Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FF 3.5 fut a gépemen. A kiegészítések között megjelölte, hogy a Real Player Browser Record Plugin 1.0 nem kompatibilis a FF 3.5 verziójával.
A plugin eltávolítás opcióját nem ajánlja fel. El kell egyáltalán távolítani, vagy hagyjam?
Üdvözlettel: gy?jt?
Átállítottam, ahogyan írtad, ujraindítottam a tüzesrókát, de sajnos semmi.
Ugyhogy visszaállítottam 2-esre.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
az about:config-ban keresd ezt meg: "network.http.sendRefererHeader"
és állítsd 0-ra
nem volt fennt, de feltettem, hogy kipróbáljam.
Sajnos nem segitett, továbbra is ugrál a youtube-os video.
Azért köszi szépen.
IE toolbarral lejáttsza és kész, annál a megoldásnál maradok. Még mindig jobb, mintha Internet Expoljjjer -el nyitnám meg és azt használnám.
Üdv.,
http://get.adobe.com/shockwave/
hátha ez segít
Nekem nem akad.
mûködik, hát köszi szépen. IE tabbal nyitottam meg a youtube.com-ot, és igy lejátssza a videókat. Ugyanazt a youtube-os videot megnyitottam mozilla tabbal. Egyszerre ment a video két tabon, és egyiken lejtászotta , a másikon meg ugrált a kép.
Egyszerûen nem értem. Van másik kettõ jobb gépem is, és azokon meg abszolut nem volt probléma, ott rendes mozilla alatt is jól ment a video.
Tehát csak ebben a régi gépemben van a probléma.
Egyébként ezen a videón teszteltem:
http://www.youtube.com/watch?v=1iDaPxiHxCY
Nektek sem ugrál a kép, ugye?
2 gigaherces celeron kevés lenne? wow, ez ledöbbentett, milyen videókat akar nézni? hd-t?
az én gépem, két hsz lejebb szerintem elég kellene, hogy legyen egy youtube os video megtekintéséhez
de akkor miért van az, hogy a youtube.com-on levõ videókat ugráló képpel játssza le?
pedig azt is csináltam, hogy ujratelepitettem a gépet, és az elsõ boot olás után semmit sem tettem fel, még drivereket sem, csak a mozilla 3.0.4.-es verzióját, és a legujabb adobe flash playert.
majd feltettem a vidkari driverét, és akkor is ugyanazt csinálta.
IE-ben meg rendesen játssza a videókat.
??
RAM: 256 megabájt sd ram
cpu: amd athlon thunderbird, 950 megaherces, azt hiszem, hogy 1999 ben vettük.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
nem tudok mást.
a firefox hibája viszont nem lehet, mert másik számítógépen mûködik, mármint a youtube on rendesen játsza le a videókat
A lentebbi hozzászólásaimat olvastad?
Csak azért, mert hasonló cipõben járok, mint te, CSAK nekem a youtube.com oldalon levõ videókat nem játssza le rendesen, minden más videót lejátszik.
Már 1,5 napja ezzel szenvedek, de nem tudok kitalálni semmit.
IE-ben gond nélkül megy nálam is.
Pedig már ujratelepitettem a rendszert, és az elsõ bootolás során nem tettem fel semmit, csak a mozilla firefoxot, és a legujabb flah playert, még a driverokat sem tettem fel, és ugyanaz a hiba...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Windows | 1.8MB
Browser: Firefox, Safari, Opera
Ezt tettem fel...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tudnátok nekem segíteni? Firefox-al a VIDEA-s videókat NEM tudom lejátszani... Rákattintok akármelyik videóra és nem akar bejönni egyik videó se. Átmegyek IE-be és GOND nélkül lejátssza! A legújabb Flash Player van telepítve a gépemre. Köszi a segítséget!
Teljesen ujratelepítettem a gépet, hátha akkor jó lesz.
Nem raktam fel semmi drivert.
Elõször boot-olt be az xp-sp2 és nem raktam fel drivereket, csak a háló kártya driverét, mert ez mint mondtam régi gép, és nincs az alaplapon integrálva háló kártya, külön kellett beletenni egyet. Ezután a mozilla firefoxot telepítettem fel és a legujabb flash playert. Még ekkor is ugrál a kép a youtube-on. Pedig mondom még a video kártyta driverét sem tettem fel semmit. Ezután tettem fel a vidkari drivert és azután is ugrált. Ugyhogy nem tudom, hogy mitévõ legyek.
