Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idõközben megoldottam az adatvesztés problémáját

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

lck
Ja #11781-re ment.
Igazából annyira nem lenne fontos, csak megszoktam, hogy elõzõ firefox-okban ugy volt. Azért köszi.

Most más problémám van, de nagy(tudom, hogy ez kicsit OFF, de hova írhatnám máshova?) :

Véletlenül letöröltem a zenéim a számítógéprõl. Kb. 4 giga volt mp3 ban.
A 'Zene' mappán Shift+delete kombinációt nyomtam, és kitörölte, így a szemetesben sem található meg.

Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal, illetve, milyen módszerrel tudnám visszamenteni a zenéimet?

Elõre is köszönöm szépen a segítségeket.

Üdv., Orionk

És ez számodra annyira fontos feature? =)

Szia!

Köszönöm ismét 😊

Kipróbáltam, mûködött, DE nem azt csinálta ez a bezáró gomb, amire gondoltam.
Amikor csak egy tab van, akkor eddig nem volt ez a bezáró gom, DE mostmár van. Viszont, amikor megnyomom, akkor bezárul a firefox. A régebbi verziókban nem ez történt, ha megnyomtad.

A régebbi firefoxokban ez történt:
Amikor csak egy tab volt, és azon megnyomtad ezt a bezáró gombot, akkor annyit történt, hogy az az egy tab helyett létrejött egy üres tab. Tehát nem plusz még egy tab, hanem annak az egynek a helyére létrehozott egy uj tabot, de az üres volt.
Ha már az egyetlen tab is üres volt, és akkor nyomtad meg rajta, akkor is ugyanazt csinálta, bezárta egy pillanat alatt az üres tabot, és egy pillanat alatt rakott a helyébe egy másik üres tabot.

Most meg azuj verziókban bezárja az egész firefoxot, ha ezen az elsõ és egyetlen tabon megnyomod a bezáró gombot.

A 3.0.5 verzióju firefoxban még a fenti dolgot csinálta, a mostani 3.5 verzióban már bezárja az egész firefoxot.

mit szólsz?

lck
Helyesebben:

C:/Documents and Settings/FELHASZNÁLÓNÉV/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles/profilod_mappája/chrome
lck
C:/Documents and Settings/FELHASZNÁLÓNÉV/Application Data/Mozilla/Firefox/Profiles

Tudod Google...

Beírtam valami ilyesmiket hogy "firefox tab close button" - aztán az egyik találatban benn volt - kipróbáltam mûködött - elmentettem. 😊
Hy!

köszi szépen.
Annyi kérdésem lenne, hogy hol találom a firefox profilom chrome mappáját?

Ja, és még annyi, hogy : Te honnan tudsz ilyeneket?? 😄

köszi

lck
Nem azt kérdezte. Hanem a fülön a bezár gombot.
összefoglalva:
eszközök-beállítások-lapok->vedd ki a pipát "a lapok fülei mindig látszanak" elõl

lck
A megszokás nagy úr - nekem is hiányzott.
Zárd be vazzeg Alt-F4-el vagy a jobb felsõ piros X-el, amikor már csak egy ablak van, vagy kapcsold ki hogy eleve mutasson tab-okat, ha már csak egy tab van.

steam, origin: ACE_hun

lck
Ezt másold be a jegyzettömbbe:

/* Add tab-close-button to last tab*/
.tabbrowser-tabs > .tabbrowser-tab >
.tab-close-button { display: -moz-box !important; }
.tabbrowser-tabs:not():not
() >
.tabbrowser-tab > .tab-close-button { display: -moz-
box !important; }

Utána mentsd el userChrome.css néven.

Utána a fájlt másold be a firefox profilod chrome mappájába.
Sziasztok!

Most telepítettem újra a gépem, ezért most a legujabb mozilla firefox-ot tettem fel. A legujabb most a 3,5-ös volt.

