Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem win7 van és ott is ilyen. Ez az alap.
Sziasztok!

A mozilla firefox-om nagyon kékes 😊

Xp-sp2 alatt normális szinû volt, most meg ilyen vista alatt:

vista alatt mozilla firefox

És mindkép oprendszeren a 3,5 ös tüzesróka van fennt. Vista alatt mitõl olyan kék színû minden, az ikonok is?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Yan
Köszi az ötletet, de ezt használtam amikor 2-rõl álltam át 3-ra,
akkor napjában többször összeomlott az FF. Most nem, megy stabilan napokig. Lehet nincs köze hozzá, de inkább várok míg csinálnak újat 😊

¥ xfire: kistekila

[HUN]FaTaL
Nincs mit.

http://goo.gl/gd6Zi5

köszi, sikerült

[HUN]FaTaL
C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\ innentõl ugyanaz mint XP alatt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szia ismét! 😊

Amit irtál helyesebb utvonalat, azt kipróváltam xp-sp2 alatt és mûködik.

De most Vista alatt is meg kellene ugyanazt oldanom, és ott nem találom ezt az utvonalat. Tudnál segíteni?

Üdv
Feltettem a babolyn fordítóprogramot, és a google keresõ babylon search lett amikor a keresendõ kifejezést az új lapba húzom.
Hogylehetni visszaállítani?
Elõre is köszi

BB7
Megnyugtattatok! 😄
Egész nyugodtan engedélyezheted õket, mivel általában tökéletesen mûködnek(kivételek ezalól a témák) Hidd el nekem most kb. 10-12 nem kompatibilis addon van engedélyezve, és tökéletesen stabil😊
igen, abból az okból hogy a kompatibilitásnál az okos addon készitõ pl 3.0-t jelöl meg max verziónak amikor bõven lehet hogy elmenne 3.5el is, így ff reklamál, de nem feltétlen OKKAL , cserébe frissítés egy verziószám miatt valszeg semelyik addon-nál se élvez prioritást..., ergo lehet várni, vagy kísérletezni hogy megy-e (szvsz esetek 80%-ban megy...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eddig nem volt vele probléma?
Mert még experimental verziójú...

KranaZoli
Sziasztok!

Használja vki a MobiMouse progit?! Nekem az 5-ös verzió van (Plus) és sajnos úgy veszem észre, hogy a 3.5-ös Firefox alatt nem mûködik a webszótár. IE 8.0 alatt tökéletesen üzemel.

Any idea?!?!

Keresgéltem a 6.0-st + crack-et, de egyelõre nem leltem. Mert nem tudom, hogy ez melyik hiányossága. (firefox vagy mobimouse) A Dativus progit nem ismerem, most azt töltöm le.

Alternatív megoldás is jó. Word; WEB. Ebben a kettõben lenne fontos. Mobimouse topic-ot (élõt) nem nagyon leltem. 😞

BBC oldalain szoktam használni a mobimouse-t. Most jobbat nem tudok, mint IE 8 ezekhez az oldalakhoz. Csak hát, ez így nem az igazi.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Pedig sok add-on azl ez volt 2es és 3as között is... Ill az add-on nem változott semmit, az is lehet h csak a készítõje nyaral 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BB7
Hát, nem hiszem, hogy csak úgy engedélyezném a valamiért OKBÓL nem engedélyezett addonokat!...
Idézet az elõzõ oldalról: "...about:config-ban kikapcsolni a kompatibilitás ellenõzését(ezt az extensions.checkCompatibility logikai kulcs FALSE-ra való állításával kapcsolhatjuk ki)..." Ezután 1 újraindítás és lehet engedélyezni az alapból nem kompatibilis addonokat.
Yan
Ezt olvastam én is 😊
telepítõt meghagyom 😉

BB7
"WTF doesn't seem to be compatible with 3.5 (Final) even if I've found on the net a beta that was working with 3.5's betas."

