Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánljatok már nekem olyan programot/(firefox) kiegészítőt, amivel lehet letölteni mondjuk IndaVideo-ról és Youtube-ról is videókat.
Köszi
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mióta opera váltott chrome enginere nincs egy értelmes böngésző...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik dolog, ami nem tetszett a Firefoxnál, hogy volt olyan eset, amikor egyszerűen eltűnt a Taskbar-ról ekkor csak az Alt+TAB gombbal tudtam előhozni. Ritka esetben történt meg, de megtörtént. Még volt egy ilyen program, ami ezt produkálta, de most nem jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:41:55
Blum: Pedig pont Mozilláék mondták hogy non-profit szervezet.
Nálatok megy a chat? Mert mióta újratelepítettem, azóta nem megy, tehát a tegnaptól (ezt írja: HIBA Nem sikerült csatlakozni a szerverhez).
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.21. 17:30:19
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
* Több száz millió dollárokat söpörnek be javarészt a google által, úgyhogy ez a non-profit dolog egy kicsit sántít 😊
"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített." <<<<< Ezt ÉN mondtam és akiknél speciális probléma volt, mindig bevált!!!
Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba. <<<<< Ez nemcsak az én gépemen van így, hanem sok másnál is!!!!
Az egy dolog, hogy esetleg működik Windows XP, de ha nem tesztelik le, akkor.... Igaz a Mozilla egy non-profit szervezet.... Ha valamilyen szoftver nem működik rendesen Windows XP-n, akkor legalább írják oda, hogy a Windows XP nem támogatott.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.20. 19:52:12
Nem kell belelátni a fantáziádat egy sima user errorba.
"mert ajánlott újratelepíteni, ha már sokszor frissített."
Ezt mégis ki mondta? 😄
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:26:08
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.20. 19:17:46
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.20. 17:38:59
van egy problémám
Ha flv fájl akarok megnyitni, leakarja menteni a gépre, de nem akarja megnyitja, mit csináljak?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Mégis miféle processzorod van amin észreveszed ezt? Anyám Celeronos Acer laptopján is faszán megy a firefox Winfos alatt.
jó pár napja van egy igen idegesítő útitársa a böngészőmnek,amit az istennek nem tud végleg kilőni se spybot,se hijack...random kattintásra totál hülye és random oldalakra dob át,az eredeti ablakban...mit kaptam el? 😊
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.19. 22:22:13
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
A bővítmény topikba tettek egy linket a js-hez, azt behozod, és feldobja az engedélyezést. Utána már menni fog.
Mit kell tennem ahhoz, hogy működjön a főoldali chat? Legfrissebb verzió van fent.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megkeresed silverrightot(nem használom és valószínűleg nem fogom) aztán jobb oldal le olyan hogy kérdezen rá,azt a legördülő listában válaszd ki a "Mindig Aktiválja" részt....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Valaki meg tudná nekem súgni, hogy a FF-ben hol tudom kikapcsolni az elavult pluginekre ne figyelmeztessen?
Valamint azt hogy ha egy olyan oldalra megyekahol kell PL silverlight...stb akkor ne kérdezzen rá a plugin futtatásának engedélyezésére.
Tudom hogy az atom biztonságosságra akartak ezzel menni de valahogy engem ez a fícsör nagyon idegesít.
Köszike a segítséget előre is!!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Menj az "ablak tetejére" jobb gomb>Könyvjelző eszköztár(ismételd meg még egyszer ezt a lépést a megjelenítéshez).
http://www.adobe.com/devnet/flashplayer/articles/flash_player_admin_guide.html
Üdv: howarju
Én pillanatnyilag annyit tudok tanácsolni hogy állítsd át a hardveres gyorsítást,a #18733 -hsz első mondattában találod meg hogy hogyan.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.12.19. 08:40:31
Flashinstal
FlashUtil64_16_0_0_235_ plugin
NPSWF64
Plugin.vch
ennyi!Ötlet?