19494
  • MeoH #13283
    anyad, faszarc...
  • gergely1991
    Ahogy látom plugin problémád van sry:D
    Másik böngészőn menj rá(ha engedi)...
  • KranaZoli #13281
  • gergely1991
    Egyszer már leírtam aszem itt:)
    Jobb gomb (helyi menü)tulajdonságok majd onnan kimásolod az elérési útvonalat majd egy másik lejátszó megnyit url megnyitás/Url open majd beszúrás(crtl+v)Ok gomb meg várod amíg amíg pufferel és lásd csodát látni a videót:)
  • MB Andor
    Vadi uj
    Firefox 3.7
  • AlienVs
    Sziasztok!

Remélem itt valaki tud nekem segíteni. A firefox IMacros-t szeretném ha valaki elmagyarázná, hogy kell kezelni.Feltelepítettem már de nem sikerült használnom.

Itt is válaszolhattok, de jobb lenne ha skypon meg tudnénk beszélni: alextravel2010 a skype nevem!

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv : Alex
  • fekete0012
    hello win 7 használom a firefoxot de a windows media player 11 plugint nem engedi feltenni és van egy pár oldal ahol ezzel lehet lejátcani a videokat ,van lehetőség valahogy feltenni rá
  • Justil
    szasztok! :)
    tegnap óta rámjött valahogy a firefox buhera fless, és most próbálom minél inkább testreszabni a rókámat! már majdnem jó, de volna 1 probléma:

nem lehet valahogy megoldani, hogy az addressbar (awesomebar) a menubar felé kerüljön? mmint az addressbar egy toolbar elem, ok, és fel lehet tenni a menü sávra, de onnan meg a menüt nem lehet levenni a navbarra. ergo vagy a navbart kellene valahogy feltenni a menubar felé, vagy az address-t a menubarra, és a menüt magát le a navbarra. remélem érthető, és nem túl zavaros amit írok. van fent hide caption, így a menüm most 1 gomb, de a menübárról nem hajlandó elmozdulni lefelé...

remélem meg lehet oldani valahogy :P
  • exodus2
    Csökkentett módban (firefox.exe -safe-mode) sem indul el?
  • daxan
    Sziasztok! A sulinkban a csoportházirend tiltja a külső programok futtatását, így a Firefox portable változatát sem lehet elindítani. Azt szeretném kérdezni, hogy valahogy meg lehet-e oldani, hogy tudjam futtatni a böngészőt a gépen?
  • sona
    Na,jó,azt értem,hogyha e-mailt akarok valakinek küldeni a weben,rákattintok a linkre,akkor a Firefox a mailto-nál beállított levelező programot nyitja meg,de csak írásra,legalábbis a Tunderbird-nél.
  • Doomista
    Cat csak a piához nyúlt ma is, mint mindig :S:S :(:( :D
  • sona
    Most már végképp összezavarodtam.
  • Cat 02 #13270
    Erre gondoltam, hogy kattolni lehet
  • ProGabe #13269
    eszközök - beállítások - alkalmazások - mailto-t Gmail-re
  • sona
    Igen,de hol van az e-mail amire "kattolni" lehet?
    A Gmail-ra a notifier van nálam beállítva. A Thunderbird ikonját beraktam az eszköztárba,de nem tudom beállitani,hogy kattra induljon.
  • precision
    hát passzolom a kérdést, nem használom egyiket sem, csak google dobta ki őket
  • Cat 02 #13266
    Én beállítottam, hogy email-re kattolva nyíljon meg Gmail, szerintem egyszerűbb :D
  • sona
    Pár mondatban,hogy lehet ezzel működőképesre bírni.Nagy kérés?
  • precision
    az első link helyesen

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/5066
  • precision
    https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/5066
    https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/2377
    https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/2707

vmelyik biztos jó lesz :)
  • sona
    Sajnálattal veszem tudomásul,kár érte,kényelmesebb lett volna.
    (Pedig mindkettö mozilla!)
    De azért köszi.
  • Carmang
    A Thunderbird egy külön program, nincs a Fox-ba integrálva, a saját ikonjával tudod indítani.
  • sona
    Felraktam a Thunderbird-t,tetszik,csak a Firefox-ból nem tudom indítani.Az eszközök menü alatt nincs levelek olvasása,és semmilyen ikon nincs mint pl.az IE-nél a boríték.Mivel lehet ezt megoldani? Firefox újratelepítése? Vagy valamilyen addon kell hozzá?(nem találtam)
    Köszi
  • ProGabe #13259
    nekem ettől meghalt a fox :O cssak csökkentett módban indul, és akkor sem csinál semmit :D

leszedtem ezt a kieget -> meg sem érezte, totál elszállt
  • Benny04
    áh köszi
  • 404
    mindegy, látom, neked nem kellett, nekem meg igen
    szerencsére egy ruszki csinált hozzá egy kiterjesztést, akinek kell, itt van
  • autoszimulator
    kép címének másolása a kép urlt, hivatkozás címének másolása a hivatkozott URL-t adta vissza eddig is, nem kell ehhez tulajdonságok :)
  • 404
    azonkívül a tulajdonságoknál meg lehetett nézni, ki lehetett jelölni, mire mutat egy link, itt nem
  • Benny04
    nincs routerem sajnos
  • redmonk
    nekem valami hasonló volt és a routerem-t kellett csak frissitenem
  • Benny04
    amúgy nekem olyat szokott csinálni néha, hogy csak tölt és nem tölti be a weblapot...
    elindítom a chrome-ot, abban pedig egyből betöltődik minden oldal
    másnak is szokott ilyen lenni? :|
  • Benny04
    az, hogy nem csak egy kis ablakot dob ki, hanem az oldal adatait tölti be, és félóra, mire betölt :S
  • [HUN]FaTaL
    Mitől nehézkesebb hogy egy másmilyen feliratú menüpontra kell kattintani?
  • 404
    aha, köszi
    hát, nem örülök neki, kissé nehézkesebb lett, mint eddig
  • Benny04
    Képadatok megjelenítése van helyette...
  • 404
    aki leszedte a 3.6-ost, annak eltűnt-e a jobbgombos menüjéből a "tulajdonságok"? mer nekem igen, és ez nem tetszik
  • [HUN]FaTaL
    Ez nem oldalspecifikus, hanem a windows kezeli így a legördülő menüket (ComboBox), programokban is így működik nem csak a weblapokon.
  • precision
    szerintem lehet folytatni 2. és 3. karakterre is

csak elég gyorsan kell leütni a 2. karaktert, nem szabad "időzni" az első után, mert olyankor úgy veszi, mintha egy új keresést indítanál az adott karakterrel

de az is lehet, hogy ez oldal specifikus és semmi köze a böngészőhöz, mittomén pl javascriptben vagy ajaxban van beállítva hogy hány karakterig engedi a keresést... nemtom, nem értek hozzá
  • akyyy
    Firefoxhoz nincs olyan plugin amikor van egy hosszú legördülő lista, pl városok vannak benne, ki akarok keresni benne valamelyiket, de ugye csak a kezdőbetüt tudom beirni, és ott tovább nemt udom folytatni, keressem meg, hát kössz:D

szóval amivel ilyenkor lehet folytatni a bepötyögést második és harmadik karakterekre.