Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
érdekes, hogy mindenhol máshol jó. próbáld meg a flash uninstallert, ez tényleg jól letakarítja a gépet. újraindítás, flash vissza, fox gyorsítótár ürítése

az is lehet, hogy valamelyik kieg okozza

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
about:configban a browser.tabs.opentabfor.middleclick értéke true?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[HUN]FaTaL
Lehet hogy bekrepált a gomb? Nézd meg másik gépben hogy ott jó e. Vagy csak FFben nem megy?

http://goo.gl/gd6Zi5

Viktor99
😞
[HUN]FaTaL
Ha végképp nem megy akkor ctrl+click is ezt csinálja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Viktor99
Ja még annyi hogy amikor megnyomjátok a görgõt az oldalon bejön egy ilyen kerek vanami, és ha fel le huzod az egeret akkor arra megy az oldal is... Értitek 😊 Na... Ez sincs... -_-
BB7
Akkor sajnos több ötletem nincsen! :/ Majd erre jár valaki okos! 😄
És remélem az én problémámra is kapok választ! <#szomoru1>
Viktor99
Hát nekem biztos nem, max. a háttérben végezte mert én nem tudok semmirõl.
BB7
És nem telepített fel magának valami drivert vagy akármit?
Mert nekem mikor felrakta a szoftverét, azután jött elõ tök ugyanez a probléma! :/
Viktor99
Genius<#szomoru1>
BB7
Én is így netezek! 😄 Görgõvel nyitok mindent!
Véletlen nem Logitech egered van?
Viktor99
Szevasztok,
Igazából nem tudom mi történt. Ma reggel meg délelõtt ha a görgõvel kattintottam valahova akkor új lapon nyitotta meg a linket... De most semmit nem csinál. Már újra is indítottam a gépet de semmi haszna. Fontos lenne mert szinte csak úgy tudok netezni ha 3-4 lap megy egyszerre... :S
Elõre is kösz.
BB7
A mai nap óta a Firefox-om nem jeleníti meg a YouTube beágyazott videóit! Csak a YouTube-os videókat, más beágyazott dolgok mennek!

ADBlock Plus kikapcsolása mellett is fennáll a probléma!
Legújabb Flash-t újra felraktam
IETab-bel pl. látszanak! :/

Mi lehet a probléma?
Lazarus
BB7
Este pezsgõt bontunk!
Solten
#11240 <- Erre valaki?

steam, origin: ACE_hun

Lazarus
igen, néha bejelentkezve marad néha nem.
Cookie-k engedélyezve vannak ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Evin
Általában a legutóbb vagy leggyakrabban látogatott oldalak vannak.
Eszközök->Beállítások->Adatvédelem->a legelsõ sorban csökkented a napok számát.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Lazarus
Mostanában mindenhova be kell újra jelentkezni naponta akár többször is (port.hu, sg, youtube, stb), ez mitõl van és hogyan lehet kitolni a bejelentkezés idõtartamát a végtelenbe és tovább?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy beállíthatom-e valamilyen módon, hogy a legördülõ sáv(cím sor melletti nyíl, mert nem vagyok biztos a nevében) tagjai milyen oldalakból álljanak? Mert most pl olyan oldalt is iderakott amit már jó 4 hónapja nem látogattam.
nekem az lenne a problémám, hogy van egy fórum, amirõl egy hatósági ember elkezdett szaglászni hogy nincs e benne illegális tartalom. Na már most : a fórum tartalmát csak úgy láthattuk, hogy bejelenkeztünk, de mióta nyomoznak mindenki ki lett törölve, és nem lehet regelni.
Tehát valamijen módon vagy szimplán be akarok jutni a fórumra, vagy az egészet valamijen külsõ módszerrel el akarom menteni.
Szóba jöhet pl. hogy cmd-vel betörök, vagy valamijen hasonló egyszerû módszerrel, úgy hogy láthassam az adatokat? Ha ez így hosszú lenne, akkor email ben is megírhatja egy profi ember: [email protected]
Legyetek szívesek megmondani miért van, hogy amikor egy oldalt hozzá akarok adni a könyjelzõhöz, nem teszi?
Az igaz, hogy elég sok könyjelzõm van.
Elõre is köszi!

Walk the Talk.

Sziasztok!
Egy problémám van néha a firefox-al, és véleményetekre lennék kiváncsi.

Windows xp-sp2-angol oprendszerem van, és a laptopom néha 100 %-os processzor mûködéssel dolgozik, ha olyan internet oldalt nyitok meg a firefox-al. Pl. az eurobarca.hu oldalon is, de máshol is elõ szokott fordulni.

Mitõl lehet ez? a netoldal tartalmaz egy olyan scriptet, amit 100 %-on kell futtatnia a procinak? Vagy a mozilla firefoxal van valami?

