Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Sziasztok,

Ajánljatok már nekem olyan programot/(firefox) kiegészítőt, amivel lehet letölteni mondjuk IndaVideo-ról és Youtube-ról is videókat.

Köszi

Narxis
muhahahaha

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tetsuo
A youtube videókat mostanában nem akarja betölteni... :-S

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Szevasztok ismét! Az is kiderült -már sokadszor- a gép jó, a szoftver jó, én vagyok láma. Egy pár perces "tö....lés" árán az egérbeállításokal sikerült rendbeteni a funkciót.
Szevasztok! Firefox-Win 8.1-ben vajon mit tehetek rosszul? A kedvenceket szeretném rendezni a bookmarks mappa Unsorted bookmarks részéből, az Unsorted bookmarks-ban rákattintok az áthelyezni kívánt kedvencre(weboldalra)- azonnal ráugrik a kedvenc weboldalára, azaz, nem "fogja meg" azért hogy áthúzhassam a témájának megfelelő mappába. Úgy tűnik, mintha nem a "megfogás" funkció működne, hanem a kattintott weboldalra azonnali ugrás parancsa. Valamiféle egérbeállítási probléma lehet? A Firefox-ot már frissítettem, a Win 8.1-ben elvégeztem a hibakeresést, Emisoft-al, Malwarebyte-el, Ccleanerrel, Win Defenderrel elvégeztem a tisztítást (rengeteg karanténba helyezendő izét találttak ezek a programok) Talán valami hardweres probléma lehet? Az egér nem települt megfelelően? Azért furcsa, mert b. másfél évig megfelelően működött kedvencek mappa összes általam használt funkciója.
Jakuza1
Azert en mar attertem a Pale Moonra, bar az is igay, hogy vegulis ez is egy FF

Azért nem épp ilyen vicces a dolog! Van olyan eset, amikor az Internet Explorer jobb mint a többi. Van olyan eset, amikkor a Mozilla a legjobb. De általánosan a Mozilla Firefox a legjobb.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Internet Explorer?
Mardel
Ez a hulladék minden frissítésnél szétcseszi a skint a beállításokat és a kiterjesztéseket is törli.

Mióta opera váltott chrome enginere nincs egy értelmes böngésző...

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Chrome-on is szar néha a chat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Internet Explorer 8-nál azt írja: HIBA: Túl régi a böngésződ a chat használatához... és a Mozilla Firefox 35.0 pedig amit lentebb írtam: HIBA Nem sikerült csatlakozni a szerverhez, itt szerintem akkor azt kellett volna írja, hogy HIBA: Túl új a böngésződ a chat használatához...
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
A másik dolog, ami nem tetszett a Firefoxnál, hogy volt olyan eset, amikor egyszerűen eltűnt a Taskbar-ról ekkor csak az Alt+TAB gombbal tudtam előhozni. Ritka esetben történt meg, de megtörtént. Még volt egy ilyen program, ami ezt produkálta, de most nem jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:41:55
Igen már csak az 5.17 verzió van meg.

Blum: Pedig pont Mozilláék mondták hogy non-profit szervezet.

Nálatok megy a chat? Mert mióta újratelepítettem, azóta nem megy, tehát a tegnaptól (ezt írja: HIBA Nem sikerült csatlakozni a szerverhez).
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:30:19
gergely1991
Windows alól megszűnt a Safari támogatása(minden nyomát folyamatosan tüntetik el megtalálható ugyan az utolsó verziója hivatalos úton, de némi nyomozásba kerül)....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

WinXP SP3 még mindig HIVATALOSAN támogatva van a Mozilla által. Amúgy meg open source projektről van szó, ebből ered a non-profit* mivolt.

* Több száz millió dollárokat söpörnek be javarészt a google által, úgyhogy ez a non-profit dolog egy kicsit sántít 😊

Újratelepítettem, de ugyanúgy megvan a hiba, kivéve a yahoo messenger, legalább most megjelenik az ablak, de most sem tudja letölteni.

