19494
-
#12963 Akkor jó,köszi és a könyvjelző problémára nincs ötleted? -
#12962 Normális, sok a szarul tervezett honlap. -
#12961 Meg tele van a hibakonzol figyelmeztetésekkel,nem tudom normális dolog-e ez is? -
#12960 Igen,a régebbi foxnál nem is voltak gondok.Rányomtam a csillagra,kiírta hogy rendezetlen könyvjelzők(ez azt jelenti gondolom hogy nincsenek semmilyen szempont szerint rendezve)de a lényeg az hogy a címlista lenyitható részén ott volt minden amit fel akartam venni(amire csillagot nyomtam).Nem érdekel engem hogy tudom e szerkeszteni,úgy szeretném ha ott lennének a címlistában-akár rendezetlenül is.Ha meg úgy állítom be a mozillát hogy a címsávban az előzmények is látszódjanak akkor ugyan megjegyzi az oldalakat,de akkor minden meglátogatott oldal ott van.Már bánom hogy frissítettem,de lehet hogy mégsem bug csak valamit nem jól állítottam be.Kösz a tippet amúgy ezt is ki fogom próbálni amit mondtál.Még valakinek van valami ötlete?(egyébként az is bosszantó hogy első nap a telepítés után simán felvett 2 oldalt rendezetlen könyvjelzőként amik a címlistában máig ott vannak,de azóta hiába nyomom a csillagit-semmi.Pedig úgy emlékszem semmit nem változtattam azóta a beállításokon) -
#12959 A könyvjelzők menüből kell elmenteni (vagy CTLR + D). Ha csak simán a csillagra nyomsz akkor valami "rendezetlen "könyvjelzők" vagy mifene lesz belőle, és azt nem jeleníti meg a könyvjelzők közt. Valahogy régebben sikerült ezeket előhoznom, de már nem emlékszem rá. -
#12958 Egy oldalon olyan tippet olvastam hogy pár értéket ha átírunk a beállítások közt akkor gyorsabb a fox.Nem nagyon tűnt fel hogy gyorsult volna
Ezeket ajánlották átírni True-ra:-network pipelning
-proxy pipelning,meg még valami most nem ugrik be.Az nglayout.initialpoint.delay-nak meg 0-át adjunk,így szólt a tanács.
Tényleg gyorsulhat az átírással a Mozilla vagy ez valami rászedés lehet?Mit jelentenek ezek az állományok?
-
#12957 OpenSuse-ezt nem tudom mi sajnos.Magyar nyelvű Mozillám van,valami gebasz biztos a beállításokkal van hogy nem ment könyvjelzőket.Pontosabban a könyvjelzők közé felveszi,de a címlistában nincsenek.Azt hiszem sima 3.5 van fenn most. -
lally #12956 (OpenSuse-)Linux alatt most én is alaposan megszívtam, mert az
"Opera10.1" és a "FFoxi 3.5.6" frissített eseteiben így
most eléggé feledékennyé tették a korábbi verziókat. -
#12955 Hello mindenki!
Valaki le tudná írni pontosan milyen beállítások kellenek a mozillának hogy tudjon könyvjelzőket menteni? -
#12954 kösz mindenkinek ! -
#12953 Mozilla 3.5-ösöm van,a gond az hogy nem vesz fel könyvjelzőt,legalábbis a címlista használatakor nem jeleníti meg őket.Tegnap felbvettem 2 oldalt rendesen a csillag megnyomásával-azokat meg is jegyezte.Azóta nem változtattam a beállításokon,de most nem menti el a könyvjelzőket,hiába nyomok csillagot aztán a "kész"-t.Miért nem veszi fel a könyvjelzők közé a tetves oldalakat ha tegnap még működött?Privát módú böngészésre van állítva amúgy a program.A címmezők használatakor megjelítse a könyvjelzőket-így választottam ki a beállítások között és mégis a múltkor bejelölt 2 oldalt mutatja,de többet nem vesz fel. -
#12952 beállítások/alkalmazások-nál tudod beállítani.
-
#12951 no, megelőztek :) -
#12950 beállítások/alkalmazások -
#12949 Eszközök>beállítások majd a alkalmazások fülnél tudod beállítani.... -
#12948 Ha egy filenál (pl:torrent) beállítottam,hogy letöltse és mindig azt tegye akkor utána hol tudom beállítani,hogy ezután ne letöltse hanem pl megnyissa?
Mert nem jön elő a felugró ablak már... -
#12947 Vitéz-huszár-magyar nyelvre -
#12946 lol, azt megnézem -
#12945 Lemagyarosítom. -
#12944 Tessék. Nincs magyar, még alfa változat. -
RETRO91 #12943 A legutlsó 3.7-es buildot honnan tudom leszedni?
Esetleg magyarul? -
#12942 nem, de sok ilyen oldallal találkozok sajnos, és azért lenne jó :D -
#12941 Már nem azért, de tervezed hogy újra, neadjisten rendszeresen látogatni kívánod azt az oldalt? :) Egyéb esetben miért kell ennyire specifikus kiegészítő? :) Vagyis miért számít mintának az az oldal? :) -
#12940 Mert trükkös az oldal készítője és kicselezi az ilyen alertstoppereket. :D -
#12939 de van!
nekem olyan kell, ami egy négyzetet tesz az alert aljára, amit ha bepipálok, több alert nem jön ki...
alertstopper is ilyen, csak valamiért azon az oldalon nem műxik, de hogy miért nemtudom -
#12938 Bepipálod, hogy könyvjelzőidet alapból engedélyezze oszt mindjárt jobb. Am. meg az ilyen idegesítő, tréfarépa oldalak ellen ennél jobb nincs. -.- -
#12937 de ez minden oldalon letiltja a jst -.- -
#12936 Ezzel működik. -
#12935 de ez egy firefox topik D-: -
#12934 Opera, bepipálod scriptek letiltása ezen a lapon. :D -
404 #12933 mégiscsak fatalnak van igaza...
nem érdemes vele foglalkozni -
#12932 lolwut
ilyesmire gondoltam...
de itt az sgn műxik az alertstopper, ha url beszúrásra megyek, ott van a négyzet, amit ha bejelölök, nem lesz több alert, de a feljebb linkelt oldalon nincs semmi. miért? :-| -
404 #12931 hát, szerintem elírta, mert a ha javascript alert lenne (pl. menny innen, fiatal még ehhez), akkor nem érdekelné, hogy kell blokkolni.
de nekem mindegy, mondd meg te, mit kell tenni -
#12930 1. A javanak semmi köze a javascripthez.
2. A Java updatenek meg aztán pláne semmi köze a javascript alertekhez. -
404 #12929 nem kell ide addon, a vezérlőpulton nyisd meg a javát, az updatés fülön szedd ki a pipát a "csekk for ápdét" elől -
#12928 tudnátok adni olyan addont, amivel blokkolhatom a javascript alerteket?
úgy, hogy beadja a legelsőt, és ha kipipálok vmit alul, akkor több nem lesz.
már próbálta az alertstoppert is, meg az alertchecket, de egyik se műxik -
Angyalifény #12927 köszi -
#12926 Hát persze. -
Angyalifény #12925 Az AddBlock+ nekem blokkol 1 csomó google analistic-os vacakot weboldalakon. Azt kérdezném hogy amire azt írja hogy blokkolta azt valóban meg is fogja ? -
ACE #12924 Ezer hála