19494
-
#13283 anyad, faszarc... -
#13282 Ahogy látom plugin problémád van sry:D
Másik böngészőn menj rá(ha engedi)... -
#13281 -
#13280 Egyszer már leírtam aszem itt:)
Jobb gomb (helyi menü)tulajdonságok majd onnan kimásolod az elérési útvonalat majd egy másik lejátszó megnyit url megnyitás/Url open majd beszúrás(crtl+v)Ok gomb meg várod amíg amíg pufferel és lásd csodát látni a videót:) -
MB Andor #13279 Vadi uj
Firefox 3.7 -
AlienVs #13278 Sziasztok!
Remélem itt valaki tud nekem segíteni. A firefox IMacros-t szeretném ha valaki elmagyarázná, hogy kell kezelni.Feltelepítettem már de nem sikerült használnom.
Itt is válaszolhattok, de jobb lenne ha skypon meg tudnénk beszélni: alextravel2010 a skype nevem!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv : Alex -
#13277 hello win 7 használom a firefoxot de a windows media player 11 plugint nem engedi feltenni és van egy pár oldal ahol ezzel lehet lejátcani a videokat ,van lehetőség valahogy feltenni rá -
Justil #13276 szasztok! :)
tegnap óta rámjött valahogy a firefox buhera fless, és most próbálom minél inkább testreszabni a rókámat! már majdnem jó, de volna 1 probléma:
nem lehet valahogy megoldani, hogy az addressbar (awesomebar) a menubar felé kerüljön? mmint az addressbar egy toolbar elem, ok, és fel lehet tenni a menü sávra, de onnan meg a menüt nem lehet levenni a navbarra. ergo vagy a navbart kellene valahogy feltenni a menubar felé, vagy az address-t a menubarra, és a menüt magát le a navbarra. remélem érthető, és nem túl zavaros amit írok. van fent hide caption, így a menüm most 1 gomb, de a menübárról nem hajlandó elmozdulni lefelé...
remélem meg lehet oldani valahogy :P -
exodus2 #13275 Csökkentett módban (firefox.exe -safe-mode) sem indul el? -
#13274 Sziasztok! A sulinkban a csoportházirend tiltja a külső programok futtatását, így a Firefox portable változatát sem lehet elindítani. Azt szeretném kérdezni, hogy valahogy meg lehet-e oldani, hogy tudjam futtatni a böngészőt a gépen? -
sona #13273 Na,jó,azt értem,hogyha e-mailt akarok valakinek küldeni a weben,rákattintok a linkre,akkor a Firefox a mailto-nál beállított levelező programot nyitja meg,de csak írásra,legalábbis a Tunderbird-nél. -
#13272 Cat csak a piához nyúlt ma is, mint mindig :S:S :(:( :D -
sona #13271 Most már végképp összezavarodtam. -
Cat 02 #13270 Erre gondoltam, hogy kattolni lehet -
#13269 eszközök - beállítások - alkalmazások - mailto-t Gmail-re -
sona #13268 Igen,de hol van az e-mail amire "kattolni" lehet?
A Gmail-ra a notifier van nálam beállítva. A Thunderbird ikonját beraktam az eszköztárba,de nem tudom beállitani,hogy kattra induljon. -
#13267 hát passzolom a kérdést, nem használom egyiket sem, csak google dobta ki őket -
Cat 02 #13266 Én beállítottam, hogy email-re kattolva nyíljon meg Gmail, szerintem egyszerűbb :D -
sona #13265 Pár mondatban,hogy lehet ezzel működőképesre bírni.Nagy kérés? -
#13264 az első link helyesen
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/5066 -
#13263 https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/5066
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/2377
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/2707
vmelyik biztos jó lesz :) -
sona #13262 Sajnálattal veszem tudomásul,kár érte,kényelmesebb lett volna.
(Pedig mindkettö mozilla!)
De azért köszi. -
#13261 A Thunderbird egy külön program, nincs a Fox-ba integrálva, a saját ikonjával tudod indítani. -
sona #13260 Felraktam a Thunderbird-t,tetszik,csak a Firefox-ból nem tudom indítani.Az eszközök menü alatt nincs levelek olvasása,és semmilyen ikon nincs mint pl.az IE-nél a boríték.Mivel lehet ezt megoldani? Firefox újratelepítése? Vagy valamilyen addon kell hozzá?(nem találtam)
Köszi -
#13259 nekem ettől meghalt a fox :O cssak csökkentett módban indul, és akkor sem csinál semmit :D
leszedtem ezt a kieget -> meg sem érezte, totál elszállt -
#13258 áh köszi -
404 #13257 mindegy, látom, neked nem kellett, nekem meg igen
szerencsére egy ruszki csinált hozzá egy kiterjesztést, akinek kell, itt van -
#13256 kép címének másolása a kép urlt, hivatkozás címének másolása a hivatkozott URL-t adta vissza eddig is, nem kell ehhez tulajdonságok :) -
404 #13255 azonkívül a tulajdonságoknál meg lehetett nézni, ki lehetett jelölni, mire mutat egy link, itt nem -
#13254 nincs routerem sajnos -
#13253 nekem valami hasonló volt és a routerem-t kellett csak frissitenem -
#13252 amúgy nekem olyat szokott csinálni néha, hogy csak tölt és nem tölti be a weblapot...
elindítom a chrome-ot, abban pedig egyből betöltődik minden oldal
másnak is szokott ilyen lenni? :| -
#13251 az, hogy nem csak egy kis ablakot dob ki, hanem az oldal adatait tölti be, és félóra, mire betölt :S -
#13250 Mitől nehézkesebb hogy egy másmilyen feliratú menüpontra kell kattintani? -
404 #13249 aha, köszi
hát, nem örülök neki, kissé nehézkesebb lett, mint eddig -
#13248 Képadatok megjelenítése van helyette... -
404 #13247 aki leszedte a 3.6-ost, annak eltűnt-e a jobbgombos menüjéből a "tulajdonságok"? mer nekem igen, és ez nem tetszik -
#13246 Ez nem oldalspecifikus, hanem a windows kezeli így a legördülő menüket (ComboBox), programokban is így működik nem csak a weblapokon. -
#13245 szerintem lehet folytatni 2. és 3. karakterre is
csak elég gyorsan kell leütni a 2. karaktert, nem szabad "időzni" az első után, mert olyankor úgy veszi, mintha egy új keresést indítanál az adott karakterrel
de az is lehet, hogy ez oldal specifikus és semmi köze a böngészőhöz, mittomén pl javascriptben vagy ajaxban van beállítva hogy hány karakterig engedi a keresést... nemtom, nem értek hozzá -
#13244 Firefoxhoz nincs olyan plugin amikor van egy hosszú legördülő lista, pl városok vannak benne, ki akarok keresni benne valamelyiket, de ugye csak a kezdőbetüt tudom beirni, és ott tovább nemt udom folytatni, keressem meg, hát kössz:D
szóval amivel ilyenkor lehet folytatni a bepötyögést második és harmadik karakterekre.