"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített." <<<<< Ezt ÉN mondtam és akiknél speciális probléma volt, mindig bevált!!!

Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba. <<<<< Ez nemcsak az én gépemen van így, hanem sok másnál is!!!!

Az egy dolog, hogy esetleg működik Windows XP, de ha nem tesztelik le, akkor.... Igaz a Mozilla egy non-profit szervezet.... Ha valamilyen szoftver nem működik rendesen Windows XP-n, akkor legalább írják oda, hogy a Windows XP nem támogatott.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.20. 19:52:12
Nem Windowst használok és a 32 bit is ugyanúgy lejön. Igen, Windows alatt is.
Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba.

"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített."

Ezt mégis ki mondta? 😄
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:26:08

Látom 64 bites Windows-t használsz, mivel az iTunes64Setup.exe jelent meg, nálam 32 bites van és Windows XP SP3. Látom a letöltési ablak is más, kipróbálom, hogy újratelepítem a Firefox-ot, mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített.
Tökéletesen működik mindegyik.

Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:17:46

Tehát végeredményben ez a probléma azoknál az oldalaknál történik általában, ahol mikor valamit le akarsz tölteni és mikor klikkelsz a letöltésre az oldal betölt egy másikat, mint pl. "hogy megköszönik hogy minket választottál" vagy más.
Itt van egy másik program: Yahoo! Messenger, ennél még az ablak sem jelenik meg mikor klikkelek a Download Now-ra.
Próbálj letölteni valamit az apple.com oldalól pl. az itunest próbáld letölteni vagy a QuickTime-ot (tehát az általános beállításoknál ne úgy legyen beállítva hogy egy adott mappába töltse le, hanem úgy hogy kérdezem rá). Tehát az történik, hogy egy rövid időn belül (szerintem 1 másodperc), amíg kiválasztod, hogy hova töltse le, elveszíti a kapcsolatot és nem csinál semmit sem. Ha pedig úgy van beállítva, hogy egy adott mappába töltse le, akkor le tudja tölteni.
Tudnál ilyen oldalt linkelni? Kíváncsivá tettél 😊

De amit a #18753 elején leírtam, azt még nem oldották meg és ha nem tévedek mióta észrevettem, már eltelt 1 év.
Azt az őskövületet persze, hogy megizzasztja. Nem a fejlesztők a hülyék, hogy ilyen régi hardverre nem "optimalizálnak".

De legalább detektálják azt "az idegent"? Ha detektálják és nem tudják kiseperni, akkor nálad egy speciális víruseltávolítási módszert kell alkalmazni, másképpen nem fog sikerülni.
Intel Celeron 3.06 GHz, de csak az ilyen videomegosztó oldalakon futtatja 100%-on a processzort, mikor videót nézek és emiatt a videó felbontásától/minőségétől függően akadozik vagy kevésbé akadozik, vagy úgymond szöktetve megy a videó.

Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.20. 17:38:59
Telepítsd fel a VLC-t (tud magyarul is és ingyenes is), az lejátssza.
biomage
Szép napot

van egy problémám
Ha flv fájl akarok megnyitni, leakarja menteni a gépre, de nem akarja megnyitja, mit csináljak?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

"ami nagyon használja a processzort"

Mégis miféle processzorod van amin észreveszed ezt? Anyám Celeronos Acer laptopján is faszán megy a firefox Winfos alatt.

sziasztok!

jó pár napja van egy igen idegesítő útitársa a böngészőmnek,amit az istennek nem tud végleg kilőni se spybot,se hijack...random kattintásra totál hülye és random oldalakra dob át,az eredeti ablakban...mit kaptam el? 😊
Hát ezen most elszomorodtam.
Nagyon szépen frissítették és frissítik a Firefox-ot, de már régebtől nagyon figyelem, hogy egy súlyos hibát még mindig nem voltak kénytelenek kijavítani, pedig annak idején jeleztem nekik, de azóta választ nem kaptam. Tehát egyes oldalakról nem lehet letölteni programokat (a letöltést megoldottam a régi jól bevált Internet Explorer-rel) és ez a hiba minden gépen így van (ha úgy van beállítva a letöltés mint nálam)! A másik dolog a plugin-container.exe ami nagyon használja a processzort, tudom hogy ki lehet kapcsolni, de én így akarom hagyni. Ezek a problémák miatt sajnos áttérek a Safari-ra, mert az Operá-t és a Chrome-t már próbáltam és nem tetszett.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.19. 22:22:13
Köszi, ez tuti!

steam, origin: ACE_hun

Save Images

Kipróbáltam, tök jól működik.

