Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faterx
Sziasztok!

Pár napja frissítettem 3.52-re, minden ok.
Aztán most rányomtam a súgó/frissítések ker... gombra, azóta erre mindíg ezt az üzenetet adja; nem tudja frissíteni mert...
"...A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)..."
Rátelepítettem az ajánlott (ugyan ezt a ver.) és ha próbaképpen frissíteni akarom, u.a.
Egyébként minden jól mûködik, csak nem szeretném uninst/inst.
Help!
[HUN]FaTaL
Ezt írtam én is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Personas

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hy!

Tudom, hogy a tüzesrókához van egy olyan addon, amivel olyan skin-t csinálsz neki, amilyet akarsz. Nem ugrik be a neve.
Tudtok segiteni?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Rage47
Az mitõl van, hogy egyes oldalakon a fehér szín barnás/sárgás lesz Firefoxban? Internet Explorerrel minden a régi színében van.
Windows 7-et használok.
tök hülye vagyok a programmozáshoz, de akármit csinál, több szöveg nem lesz egy sorban, így van az oldal megcsinálva
ha lejjebb veszi a felbontást, akkor is kitölti az oldal a képernyõt

a kiegészítõ neve: NoSquint

[HUN]FaTaL
Szerintem nem nagyítani szeretne, hanem azt hogy több szöveg férjen el egy sorba.

Esetleg Ctrl+egér görgõ?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

normál méretben kihúzkodod az ablak széleit a monitorod széleihez

KranaZoli
Én a Default Full Zoom Level-t használom 150%-os default beállítással. De így is marad még bõven két függõleges csík oldalt. De hasznos add-on.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

[HUN]FaTaL
A táblázat mérete ekkora, nem lehet vele kezdeni semmit szerintem.

Evin
Lehet, hogy ezt FF-ben is meg lehet csinálni, de én csak olyat láttam eddig, amit a fórum csinált. Lásd The Longest Journey és Ubuntu linux topik.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

LeventeV
van valami add-on vagy opcio valamelyik firefoxba, hogy widescreen monitor eseten ne csak a kep kozepen jelenjenek meg a dolgok, mint pl az sg-n is a hsz-ek a kep kozepen vannak es mintket oldalt van majdnem ugyanannyi hely amit nem hasznal. a kepen latszik jol, hogy mirol beszelek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

[HUN]FaTaL
Van már hozzá abp szintû reklámblokkoló?😄

Google Chrome 😄
FZoleee
Bírom, hogy fél évente egyszer elkezd szarakodni az FF, mindig ugyanazzal a hibával jön -.- Kb. 2 óránként törli a cookiekat, úgy, hogy nincs sehol beállítva, már többször megnéztem... Van valamilyen megoldás rá, azonkívül, hogy új profilt hoznék létre? 😄
Narxis
Ne általánosíts, nálam tökéletesen mûködik. Nyilván itt ezer oka lehet, op. rendszertõl kezdve, a mellette futó programokon át bármi bezavarhat.

Evin
Nálam jól megy, ahogy a 3.5 bétától mind.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok

Lenne egy megoldandó feladatom, nem tudom, hogy Firefox-al kellene ezt elvégeznem vagy esetleg php-vel, minden esetre elmondom hogy mit szeretnék:

A Mozillában van két lap, mind a kettõben különbözõ weboldal van megnyitva. Az 1. lap-on van egy kevés tartalom és ami fontos, egy input mezõ, a 2.ban tegyük fel egy weboldal, mondjuk a www.origo.hu adott oldala. Ha átkattintok a 2. fülre, tehát az origo.hu oldalra majd visszakattintok az 1. fülre, azt szeretném elérni, hogy a 2. fülben lévõ URL-t automatikusan elhelyezzem az 1. fülben lévõ weboldal input mezõjében.

Még egyszer másként: azt akarom elérni, hogy egy adott input mezõbe, automatikusan bekerüljön annak a weboldalnak az URL-je amelyrõl az input mezõt tartalmazó oldalra érkeztem (tehát az utoljára megtekintett lap URL-jét).

