19494
  • Doomista
    Hogy ne lenne.
  • ACE
    Nem találtam olyan kiegészítőt, ami a sima szövegből egy weblapon link-et csinál. tehát ha valahol van hogy www.akármi/ akkor abból csinál link-et. Van ilyen? Biztos van csak béna vagyok...
  • [HUN]FaTaL
    2 gigánál nyílván nem lesz gyorsabb... 4gigát viszont már nem kezel a 32bites.
  • Narxis
    Már kommentáltad is. :D
  • KranaZoli #12919
    Beleolvastam a HSZ-ekbe, azt hittem Seven, vagy Vista topic-ban vagyok. Aztán látom Firefox. Ezért nem kommentálok.
  • precision
    nemtudom, hogy hw -es gond volt e, valszeg nem, mivel ugyanazon a konfigon fut egy 32bites win7 már elég régóta

a több memória miatt gyorsabb? :) ezt nem értem, nekem 2 giga ram van a gépben, azt lekezeli a 32bites oprendszer is

én csak örülni tudok neki, ha nálad minden okés, nálam szar volt
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen baromság, semmivel nem lassabb, a több memória miatt gyorsabb is.

Nekem kifagyások sincsenek, meg programleállások sem. Ott valami hardveres gond lehetett. Több mint egy éve használok 64bites OS-t (korábban Vista, most W7) és semmi ilyesmivel nem találkoztam.
  • Solt
    Semmilyen szopás nincs vele... :)
  • Narxis
  • precision
    emlékeim szerint ugyanazon a konfigon a 64bites win7 jóval lassabb volt mint a 32bites (64bites cpu -n ofkorsz)
    a program kifagyások sem voltak ritkák, a jól ismert "elnézést, xyz program működése leállt"

szerintem desktopgépre felesleges a 64bites oprendszer
  • [HUN]FaTaL
    Semmilyen szopás nincs vele. :)
  • Cat 02 #12912
    http://prohardver.hu/teszt/processzorok_64_biten/64_bites_processzorok.html Ezt még régen mentettem le, azóta nem olvastam el, de lehet érdeke S:D
  • precision
    nem érdemes a 64biteset használni, annyi "előnye" van, hogy a 64bites oprendszer tud 4gb v. annál több ramot használni... minden más csak sz*pás vele :)
  • roblee
    Érdemesebb lenne a 32bites változatát használni win7-nek? Nincs még annyi 64 bites program. Ami meg van az lehet nem stabil, lásd "autoszimulator" hsz-jét (#12902)
    Nem minden driverből van 64 bites, vagy csak beta. Szóval, nem tudom. Még nagyon új nekem ez a win7 és a 64bit.
  • Cat 02 #12909
    Rakj fel egy Virtualboxot valami Linuxxal böngészésre.
  • [HUN]FaTaL
    Persze, ha nem indítasz el semmit akkor nem használja valóban. :)

Nézd az üres asztalt. :)
  • autoszimulator
    Ami 6 giga, és nem netezéshez kell mind, mielőtt megkérdezed, munka is van a világon. Emellett még van a videókártya memóriája is ugye, ha az egy gigáját levonom a 4ből, máris tovább csökkent a 32 bites kapacitása.

Persze, akkor ne használjam a gépet netezésre, magáncélra? Mert adobeék pár év alatt nem tudtak kigazdálkodni egy normális 64 bites verziót, ami nem fagy, nem eszi a procit 100%on? FF a legkisebb gond, sok különbség nincs, ha 64 biten használom.
  • [HUN]FaTaL
    Létezik csak nem hivatalos.
  • ACE
    Mer' gondolom belehalnál ha 512 Mb RAM-ot nem tudna használni az oprendszer. 2 Gigát sem nagyon használja ki, nemhogy 4-et...
  • KranaZoli #12904
    Én úgy tudom, hogy létezik 64 bit-es firefox, csak más a neve. Viszont hiába használsz 64 bit-es böngészőt, nincs 64 bit-es Flash Player. :(
  • Cat 02 #12903
    Nekem most 110 megát eszik Firefox 32bit-en, kevés kieggel.
  • autoszimulator
    meg kell szokni sajnos. nekem ez a csodás flash player folyamatosan rendetlenkedik 64 biten, de a memória miatt nem tudok x86ot feltenni...
  • Narxis
    Valamelyik kiegészítőd is ludas lehet. Am. van 64bites Firefox, de ha jól emlékszem nem hivatalos és felesleges is mert nincs 64bites Adobe Flash player.
  • roblee
    Sziasztok!
    64bites win7-em van, és tudtommal nincs 64bites firefox (javítsatok ki, ha tévedek). A 32bites firefox google nyitólappal 150MB memet használ. Ez normális? A régi xpmen kb 15MB-ot foglalt.
  • Angyalifény
    Fórumoknál lehet alkalmazni a jelszó mentést ? a mester jelszót ajánlották az állítólag biztonságos.
  • Angyalifény
    "hogy adhatsz meg ilyet, hogy banner, meg flash? "