Nem tudom megfejteni, hogy miért ugrál, szoftver nem zavarhat be neki, mert még nincs is fennt semmi. Hardverrel sem lehet probléma, mert eddig is ezek a harverek voltak benne, és tegnapelõtt, amikor nem kezdtem el játszadozni az ujratelepítéssel, akkor még jól mentek a youtube videói a mozilla alatt. De most is az az érdekes, hogy csak a youtube videói ugrálnak, azok is csak akkor ha a youtube.com-on nézem õket. Ha találok egy youtube videót, ami egy másik honlapba van belinkelve, akkor nem ugrálnak, csak a youtube oldalán.
Másik bõngézõben meg nem ugrálnak, ott nincs semmi probléma a vidkkal...
:S
Mozilla alatt ugrál a kép, IE alatt meg nem.
Most megpróbálom, hogy mi van, ha régebbi tüzesrókát teszek fel.
Neked biztosan jobb géped van, és azért nincsennek ilyen problémáid, lentebb írtam, hogy ez elég régi gép, 1997-es 😊 . A videokártyán kellene ujitani, de a boltban azt mondták, hogy ehhez kicsit jobbat már nem is nagyon tudnak adni 😊 meg most nem is lenne rá pénzem....
Esetleg azt próbáld meg, hogy a flash video ablak felett nyomj egy jobbegeret, és ott a Settings... - Displaynál vedd le a pipát az Enable hardware acceleration -ról.
Viszont továbbra is ugrál a youtube os videók, DE csak a mozilla alatt.
Internet explorer-ben nem ugrál, ott rendesen megy, és ráadásul a régi IE van fennt, az 5-ös verzió, csak IE alá is feltelepítettem a legujabb flash playert.
Szóval mozilla alatt nem megy, de nem raktam fel semmit, alá, csak amit mondtál a Chrome addont, és a download helper adont, amit azóta le is telepítettem.
Esetleg valami olyan beállítást csinálhattam a mozillában a tools--> options alatt, ami miatt ezt csinálja?
Mert mást nem állítottam csak a toolsban
Aztán utána telepítsd.
Ha az elsõ újraindításkor elrontja a színeket (csak 16 szin van), akkor ne ijedj meg. Nekem elõfordult már hogy ilyenkor megint letelepítettem a programok közül aztán újra fel, és akkor jó lett.
A feltelepítés során, van valami fontosabb dolog, amit be kellene állítani?
Van másik jobb gép, csak ezt is már újra kellett telepíteni, nagyon össze vissza mûködött.
Ez a kisöcsémé.
256 megabájt ram van benne, az is sd ram.
A processzor : AMD Athlon(tm)-thunderbird, 906 Mhz-es.
A chipsetét nem tudom, de megnézhetem, ha azzal lenne a baj.
A vidkártyát leírtam lentebb.
Ilyen videókártyáról én meg még nem is hallottam...gondolom laptop o_O
Másik oldalon levõ videók nem ugrálnak. Pl. a sorozatjunkie.hu-n a videok nem ugrálnak
Help please... 😊
Most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy azért, mert a mozillához hozzáadtam a 'Download helper' add on-t, mert ezzel le éehet tölteni videokat a yputube-ról, meg máshonnan is. A legujabb Download helper jött le, és ez a youtube oldalon, ha elinditok egy videót, akkor a videó felett megjelenik egy kis ikonja ennek az addon-nak. Lehet, hogy ezért.
De mielõtt ujratelepítettem, akkor nem került oda a kis ikonja, lehet, hogy most azért mert ujabb a Download helper
Elõre is köszi
NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
32 megabájtos
Nem találok hozzárendes drivert. Tudnál ebben segíteni?
Mielõtt ujratelepítettem a gépet, akkor elõtte vitte rendesen a videókat.
köszi
Megint egy kisebb segítségre lenne szükségem.
Lehet, hog ynem közvetlen a mozilla firefox-hoz kapcsolódik.
Most telepítettem ujra a gépet, és a legujabb 3,5-ös mozilla firefox van rajta.
A youtube-on a videók nem mennek rendesen, hanem ugrálnak. Azaz amikor elinditom a videókat, akkor elindul rendesen a video, de a kép az hol összehúzódik, hol nem, és egyfolytában igy ugrál.
Ötlet?
Elõre is köszi
ÜDv., Orionk
Utánnaolvstam ennek az addon-nak, de nem találtam, hogy ettõl miért nem zárul be...
üdv.,
Get data back for ntfs
ilyesmi a neve.
üdv.,
Köszönöm szépen! 😄 Eszembe se jutott volna! <#rolleyes>#rolleyes><#wilting>#wilting>