ÜDv., és köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

[Jakuza]
Begyújtotta rakétáit a Firefox új fejlesztői eszköze

A Jetpack révén minimális tudással, tíz perc alatt összedobható egy Firefox-kiegészítő.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

argos
Köszi Sil!

Silke,
a Könyvjelzõket eddig és ezentúl is, egy másik lemezre akarom menteni, pontosan azért, hogy egy újratelepítésnél v. egyéb felmerülõ hiba esetén biztonságban tudjam õket.
A .html fájlt megtudom nyitni a böngészõben és a ScrapBook-al szerkeszteni, nem részletezem, de erre szükségem van.
A bookmarkbackups nevû mappát nem találtam meg, a rejtett mappákat átnézve sem, csupán a defaults/profile mappában egy bookmarks-t .html fájlra leltem, elõzõleg azt másoltam be, hogy az mit tartalmaz.

A places.sqlite v.json fájlt hogy ill. mivel lehet megnyitni?
Én a szemeimmel akarom látni és meggyõzõdni, hogy valóban elmenti a könyvjelzõket. Na, és szerkeszteni is õket, mint elõtte.

Köszi elõre is.

Sil78
Csökkentett módban (kiterjesztések nélkül) indítva is csinálja? Ehhez szokott lenni külön parancsikon a Start menüben, vagy Start menü / Futtatás: firefox.exe -safe-mode (elõtte persze Firefox ne fusson).

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Van, de nem hivatalos, hanem ún. third-party build. És a legtöbb pluginból még nincs 64 bites verzió (tudtommal pl Flashbõl is csak Linux alá van), a 32 bites pluginok meg nem mûködnek 64 bites Firefox-szal.

ProGabe

argos
Mi okozhatja,hogy az egérrel rákkatintok a könyvjezõre megjelenik,de ha elengedem az egér gombját eltûnik? Nem mindig tapasztalom ,mert egy párszor rákatt és marad a könyvjelzõ nyitva.

Sziasztok.Van olyan Firefox,amit tudok használni Win7 64bit alatt?

Sil78
Mondom, hogy a Firefox 3 nem használ már bookmarks.html-t, csak places.sqlite-ot. Tehát a bookmarks.html-t nem kell mentegetni, a places.sqlite-ról pedig készül minden nap biztonsági mentés a bookmarkbackups nevû mappába, .json fájlok formájában.

Silke,
a Profilon belül a bookmarks .html amit készít, megnyitva így néz ki :
"Könyvjelzõk
Könyvjelzõ-kiegészítõk letöltése
Könyvjelzõk eszköztár mappája
A mappához adott könyvjelzõk megjelennek a Könyvjelzõk eszköztáron
Bevezetés
Friss hírek
Mozilla Firefox
Súgó és oktatóanyagok
A Firefox testreszabása
Segítsen!
Rólunk "
Magyarán, a Könyvjelzõket nem menti el.
A FEBE-t kipróbálom és visszajelzek, a kiterjesztést meg elfelejtem :-)

Köszi a segítséget.

Köszi. Akkor lementem az egész mappát. Most csinálnék majd egy win újrahúzást, és lementem a fontos dolgokat.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Sil78
A Firefox 1.5-tõl felfelé csinál a könyvjelzõkrõl kiterjesztés nélkül is minden nap automatikus mentéseket (egy bookmarkbackups nevû mappába a Profilon belül), így a kiterjesztést csak akkor érdemes használni, ha más fájlokat is akarsz mentegetni. Hasonló kiterjesztés egyébként a FEBE is.
A Firefox a 3.0-tól a könyvjelzõket (és az elõzményeket) egy places.sqlite nevû fájlban tárolja, és .json fájlként készít róla mentést.

Sil78
Próbáld meg, amit gyonax írt.
Milyen vírusirtót használsz amúgy? Spyware-irtót (pl Spybot) is futtattál?
Az olyan programokat szerintem felejtsd el, amik "találnak" egy csomó hibát, de csak a fizetõs változatban hajlandóak javítani, ez csak beetetés. A Firefox egyébként nem nagyon írkál a regisztrációs adatbázisba, én nem ott keresném a hiba okát így elsõre.

Sil78
Mentett lapok: sessionstore.js, jelszavak: signons3.txt és key3.db (ez a két fájl csak együtt használható).
Igen, elég, a Cache mappa csak a Gyorsítótár, csak ideiglenes fájlok vannak benne.

