19494
-
Bmx01 #13363 mostanság hallottam hogy
proxy beállítással gyorsítható és biztonságossá tehető a firefox,
ebben kellen nekem 1 kis segítség hogy is van ez most akkor ??
van itthon 2 gép 1 lan-os 1 wifi-s routerre kötve
akkor a router címét kell beállítani mozilla-ba ??
-
#13362 Azt sose tudhatod:DDDD -
ACE #13361 Atyavilág egyesek mindenben vírust látnak :D -
#13360 hát nálam meg ez, úgyhogy passzolom a kérdést... (az ikon a foxit reader ikonja)
-
#13359 Az a gyanúm hogy lehet hogy vírusod van..(Számomra érdekes a Application/alkalmazás szerű pdf dokumentum) -
ACE #13358 Nálam ezek vannak:
-
polarka #13357 Régebben mindkettőbe bele tudott. Most már nem. wiki ENG -
#13356 http://biztonsagportal.hu/fertozott-firefox-kiegeszitok.html -
#13355 azt nemtom hogy csináltad... nálam 1 pdf file sor van összesen
milyen windowst használsz? ha vista -t vagy win7 -et akkor a startmenü/default programs (vagy alapértelmezett programok) résznél a *.pdf -re állíts be egy pdf olvasót (foxit readert ajánlom) az összes többit uninstalláld ha van fent több -
ACE #13354 Itt 5 féle PDF Document van, abból a felső 4-re csak Always Ask vagy Save as-t lehet beállítani, de always ask-nál is csak egyszerűen lementi... -
#13353 eszközök/beállítások/alkalmazások
kikeresed a pdf -et és beállítod amit szeretnél -
ACE #13352 Miért van az, hogy némely esetben a pdf-eket rendesen böngészőben nyitja meg a firefox, néha meg fogja és egyszerűen letölti a default letöltési helyre, és cseszik megnyitni? hogy lehet azt beállítani hogy minden pdf-et, amire klikkelek a böngészőben nyissa meg, és max a pdf progiból lementem, ha akarom? -
#13351 Firefox kiegészítőkezelésének átalakulásához talán ez az egyik komoly ok. -
#13350 Pedig így van - mégis van felirat. Azért kössz.
( Lehet hogy nálad nem férnek ki. ) -
#13349 nem veszed észre még azt sem, hogy nem adok magamnak igazat:) de tényleg felesleges, mert már erősen offosak vagyunk. -
#13348 ebben az esetben érthető, mert ott van a szemednél a megoldás, csak 30 mp-d se volt hogy gyors átnézd listát, csak mert nekem annyi idő alatt lett meg, pedig én sem ismerem és nem is használom ezt a kiterjesztést...de kár vitázni, mert az jön le csak ebből hogy te magadnak adsz igazat, én meg magamnak és neked, de ebben az esetben inkább magamnak... -
#13347 azt hiszem itt kezdődik a gond, hogy szarunk egymásra... -
#13346 jó, persze, tényleg csak félig voltunk jól, de ez egy fórum.
azért jössz ide, hogy olvass.
azért favolsz egy topikot, hogy annak tartalmát elolvasd. én is fáradt vagyok, de mint ugye bár tudjuk, ezt mások amúgy is leszarják, mert mindenkinek megvan a maga baja :)) -
#13345 speed dial beállítás-előnézet fül-alul ne jelenjenek meg...
pipa be -
#13344 mondom, hogy vissza olvastam, de most fáradt vagyok és nem esett le, hogy ez a neve, hiába irta oda. de igy legalább megvan a link is, nem mintha olyan nehéz lenne megkeresni. egyszerű teszt volt, hogy mit reagáltok és félig jól. -
#13343 Speed dialban hol kell beállítani hogy ne legyen a kis ablakoknak felirata ? -
#13342 nem nem fájt neki és nem is bunkó de fórumon elvárható némi vissza olvasás ezért mondták neked is -
#13341 köszönöm szépen együttműködésedet. mennyire fájt? -
#13340 alulról a második, speed dial...letöltés -
#13339 ja, jelzem, még mindig nem kaptam választ, hogy mivel csinálja ezt az ablakos módszert. -
#13338 kicsit lejjebb olvastam már előtte is és azokból is harmadát ha ismerem, úgyhogy elnézésedet kérem, hogy nem tudom megmondani még igy sem mit is használ... -
#13337 hatásos reklámblokkoló ha jól sejtem ilyet még nem használtál szóval meg fogsz lepődni :) -
#13336 Hee?Plazmáról van szó nem LCD-ről. -
#13335 Nem szabad LCD-t? Húú mert CRT nem tesz kárt a szemnek?:O -
#13334 Nem azért, de az LCD sem tökéletes...mind a 2-nél más gond van. -
#13333 Plazmába bele tud égni a kép:) -
#13332 Ja értem. -
#13331 Miért lenne belassulva?
ha az összes kiegészítőt letiltom akkor is pont annyi idő alatt jön be egy oldal mint ha megy mind...
ha érezhető lassulás lenne nem használnám őket -
#13330 Nem nagyon értek a tévékhez, de full utánaolvastam a plazma és az lcd tévéknek, különbségek, stb, és én a plazmánál ragadtam le...ezt néztem ki. véleményezte is valaki...és pont 2+ méterről szoktam nézni a tévét... -
#13329 Plazmát nem szabad venni.TILOS! -
#13328 Atyaúristen mennyire lehet belassulva az alap FF-hez képest?:D -
#13327 úgy kell azt :D én is most szeretnék vásárolni egy plazma tévét full hd-vel, kinéztem egy jószágot, lehet arról pengetném az itteni életet is :D de egyenlő jó ez a "19-es monitor :D -
#13326 23-as fullHDn már el lehet férni
tvn csak filmezek xD -
#13325 igen az oldal jön be
beállíthatod,hogy az oldal melyik részéről és milyen sűrűn frissítsen képet -
#13324 eléggé zsúfolt, nyilván egy tévén élsz :D