19494
  • precision
    ja és meglepő módon, ha a lentebb írt értéket false -ra rakják, akkor nem jelöli ki egy kattintásra, hanem oda helyezi a kurzort, ahova klikkel az ember... akár ez is hasznos lehet valakinek, ha úgy szeretné használni
  • precision
    ja bocs, legközelebb akkor csak olyat kérdezek, ami mindenkinek hasznos, nekem hiába más a problémám :)
    mint említettem, windowson tényleg egy kattintásra megy, az hogy ubuntuban ez nem így van, az egy dolog, attól még megváltoztatni ugyanúgy kell a beállítást bármelyik oprendszeren, ugyanis az ff igencsak platformfüggetlen

no mind1, megleltem a választ máshol, bocsánat, hogy volt pofám beírni a megoldást mások okulására
  • ACE
    Ja csak nálunk, Windózon alapban (legalábbis nálam) egy klikkre kijelöli az egészet... Sza'l nem tudom ki használ még ubuntut itt, de nekik ez biztosan hasznos...
  • precision
    akinek szüksége lenne rá:

címsorba about:config, elfogadni a figyelmeztetést, beírni a keresőbe hogy click, megkeresni a browser.urlbar.clickSelectsAll sort és az értékét True -ra (vagy Igaz -ra) módosítani

máskor nyugodtan megmondhatjátok, hogy nem tudjátok a választ :) nem szükséges itt másféle módszereket javasolni :P
  • precision
    az is két klikk, mert 1. jobklikk 2. minden kijelölése
  • 404
    a real playert nem ajánlanám, én leszedném a helyedben, és feltenném ezt
    beéppül a foxba gond nélkül
  • 404
    jobbklikk az url-re?
  • precision
    teljesen jó, hogy a kérdésre válaszoltál :)
    ha jól rémlik windows alatt egy kattintással jelölte ki nekem az url -t, minden hova klikkeltem
  • gergely1991
    egy teljes url cím kijelölése? 3 egér kattintás?
  • precision
    Helo! :)

Azt hol tudnám beállítani, hogy ha egyszer belekattintok a címsorba, akkor ne pakolja le az a kurzort oda ahova klikkelek, hanem jelölje ki az egész címet?
    FF 3.5.5 Ubuntu 9.10 :)
  • gergely1991
    Persze a wmp(nem a lapba beágyazott változata) real, a winamp is lejátsza(gondolom valami mms előtaggal kezdődik) :)
    Amúgy nálam is volt egy ilyen probléma, volt egy elméletem és kipróbáltam..Az eredményt te is tapasztaltad:)
  • gyűjtő
    Hello gergely1991!

Bejött a dolog! A Real Player webcím lejátszójának ablakába bemásoltam a médiafájl url címét (ahogyan írtad), és elérhetővé vált a Hír TV adott weboldalán megtalálható öszes archív video és stream video. Ezután már csak kattintgatni kellett a Real Player felületén az egyes videocímekre ugyanúgy, mintha az eredeti weboldalon lettem volna.
    Azon töröm a fejem, hogy a Real Player Firefoxszal együttműködő kiegészítőjét honnan kellene letölteni a böngészőbe. Így talán a weboldalon is feléledne a lejátszás.

Köszönöm a segítségedet!
  • gergely1991
    Nem másoltál adatott az egyik gépről a másikra?(pl pendrive,LAN-on keresztül....)
    És a gugli nem szerepel a böngésző keresőszolgáltatásai közé?
  • XRV
    Amikor rakattintottunk, utanna lila szinu. Hanem megneztem a sajat gepemen, ott amikor az eger bal gombja le van nyomva, akkor piros az egesz link. Am ott csak az Ember szo az ami piros. Nem lehet valami virus feleseg itt is es a masik gepen is?

Masik helyen (mas gepen) is kb ugyanez volt, de ott maga a google sem jott be csak akkor ha a firefoxot feltettem es az lett az alapertelmezett bongeszo, es akkor is csak 2x kellett beirni ugyanazt helyesen, mire megjelenitette a google oldalt. Es csak ennel az oldalnal volt az a tiltas, minden mas oldal siman bejott.
    Nem a kezdolappal van a gond, mert az asszem a startlap.hu oldal volt bejott.
  • Cat 02 #12869
    Igen, így kívánja kiemelni a talált oldalon.
  • gergely1991
    A firefox ram fogyasztása a megnyitott lapok számától illetve a flash videó számától függ...(nálam így eszi el a ramot :( kékhalál nálam nem volt...)
  • Ryleh
    sziasztok!
    heti rendszeresseggel kapok be vmit,,,es ez azonnal a kovetkezoket eredmenyezi:
    a firefox(legujjabb)..azonnal 100% cpu-n dolgozik,ha letöltes alatt van akkor atom befekez mindent,,,a kesz letoltesre percekig varok,,,s iszony lett minden..
    kovetkezo ujrainditasnal kekhalal,,,,lehet ujrarakni a winfost,,,,
    ez 3xorra kovetkezett be,,,s mindig ugyanaz a forgatokonyv..tokeletesen ugyanugy hal be minden,,,s pl ma uj rendszer,,,,de mar most is befekez ugyanugy...
    tuzfal ok,virust nem talaltam sosem a firefoxban,ill a leszedett anyagokban,,,de mindig ez van....
    van valami gyogyir??
  • gergely1991
    Ennek már sikerülnie kell:
    Megnyitod a problémás helyet a lejátszó felületen jobb gomb(helyi menü)>tulajdonságok kimásolod az url-t lejátszó progit megnyit(külön lejátszó nem a böngészőbe beszúrt változata) url megnyitása menüpont url cím beillesztése majd OK gomb
  • gyűjtő
    Szervusztok!