Hova menti el a progi azt az infót, hogy bezárás elõtt milyen lapok voltak megnyitva. Mivel a "Mentés és Kilépés"-re mentem. Illetve a jelszavakat?
Elég ha lementem a Mozilla mappát a "c:\Users\felh.név\AppData\Roaming\" helyrõl, majd visszarakva minden olyan lesz mint elõtte? Vagy még a "AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\w5spzwyg.default\Cache\" helyet is lekell menteni?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Én a helyedben megpróbálnám az Unlockerrel A használata egszerû. mivel a program teljesen magyar nyelvû...
Mindent végigcsináltam amit ajánlottál. Köszi, de nem segített. Lefuttattam egy víruskeresõt is, azt írta minden rendben. A regisztry booster 700 hibát talált, de sajnos csak a demó van meg, ezért javítani nem tudom. Megoldás lenne-e egy rendszertisztító teljes verzió? Mi a véleményed?
Pethy23
3.5 beta4 alá még mindig nincs mûködõ media player plugin?
Mindent végigcsináltam amit ajánlottál. Köszi, de nem segített. Lefuttattam egy víruskeresõt is, azt írta minden OK. De a regisztry booster 700 hibát talált, viszont sajnos csak a demó van meg, így javítani nem tudom. Mi a véleményed? Ennyire elszúrtam valamit? Megoldás-e ha beszerzem a teljes verziót?
ProGabe
könyvjelzõk kezelésénél nézd meg az "importálás és mentés"-ben a visszaállítást, pontosabban a tallózást. json fájlokat kér, amiket tudtommal alapból ment több napra visszamenõleg a fox. én legalábbis vissza tudom állítani a 6 nappal ezelõtti állapotot, az említett kiterjesztés nélkül is

Silke,
a Bookmark Backup 0.4.10-es naponta a Könyvjelzõket .json kiterj.fájlba menti, azaz nem menti sehogy sem, a méretébõl ítélve. A Könyvjelzõk/Könyvjelzõk kezelésében van az Importálás és mentés, csak onnan tudom .html fájlba elmenteni õket, felülírva az aznapi mentést és így valóban megvannak a könyvjelzõim, amiket így megnyitni is tudok, míg a .json-nal nem tudok mit kezdeni.
Kérdésem, kérésem : 1. érdemes-e még használni ezt a kiterjesztést (mondjuk a többi beállítás elmentése szempontjából igen), a Könyvjelzõket felejtsem el, és inkább sk. mentsem õket ezentúl,
2. vagy, a MozBackup-al csináljak mondjuk hetente egy mentést ?

Bocs, ha esetleg zavarosra sikeredett. Köszi elõre is.

Régebben már kérdeztem, nincs valami olyan script vagy beállítás, ami egy proxy-n keresztül csak azokat az oldalakat engedi megnézni, amihez a proxy nem kér jelszót? Amihez jelszót kér azt automatikusan dobja el, de ne ugorjon fel folyton a jelszó bekérésére felhívó ablak, mert idegesítõ...

steam, origin: ACE_hun

Sil78
Nyomj egy Ctrl+Alt+Delete-et, és a Feladatkezelõben a Folyamatok fülön is ellenõrizd, nem fut-e. Vagy csak indítsd újra a gépet. (Ha a gép újraindítása után sem engedi törölni, akkor nem ártana némi kártevõirtást végezni.)
Egyébként majd ha elindítod a feltelepített Firefoxot, akkor frissítsd is rögtön (Súgó menü / Frissítések keresése), mert jelenleg a 3.0.10 a legújabb verzió.

Segítséget szeretnék kérni, abban, hogy letöltöttem a mozilla 3.0.8-at. A telepítõ ikonja kint maradt az asztalon, amit telepítés után szerettem volna letörölni, de nem tudom. Próbáltam jobb gombbal, total com-mal, intézõvel, de egyik sem mûködik. Azt írja ki, hogy törlés le van tiltva, elõbb zárjam be az összes programot ami használhatja, de semmi nem használja, egy program sem fut. Mit tehetek még? Elõre is köszönöm.
Sil78
Az Eszközök / Beállítások / Adatvédelem lapon nézz körül, itt tudod kikapcsolni az elõzmények megõrzését is.
Olyat is lehet, hogy a címsor csak az általad kézzel begépelt oldalakat jegyezze meg, ehhez az about:config-ban kell átállítani a browser.urlbar.matchOnlyTyped preferencia értékét true-ra.
Ha meg csak ideiglenesen akarod kikapcsolni az elõzmények és egyéb személyes adatok megjegyzését, pl eltüntetni bizonyos oldalak meglátogatásának nyomait, akkor nézd meg a Stealther vagy a Distrust kiterjesztéseket. (A Stealther ideiglenesen kikapcsolja a személyes adatok megjegyzését, a Distrust meg utólag, szelektíven töröl, gyakorlatilag visszaállítja a korábbi állapotot, mintha mi sem történt volna. A következõ nagyobb verzióban, a 3.5-ben egyébként már lesz Private Browsing beépítve is.)