úgy hogy van aki nem ért az informatkához profi szionten és azt hittem ha bírom blokkolja.

a képek nagyításához egyébként van csak az operás az egész képet betölti ez nem.
  • 404
    "ez a szűrő vagy reguláris kifejezés túl rövid az optimalizációhoz. Túl sok ilyen szűrő lelassíthatja a böngészést"

hogy adhatsz meg ilyet, hogy banner, meg flash?
    töröld ki őket (jobbkatt-törlés). a banner tulajdonosát tiltsd le, ill az adblock (jobbkatt)-opcióknál jelöld be a "fülek megjelenítése java és flash objektumoknál"-t, és úgy tiltsd le őket

a képeket max a felrakott méretben tudod megnézni (jobbkatt rá és "kép megjelenítése"), de aztán ctrl és +-szal tudod nagyítani
  • Angyalifény
    hali

ott a képen miért van ott az a két felkiáltó jel az addblock-ba ?

mert kézzel adtam meg a kifejezést ?

köszikép

és még azt szeretném kérdezni van e olyan kieg. ami a kinagyított képet teljesen kirakja tehát hogy betöltsön minden pixelt.

köszi
  • JoeFromHun
    Megvan.. a hiba! Az egész firefox-ot a SQLITE cuccok akasztják meg.
    Leszedtem két cuccot:
    Speedyfox
    Vacuum Places Improved
    Nagyjából mindkettő hasonló dolgot csinál.
    Nekem megoldotta a problémát.. sokkal fürgébb lett minden a Firefoxban.
    Csak egy dolgot nem értek,hogy ha ez egy ismert probléma maert olvastam pár fórumot itt a délután folyamán.. Amiből az jön le,hogy valamilyen szinten a fejlesztők is ismerik a szitut. Akkor miért nem építenek be magába a programba is ilyen funkciót?
  • me and a monkey
    Nálam csak 5 MB, de ilyennel nem találkoztam.
    Csinálj egy szűz FF telepítést, Mozbackup kiegészítővel ments le mindent de az elején még ne tedd vissza.
    Előtte a FF profilt töröld ki a Program Files könyvtárból.
    Próbáld ki így, friss telepítéssel, ha nincs gond akkor valamelyik plug in vagy kiterjesztés csinálhatja a hibát.
    Ha jó, akkor egyesével tedd vissza a kiterjesztéseket kipróbálva, hogy szaggat-e továbbra is.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Valaki legyen szives segítsen már nekem...
    Már tiszta ideg vagyok 20Mbites a netem és mozilla Firefox (legújabb) alatt még mindíg akadnak a Youtube, és egyéb flash videók. Miért? Van valakinek ötlete,hogy mit csináljak? És IE-ben meg nem sőt Chromeban sem.. de azokat meg nem szeretem.
    Valaki ...Kérem!
    Segítséget előre is köszönöm!

Üdv:JoE
  • berczely
    Hali!

3.5.6-os verzióm van.Van valami plug-in hozzá amivel oldalakat tudok blokkolni hogy ne jöjjön be?
  • XRV
    Az a piros szó a linknem igen. Es csak a konyvjelzót toltottem be asszem.
  • komaromhandball
    Helló!

A következő hibaüzenetek megoldásában kérném a segítségeteket:

Figyelmeztetés: A várt szín helyett '#00000' található. Hiba a(z) 'color' értékének értelmezése közben. A deklaráció el lett dobva.
    Forrásfájl: http://static.pink.hu//style/nso/main.css
    Sor: 3435

Köszi előre is!
  • gyűjtő
    Hello 404!
    Köszönöm az ötletet. Bejött!
  • bigapó
    ha win7 vagy vistád van tedd át jobb oldalra a tálcát. igy többet fogsz látni, mivel széléből von el helyet, nem az aljából. megszokás kérdése és nekem eddig tetszik igy is.
  • gergely1991
    Firefox reinstall után is megtörténik a probléma?
  • XRV
    Nem volt semmi masolas, LAN nincs. Es a google ott van a kereso szolgaltatok kozt, mint alapertelmezett kereso.
  • precision
  • autoszimulator
    pedig az url mögé kattintasz, nyomva tartod, húzod az eleje felé, kijelöli mindet, és egy kattintás :DD