Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mozilla firefox-om nagyon kékes 😊
Xp-sp2 alatt normális szinû volt, most meg ilyen vista alatt:
vista alatt mozilla firefox
És mindkép oprendszeren a 3,5 ös tüzesróka van fennt. Vista alatt mitõl olyan kék színû minden, az ikonok is?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
akkor napjában többször összeomlott az FF. Most nem, megy stabilan napokig. Lehet nincs köze hozzá, de inkább várok míg csinálnak újat 😊
¥ xfire: kistekila
Amit irtál helyesebb utvonalat, azt kipróváltam xp-sp2 alatt és mûködik.
De most Vista alatt is meg kellene ugyanazt oldanom, és ott nem találom ezt az utvonalat. Tudnál segíteni?
Feltettem a babolyn fordítóprogramot, és a google keresõ babylon search lett amikor a keresendõ kifejezést az új lapba húzom.
Hogylehetni visszaállítani?
Elõre is köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert még experimental verziójú...
Használja vki a MobiMouse progit?! Nekem az 5-ös verzió van (Plus) és sajnos úgy veszem észre, hogy a 3.5-ös Firefox alatt nem mûködik a webszótár. IE 8.0 alatt tökéletesen üzemel.
Any idea?!?!
Keresgéltem a 6.0-st + crack-et, de egyelõre nem leltem. Mert nem tudom, hogy ez melyik hiányossága. (firefox vagy mobimouse) A Dativus progit nem ismerem, most azt töltöm le.
Alternatív megoldás is jó. Word; WEB. Ebben a kettõben lenne fontos. Mobimouse topic-ot (élõt) nem nagyon leltem. 😞
BBC oldalain szoktam használni a mobimouse-t. Most jobbat nem tudok, mint IE 8 ezekhez az oldalakhoz. Csak hát, ez így nem az igazi.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bétával még ment, release-el már nem! 😄 lol
Mindenesre elég nagy kaliberû kiegrõl beszélünk, szerintem nem kell sok idõ, egy 3.5el kompatibilis verzió kiadásához!
de visszaraktam a 3.0.11-e FF-ot, most minden kieg megy 😊
Egy olyan problémám van, hogy amikor kilépek a mozillából és újra beindítom, kilép a googlembõl, használtautós autómat "elveti", mintha "szûz" lenne, csak a jelszavakat hagyja meg, beírva. Mi lehet a baja?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogy ha arra jön update, akkor mehet fel a 3.5, a többit meg majd kivárom! :/
Most nemrég szedtem le, hogy felrakom a release-t, de ekkor ugrott be, hogy hoppá, lehet bukom a régit, és már írta is ki a 3.5el nem kompatibilis kiegek listáját! :/
Ezek, amiket buknék a 3.5-el:
Aero Fox
Auto Shutdown
Menu Mod
YouTube Tooltip
Van még 2db, de azokat nem sajnálnám! 😄
Ezeket meg rendszeresen használom!
Tehát ezt már nem bírom többé használni?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Olyan gondom lenne, hogy lementettem mozbacup-al a ff-t.
Rendszer telepítés után nem tudja visszaállítani az összes elmentett dolgot ill. egyiket sem. Kicsomagoltam a pcv-t bemásoltam a profilokhoz de így sem lát semmit sem.
Milyen módon lehetne mégiscsak visszatenni a kedvenceket, könyvjelzõket, jelszó stb.?
Ha ezt követed akkor, pl Win7 esetében az alábbi mappa tartalmát kell lementeni:
C:\Users\neved\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\*****.default
tele lesz mappákkal, fájlokkal, nekem speciel 62 megás az egész.
.: mobilize.hu :.
na az lenne a kérdésem, hogy mivel én mostanában 3 plugint használok, viszont a win7 miatt elég sûrün teszek wint, hogy tudnám egybe olvasztani egy pakkban a firefoxomat, és azt a 3 plugint? hogyan tudom egyáltalán leszedni õket úgy, hogy kattintásos módszerrel integráljam a fox-ba? ne kelljen honlapot látogatnom?!