client does not have permission to get URL /custom?client=pub-1649573277812656&channel=7492574444&cof=FORID:1&hl=hu&q=takla+makan&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s from this server. (Client IP address: 85.67.9.175)
Elnézését kérjük a kellemetlenségért, de ezt a kérést nem sikerült feldolgozni.
Kattintson ide, ha folytatni szeretné a keresést a Google webhelyen."
Ugyanezt adja a beépített keresõvel, illetve közvetlenül a google szerveren is.
Routerrel osztott hálózat van tûzfallal. Errõl két gép megy. A másik géppen nincs probléma. Ha kiiktatom a routert, közvetlenül megyek a netre a probléma marad, tehát nem a router miatt van. Van még a gépen Outpst firewall, ha azt kikapcsolom akkor is marad a gond. Vélhetõen az Outpost sem ludas a dologban. Megnéztem, hogy nincs e telepítve proxi a gépen, de az sincs. Innen kezdve nézek bután és a "format c" parancs kiadásán filózok, de sokat kéne mentenem, meg nincs kedvem telepíteni.
Hálás lennék ha valaki megvilágítaná nekem a dolog lehetséges mijafenéjét.
Elõre is köszi!
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
A neved szerepel a fordítók között az utolsó verzióban is :-), ezért reménykedtem.
Társfordítója vagy az All-in-One Sidebar-nak, ismered a lelkét.
1. Eddig volt egy olyan funkció, amivel mappán belül is lehetett névszerint, azaz ábécébe rendezni a könyvjelzõket. Hová lett?
A Könyvjelzõk kezelésénél van egy Rendezés funkció, de ott hiába állítom sorrendbe a könyvjelezõket, az oldalsávban nem változik meg a sorrend.
2. A Keresés dobozából eltûnt a Törlés, a nagy piros X :-), persze, ha a Del gombbal törlöm a keresett szót, akkor visszaállnak a mappák.
Elõre is köszi.
Ezenkívül minden nap automatikusan készül egy biztonsági másolat is róluk a profilodon belül a bookmarkbackups nevû mappába, .json fájlok formájában.
azert koszi a segitseget
a kérdésem hogy amiket most használok az hol van
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Csinálni kéne egy teljes vizsgálatot azzal a Nod32-vel. 😊
Mert vírus is okozhat ilyet vagy a rosszul beállított Internet Security programok, blokkolják a netet.
a segitsegeteket szeretnem kerni. A problema az lenne, hogy van egy notebook amin Xp fut es nem tud megnyitni a rajta levo bongeszo semilyen weboldalt. Sem a Firefox sem az Internet Explorer. Korabban mindketto mukodott de aztan valami oknal fogva nem mennek. A bongeszok folyamatosan toltenek de minden eredmeny nelkul, hibauzenetet sem adnak.
A baratnome a gep es elvitte szervizbe ahol vmit csinaltak vele es utana ment de most (ket nap utan) megint elszallt. Lovesem nincsen mi lehet a hiba oka a parom pedig nem tudja elmondani hogy mit csinalt vele a szerelo.
Orulnek ha valaki tudna segiteni a hiba okat illetoleg es, hogy mit lehetne vele tenni.
Elore is koszi minenkinek
a profilomba lévõ bookmarks html filebe a régen használt könyvjelzõim vannak
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most olyan gondom van ,hogy elvileg van ugye ilyen, hogy automatikus kiegészítés a címsorban ,tehát pl sg.hu-t bejrom akkor ha entert ütök õ automatikusan ha nem talál semmit az sg.hu címen akkor elé biggyeszti a www.-t és úgy is megpróbálja behozni, na nálam ez most nem történik meg. Hogy tudnám visszakapcsolni?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
mondom egy példát, hogy értsétek, filmezek, avi-t nézek az asztalon, de szeretném, hogy a foxban fusson egy youtubos film, de nem ott a csúszkára akarok nyomni, hanem csak egy mute gombra...
este meg pláne irritál, ha berobbban egy flash site zenével az arcomba, mikor hangfalon vagyok
remélem van ilyen plugin
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
.: mobilize.hu :.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
term. visszarakhatod a3.0.9-et, értelemszerûen uninstalláld a mostanit (beállítások megmaradnak, szóval ha ott szállt el valami, akkor a hiba továbbra is megmarad, ilyenkor kell teljes uninstall, amit már jó párszor leírtam én magam is itt a topikban), csak kapcsold ki az automatikus frissítéseket