19494
-
Frobi #13003 Hali töbszörös nekifutás után sikerült és mostmár tökéletesen müködiik köszi a segítséget -
RETRO91 #13002 Itt a magyar RC1
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.6rc1-candidates/build1/win32/hu/Firefox%20Setup%203.6%20RC%201.exe
A friss regisztráció miatt csak igy tom beirni -
#13001 Sziasztok!
Beirom ide, mert Firefox alatt fordul elő a probléma. Nem nálam, csak láttam. Szóval van ez a Jójáték nevű oldal. amikor az illető belép a felh. névvel és jelszóval akkor még jó a dolog, de amint megnyit egy játékot, akkor egyszerűen kilép a firefox, azaz bezárja az ablakot. Semmi hibaüzenet, akkor sem ha újrainditjuk a böngészőt. nem is ajánlja fel az oldal betöltését, azaz nem hibás kilépésnek tekinti.
Ilyen spyware vagy hasonló virusos fertőzésre gondolok, de kérném a tippeket és a megoldásokat. Amint tudom kipróbálom őjet és jelzem a helyes megoldást is.
Más oldalnál nem volt hasonló hibajelenség, a flash és egyébb dolgok elvileg jól vannak fent, de ez ugye mindig kétséges:)
Köszi előre is a segitséget. -
#13000 A törlés is jó, ennek meg kellett volna oldania. Hmmm..
Elvileg egy Adware került a gépedre arról az oldalról ami megváltoztatja az alapértelmezett keresőd és a kezdőoldalad.
Töltsd le ezt: Link
Telepítsd, frissítsd, aztán teljes vizsgálatot csinálj majd amit talál tedd karanténba vagy töröld. -
#12999 ejj most látom hogy elég régi leírás... azért remélem még használható vmire
ha nem akkor google és ww28.yoog.com removal vagy csak simán yoog (v. yoog.com) removal -
#12998 remélem tudsz angolul :)
itt egy step-by-step removal: LiNK -
Frobi #12997 Szia mindent úgy csináltam ahogy leírtad de nem tudtam semmit karanténba tenni ahogy mondtad mert nem ajánlotta föl ezért töröltem őket de ugyan az a problémám még mindig -
#12996 Ez egy nagyon csúnya oldal. Ezt töltsd le: Link
Telepítsd, frissítsd. Uninstalláld Firefox-ot, futtass le egy teljes vizsgálatot. Tedd karanténba amit talál aztán telepítsd újra a Firefox-ot. -
#12995 Több mint vszínű, hogy sikerült összeszedned vmi kártevőt.
Spyware és vírus keresés. -
Frobi #12994 Sziasztok
Nekem van olyan problémám hogy be szeretném állitani hogy a mozzilába a startlap legyen a kezdő oldal de hiába állitom be az eszközök beállitás menübe hogy a startlap legyen a kezdő oldal amikor kikapcsolom a mozzilát és elinditom utána akkor ugyan ugy nem a startlap a kezdő oldal.
http://www28.yoog.com/ ez a kezdő oldal most és nem tudom hogy miért.
Kiprobáltam már azt is hogy letöröltem és a gépet újbol inditottam és utána felraktam az újabb verziót.
elöre is köszi a válaszotokat -
#12993 köszi, de ezt én is néztem :)
viszont IE leszedte :) -
#12992 FF 3.5.7 -
#12991 Ant Toolbarral lehet flash videokat lementeni -
#12990 hát én nem igazán értek hozzá... ennyit illetve ennyit tudtam kihámozni a forráskódból
remélem segít vmit :) -
#12989 üdv skacok!