Egyetlen problémám van vele, és segítséget kérnék tõletek, hogy lehet-e rajta javítani:

A Tab bar-ban a legelsõ tabot nem lehet sehogy sem bezárni. Nincs rajta az a kis piros X karakter, ami a többi tabon rajta van, és azzal a kis X-el be lehet zárni a többi tabot, csak a legelsõ tabot nem lehet, mert azon nincs ilyen bezáró gomb.

Elõre is köszi szépen a segítséget!

ÜDv.,

Aquir
fail

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ezek mire jók?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

argos
Sziasztok! Egyre több oldal megnyitása helyett ezjelenik meg! Miért csinálja,amikor 1órával ezelõtt megnyílt minden oldal?

GonzaloGerardo
Kijött a Firefox 3.5 Optimized Distributions

* Firefox 3.5 SSE
* Firefox 3.5 SSE2

Link: http://www.binaryturf.com/free-software/blazing-fast-firefox-optimized-distributions/

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

ProGabe
mert senki nem használta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aquir
te jóég plusz két addon <#buck> pedig ez benne volt a Frefoxban. mié szedték ki? :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

De meg lehet csinálni. Két addonra van hozzá szükség:
Keyconfig és Functions For Keyconfig
Mivel egyik se komptibilis a 3.5-tel, ezért vagy Használni kell az MRTech-et, vagy about:config-ban kikapcsolni a kompatibilitás ellenõzését(ezt az extensions.checkCompatibility logikai kulcs FALSE-ra való állításával kapcsolhatjuk ki) A két kiegészítõ telepítése után az Eszközök->keyconfig menüben a f4kc_NextTab és f4kc_PrevTab soroknál lehet beállítani a nyilakat(a megfelelõ billenytû leütésével) hotkeynek(ne felejtsünk el Apply-t nyomni😉).
Aquir
Nade mégis!
Nem lehet olyat hogy egérrel kijelölöm egyik tabot, és nyilakkal léptetek közöttük? nem bill-kombinációval

üdv. talán tudtok nekem segíteni. valami nagy gebasz van a firefox-al. most telepítettem újra a gépet, minden fasza, megnyitom a Firefox-ot....ok...bezárom, és megnézem a Windows Feladatkezelõben, és nem zárja be, továbbra is ott van, tovább eszi a memóriát...de miért nem zárja be ha egyszer én magam bezárom a Firefoxot? ráaádsul ha egymás után bezárom majd megnyito ma firefox-ot, vagy 3-4-5 helyen ott lesz a Feladatkezelõben....

Próbálkoztam uninstallal, felraktam a legújabb 3.5öt, töröltem a sütiket is mindent, de úgyanúgy, nem záródik be, ha bezárom....fut a háttérben, és eszi a memóriát, ne mtudsz vmi megoldást erre?

azt azért tudni kell, hogy felraktam egy pár programot, amikben volt ilyen hülye toolbar, és azokat letöröltem...mi lehet a gond.....telepítsem újra? vagy mi?

köszi
üdv
BB7
Amúgy ha valakinek ilyen problémája adódna, ne ijedjen meg, az ADBlock automata backuppokat készít az Applications Data-ba! 😊
BB7
omg
Kockaparty! <#hehe>
Narxis
A Mozilla Firefox böngészõ magyarországi kedvelõi szeretettel meghívnak Téged és barátaidat a Firefox 3.5-ös verziójának megjelenésének örömére szervezett kötetlen közösségi eseményre. Úgy gondoljuk hogy a Firefox új verziója gyorsabb, biztonságosabb és jobb módja az internetezésnek – amelyet Te is megérdemelsz. Ismerd meg és töltsd le a megújult Firefox 3.5 böngészõt a következõ címrõl:

http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Vegyél részt velünk 2009. július 7-én, este 7 órától megrendezett közösségi találkozón, ahol az új böngészõ megismerése mellett beszélgethetsz a Firefox hazai közösségének tagjaival és aktivistáival is.