Van-e valakinek valamilyen javaslata erre vonatkozólag?
Pár napja tértem át a 3.0.x-rõl a 3.5.2-re. Megbántam. Ez tele van bugokkal. pl gondol 1et a program és elkezd villogni a piros X bezáró gomb. Ilyenkor természetesen NEM lehet bezárni semmit. Többször elszállnak a menük. Csak egy halvány keret látszik. Többször kell újraindítani a programot, mert egyszer csak elkezdi a procit 100-on járatni. Ilyenkor sem lehet bezárni. Feladatkezelõben kell kilõni.
Ezt valahogy elk*rták odaát. Remélem jön majd egy új verzió.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

szucsy89
na igen engem meg a youtube videókban felugró hirdetések zavarnak...meg ugye a flashek..de ezek nem fognak megszûnni sõt egyre több lesz belõlük sajna..😞
BB7
Azóta megoldottam!
NoScript-l! ^^
BB7
GMail? Jobb oldalt teljesen elveszi! 😊
De AdBlock automata letiltja!
Sõt! Nézzetek meg pár YouTube videót AdBlocker nélkül! Videón BELÜL van felugró hirdetés!
ivjoe
Tiltsd le a javascriptet is.
autoszimulator
Jogos ezekre nem gondoltam, igaz ezek közül, ami tényleg érdekel is, az az email szolgáltatás, azt viszont nem hiszem hogy valaha is fizetõssé lehet tenni, esetleg a minõségibb darabokat. De valójában a nagy email szolgáltatók, nem is tartalmaznak reklámot (vagy automatikusan letiltja nálam, pl a gmailnél?😊 ) Az egészhez egy globális összefogás kellene, hogy az ingyenes alternatívákat megszüntessék, kiszorítsák a piacról, mert szerencsére mindig vannak emberek, akik éppen az ingyenességben látnak üzletet, s addig a fizetõs tartalmak nem tudnak teret nyerni.
Szerény véleményem szerint az internet, a technológia sincs még felkészülve a teljesen fizetõs rendszerhez, annak kell egy erõteljes jogi háttér is, és az mint látjuk, még a fejlõdõ országokban sincs, a warez kérdésben sem jutnak dûlõre, évek óta, azt a pár precedens értékû, sajtónak szóló esetet.

Én szerintem nem is tiltottam reklámot az elmúlt pár hónapban, két szûrõt engedélyeztem, azóta nem is nagyon látok reklámot, legalábbis olyat, ami feltûnõen zavarna.

.: mobilize.hu :.

BB7
Alap külsõ szûrök közül az összes
Ajnasz
HUfilter
ROList
RU AdList
UA-IX Бан-лист
Hackrus’ lists
Filter von MonztA
Cédrics Liste
Rickroll Blacklist
Malware Domains
BB7
Tökéletesen megértem, hisz weboldalakból keresem a pénzem!
De vagy kéne valami tökéletes megoldás a hirdetések nyom nélküli eltüntetésére, vagy ne is legyen reklámszûrõ!
Új megoldások az ingyenes weblapokból eredendõ pénzért szerintem a közeljövõben úgysem lesznek! <#szomoru1>
Az internet nem csak hírekbõl áll, hanem emailszolgáltatásból, képmegosztókból, videómegosztókból, filemegosztókból, tárhelyszolgáltatókból, játékszerverekbõl, satöbbi... Szóval azért lenne itt bõven mit fizetõssé tenni...
A hírek kérdése tényleg nem olyan izgalmas, lásd most is az elsõdleges magyar hírügynökség, az MTI híreinek egy része fizetõs mégis minden hír szinte azonnal ott van minden nagyobb ingyenes oldalon. Vagy például az idõjárással kapcsolatos hírek elõállítása is iszonyatosan költséges, mégis ingyen elérhetõ kismillió helyen.
Elsõsorban az erõforrásigényes szolgáltatások az izgalmasak.

Hasonló példa a számítógépes játékipar: a single player játékok feltörése csak szaktudást igényel, meg is teszi mindig valaki, de mondjuk egy MMORPG szerverének üzemeltetése már erõforrásigényes, nincsenek is (1-2 kivételtõl eltekintve) minõségi ingyenes szerverek.

A második fele az írásodnak pedig pont az a bizonyos öngerjesztés. Régebben én se használtam reklámszûrõt, de most már annyira elfajultak a dolgok, hogy alap annak ellenére, hogy tudom, hogy ez valami komoly változáshoz fog vezetni hosszútávon. Ennek talán az elõszele a lentebb linkelt kép, hogy egyes oldalak már kiszúrják, hogy nem töltöd be a reklámokat és szólnak érte.
Mondjuk én az olyan oldalakat, amiket sokszor látogatok és nincsenek telehányva reklámmal hozzá szoktam adni a kivételekhez.
autoszimulator
Az internetet sosem lehet fizetõssé tenni, lesz 5-6 nagy oldal, amiért fizetni kell, akkor jönnek a picik, akik másolgatják az infókat, stb, lényeg hogy annyira kiszolgálnak, hogy ne kelljen fizetni a nagyért /nem is tenném, tegyük hozzá; akkor legyen ingyen a net szolgáltatásom, ami szintén lehetetlen/

