Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az is lehet, hogy valamelyik kieg okozza
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://goo.gl/gd6Zi5
És remélem az én problémámra is kapok választ! <#szomoru1>#szomoru1>
Mert nekem
Igazából nem tudom mi történt. Ma reggel meg délelõtt ha a görgõvel kattintottam valahova akkor új lapon nyitotta meg a linket... De most semmit nem csinál. Már újra is indítottam a gépet de semmi haszna. Fontos lenne mert szinte csak úgy tudok netezni ha 3-4 lap megy egyszerre... :S
Elõre is kösz.
ADBlock Plus kikapcsolása mellett is fennáll a probléma!
Legújabb Flash-t újra felraktam
IETab-bel pl. látszanak! :/
Mi lehet a probléma?
Saor Alba
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Eszközök->Beállítások->Adatvédelem->a legelsõ sorban csökkented a napok számát.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az lenne a kérdésem, hogy beállíthatom-e valamilyen módon, hogy a legördülõ sáv(cím sor melletti nyíl, mert nem vagyok biztos a nevében) tagjai milyen oldalakból álljanak? Mert most pl olyan oldalt is iderakott amit már jó 4 hónapja nem látogattam.
Tehát valamijen módon vagy szimplán be akarok jutni a fórumra, vagy az egészet valamijen külsõ módszerrel el akarom menteni.
Szóba jöhet pl. hogy cmd-vel betörök, vagy valamijen hasonló egyszerû módszerrel, úgy hogy láthassam az adatokat? Ha ez így hosszú lenne, akkor email ben is megírhatja egy profi ember: [email protected]
Az igaz, hogy elég sok könyjelzõm van.
Elõre is köszi!
Walk the Talk.
Egy problémám van néha a firefox-al, és véleményetekre lennék kiváncsi.
Windows xp-sp2-angol oprendszerem van, és a laptopom néha 100 %-os processzor mûködéssel dolgozik, ha olyan internet oldalt nyitok meg a firefox-al. Pl. az eurobarca.hu oldalon is, de máshol is elõ szokott fordulni.
Mitõl lehet ez? a netoldal tartalmaz egy olyan scriptet, amit 100 %-on kell futtatnia a procinak? Vagy a mozilla firefoxal van valami?
ÜDv., és köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A Jetpack révén minimális tudással, tíz perc alatt összedobható egy Firefox-kiegészítő.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Silke,
a Könyvjelzõket eddig és ezentúl is, egy másik lemezre akarom menteni, pontosan azért, hogy egy újratelepítésnél v. egyéb felmerülõ hiba esetén biztonságban tudjam õket.
A .html fájlt megtudom nyitni a böngészõben és a ScrapBook-al szerkeszteni, nem részletezem, de erre szükségem van.
A bookmarkbackups nevû mappát nem találtam meg, a rejtett mappákat átnézve sem, csupán a defaults/profile mappában egy bookmarks-t .html fájlra leltem, elõzõleg azt másoltam be, hogy az mit tartalmaz.
A places.sqlite v.json fájlt hogy ill. mivel lehet megnyitni?
Én a szemeimmel akarom látni és meggyõzõdni, hogy valóban elmenti a könyvjelzõket. Na, és szerkeszteni is õket, mint elõtte.
Köszi elõre is.
These are my friends, see how they glisten...
Silke,
a Profilon belül a bookmarks .html amit készít, megnyitva így néz ki :
"Könyvjelzõk
Könyvjelzõ-kiegészítõk letöltése
Könyvjelzõk eszköztár mappája
A mappához adott könyvjelzõk megjelennek a Könyvjelzõk eszköztáron
Bevezetés
Friss hírek
Mozilla Firefox
Súgó és oktatóanyagok
A Firefox testreszabása
Segítsen!
Rólunk "
Magyarán, a Könyvjelzõket nem menti el.
A FEBE-t kipróbálom és visszajelzek, a kiterjesztést meg elfelejtem :-)
Köszi a segítséget.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
A Firefox a 3.0-tól a könyvjelzõket (és az elõzményeket) egy places.sqlite nevû fájlban tárolja, és .json fájlként készít róla mentést.
Milyen vírusirtót használsz amúgy? Spyware-irtót (pl Spybot) is futtattál?
Az olyan programokat szerintem felejtsd el, amik "találnak" egy csomó hibát, de csak a fizetõs változatban hajlandóak javítani, ez csak beetetés. A Firefox egyébként nem nagyon írkál a regisztrációs adatbázisba, én nem ott keresném a hiba okát így elsõre.
Igen, elég, a Cache mappa csak a Gyorsítótár, csak ideiglenes fájlok vannak benne.
Elég ha lementem a Mozilla mappát a "c:\Users\felh.név\AppData\Roaming\" helyrõl, majd visszarakva minden olyan lesz mint elõtte? Vagy még a "AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\w5spzwyg.default\Cache\" helyet is lekell menteni?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Silke,
a Bookmark Backup 0.4.10-es naponta a Könyvjelzõket .json kiterj.fájlba menti, azaz nem menti sehogy sem, a méretébõl ítélve. A Könyvjelzõk/Könyvjelzõk kezelésében van az Importálás és mentés, csak onnan tudom .html fájlba elmenteni õket, felülírva az aznapi mentést és így valóban megvannak a könyvjelzõim, amiket így megnyitni is tudok, míg a .json-nal nem tudok mit kezdeni.
Kérdésem, kérésem : 1. érdemes-e még használni ezt a kiterjesztést (mondjuk a többi beállítás elmentése szempontjából igen), a Könyvjelzõket felejtsem el, és inkább sk. mentsem õket ezentúl,
2. vagy, a MozBackup-al csináljak mondjuk hetente egy mentést ?
Bocs, ha esetleg zavarosra sikeredett. Köszi elõre is.
steam, origin: ACE_hun
Egyébként majd ha elindítod a feltelepített Firefoxot, akkor frissítsd is rögtön (Súgó menü / Frissítések keresése), mert jelenleg a 3.0.10 a legújabb verzió.
Olyat is lehet, hogy a címsor csak az általad kézzel begépelt oldalakat jegyezze meg, ehhez az about:config-ban kell átállítani a browser.urlbar.matchOnlyTyped preferencia értékét true-ra.
Ha meg csak ideiglenesen akarod kikapcsolni az elõzmények és egyéb személyes adatok megjegyzését, pl eltüntetni bizonyos oldalak meglátogatásának nyomait, akkor nézd meg a Stealther vagy a Distrust kiterjesztéseket. (A Stealther ideiglenesen kikapcsolja a személyes adatok megjegyzését, a Distrust meg utólag, szelektíven töröl, gyakorlatilag visszaállítja a korábbi állapotot, mintha mi sem történt volna. A következõ nagyobb verzióban, a 3.5-ben egyébként már lesz Private Browsing beépítve is.)