NARXIS-nak:sajnos nem jöttek be a próbálkozások.
    404-nek: 11-es wmp-t használok.

Köszönöm az ötleteket, de a felvetett probléma az általam korábban jelzett módon (IE-Tab-al) megkerülhető. A megfejtés nem nagyon ér meg több energia ráfordítást.
    Azt hiszem, a jelzett weblapot valaki szemmel verte és ezért nem tudom a médiaanyagokat lejátszani.
  • gergely1991
    Valami kimaradt: a 2.es pontban leírtak a kezdőlap beállítására vonatkozik....
  • gergely1991
    1.A találatoknál a linkek pirosak?Általában akkor történik ha valaki már rákattintott....
    2.Biztos jól írtad be?
    firefox esetén:Eszközök>beállítások főlap fülön beírod(helyesen)
    IE:Eszközök>Internetbeállítások kezdőlapfülön beírod(helyesen)ha ez be van állítva és mégis fenn áll ez a probléma akkor nyomj egy F5 funkció billentyűt vagy alkalmazd a Nézet>frissités parancsot..
  • XRV
    Sziasztok!
    Ket kulon dolgot lattam a het folyaman, kulon gepen.
    1, Találkozott mar valaki olyannal, hogy a google keresobe beirt szoveg pirossal jelent meg? Pl Ember akkor a találati oldalon piros szovegggel volt az Ember szó, a tobbi a szokasos kek.
    2, Masik gepen pl az egesz Google. com / hu nem jelent meg... Firefoxot feltetem, akkor jó lett, de csak addig mig o az alapertelmezett bongeszo. Am ekkkor is az IE be ketszer kellett beirni, a google.hu cimet, mert elsore nincs ilyen lap szoveg jott elo.

Tudtok valamit hogy ezek mik, es mi a helyreallitasi modszeruk?
  • 404
    jajj, ha magyar a wined, akkor innen
  • 404
    11-es wmp-d van?
    ha nem, tedd fel innen
  • Narxis
    Indítsd el Csökkentett módban a Firefox-ot, Start menü-->Mozilla Firefox-->Firefox(Csökkentett mód)

Így kiegészítők nélkül ellenőrizd a videolejátszást, szerintem AdBlock miatt lehet. Más ötletem nincs sajnos.
  • gyűjtő
    Hello 404!
    Megpróbáltam a javasolt módszert. Sajnos nem jött be.
    Ezzel együtt köszönöm segítőkészséged.
    Valójában - ahogyan indító üzenetemben is írtam - szinte csak a Hír TV honlapját érinti a jelenég, így az IE Tab átváltással megoldható a probléma.
    Mégegyszer köszönöm a válaszod.
  • 404
    próbáld ezt meg: nyisd meg a médiapléjeredet, eszközök-beállítások-fájltípusok, legfelül a "windows média-fájl (asf)" elől vedd ki a pipát, majd tedd is vissza
    a kipipált fekete csekkboxból kipipált fehér lesz
    talán segít
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Firefox 3.5.5. böngészőben problémám van a Hír TV stream videóinak (pl.: késleltetett adás) és a videók (pl.: híradók)lejátszásával.A lejátszás nem indul el.
    Érdekes módon más weblapokon nem tapasztaltam eddig ezt a problémát.
    Alább beszúrom a böngészőre feltöltött extensions,themes és plugins listát.

extensions
    themes_plugins

Még annyit megjegyzek, hogy az üres lejátszó ablak alsó részén az alábbi szöveg jelenik meg:
    "Copyright | MediaPlayer letöltés | Csak letöltés után pozicionálható!"
    Mi lehet a probléma?
  • Aquir
    ugyanannyi lap, ugyanannyi flash. De még legalább 2-vel több chrome művelet van folyamatban mint a nyitott lapok száma..
  • gergely1991
    Ez attól függ hogy hány ablak/lap lett megnyitva illetve hogy a Flash kiegészítő be van-e kapcsolva...
  • Aquir
    Sokkal kisebb memóriát használ a fox, azt néztem.
  • Rage47
    ez durva cucc:D pedig már kezdtem áttérni chrome-ra a gyorsasága miatt. de ezzel a kieggel végre a firefox is használható:) ty
  • Doomista
    jaa hogy ez kérdés vóót ? :O:O:O
  • fekete0012
    köszi
  • Narxis
    Igen.
  • fekete0012
    firefx kompatibilis a win7 64 bit -el
  • TomBond
    Használd a MozBackUp nevű progit.
  • exodus2
    Szerintem ez a legegyszerűbb: Könyvjelzők - Könyvjelzők kezelése - Importálás és mentés
  • simonl #12845
    Sziasztok,

A böngésző mely mappáját kell kimásolnom ahhoz, hogy egy windows újratelepítés után a meglévő könyvjelző és könyvjelző eszköztáram megmentsem?

UI: jelenleg egy chromifox extreme nevű kieg is fut, ez gondolom nem befolyásolja....

Köszönöm
  • Icebarney
    Az, hogy a youtube videók néha megakadnak(csak kép, hang nem) az minek lehet a hibája? Gyenge processzor? Kevés memória? Vagy valami szoftveres?