Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Most más problémám van, de nagy(tudom, hogy ez kicsit OFF, de hova írhatnám máshova?) :
Véletlenül letöröltem a zenéim a számítógéprõl. Kb. 4 giga volt mp3 ban.
A 'Zene' mappán Shift+delete kombinációt nyomtam, és kitörölte, így a szemetesben sem található meg.
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal, illetve, milyen módszerrel tudnám visszamenteni a zenéimet?
Elõre is köszönöm szépen a segítségeket.
Üdv., Orionk
Köszönöm ismét 😊
Kipróbáltam, mûködött, DE nem azt csinálta ez a bezáró gomb, amire gondoltam.
Amikor csak egy tab van, akkor eddig nem volt ez a bezáró gom, DE mostmár van. Viszont, amikor megnyomom, akkor bezárul a firefox. A régebbi verziókban nem ez történt, ha megnyomtad.
A régebbi firefoxokban ez történt:
Amikor csak egy tab volt, és azon megnyomtad ezt a bezáró gombot, akkor annyit történt, hogy az az egy tab helyett létrejött egy üres tab. Tehát nem plusz még egy tab, hanem annak az egynek a helyére létrehozott egy uj tabot, de az üres volt.
Ha már az egyetlen tab is üres volt, és akkor nyomtad meg rajta, akkor is ugyanazt csinálta, bezárta egy pillanat alatt az üres tabot, és egy pillanat alatt rakott a helyébe egy másik üres tabot.
Most meg azuj verziókban bezárja az egész firefoxot, ha ezen az elsõ és egyetlen tabon megnyomod a bezáró gombot.
A 3.0.5 verzióju firefoxban még a fenti dolgot csinálta, a mostani 3.5 verzióban már bezárja az egész firefoxot.
mit szólsz?
C:/Documents and Settings/FELHASZNÁLÓNÉV/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/profilod_mappája/chrome
Tudod Google...
Beírtam valami ilyesmiket hogy "firefox tab close button" - aztán az egyik találatban benn volt - kipróbáltam mûködött - elmentettem. 😊
köszi szépen.
Annyi kérdésem lenne, hogy hol találom a firefox profilom chrome mappáját?
Ja, és még annyi, hogy : Te honnan tudsz ilyeneket?? 😄
köszi
eszközök-beállítások-lapok->vedd ki a pipát "a lapok fülei mindig látszanak" elõl
steam, origin: ACE_hun
/* Add tab-close-button to last tab*/
.tabbrowser-tabs
.tab-close-button { display: -moz-box !important; }
.tabbrowser-tabs:not(
(
.tabbrowser-tab
box !important; }
Utána mentsd el userChrome.css néven.
Utána a fájlt másold be a firefox profilod chrome mappájába.
Most telepítettem újra a gépem, ezért most a legujabb mozilla firefox-ot tettem fel. A legujabb most a 3,5-ös volt.
Egyetlen problémám van vele, és segítséget kérnék tõletek, hogy lehet-e rajta javítani:
A Tab bar-ban a legelsõ tabot nem lehet sehogy sem bezárni. Nincs rajta az a kis piros X karakter, ami a többi tabon rajta van, és azzal a kis X-el be lehet zárni a többi tabot, csak a legelsõ tabot nem lehet, mert azon nincs ilyen bezáró gomb.
Elõre is köszi szépen a segítséget!
ÜDv.,
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
* Firefox 3.5 SSE
* Firefox 3.5 SSE2
Link: http://www.binaryturf.com/free-software/blazing-fast-firefox-optimized-distributions/
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Keyconfig és Functions For Keyconfig
Mivel egyik se komptibilis a 3.5-tel, ezért vagy Használni kell az MRTech-et, vagy about:config-ban kikapcsolni a kompatibilitás ellenõzését(ezt az extensions.checkCompatibility logikai kulcs FALSE-ra való állításával kapcsolhatjuk ki
Nem lehet olyat hogy egérrel kijelölöm egyik tabot, és nyilakkal léptetek közöttük? nem bill-kombinációval
Próbálkoztam uninstallal, felraktam a legújabb 3.5öt, töröltem a sütiket is mindent, de úgyanúgy, nem záródik be, ha bezárom....fut a háttérben, és eszi a memóriát, ne mtudsz vmi megoldást erre?
azt azért tudni kell, hogy felraktam egy pár programot, amikben volt ilyen hülye toolbar, és azokat letöröltem...mi lehet a gond.....telepítsem újra? vagy mi?
köszi
üdv
http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/
Vegyél részt velünk 2009. július 7-én, este 7 órától megrendezett közösségi találkozón, ahol az új böngészõ megismerése mellett beszélgethetsz a Firefox hazai közösségének tagjaival és aktivistáival is.
A Firefox 3.5 közösségi találkozó helyszíne:
Henry J.Bean's Bar&Grill (1055. Budapest, Szent István körút 13.)
http://www.hjb.hu/
Mindenkit szeretettel várunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nõvéremék föltették az új 3.5 ff-ot és elõször minden okés volt majd restart és azóta nem indul el egyáltalán csak pörgeti a cpu-t de nem csinál semmi se kép se hang. feladatkezelõben benne van de csak folyamatok közt, alkalmazásoknál nincs. visszatettük a 3.11 az jól megy , megpróbáltuk feltenni újra a 3.5 ment rendesen majd ismételt újraindítás után megint se kép se hang. valakinek ötlet?
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
sajnos nem emlékszem már rá, de lehet, hogy én nyomtam félre valamit.
:3
azt be lehet valahol állítani, hogy a FF csak egy példányban fusson ( egy ablakban ) ?
(FF 3.5)
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
http://ajnasz.hu/
Rendes, korrekt és gyorsan válaszol. Én is használom a hosszupuskát, de mellette még az Element Hiding Helpert is. Így nem olyan rossz.
Hírdetések nélkül:
Hírdetésekkel:
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Nemrég keltem, s szomorúan tapasztalom, hogy minden oldalon HIRDETÉSEK! O.o
Mondom, ADBlock kikapcsolt
Évek óta gyûjtöm ott, ami nem kell, és most ennyi? Vége?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!