Engem a különbözõ hirdetõszerverek, bannerek nem zavarnak, de a fél oldalas flash szarságok, a popup ablakok, a beúszó szarok viszont igen, és nem egyenként bányászom le õket, hanem az egész adservert blokkolom, gyors és hatékony megoldás. Visszatér az oldalak többsége a normális reklámhoz, onnantól nem zavar engem, de mikor az oldal felületének 50% olyan reklámmal van tele, ami nem érdekel, nem fogom nézegetni, betölteni.

.: mobilize.hu :.

lck
Ajnász + Hufilter + Ru Adlist

Ha túl sokat rax be látványosan lelassítja a Firefox indulását.
Narxis
Külsõ szûrõt, Hufiltert.

KranaZoli
Az AdBlock-ban mely(melyik) szûrõket használjátok?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Narxis
AdBlock 4ever!!!

Van más megoldás: minden honlap és netes szolgáltatás fizetõssé válik. Szerintem ez a jobb megoldás 😊

A reklámok nem azért vannak, hogy hergeljék az embert hanem azért, hogy valamiért megérje fenntartani az oldalt.

Ez szép és jó is volt így: kibírható mennyiségû reklám volt az oldalakon, amiket mindenki letöltött, néha 1-2-re még rá is kattintott még ha nem is érdekelte, cserébe minden ingyenes tudott lenni.
Ez után megjelentek a reklámszûrõk, amik miatt egyre kevesebb reklámletöltés történt amit úgy kompenzáltak a szolgáltatók, hogy egyre több reklámot helyeztek el az oldalon, aminek hatására azok, akik addig kibírták a reklámokat és felfogták, hogy ez a szükséges rossz is elkezdtek reklámszûrõt használni és így tovább...
Látható, hogy ez egy öngerjesztõ rendszer és biztos, hogy örökké nem tarthat ki.
A végeredmény vagy az lesz, hogy a felhasználók felhagynak a reklámszûréssel vagy az, hogy a szolgáltatók fizetõssé teszik a honlapjaikat.
BB7
Nem!
Álljunk meg! Nem ezzel van a probléma, csak elõre látom, hogy ha itt már megoldották ezt a védelmet, akkor elõbb-utóbb máshol is lesz!
És épp ezért gondoltam, hogy van erre már megoldás!
FZoleee
1 oldalon most ki fogja szúrni a szemed a reklám? <#wow3>
Szvsz valamibõl nekik is meg kell élni ··

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
Valahogy gondoltam! 😄
De örülnék, ha másik módszer is lenne erre! 😄
Kikapcsolod Adblockot.

BB7
Manapság miket ki nem találnak! 😄

Mivel bírom blokkolni, vagy letiltani?
Dettó!
FZoleee
Privát mód az IP-t nem tûnteni el ugye ?
És esetleg van vmi ff proxy addon ami megtenné azt ?

[Jakuza]
Megneztem ez valami memory leak lehet ismet, mivel a memoriahasznalat csak folyamatosan novekedik, meg akkor sem nagyon csokken, ha abalkokat zarok be vagy a cachet uritem. Csak akkor all eredeti meretre a memoriahasznalat ha ujrainditom a bongeszot. Ez mekkora szar mar.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Most ránéztem én is, úgy 150körül van.

[Jakuza]
Nalam is 230-350 egy ablaknal elso inditas utan.
De mi a pocsomtol ekkora ? A regi nem evett el a memoriabol 40-50mb-t ilyen esetben.

Hogy lehet jobba minimalizalni a memoria hasznalatot ? Azt meg hozzatennem, hogy szinte alig van fent addon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem mostanában elég gyakran fagy a firefox. Elõször explorer volt fenn azzal nem volt gond, mikor a firefox felkerült azzal se volt semmi baj egy ideig, de mióta új verzióra frissített sokszor fagyogat. Van mikor újra kell indítani emiatt. Víruskeresés volt nemegyszer nem talált semmit, úgyhogy tanácstalan vagyok.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

200-250?Én meg ennek örülnék..mert már most 460...és lesz nemsokára 600-700 is!De mi a f@szért ilyen sok???
De érdekes, mert torrent file pl. egyik torrent oldalon megy egybõl letölti és futtatja, de másik torrent oldalon rákérdez...

steam, origin: ACE_hun