Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
@ Hellomarci
Segítséget kérnék: hogyan lehet a böngészõ "keresõsáv" jának elõzményeit egyszerûen törölni ill. be lehet e állítani, hogy ne jegyeze meg a keresett oldalakat.
Köszönöm a válaszokat...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Évek óta hallgatom haveroktól meg forumokon olvasom, hogy a firefox milyen jó. Otthon ugyan ie-t használok, és nem is valószínû, hogy valaha is váltani fogok, de itt a melóban annyira lassú az ie hogy kezdek kételkedni hogy a gépben van processzor, és nem az északi híd számol mindent.
Szóval felraktam a Chrome-ot, ami megy és repül is rendesen. Majd 1 hónap elteltével (ez volt most hétvégén) gondoltam magamaban felrakom a firefox-ot is, lehet akár pozitívan csalódok, netán gyorsab lesz.
Na most a technikai problémám a következõ:
HUN XP prof, most szombaton töltöttem le az akkori új verziót, magyart ajánlott fel, ugyan nem tetszett az ötlet, de lusta voltam angolt keresgélni. Na most a jelenség az az, hogy SG-re meg még pár helyre nem tudok belépni. Beírom pl sg-re a felhasználó nevet, a jelszót. Próbáltam régi/új pass mentéssel, mentés nélkül, de amint nyomok az okéra, fennt megkérdezi, hogy elmentse-e az oldal jelszavát, de akármit nyomok visszadob az üres bejelentkezõ ablakba, s nem enged be.
5let?
Optionsben vannak kukik engedélyezve, a oldalak által elmentett jelszó résézn próbáltam kitörölni sg-t.
Torrent oldalakra pl betudok lépni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
azt hittem, valami szopatás lesz, meg ugye ez a nicknév is..
akrácsak egy alreg 😄
baj?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://tinyurl.com/2hr3o3
fotókról + lehet bõvebb információt tudni ?
régebben használtam csak formázás miatt törlõdött
nem tudja quicktime pluginnel megnyitni a fájlokat, mindig összeomlik, de hiába állítom be az alkalmazásokban h winamppal nyissa meg vagy kérdezzen rá, akkor is a quicktime plugint akarja használni, persze mindjárt össze is omlik.<#szomoru1>#szomoru1>
(peddig a legujabb verzió van mindenbõl. os: vista) hasonló tapasztalat vagy ötlet?
egyébként a pdf-t sem tudja a böngészõben megnyitni, akkor is összeomlk, szerencsére azt be tudtam állítani h külön nyissa meg az acrobat reader.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Bar meg kozel sem problemamentes az FF ezen funkcioja,mivel nem igazan mukodik rendesen minden oldalnal. Valamint van egy olyan plugin, hogy Charset Switcher .
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
OMSI FOREVER!!!
amúgy már páran kérdezték ezt, szóval nem mi nem válaszoltunk, te nem kerestél utána. legegyszerûbb megoldás egyébként az, hogy a profilkezelõben (így indítod el: firefox.exe -p) létrehozol egy új profilt és beállítod defaultnak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMÚGY MIVEL BASZTATOK VÁLASZOLNI EZÉRT ÁTTÉRTEM IE8-RA MUHAHAHAHAHAHA<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Lenne egy problémám:
Telepítettem a Firefoxot 3.0 és nagy a kezelõ felülete. Hogy lehet beállítani hogy NORMÁLIS legyen?
a képfelbontás nem befolyásolja a Firefoxot??:
Ez egy id**ta kérdés, de már ezt is próbáltam, de minden felbontásban ilyen nagy.
Köszönöm [/szinkod=violet]
OMSI FOREVER!!!
Lenne egy problémám:
Telepítettem a Firefoxot 3.0 és nagy a kezelõ felülete. Hogy lehet beállítani hogy NORMÁLIS legyen?
a képfelbontás nem befolyásolja a Firefoxot??:
Ez egy id**ta kérdés, de már ezt is próbáltam, de minden felbontásban ilyen nagy.
Köszönöm [/]
OMSI FOREVER!!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A youtube videók betöltésekor ugye egy rózsaszín csík fut végig, amit meg már lejátszott, az piros lesz. Na nálam ez a betöltõdés nem látszik. Amit már lejátszott, az viszont megjelenik. Csak FF-ben rossz, néztem másban is, azokban jó. Találkozott már ezzel vki?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Megértettem :-), köszi szépen a segítséget. Nem nyúlok hozzá.
Egyes oldalak megjelenítésénél akadnak némi gondok, ezért erre gyanakodtam. Bár már egyszer régebben megírtad, hogy ez alapból kikapcsolva az újabb FF verziókban, nem tudtam, hogy a mostaniban is így van-e?
Pl. a application/x-webeye bõvítménynek elvben benne kellene lennie az új Win.Pl.-ben a 9-es verziótól kezdve, de nálam nincsen vagy valamiért nem mûködik és amikor kerestem, hogy honnan tölthetném le, nem találtam.
Hogy mi a szösztõl vacakol a Win.Pl. egy újratelepítés után is, érthetetlen számomra :-)
steam, origin: ACE_hun
Windows XP SP3 32biten
A plugin. default_plugin_disabled-re gondoltál, szvsz.
A Default Plugin egyébként maga a Pluginkeresõ, hogy be van-e kapcsolva, attól függ, hogy hogyan szól, ha hiányzik egy pluginod. Ha ki van kapcsolva, akkor kapsz egy sárga csíkot az oldal tetején, amire rákattinthatsz, ha meg bekapcsolod, akkor egy szürke párbeszédpanel jön fel. (Alapból Firefoxban ki van kapcsolva, csak a Mozilla Suite/Seamonkey-nak van rá szüksége.)
These are my friends, see how they glisten...
Silke, bocs, de ez kimaradt :
about:config : plugin.disable_full_page_plugin_for_types;application/pdf itt kell csinálni valamit, igaz? De mit? :-)
Silke, nálam a Mozilla Default Plug-in/npnul32.dll/MIME-típus, kiterjesztése * , nem engedélyezett.
Kérdésem : ez így helyes ill. hogyan kell és lehet aktiválni? Szándékosan nem tiltottam le.
Köszi elõre is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
steam, origin: ACE_hun
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB