Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van a downloadhelper addon, amivel videókat lehet letölteni.
Van egy külön program, a YoutubeDownloader, ezzel a programmal meg lehet azt csinálni, hogy egy videót letöltesz a youtube-ról (ezt downloadhelper is tudja), és a letöltés után át tudja alakítani a letöltött video audi sávját mp3-ba.
Tehát, ha letöltök egy klippet, akkor aztán meglesz a zeneszám mp3-ban is mert át tudja konvertálni.
Szeretném kérdezni, hogy ilyen addon van a mozillához?, ami ugyanigy át tudja alakítani mp3-ba?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
XP alatt keresd ezeket a C:\Documents and Settings mappában...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Firefox böngészõ használata közben az egyes oldalakon makacsul megjelenik egy felugró ablak. A böngészõhöz telepítettem az Adblock Plus
kiegészítõt. Ugyanakkor a felugró ablak mellett megjelenik egy hibajelzés, amelyik az Adobe Flash Player opcióinak beállítását javasolja. Gyenge angoltudásom miatt nem tudtam megfejteni, milyen beállításokkal lehetne az ablak felugrást megakadályozni?
1. Adblock Plus-ban kell beállítani? Hogyan?
2. Az Adobe Player Flash-ben kell beállítani? Hogyan?
Felugró ablak
Flash Player
Üdvözlettel: gy?jt?
2.)
Gyomláld ki ezeket is:
C:\Users\XYZ\AppData\Local\Mozilla\Firefox
C:\Users\XYZ\AppData\Roaming\Mozilla
3.) CCleaner
4.) FF 3.5.2 telepítés
(talán...)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Érdekes...
Az újrapakolás alatt Én azt értem, hogy nem csak uninstall, hanem utána pl. ccleaner futtatás is. Felrakod újra az FF-t, indítod és összeomlik. Amíg még hozzá sem nyúltál?!
Melyik?! A 3.5.2-es?!
Pakold újra.
Csökkentett módban is összeomlik add-on-ok nélkül?!
http://goo.gl/gd6Zi5
De mire gondolsz?!
Ezek az FF és IE feliratok, vagy mi?!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az elmúlt 2-3 napban vettem észre, hogy problémák vannak a Firefox-szal.
A legújabb verzió van fent, és néha gondol egyet és valami 'Runtime Error'-ral bezárja az összes ablakot.
A hibaüzenet is eltûnik, végig se tudom olvasni.
Kb egyidõben tettem fel az F-Secure IS 2010-et, lehet összefüggés?
steam, origin: ACE_hun
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a firefoxom megeszik vagy 200mb ram-ot mikor használom, és amikor bezárom, akkor is fut még egy jó ideig, feladatkezelõbõl kell bezárni.
Elõre is köszi.
Könyvjelzõk > könyvjelzõk kezelése
majd a Importálás és mentés menüpontban válaszd a mentést.
A könyvjelzõk ebbe problémába nem avatkozik bele...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55059
Háát nem tudom hogy a böngészõ újra telepítese talán megoldhatja a problémát.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"hi! problémám h mozilla 3.5 ben nem müködik a jobb egérgombom:S
tehát ha képet le akarok szedni akk nincs jobb egérgombom, nem jelenik meg a "menü"! Explorernél müködik, tudjátok mi lehet a baj?
valami elálitodott??
köszi, hi"
tehát ha képet le akarok szedni akk nincs jobb egérgombom, nem jelenik meg a "menü"! Explorernél müködik, tudjátok mi lehet a baj?
valami elálitodott??
köszi, hi
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
http://www.club7radio.hu:8001/;
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Innen szeretném letiltani a háttérben hallható zenét. Lehetõleg ne csak letiltani a hangot, de ne is bufferelje be nekem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
3.5.2-es Firefox van fent Adblock Plus 1.1 pluginnal. A probléma az, hogy itt az sg.hu oldalon az egyik bannert blokkolni akartam, azóta van egy kis káosz nálam 😊
Eltüntek a keretek, kisebb képek, stb.
Már minden blokkolást azóta töröltem, többször újraindítottam a programot, töröltem a cache-t, de nem segít.
Van valami ötlet?
A halál csupán a kezdet...