Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól vettem észre indulásnál megfogta avast válaszra várva. mondtam hogy törölje, de nem tudta, mert a tûzróka meg indítani akarta. firefoxot kiütöttem feladatkezelõben, utána csökkentett módban (nem win, FF) kiszedtem kiegészítõk közül. Aztán most elindult rendesen...
@
és azt is mondták, hogy nem segített semmit, ugyanolyan csigalassú -.-
egyébként meg azért irtam, mert sokatoknak lassan indul ff és talán az uj verzió jó lesz
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Elérhetõ a mozilla 3.5.1
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudja vki, h hogyan lehetne visszahozni?<#sir>#sir>
Kicsit gyorsabb lesz talan. Esetleg nem art rendbetenni a konyvjelzoket vam olyan kiterjesztes ami visszaellenorzi, hogy elnek e meg a regi linkek stb.
Esetleg lehet olyan hiba is a konyvjelzo sql fajljaban ami miatt lassabban indul. Nyugodtan lehet torolni a profilbol a places.sqlite places.sqlite-journal es ha van ilyen nevvel error fajlokat, nem kell megijedni kovetkezo inditaskor ujra generalja a bongeszo oket, csak az ikonjaikat torli ki a konyvjelzok kozul es azok csak ha visszalepsz az oldalra akkor generalodnak ujra.
Allitolag lehet az sql data-t is toredezetsegmentesiteni, de en azzal mar nem mertem probalkozni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Chaos Anno Domini
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Chaos Anno Domini
De végül is felesleges, mert elég az ikon! 😊
Ismered a "Favicon Picker" nevû kieget? A favicon nélküli könyvjelzõkhöz rendelhetsz hozzá favicont! 😊
Áttettem a könyvjelzõeszköztárra az összes dolgot(böngészõgombok, címsáv, könyvjelzõk), de ugyan úgy a kis lenyitható menübe rakja be a könyvjelzõket. Egyébként ha a Nézet>Eszköztárak>Testreszabás-ra rámegyek, majd kattolok a Kész gombra, akkor szépen kirakja a könyvjelzõket mint ahogy régen volt, de ha kilépek a rókából majd vissza, akkor visszaáll, ls megint a kis menübe rakja. :S
Evin a füles beállítást hol találom pontosan?
Chaos Anno Domini
Ezt hogyan bírom visszaállítani?
zvaragabor
A "füles" dolog a beállításokban kikapcsolható, ott, ahol eddig is, csak 3.0-ban alapból nem volt bekapcsolva.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Chaos Anno Domini
Mondjuk nem vettem eszre, hogy gyorsabb lenne az elso inditasnal az FF.
Nalam ugyanolyan lassu maradt mint volt, kb 20 masodperc az elso inditas ideje. <#hehe>#hehe>
Köszönöm a válaszod.
Annyi kiderült a cikkbõl, hogy a probléma nem egyedi és rövidesen javítható lesz.
Üdvözlettel: gy?jt?
Olyan problémám lenne hogy bármit kijelölök a ff-ban sehogy sem tudom másolni. Se a jobbclick panelen nem jeleníti meg ezt a lehetõséget sem ctrl+C-re nem reagál.
Van valakinek valami ötlete?
Elõre is köszönöm!
Koze sincs a lassu indulasnak az FF-re telepitett kiegeszitoinek szamahoz.
http://www.hwsw.hu/hirek/42478/firefox-3-5-sebesseg-indulas-windows-nss-biztonsag.html
Keresõvel nem találtam információt az alábbi problémáról.
A Firefox 3.5 verzió letöltése óta a böngészõ jól érzékelhetõen lassabban indul. A weblapok közötti váltás már valamivel fürgébb?
Találkoztatok ezzel a jelenséggel?
Üdvözlettel: gy?jt?
Igen kilehet csomagolni a pcv-t és bemásolni a document mappába a profil alá, de ez sem segített sajnos.
kerestem, de hát annyi téma van már... rengeteg
kösz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként a mozillának nem lehet változtatni a szinét, ugye?