19494
-
Cat 02 #13403 Mert lassú :S :D -
#13402 Ezzel az erővel miért nem IEt használsz?
az is jó nem?
Pont az a jó az FFban,hogy jól testre szabható. -
#13401 Szerinted, szerintem meg nem. :)
És: stílus, otthon mutogass :) -
#13400 Azért tényleg muris mennyit tudtok kínlódni azon hogy milyen a csúsztatás.
Szerintem teljesen jó az alap is. -
#13399 "Vagy max középső gombbal kattintok."
Ezt hívják autoscrollnak. :D -
Cat 02 #13398 Mennyi problémátok van.
Én oldalt húzogatom. Vagy max középső gombbal kattintok.
/irigy mert rossz a görgője és már kattintani se tud ): -
#13397 Igen, ne legyen már darabos a görgetés. Nem a legfontosabb, de egy funkció a sok közül. Én az autoscrollt pl. nagyon ritkán használom. -
#13396 thx
tényleg szebben,lágyabban gördül az oldal -
polarka #13395 És ez annyira fontos? -
#13394 Itt mouse 3 nélkül van szó a simitított görgetésről, nem az autoscrollról. -
polarka #13393 Nem értem
Ha benyomom mouse3-mat, akkor ugyanezt tudom csinálni és addon se kellett hozzá. -
#13392 Nekem egyikkel sem sikerült elérni azt a finom görgetést, mint, ami az Operában van. :)
#13391: Szerintem a kiegészítők körül nézegess, alapból nincs ilyen azt hiszem. -
detoxic #13391 Sziasztok
Most tértem vissza Operáról Ffoxra....
Azaz csak térnék,mivel van 1"kis" problémám...
1680x1050-es felbontást használok,és így a firefox betűi,stb. elég aprók...
Próbáltam a nagyítást,az úgy tökéletes,de sajnos következő indításnál megint visszaáll.
Operában a beállításoknál beállítom 150%-ra,oszt csókolom.
Foxban van ilyen beállítás valahol?
Előre köszi a választ. -
#13390 -
#13389 Három böngésző is fent van, most frissítettem Opera 10,5 beta verzióra.
Ami mindig szembeötlő az Opra mennyivel gördülékenyebben lehet görgetni, az az alap FF-ban nincs így.
Próbáltam régebben a "finom görgetés" opciót majd a Smooth Wheel kiterjesztést de ezzel sem volt annyira jó mint az Operában.
Rákerestem nincs-e másik alternatíva és ekkor találtam meg ezt a számomra új kiterjesztést.
Yet Another Smooth Scrolling
Ebben 3 alapprofil van, a diagrammok alapján lehet látni, hogy melyik hogy működik és ezeken belül is lehet variálni a beállításokkal.
Ezzel már pont olyan a görgetés (legalábbis nekem érzetre) mint az Operában.
Hátha másnak is hasznos lesz.
-
#13388 A pipeliningot igen, sokkal gyorsabb lesz a böngészés, mindent állíts truera ami pipelining, illetve a számát 8ra (ez a max szál).
Számomra teljesen érthetetlen, hogy ez alapból miért van letiltva. -
#13387 ok köszi -
Cat 02 #13386 2007-es cikk, szerintem nem. -
#13385 megéri megcsinálni ? -
#13384 Lehet valamit szemetelt, ha van újabb verzió, tedd fel azt. -
leguan05 #13383 Lehetséges, mert a gondok kb. egyidejűek azzal, hogy a FF youtube letöltőjét felraktam. A feneség az, hogy közben aztán levettem, de a gond maradt. De majd megpróbálom a többit is, egyenként.
Végülis ott egye a fene, mert legfeljebb nem zárom be az FF-t napközben. Csak egyszerűen idegesít, hogy mi a fene lehet a háttérben. -
#13382 Pedig valamelyik plugin lesz a gond forrása. Szedd le őket egyesével, és nézd meg mikor szűnik meg. Nekem a valamelyik flash video letöltő csinálta. -
leguan05 #13381 Visszanéztem itt 2 hónapot, és nem találtam a problémám. Az FF angol fórumán is előhozta valaki, de nem kapott választ. Talán itt van egy guru!
XP-n korábban zavartalanul ment a Firefox. Néhány hete azonban bezárás után tovább fut. Ha újra akarom indítani, kiírja, hogy fut, előbb be kell zárni. Ha a Feladatkezelőben bezárom, akkor újra indítható. A gond FF 3.5.-nél jelentkezett, de megmaradt a 3.6-nál is. Egyszerűen nem értem , hogy lehet, hogy a "Bezárás" parancs nem működik igazán.
Némely válaszok megelőzése érdekében: az Ad-Aware és a NOD32 szerint sem spyware, sem rootkit, sem vírus nincs a gépemen. És az FF-t csak 14 plug-in és 4 kiterjesztés terheli, amik akkor is megvoltak, amikor ez a bezárási hiba még nem jelentkezett. -
404 #13380 IEView -
TomBond #13379 Köszönöm!
Sajnos nem oldotta meg problémám! -
#13378 köszi -
#13377 eszközök-beállítások-általános-indítás...
vagy ha használsz tab mix plust akkor-
eszközök-tab mix plus beállítások-munkamenet fül... -
#13376 Coral IE Tab -
TomBond #13375 Tud valaki ajánlani egy olyan kiegészítőt mint az IE tab volt és megy a 3.7 verzióval is?
Köszi -
#13374 ha több lap meg van nyitva, és kilépek, akkor FF újraindítás után nem jegyzi meg a lapokat. hogy lehetne bekapcsolni? fura, mert korábban mindig megkérdezte, hogy mentsem-e a lapokat oO -
#13373 Nálam nem csak akkor. Pl. a Cinema City honlapján a moziműsornál nem jönnek be a filmek képei. -
Inquisitor #13372 Állítólag létezik alfa (már béta?) Linuxra, de élő embert nem láttam aki használta már ... ezért van mellette egy 32 bites Opre 10.50. De néhány videós oldalt leszámítva nem hiányzik :) -
#13371 nekem is szokott olyan lenni, hogyha sok kép van belinkelve, néhányat csdak félig, emddig tölt be:/
de sztem a fos netem miatt -
#13370 x64essel az lesz a gond, hogy nincs 64bites flash. -
#13369 Legújabb Firefoxot használom és nem jelenik meg néhány kép az oldalakon.
Mit lehet tenni? -
Inquisitor #13368 Ehh, feltettem a nem hivatalos FF3.7 x64-et, alfához képest igen stabil. Néztem egy nagyot, hogy az IE8-ban tárolt sütiket és jelszavakat átvette zokszó nélkül, meg igen jól néz ki glass skinnel. ;) -
#13367 Mindegyik böngészőben vannak még felfedezetlen biztonsági hibák, ha valaki komolyan tenni akar a biztonságáért akkor ezt kell használni: Sandboxie -
#13366 lol :D -
#13365 Semmi baj nincs a Firefox biztonságával. -
#13364 A proxy lassít, lyukasnak meg lyukas marad.