19494
  • Cat 02 #13043
    Only works with ONE tab :s
  • precision
    EZ vmi olyasmi
    bár ez nem írja hogy mit (bár lehet be lehet állítani, nem néztem) hanem azt hogy mennyit, meg hogy hány kb -al tölt, stb.
  • Cat 02 #13041
    Olyasmi adon van, hogyha rákattolok az alsó zöld töltő csíkra, akkor kiírja, hogy mit is tölt most épp be ?
  • Wacak
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek, mert sehogy sem boldogulok a Firefox-ban 2 kiterjesztés eltávolításával.
    Ez a két kiterjesztés Az AVG Safe Search és az AVG Security tool. Eddig a Win 7-et használtam, amire az AVG Internet securityt tettem fel. Mivel gondom volt az Win 7-el, ezért visszakerült az XP SP3. A beállításokat rendszeresen mentem a Mozilla Backup programmal, így maradt benn a két fenti program. A 2 kiterjesztésnél az eltávolítás menü nem aktív, így csak a letiltást tudtam alkalmazni.

Remélem tud valaki valami megoldást.

Előre is köszi mindenkinek.
  • redmonk
    az internet úgy jön h vmi szürő vagy mit ráraktak a kábel tv-re és onnan megy egy motorola modembe majd onnan egy dlink wifi routerbe amit apám használ én meg a wifi routerből jövő kábelon keresztül használom a netet. operában nem csinálta ezt csak ff-ben és szeretném megoldani.
  • gergely1991
    milyen vezeték-nélküli neted van(ha az van)?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szolgáltató nevéd ha lehet inkább pmben küldjed el
  • redmonk
    opera nem csinálja csak jobban tetszik az ff és ezt akarom használni miután megoldottam(tuk) a problémát

amugy könnyü lenne kiirni de nem akarom mert nem csak ide irok.
  • Garfield
    Ha az Opera is csinálja, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy nem a böngészővel van baj, hanem a netkapcsolatoddal.

u.i.: Olyan rohadt nehéz lenne értelmesen ("meek"), írásjelekkel elválasztva leírni, mi a problémád? Biztos én öregszem, de már a tököm televan ezzel a bárgyú, se füle, se farka chates stílussal, amibe egyre többször belebotlok itt is.
  • redmonk
    sziasztok

olyan gondom lenne h 5mbos net mellett nem töltök épp le meg semmi és sokszor azt csinálja h rámeek egy oldalra és nem tölti be hanem kiirja h probléma az olda betöltése közben, nem találja a kiszolgálót stb és probáljam ujbol egy idő után behozza ha rámeek de sok oldalnál csinálja ezt. mitől lehet? mit tegyek ellene? (régebbi verziókban is előfordult nálam azért mentem át operára mert untam de a firefox akkor is jobban tetszik.

előre is köszönöm
  • redmonk
    megoldottam azért köszi
  • redmonk
    Sziasztok

Most tértem vissza Firefoxhoz, van egy olyan problémám amikor könyvjelzőt adok a laphoz akkor a lap ikonját nem rendeli hozzá csak egy sima fehér lap van ott,ezt hol tudom beállítani?

Köszi
  • me and a monkey
    Nem fogják maguk alatt vágni a fát.
    Egyébként nálam is most a Big3 van fent, FF, Chrome, Opera.
    (az IE csak a céges intranet miatt, de érezhetően lomha)
    Próbálgatom mindhármat, nézem, hogy ugyanazon oldalt milyen gyorsan hoz be, stb...

• [HUN]FaTaL
    Nem megszűnnek csak újra kell írni az összeset. Hát ha gyorsan újra írják a fontosabbakat és ettől gyorsabb lesz az FF akkor még lehet hogy visszatérek rá.
  • armageddon666
    Aham... ha megszűnnek a kiegészítők (Adblock :(( ) akkor megyek Chromera...
  • Narxis
    Hát ha Firefox-ot elcsesznék vagy megszűnne akkor én is Chrome-ra váltanék.

Am. ha jól értelmeztem akkor a megjelenés variálása lesz korlátozottabb ami nem nagy érvágás, ráadásul ha meglépik ezt akkor utána nem kell várni arra, hogy a kiegészítők támogassák az új verziókat. Persze most sem kell feltétlen, de az nem ugyanaz.
  • [HUN]FaTaL
    Én meg fél éve Operázok, extek sem kellenek. :)
  • ProGabe #13027
    csak a címet olvastátok el, vagy mi?
  • Garfield
    Azért kíváncsi leszek, hogy a Jetpack alá hogy, de legfőképp mikorra sikerülnek majd az átírások. Mert ha ezt elcseszik, akkor nekem irány a Chrome, eddig csak az ext-ek miatt voltam hajlandó tolerálni a Chrome-hoz viszonyított relatíve lassúságát, valamint a memóriafogyasztását.
  • [HUN]FaTaL
    Enélkül egy trágyadomb lesz az egész.
  • Narxis
  • Garfield
    Szopóág a láthatáron
  • Benny04
    omg xD
  • Garfield
    Kritikus bug
  • [HUN]FaTaL
    lol:D
  • desigo
    lolz
    Fórum háttérkép URL: ide be volt állítva egy kép ami be se jött
    töröltem és egyből jó lett
  • desigo
    igen akkor abba hagyja csak minden betöltéskor ez megy :/
  • [HUN]FaTaL
    BUG, van mikor Operával is előjön. Nyomj egy escapet aztán kész :D
  • desigo
    Mitől lehet az,hogy az SG fórumon (minden topik) bejön pár sec alatt az oldal de mégis a tabon forog tovább az ikon még vagy 20 secig.
    Más weboldalakon ezt nem tapasztalom és pl az sg.hu főoldalán sem.
    Letiltottam az összes addont akkor is.
    Adblockban próbáltam tiltani scripteket de nem bírok rájönni,hogy mit tölt.
  • gyonax
    Vagy ha esetleg nem kiterjesztéssel akarja megoldani: link
  • Garfield
    Átlagfelhasználóknak inkább ezt.
  • me and a monkey
    Ezzel a kiterjesztéssel kompatibilis lehet minden olyan "extension" ami egyébként nem települ fel a magasabb verziószám miatt.
    Nekem legalábbis még sosem produkált hibát amikor a "force install" opcióval ráerőltettem a böngészőre az adott kiterjesztést.
  • Máté94
    Valaki tud segíteni?
    Nem tudom mi lehet a baj se Firefox és se Chrome,Opera,Safari se hajlandó behozni a saját topicocban a gombokat.Ha rákkattintok nem törétnik,semmi egyiknál sem.Ötlet?:(
    Például itt!
  • JoeFromHun
    Tudja esetleg vki,hogy mikorra várható a 3.6 végleges?
  • lck #13010
    Gondolom 1-2 nap aztán lesz rá kompatibilis.
  • KranaZoli #13009
    "Undo Closed Tabs Button"
  • desigo
    kösz!

nekem csak az IEtab és az Anycolor nem megy
  • RETRO91
    Nekem a Battlefield Heroes nem megy sajna :s

Amugy az RC automatikusan fog frissülni?
  • lck #13006
    Nálam 18-ból 2 nem. ( Gmail manager, Undo Closed Tabs Button )
  • KranaZoli #13005
    Add-on-okkal mennyire kompatibilis?!

• lck #13004
    Köszi !

Gyorsabb - simábban görget.