Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott is hiába állítom be... pdf-nél ugyanez a gond...

steam, origin: ACE_hun

ProGabe
beállítások - alkalmazások

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy lehet véglegesíteni, hogy pl torrent file-okat azonnal nyissa meg és ne kérdezzen rá, hogy le akarom-e menteni, vagy megnyitni? hiába ikszelem be hogy mindig ezt a programot használja megnyitásnál, nem jegyzi meg...

steam, origin: ACE_hun

Benny04
Elõzmények, nemrég bezárt lapok...

Máté94
Vissza lehet hozni az ablakokat ha bezártam az böngészõt?😞
Benny04
kösz, de tegnap nem jött be :/

desigo
Benny04
linkt tudnál adni letöltéséhez, mert ami a honlapján van, nem jön be :c

Flamer
zorallság. htx.

http://loal.atw.hu

ProGabe
minderre képes a screengrab is

1663x26591 😊
KATT

kicsit romlott a minõség jpg miatt, de png-ben is tud menteni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Flamer
letudja kapni a teljes böngészési felületet.. pl itt az sgn ha beállitom hogy odlalanként 1000hsz akkro csinált egy 1280*9807 -es képet. és minden hsz láccik. az összes 1000db.
meg fireshot még az aktuális flash képet is screeneli.

mellon
Való igaz, hogyha az ikon kinézete zavart volna, már nem lenne fönn ez a téma. De engem nem a kinézete zavar hanem, hogy ott van 😊

ProGabe
"nagyon rég"

azóta fejlesztették, mert most már szerintem teljesen jó a screengrab. persze azt nem írtad, hogy mire kell, de amire megcsinálták, azt tökéletesen tudja

Hát Linux alatt ha megnyomod a Print Screen-t akkor alapból csinál képernyõképet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Flamer
aztm ég használtam winen nagyon rég fireshot elõtt de szarvolt. fireshothoz képest. nincs valami fireshothoz mérhetõ?😮

BB7
Screengrab?
Flamer
linux alá nincs fireshot addon. hejette mit ajánlotok ami képes fullscreenes képet késziteni a teljes böngészisi területrõl?😮

gameplusz
Szedd le ezt az ótvar témát, és máris jó lesz 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mellon
Halihó.
Most telepítettem fel a 3.5.2 verziót, de engem zavar a weblapfülek mellett az "új lap megnyitása" ikon. Ezt szeretném eltüntetni. Elõre is köszönöm.

BB7
Ha nincs rá valami nagy-tudású vállalakozó szívesen összedobok egy HTML oldalt!
szucsy89
hát nem ártana...benne a legfontosabb addonokkal linkekkel minden😊

amúgy köszi😊
ProGabe
mozbackup: lemented vele az egész profilt, beállítást, akár még az elõzményeket is

kéne egy FAQ

szucsy89
hi!

formázni akarok, de nem akarom hogy a firefoxban lévõ könyvjelzõim, elõzményeim, kedvenceim elvesszenek...melyik mappában vannak ezek?
KranaZoli
Melyik szûrõt érdemes választani?!
Én most a Külsõ szûrök között a hufilter-t választottam.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Doomista
Volt egy jobb, amit én kreaáltam, csak valszeg ahova feltöltöttem, törölték vagy ilyesmi, én meg nem mentettem le a gépre, újat meg nem csinálok faszom!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

KranaZoli
Köszi! Kipróbálom.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Met
Akkor tipp, hogy mivel lehetne lecsökkenteni a memória használatot 100 mega körül (inkább alá) a mostani 200-250-rõl?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

LoDMaSt
Adblock Plus nekem tökéletesen mûködik.

@ Hellomarci

KranaZoli
Ti milyen pop-up és ehhez hasonló add-on-t (addon-okat) használtok?!
Ami Engem zavar, ha rapidról, megaupload-ról ésatöbbi oldalakról töltök le vmit, akkor mindig bejönnek pop-up ablakok. Ill. akkor is, ha vmihez pl. crack-et keresnék?!

Nem akarom Én teljesen letiltani a flash tartalmat, azok nem zavarnak, csak ezek az átkozott pop-up-ok.

[HUN]FaTaL
Amíg a rohadt adobe képtelen natív 64bites flash playert csinálni addig mindegy. Használnám én a 64es IE-t is de nem lehet azt sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bármelyikrõl beszélhetünk, több sufnituning 64 bites verzió is van, egyik se hivatalos. a 4-es kiadás elõtt nem lesz hivatalos 64 bites verzió.
pyrohun
Atyaég ez a banner de gusztustalan (bocs, nem akarom megbántani az alkotót, de ez van 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

autoszimulator
Firefox 3.5.2 is a regular security and stability update to Firefox 3.5.x.

.: mobilize.hu :.

Met
remélem az, hogy nem zabál 250 mega ramot<#gonosz3>

FZoleee
frissítés után a megjelenõ oldalon azt írja, hogy béta 😄 milyen változás van benne amúgy?
Met
Errõl a Shiretokoról beszélünk ugye?

64 bites FF nem létezik a Mozillától, amit lehet találni a neten az egy "házi készítésû" cucc.
Met
64 bites FF-ot nem használ senki?

DjDano
MEgérkezett a Firefox 3.5.2!

Firefox 3.5.2 (magyar)

desigo
lol xD
BB7
<#wow3><#wow3><#idiota>
Doomista
FirePedo

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lally42
Sziasztok!
Segítséget kérek! Nem szólalnak meg a videók, kép van - sem a mozillán, sem az operán! Mit állítsak be ezekben a progikban.
Újra telepítettem a kmplayert és a jetaudiót nem régen, azóta vacakol a két böngészõ!
köszi elõre is<#worship>

Narxis
<#eplus2><#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Áh ez nem ilyen egyszerû, mivel IE-nél sem engedte, a gond az volt,hogy felemeltem nagy fokozatra a védelmet az antivirus szoftveremnél.

ezt akkor írja (nálam), amikor a letöltéskor hozom létre, hogy hova mentse
elõször hozd létre a mappát, ahova menteni akarod a fájlt, aztán menj a rapidra letölteni

Doomista
Oké, megoldva.

Doomista
Valami kis hiba adódott nálam. Leakarok tölteni valamit rapidról, akkor ez jön elõ...aztán lefagy az FF. Eddig nem volt ilyen gondom, windows xp reinstall volt.

mflex
köszi ez tényleg jó! 😊

a másodikra meg megtaláltam a
megoldást.

<#integet2>

What about the forests?

Az elsõre egy nagyon jó opció az Easy DragToGo. Ûgy mûködik, hogy ha tetszõleges linkre kattintasz akkor ha gombfelengedés elõtt elmozdítod az egeret akkor általad beállított dolgok történnek. Be lehet állítani, hogy felfele mozdításra új ablakba nyissa meg, lefelére új tabon, satöbbi.
Azt is tudja, amit te írsz, tehát alapból nem linkként jelenlévõ szöveget ha kijelölsz és az link, akkor ugyan ezzel a módszerrel meg tudod nyitni ahogy Neked tetszik, illetve ha nem is link, amit kijelölsz, akkor beállíthatod, hogy a mozdulattól függõen keressen rá wikipedián/googleban, satöbbi...
Úgy tudom van olyan addon is, ami minden weblapon a linkeket hattinthatóvá teszi, de szerintem mindenképp érdemes megismerkedni ezzel, nagyon hatékony addon.

A másik dolog meg passz, nekem ez, hogy "olyan, mint az operában a speed dial" nem sokat mond. Ha leírod, hogy mit kell, hogy tudjon az addon akkor lehet, hogy tudok segíteni 😊