Bétával még ment, release-el már nem! 😄 lol
Mindenesre elég nagy kaliberû kiegrõl beszélünk, szerintem nem kell sok idõ, egy 3.5el kompatibilis verzió kiadásához!
Yan
muszáj volt, mert halvány, inaktív lett és 3.5 telepítésekor is azt írta hogy nem komp.
de visszaraktam a 3.0.11-e FF-ot, most minden kieg megy 😊

BB7
Én le se szedtem, mert bõven kompatibilis vele!
Yan
nem akart frissülni, ezért leszedtem és már nem tudtam újra rakni

Nekem is megy 3.5-tel...
FZoleee
Nekem az RC2 óta mûködik vele <#fejvakaras>
Yan
GreaseMonkey-ra van valami ötletetek, hogy 3.5-ön is mûködjön? Vagy fõ a türelem? 😊

&#165; xfire: kistekila

Benny04
😞

GTheo
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy amikor kilépek a mozillából és újra beindítom, kilép a googlembõl, használtautós autómat "elveti", mintha "szûz" lenne, csak a jelszavakat hagyja meg, beírva. Mi lehet a baja?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Narxis
BB7
😄
Igen!
Egy téma miatt nem váltottál volna egy jobb és újabb szoftverre? Pff -.-
BB7
Majdnem kiköptem az épp szürcsölgetett teámat! 😄
KÖSZÖNÖM! 😄
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Thnx.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
CTRL+0
Nagyítást h lehetne berakni alapra ? Picit görgõztem, de nem tudom rendesen visszaállítani és homályosak sg-n a képek :s

BB7
Én már megbeszéltem magammal! [<#idiota>]
Hogy ha arra jön update, akkor mehet fel a 3.5, a többit meg majd kivárom! :/
Az aero upgradet én is várom...

BB7
Na igen! Az RC-t így raktam fel! 😊
Most nemrég szedtem le, hogy felrakom a release-t, de ekkor ugrott be, hogy hoppá, lehet bukom a régit, és már írta is ki a 3.5el nem kompatibilis kiegek listáját! :/

Ezek, amiket buknék a 3.5-el:
Aero Fox
Auto Shutdown
Menu Mod
YouTube Tooltip

Van még 2db, de azokat nem sajnálnám! 😄
Ezeket meg rendszeresen használom!
Sztem hamarosan kompatibilis lesz vele. Melyik nem kompatibilis?
Ha más telepítés helyet adsz meg neki, akkor mellé megy, legalábbis RC-vel így volt.

BB7
Mert pár kiterjesztésem nem kompatibilis még a 3.5-el! 😞
Ez mérbaj? 😄
BB7
Köszönöm! :/
Frissíti, nem fogod tudni használni a régit.
BB7
Ha felrakom a 3.5öt akkor rátelepül a mostani 3.0+-s verziómra?
Tehát ezt már nem bírom többé használni?
ProGabe
nem plugin, program. felteszed a progit most, lemented vele a profilt, aztán reinstall után megint fel a progi, csak ugye akkor már backupolod a profilt a fájlból

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wow, köszi, és ehez majd csak a backupot kell installálni? vagy fox, és mozbackup plugin?
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy lementettem mozbacup-al a ff-t.
Rendszer telepítés után nem tudja visszaállítani az összes elmentett dolgot ill. egyiket sem. Kicsomagoltam a pcv-t bemásoltam a profilokhoz de így sem lát semmit sem.
Milyen módon lehetne mégiscsak visszatenni a kedvenceket, könyvjelzõket, jelszó stb.?
ProGabe
mozbackup. lementi egy fájlban az egész foxot, minden beállítást, kiterjesztést, akár még az elõzményeket is

autoszimulator
én ezeket úgy oldom meg, hogy a mappáját másolgatom a firefoxnak, amelyben a profilom van, az tartalmazza a kiterjesztéseket, könyvjelzõket, elõzményeket. Harmadik, negyedik másolgatás után már van némi lassulás, nem tudom hogy ennek tudható-e be, s hogy ez mennyire "elfogadott eljárás".

Ha ezt követed akkor, pl Win7 esetében az alábbi mappa tartalmát kell lementeni:

C:\Users\neved\AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\*****.default

tele lesz mappákkal, fájlokkal, nekem speciel 62 megás az egész.

.: mobilize.hu :.

ahoy! régen volt valami buher windózom, ami feltette a firefoxhoz alapjáraton vagy 100plugint...
na az lenne a kérdésem, hogy mivel én mostanában 3 plugint használok, viszont a win7 miatt elég sûrün teszek wint, hogy tudnám egybe olvasztani egy pakkban a firefoxomat, és azt a 3 plugint? hogyan tudom egyáltalán leszedni õket úgy, hogy kattintásos módszerrel integráljam a fox-ba? ne kelljen honlapot látogatnom?!