Hi, olyan kiegészítőt keresek, ami egy oldalon lévő képeket egyben letölti, elmenti, hogy azokat ki lehessen nyomtatni. Lehetőség szerint úgy töltse le, hogy felülről lefelé menet sorszámozva, hogy a képek sora ne változzon meg. Próbáltam úgy, hogy lementem az egész oldalt, de az felcseréli az oldalak sorszámait. Köszi

steam, origin: ACE_hun

Azt hiszem megtaláltam a hogy miért nem működik neked. Lépj be az sg fiókodba a Beállításokba és lehet ki van szedve a pipa jel az SG fórum Chat elől.
Gondolom neked is a js-t tiltja le alapból.
A bővítmény topikba tettek egy linket a js-hez, azt behozod, és feldobja az engedélyezést. Utána már menni fog.
Hogy nem működik? Kicsit részletesebben írd le!
Jim Morrison
Sziasztok!
Mit kell tennem ahhoz, hogy működjön a főoldali chat? Legfrissebb verzió van fent.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
about:addons
Megkeresed silverrightot(nem használom és valószínűleg nem fogom) aztán jobb oldal le olyan hogy kérdezen rá,azt a legördülő listában válaszd ki a "Mindig Aktiválja" részt....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

JoeFromHun
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem súgni, hogy a FF-ben hol tudom kikapcsolni az elavult pluginekre ne figyelmeztessen?
Valamint azt hogy ha egy olyan oldalra megyekahol kell PL silverlight...stb akkor ne kérdezzen rá a plugin futtatásának engedélyezésére.
Tudom hogy az atom biztonságosságra akartak ezzel menni de valahogy engem ez a fícsör nagyon idegesít.

Köszike a segítséget előre is!!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Szia igen így is próbáltam így is tudok hozzáadni de nekem úgy volt hogy fent a menüsorban ha lenyitottam a könyvjelző menüt akkor függőlegesen megjelentek az elmentett oldalak!
gergely1991
Szia!
Menj az "ablak tetejére" jobb gomb>Könyvjelző eszköztár(ismételd meg még egyszer ezt a lépést a megjelenítéshez).

Sziasztok segítséget kérnék! Eltűnt a menüsor-könyvjelzőkből a mentett oldalaim illetve ha rámegyek külön a minden könyvjelző megjelenítése-Könyvtár-könyvjelzők menüre ott vannak benne csak ez így macerásabb! Ötlet ?Hogyan tudnám visszatenni őket hogy csak lenyitom a könyvjelzőt és kész?Köszönöm!
Annyit tudok tanácsolni, ha valami nincs azt telepíteni kell! Ha beírod a Google-ba amire kíváncsi vagy, számos találatot kapsz! Pl:
http://www.adobe.com/devnet/flashplayer/articles/flash_player_admin_guide.html

Üdv: howarju

gergely1991
Szia!
Én pillanatnyilag annyit tudok tanácsolni hogy állítsd át a hardveres gyorsítást,a #18733 -hsz első mondattában találod meg hogy hogyan.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.12.19. 08:40:31

Szia! Megnyitottam amit írtál de nekem a Flash mappában nincs benne mms.cfg fájl! A következők vannak benne:
Flashinstal
FlashUtil64_16_0_0_235_ plugin
NPSWF64
Plugin.vch
ennyi!Ötlet?
Igen, valamikor a 32-es vagy 33-as verziónál tették be.