Nagy segítség kellene:
innen szeretném letölteni az első videót, de semmivel se sikerült eddig. próbáltam flashget-tel, orbit-tal, download helperrel, de semmi. eddig csak egy php filet sikerült, de azzal nem megyek semmire :(
van valami ötletetek?
előre is köszi! -
#12988 Akkor mostmár van. :) Ettől függetlenül nem mozgat a Chrome mert túl buta és puritán. Kiváló példája annak, hogy jó marketinggel és sok pénzzel mit lehet elérni. :) -
Garfield #12987 Van -
#12986 Mi a megoldás rá? -
#12985 Nem! Az a te hibád! -
#12984 Az a flash player hibája. -
#12983 nekem annyi a bajom a FF-al, hogy a flash videók általában szaggatnak vele. :/ -
#12982 Chromeot én utálom, még normális reklámszűrő sincs. Opera betölti az oldalt ha visszát nyomsz. :) -
#12981 Nem mintha nem lennének gyorsak csak Operában mondjuk utálom,hogy tördelten tölti be az oldalt és olyna érzésem van mintha döcögne és lassúnak érzem.De Opera néha nem tölti be az oldalt va nyomok vissza nyilat.Chrome nem küldi el az üzenetet ha 15 másodpercen belül írok egyett mert üresnek tekinti.Chrome tetszene a legjobban ha lenne hozzá old location bar. -
#12980 Így igaz! -
lally #12979 Tényleg nagyon ravaszdi ez a pici VUK !
(-hogy a csudába is jelent meg "svarc"-oldalon picivel előbb a "foxi3.57" , mint a hivatalos lapon ...)
Lassan már sejtésem sincs arról, melyik is a központi-címe. -
#12978 Így igaz! -
#12977 Hát ez nagyon érdekes. FF a leglassabb a 3 közül úgyhogy nálad akkor valami nagyon érdekes lehet (vagy vak vagy :D) -
#12976 Opera,Chrome ide vagy oda Firefox gyorsabb!:D -
#12975 Minek papír amikor a :Könyvjelzők>könyvjelzők kezelése menü majd "importálás és mentés" legördülő listájában kiválasztja a mentés menüpontot:D ;) -
#12974 Mozilla Firefox 3.5.7 magyar (8.40 MB) -
lally #12973 Legközelebb, már ne csinálj Uninstallt! -csak simán írd felül azt az újabb verzióval.
A fontosabb könyvjelzőid pedig rögzítsd a jól bevált hagyományos módszerekkel is: Papír-, és Penna párossal. -
#12972 Most talán jó lesz,az adatvédelemnél a címsáv használata ablaknál nem elég a könyvjelzőket kiválasztani,hanem a könyvjelzők és előzmények választásnál már megjegyzi a címlistában is a könyvjelzőket úgy látom. -
#12971 Honosítás? beszállhatok? -
#12970 Frankó,újratelepítettem a 3.5.6-ot és megint ezt csinálja!Friss install után felvett 2 oldalt aztán most már csak az sg-t mutatja semmi mást!Másnak is 3.5.6 van,és működik a címlistában a könyvjelző? -
#12969 Nálam se volt hajlandó elmenteni egy-egy könyvjelzőt így kénytelen voltam egy feleslegesé vált könyvjelzőtől megszabadulni -
#12968 Kösz a tippeket,ezt uninstallálom és telepítem a legújabb verziót,ezeknek a könyvjelzőknek régebben semilyen mappát nem kellett megadni,csak nyomtam a csillagot,aztán a kész-t és felvette rendezetlen könyvjelzőként a címlistába is.Most meg nem,ráadásul most látom hogy már azt a 2-t sem mutatja a címmezőben amit eddig igen.Reinstall remélem, megoldja. -
#12967 hát irni azt tudok :) -
#12966 legújabbhoz jó volt, régihez minek, úgyis az újakat kell felrakni mindig :)
a könyvjelzős dolgot nem nagyon értettem, este van már ehhez. de mindig állitsd át azt,h goy milyen mappáva rakja, az a biztos- ilyesmi szivásom nekem is volt, a nem rendezett dolgokkal, sosem találtam meg, de ha megmondod hova rakaj egyértelmúűen, onnan már nincs gondja. -
#12965 Ok,kösz.Bár a gondom nem is a sebessége volt igazából csak ez a könyvjelző dolog,hogy egyszerűen nem jelenítette meg a címlistában a könyvjelzőket amiket felvettem,de azt hiszem újratelepítem a frissebb verzióját hátha abban működik.Ezt a speedyfox-ot csak rá kell telepíteni a firefoxra,minden verziójához jó? -
#12964 speedyfox. ez gyorsitja, nekem láthatóan javult.