19494
  • TomBond
    Van egy ePaper formátumú "újság", amit le szeretnék tölteni pdf formátumban. Segítenétek, hogy mi kell ennek kivitelezésére?
  • AdamBast
    Nem, pont fordítva. Semmi gond nincs a parancsikonnal, ilyesmivel már én is találkoztam, amiről te beszélsz.
    Nálam az volt a lényeg, hogy mindeképp egy scriptből kellett indítani a böngészőt, de utána nem úgy viselkeddett mintha normálisan indítottam volna.
    De már mindegy is mert megoldottam.

@bajgunar:Nem alternatív böngészőt kérnek az emberek hanem megoldást 1-2 apró problémára. Ha nem akarnánk firefoxot haszálni akkor nem írkálnánk ide.
  • bajgunar
    Használjatok MAXTHON-t. S minden alant felsorolt hibátok, problémátok egy csapásra megoldódik, eltűnik s nem is lesz. Mindenféle addon nélkül is 100x többet tud. Van fordító gomb. Képek nem vilognak, tűnnek el. Van motor váltó, képlopó, file szimatoló, űrlapkitöltő, minden. S ez mind ki-be kapcsolható, testreszabható. Gyorsabb is, biztonságosabb, nem vírusporszívó, gépet se fogja vissza.
    Annyi, h a firefox addblock txt(hufilter.txt) tartalmát bemásolva mégjobban kiegészítheted a beépített addblock-ját. Minden oldalról eltűnik a sok idegesítő reklám, ajánló, stb. Ja és egy előugró ablakod se lesz.
  • kl24h
    Én gondolom, hogy nálad akkor megy rendesen a Firefox, amikor parancssorból indítod. A parancsikon esetében lehet, hogy valami be van írva pluszba (általában vírus szokott ilyent csinálni) és azért nem megy rendesen. Az is lehet, hogy a parancsikon úgy van beállítva, hogy inkognitó módban indul el (nem tudom, hogy a böngésző inkognitó módban mit tilt le és mit nem, mert én soha nem használom).
    Tehát végeredményben ha direkt indítod a firefox.exe, akkor az rendesen kell menjen, de a parancsikon esetében lehet különbség, mert a parancsikonnál be lehet állítani egyes dolgokat. A firefox telepítésekor ilyen beállítás nem történik, hogy egyik esetbe így meg a másik esetben úgy megy.
  • AdamBast
    Tudja valaki hogy mi a különbség aközött ha parancskonról indítom a firefoxot és ha parancssorból?
    (elméletben semmi, tudom)
    Böngészni ugyanúgy lehet, viszont azt vettem észre hogy nem fogad CTRL+V billentyűkombinációt, nem frissít az RSS könyvjelző, olyan mintha nem is lenne elindítva.

A npaokban váltottam Waterfox-ra, ugyanezt csinálja az is.
  • Klon
    Udv!
    Tudnátok ajánlani valami igazán jó fordító addont ?
  • Mayorpapa
    Van erre kiegészítője a Firefoxnak: ReloadEvery a neve. Én használom és jól működik. Te állítod be, hogy hány percenként akarsz frissíteni.
  • RoboKutya78
    Srácok azt miért csinálja a google képkeresője hogy ha képekre keresek rá akkor a képek többsége
    Csak felvillan egy pillanatra és utána eltűnik a keresőben?
    A chrome meg tökéletes.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.06.14. 09:18:56
  • Ravendark
    Kedves Mindenki!

Bocs, ha esetleg már volt szó a következőkről, de én speciel nem találtam.
    A következő dologban kellene segítség:
    Van egy oldal, amit időnként éjjelre megnyitva hagyok a Firefoxban. Ezen az oldalon ügyködik/frissít nekem időnként egy script.
    A probléma ott van, hogy most ideiglenes a szomszédtól kapom wifin a netet (megadta a jelszót, szóval nem "lopom"), de valamiért idénként megszakad. Később helyreáll, de addigra már a script, ami fut az oldalon, sanszos, hogy próbál egyet frissíteni, és akkor már csak a hibaüzenet jön be, hogy nincs kapcsolat.
    Azt kellene valahogy megoldani (akár egy újabb scripttel), hogy mondjuk 5 percenként frissítsen rá nekem a megnyitott oldalra, akkor is, ha közben már bejött helyette egy hibaüzenet, és töltse be újra.
    Megoldható ez valahogy?
    Előre is köszönöm!
  • Anonymusxx
    megvan, leszedtem a vírusírtót, azzal volt a baj
  • Anonymusxx
    Szinte minden oldalra azt írja hogy "A kapcsolat nem biztonságos' az sync-t sem tudom használni, mert erre is azt írja, szóval eltünt az összes könyvjelző, jelszó stb...