A Firefox 3.5 közösségi találkozó helyszíne:

Henry J.Bean's Bar&Grill (1055. Budapest, Szent István körút 13.)
http://www.hjb.hu/

Mindenkit szeretettel várunk!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJ RX7
Én tegnap frissítettem Windows 7-re, legújabb biuld --> ugyan az csinálja. 😊

:3

Üdv!
Nõvéremék föltették az új 3.5 ff-ot és elõször minden okés volt majd restart és azóta nem indul el egyáltalán csak pörgeti a cpu-t de nem csinál semmi se kép se hang. feladatkezelõben benne van de csak folyamatok közt, alkalmazásoknál nincs. visszatettük a 3.11 az jól megy , megpróbáltuk feltenni újra a 3.5 ment rendesen majd ismételt újraindítás után megint se kép se hang. valakinek ötlet?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Na feltettem a safari 4-et, hibátlanul játsza a videókat, úgyhogy várnom kell, amíg kijavítják ezt a hibát<#rinya> Olvastam, h a 3.5 belsõ lejátszókat, vagy mit használ, tehát nem kell neki flashplayer, media player, nem lehet kilõni ezeket, h külsõket használjon?
Üdv! Olvastam, h problémád volt a videólejátszásokkal. Sikerült megoldani? Nekem is ez a gondom, h szaggatnak a nagyfelbontású videók, a 3.10 nem volt ilyen. Egyébként nekem Ati Radeon 3650 van. Elõször a win 7-re gyanakodtam, de ezekszerint nem az a hibás.
Narxis
Még ebben a hónapban jön egy nagyobb javítás 3.5.1 számmal: Link

DJ RX7
Szóval errõl van szó:
egy
kettõ

az .exe file-oknál nem lehet úgyan úgy "megnyitás" gombra kattintani?

DJ RX7
.exe file-okat letöltésnél meg lehet(ett) nyitni vagy csak menteni és utána a megnyitás?
sajnos nem emlékszem már rá, de lehet, hogy én nyomtam félre valamit.

GonzaloGerardo
sziasztok !
azt be lehet valahol állítani, hogy a FF csak egy példányban fusson ( egy ablakban ) ?

(FF 3.5)

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Vagy hozzá kell adni a kivételekhez azt a honlapot, amit elszúr. Nekem Ajnasz meg Easylist van belõve és van két oldal, amit rendszeresen látogatok és elszúrnak, hozzáadtam a kivételekhez aztán kész, szerintem ez a leggyorsabb megoldás. Na persze így az adott oldalon jönni fognak a reklámok, de valamit valamiért.
Narxis
Szólni kell a fejlesztõnek.

http://ajnasz.hu/

Rendes, korrekt és gyorsan válaszol. Én is használom a hosszupuskát, de mellette még az Element Hiding Helpert is. Így nem olyan rossz.

PrisonMan
Ááh szóval hírdetések nélkül:

Hírdetésekkel:

PrisonMan
nem mindehova jó. Nekem pl a HosszuPuskát teljesen szétszedi. Felsõ banner eltûnik, flash reklámok megmaradnak...

Hírdetések nélkül:

Hírdetésekkel:

BB7
Is volt rajta, az még pótolható, de egy csomó saját, ami viszont nagyon fontos lenne! :/
Narxis
HUfilter

jackcsabi
<#rinya><#idiota>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

BB7
Kicsit meg vagyok most ijedve!
Nemrég keltem, s szomorúan tapasztalom, hogy minden oldalon HIRDETÉSEK! O.o
Mondom, ADBlock kikapcsolt de nem! Pusztán a szûrõlista tûnt el! 😮
Évek óta gyûjtöm ott, ami nem kell, és most ennyi? Vége?
DONGUBA
Nem irtam el a jelszot szaz eve ugyanaz😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Icebarney
Nem lehet, hogy elírod a jelszót? IE-ben meg ugye meg van jegyezve gondolom.

DONGUBA
Meg mindig ez a problemam valaki segitsen.Meg hozza tennem hogy most raktam fel eloszor a firefoxot csak egyszeruen nem enged be sg-re.Beirom a kodot es visszadob

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Aquir
egyértelmûen a verzióváltás után jelent meg

PrisonMan
#11737: annyukat 😄 😊

#11738: Thx, megvan most

BB7
Negatív diszkrimináció <#vigyor>