Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az én állításom van annyira igaz mint amit te írtál elõtte: "3 vagy 1 ms alatt töltõdik be" 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha vki mégis tud rá megoldást, érdekelne a dolog. Azon kívül, hogy nem látogatom az oldalt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A Private Browsing pedig elõször Safariban volt még k*rvarégen, hogy mikor azt passzolnám. Most pedig szinte egyszerre belõtte a maradék 3 "nagy" böngészõ is, pusztán azért az IE-t írtam, mert ha a kérdezõ ismeri a funkciót, akkor valószínûbb, hogy az IEbõl ismeri, mint a Chromeból. Bár igaz, ami igaz az IE8 részesedése még csak 2-3% körül jár, de a Chrome-é meg 1 körül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Elvileg sokkal gyorsabb. Akinek feltûnik, hogy egy honlap 3 vagy 1 ms alatt töltõdik be, annak puszi a pocakjára... 😊
- átemelték az új IEbõl private browsingot. Ha ilyen módban netezel akkor automatikusan legyalul minden nyomot arra vonatkozóan, hogy neteztél. Illetve meg lehet mondani, hogy az elmúlt néhány óra összes nyomát törölje.
- Hystiryból ki lehet gyalulni egy adott honlapra vonatkozó össze nyomot.
- Historyban a nemrég bezárt tabok után most már a nneemrég bezárt ablakokat is vissza lehet állítani.
- a Nagy Testvér is durvul, a 3.5-ben van geolocation browsing, vagyis a ff nyilvántartja, hogy honnan netezel (legalábbis amit az ISP alapján ki lehet deríteni róla) és ha egy ezt a rendszert támogató honlapon vagy, akkor ennek a segítségével személyre szabja az oldalt. Például az adultfriendfinder reklámcsíkokon a környékeden levõ prostikat láthatod majd és hasonlóak... ;-)
Van még pár dolog, de azok inkább webfejlesztõknek szólnak.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A 3.5 RC2 -hez információkról, tudnivalókról, változásokról nem tudnátok egy magyar nyelvû leírást linkelni?
miért érdemes erre váltani?😊
Köszönöm...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
hogy lehet beállítani ff-be hogy ne nyissa meg a felugró ablakokat? alapbol felbukkannak itt ott és kva idegesitö
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
#11461: neked is köszi 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
írd be, hogy about:config
Nyomj arra, hogy óvatos leszel, erre kijön egy jókora lista
jobbklikk és New-->Boolean (magyarban talán Új-->Logikai)
Névnek írd be, hogy "extensions.checkCompatibility" idézõjelek nélkül és OK
a felugró ablakon válaszd a False-t (Hamis).
Indítsd újra a firefoxot és nézd meg, hogy mûködik-e a minimizetotray.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Majdcsak megjön. /Sokat tanulhat tõle mindenki firefoxból és szerénységbõl is./
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Eltunt mint az asztalra kitett bankjegy a kocsmaban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vagy vírus van a gépeden :|
Különben magát az FF-et sem tudom bezárni az x-el, csak a Fájl menü Kilépés parancsával.
Kara kánként folytatom tanításom.
Átálltam IE-rõl FF-re már több éve, akkor velem ilyent ne tessék csinálni, mert becsapottként érzem magam!
Megy a nagy duma, hogy a Mozilla így, a Mozilla úgy, de õ sem különb a Microsoftné vásznánál.
Na, most hog felhúztam magam, eszembe jutott egy másik "bug", biztos az is egyéni: néha a képernyõn egy kis négyszög jelenik meg, leginkább a görgetõsávon, de random helyeken is.
A régi FF-el meg az volt, hogy az Automatikus kitöltõ pici ablaka annyira belelovalta magát, hogy új lap megnyitásakor szorgalmasan felbukkant. A tartalom betöltése után eltûnt, de ott virított az ablak közepén.
Szellem járta böngészõ ez a Mocilla!
steam, origin: ACE_hun
Megnyittottam megint az Ikonbeszúró ablakot, és beszúrja ezeket a nyamvadt ikonkat: <#gunyos1>#gunyos1><#vigyor1>#vigyor1><#beka3>#beka3><#alien>#alien><#alien2>#alien2><#bee1>#bee1>, de utána a kis ablakot az X betûvel nem tudom bezárni, hanem csak le tudom kicsinyíteni a Tálcára.
Ordítani lenne kedvem!!!!!
steam, origin: ACE_hun