használtam a ccleanert, újraraktama firefoxot, de ugyanúgy fennál a hiba
  • RoboKutya78
    Ezek jó ötletek voltak.
    Próbáld meg még a következőket:
    töröld azoknak az oldalaknak a sütikészletét amikre a hiba előjön
    Illetve a flash player beállítópaneljén van egy olyan beállítás hogy a letöltött elemek törlése vagy hasonló na azokat is töröld mert egy frissítés után ezek általában bent maradhatnak.
  • Norbertboy
    Sziasztok!

Pár napja nem jó a flash player a firefoxon. Lefagy az egész, azt írja, h parancsfájl várakozik. A Twitch egyáltalán nem tölt be, jó pár oldal meg akadozik. pl az n*ore, humble bundle. Nem nagyon értek a hozzá Töröltem az adobe flash playert, újra telepítettem a firefoxot is.

Tudnátok valami tanácsot adni?
  • gergely1991
    "Kaspersky Rescue Disk" googliíz' rá.
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.04.11. 15:48:40
  • Mighty
    Sziasztok!

Tudja valaki, hogy gyenge titkosítású intranet oldalaknál hogy lehet kikapcsolni ezt a warningot?
  • RoboKutya78
    Srácok az kinek vagy minek a hibája ha google keresőben egy képet ki akarok húzni az asztalra és a kihúzandó kép nem az egerem alá kerül az elhalványított kép hanem jóval messzebb és így nem tudom a képet egyszerűen kihúzni az asztalomra.
    Többször más más oldal képeinél tapasztaltam.
    Viszont ha ezen az oldalon megfogom a képet az rendesen kihúzza az asztalra.
  • RoboKutya78
    Rájöttem a szűrő beállítás alatt az elemelrejtési szabályt kell kipipálni vagy törölni de ez a megoldás nem annyira tutti mert így minden oldalon lekapcsolom az elrejtéseket.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kis segítség kéne
    Hogyan működik az ABP blokkoló része?
    Gondolok itt erre a megoldásra ez mintha újítás lenne benne hogy területeket lehet kijelölni az oldalon és azokat eltüntethetem.
    De az érdekelne hogyan tudom visszavarázsolni ?Gondoltam arra hogy a facebook oldalán a jobb oldali ajánlósort eltüntetném és mi van ha vissza akarom tenni azt hogy csinálom?
  • Count Adyn
    Nah ez jó, az egerem középső gombja nem nyitja meg uj tabon a cuccokat, ileltve nem zárja be a tabokat, csak ha duplan klikkelek a kozépső gombbal, ezt hogy?:D
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.03.04. 19:53:45
  • Wreck86
    Köszi szépen! :)
  • aikon16601
    Az ESR kevésbé változó, ritkábban frissített, vállalatoknak készült kiadás, mellesleg teljesen megbízható és stabil, csak a fejlesztéseket nem túl gyakran teszik bele, sűrű hálózatban történő frissítési feladatokat nem igazán szeretik a vállalatok. A biztonsági frissítések természetesen mindenképpen belekerülnek az ESR kiadásokba, csak az egyéb fejlesztések nem azonnal, így ebben kis lemaradásban van, de ezzel együtt az átlag felhasználónak bőven megfelel, és mert régebbi támogatott kiadás, talán gyorsabb is valamivel, némileg kisebb erőforrás igényű, mint a legújabb stabil Firefox. “
  • Blum
    Google->Firefox ESR

Ki van fejtve.
  • Wreck86
    Ezt ki tudnád fejteni?
    Annyira nem vagyok otthon ilyen témában. :(
  • aikon16601
    Én itt már legalább 5x javasoltam az ESR-t, soha semmi gond vele.
  • Wreck86
    Ha jól tudom a Fox ki is akarja hagyni talán 2016 közepétől a külső pluginokat.
  • Borg
    A firefoxnak semmi, csak a flashet kellett volna már rég elfelejteni.
  • Wreck86
    Mostanában a Foxnak és a Flashnek mi a baja egymással? :D Szinte mintha picit akadozva játszana le videókat. :s
  • Malakai
    Ha nem bízol, akkor legjobb, ha gépelsz. :)
    Mellesleg bookmarkban eltárolni a felhasználóneved, jelszavad még annyira se biztonságos, mert ott semmi titkosítás nincs.
  • RoboKutya78
    Tudsz ilyen appot mondani? Bár nem bízom meg az ilyenekben
    Még a fox szinkron programját is félve használom de legalább azóta nem felejtem el lementeni a http oldalaimat rendszer install előtt:)Mivel kitaláltam hogy a http linkek megjegyzés rovatába tárolom a kulcsokat az oldalhoz:) bár ez hülyeség és meggondolatlanság tőlem

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.02.15. 11:51:20
  • Malakai
    Ahhoz az oldalnak kell támogatnia azt.
    De erre vannak a jelszó kezelő kiegészítők, ha akarsz használni olyat. Némelyikben van arra is lehetőség, hogy autómatice be is léptessen.
  • RoboKutya78
    Skacok
    Firefoxban lehet olyan http elérési utat kreálni ami valamilyen módon tartalmazza az oldal felhasználó fiókom hozzáférési jelszavát?
    Gondolok itt pl az imgur képfeltöltő oldalra hogy ne keljen megadnom a fiók jelszavam csak a linkre kattanok és máris bent vagyok a fiókomban?
  • Wreck86
    Detto, pontosan ugyan ez.
    Nem tölt be, összeomlik indításnál. Folyamatos Crash, Flash Crash stb ...
    Feltettem a 64 bites verziót és most jó, még...
  • howarju
    Használd a Firefox ESR verzióját! :-)
  • NEOreg3
    na jó, most untam meg a 44-es verziót, visszatettem a 43-at

folyamatos összeomlás, flash crashelés, de a végére már a weboldalakat se akarta betölteni, csak töltött a végtelenségig

soha életemben nem volt még gondom egyetlen firefox verzióval se, valamit nagyon elkúrtak a mozillánál
  • Wreck86
    :D Köszönöm! Így már okés. Nem volt benne. :S

cél: "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
    Utoljára szerkesztette: Wreck86, 2016.01.31. 19:43:58
  • kl24h
    Erről lenne szó: Remove any URL, tehát ezt kell törölnöd
    https://www.pcrisk.com/images/stories/screenshots201504/xtab-firefox-shortcut2.jpg
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2016.01.31. 19:36:28
  • Count Adyn
    ITT a cél:)
  • kl24h
    Nem tudom megmutatni, mert Windows XP használok, de már leírtam.
    Tehát: Jobb klikk az ikonra (a te esetedben a Tálcán levő Mozilla Firefox ikonra) és Tulajdonságok, ami felnyílik a Target (angolul írom) résznél ahol írja hogy "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" után nem szabad legyen beírva internet cím (pl. http://....), mert mikor indítod a Firefox-ot, akkor ezt a címet akarja felnyitni és nem azt, amit beállítottál Firefox indításakor. Te csak annyit kell csinálj, hogy kitörlöd azt a http://... címet.
    Én hasonló problémákkal találkoztam egyes gépeknél, de eddig mindegyiknél internet url volt beírva, tehát ilyen http...., lehet nálad valami más, akkor azt kell töröld, tehát a "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" után ami van.

Azért amit ír a "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" után, beírhatod hogy lássam én is.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2016.01.31. 19:27:34
  • Wreck86
    Ezt meg tudnád mutatni légyszives?

Melyik mezőbe nem kerülhet weboldal cím?

Köszi!
  • kl24h
    Lehet, hogy az tálca ikon hivatkozásába be van íródva egy cím és azt törölni kell. Az ilyent a legtöbb esetben ilyen "letöltőprogramok" telepítője szokta csinálni vagy a kártevő programok is.
    Ezt úgy nézheted meg, hogy jobb klikk a tálcaikonra és Tulajdonságok: itt egyik mezőbe sem szabad legyen beírva valamilyen weboldal címe http...., az ilyent kell törölni és utána helyre van jöve a probléma.