19494
  • morcosqtya
    1.
    próbáld meg a TELJES uninstallt:
    windows/vezérlőpult/programok eltávolítása/ff uninstall
    majd
    megkérdezi hogy mindent töröljön-e? YES, de előtte könyvjelzőket mentsd le (export) json-ba.
    majd
    töröld a könyvtárakat (mozilla) mindenestül
    ccleanerrel takarítsd el a maradvány regisztrációs kulcs hibákat
    majd reboot
    és installáld a foxot.

a másik jó megoldás lehet a YourUninstaller használata (ügyesen takarít, rendkívül hatékony) de ezután is használj ccleanert/comodo sys cleanert
    reboot
    majd fox reinstall

ezek után mennie kell.
    Ha nem megy akkor más gond van.
    Akad vmivel
    vírus(nem gyakori)

ha XP-d van akkor próbáld ki ezt: FixIt.
    Win7-nél most komolyabb ötletem nincs.
  • morcosqtya
    nincs mit. Segítek ha tudok. :)
    De nem vagyok szaki... átlag user vagyok..
  • Huati2
    Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!
    Sorba kifogom próbálni mindegyik megoldást, remélem valamelyik segíteni fog. Örülök, hogy vannak itt ilyen szakik:)))

Még egyszer köszi szépen!!! :)
  • MaxM
    Nem tudom frissíteni a Firefoxot. Ezt az üzenetet kapom: "A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)" Az újratelepítés se segített. Ötlet? Előre is kösz.
  • morcosqtya
    2 (kettő) postot olvass vissza... :D
  • Kabuto0
    Hi!

Lenne egy problémám a Firefox programmal.
    Az a gond, hogy mikor kilépek a Firefox-ból, valami oknál kifolyólag nem lép ki teljesen, így mikor újra megnyitom, azzal a hiba ablakkal jön, hogy a firefox már fut...ez így igaz, fut...ezért feladatkezelőből kell mindig kilőnöm...windows xp sp3 32bit rendszeren megy, legfrissebb verzió, reinstall sem segített :S Ötlet? Előre is kösz.
  • morcosqtya
    Igen.
    Gyakori volt nálam is.
    Megoldás:
    1. feladatkezelőben a proceszek közül kinyomod. Újra katt a ff-re. Voila :)
    2. Ccleaner néha megoldja
    3. bezársz minden más programot, majd újra katt a ff-re.
    4. FULL fox reinstall (könyvjelzőket archiváld!!) Fox könyvtárat is töröld, mindenestül. ccleaner, reboot, reinstall ff.

Okok:
    1. akad az ff valamiddel. (hibás regisztrációs kulcsok??? - ccleanerben nézz utána)
    2. telepítéskori bug. ---> reinstall ff
    3. rohadtul sok beépülő bővítményt telepítettél a foxba.
    4. vírus (ritkán)

Ajánlanám figyelmedbe az alábbi 3 progit amik gyakran ugyanezt okozzák foxszal együtt:
    - Heroes of Might and Magic IV
    - iTunes / Bonjour kliens és egyéb imádnivaló cukorfalat Apple applikátumok...
    - bármilyen progi (pl nero7) ami nem win7 kompatibilis de mégis felraktad, ám leszedni tökéletesen nem tudod egy bugos dll miatt... ekkor YourUninstaller trialt lefuttatod majd reboot, majd ccleaner, reboot, és mehet a fox (jóeséllyel)
  • Huati2
    Sziasztok!
    Olyan gondom lenne, hogy egy bizonyos idő után / nem tudom mennyi idő / a mozzillát ha bezárom és újra megakarom nyitni, akkor már nem engedi. Azt írj ki:A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert.
    Eleinte csak ritkán csinálta, de most már állandó jelleggel. Meg azt vettem észre, hogy valami hang is elhangzik, olyasmi mint egy harang, de csak most tűnt fel.
    Találkozott már valaki ezzel a problémával?

Aki tudna segíteni, annak megköszönném.
  • chicco24
    Rendben,köszi! Nekiállok!
  • morcosqtya
    Az IWIW-gondodra az ötleteim (a netes/ff problémát akkor kilőhetjük):
    1. Talán hülyeség de a sütiknél szét lehet nézni IWIW ügyben.
    2. Vagy az accountoddal is lehet gond.
    Erre egy jó hibaszűrési lehetőség ha másik gépről (más IP-ről!!) lépsz be ugyanazon accounttal, ha ott is szar akkor a fiókkal van baj. IWIW-en jelentsd be. Ha másik gépen ugyanaz nincs akkor mégis a gépeddel talán ff-sütikben keresendő a hiba oka.
    3. Vagy esetleg az IWIW-en telepített alkalmazásaid kavarnak be valamilyen bug formájában. Ezeket esetleg próbáld leszedni majd egyenként újrarakni így kiderítheted h azok miatt van-e.

De a 2. pontot mindenképpen játszd végig.
    Momentán ennél több ötletem nincs, de én így állnék neki a problémamegoldásnak.
  • chicco24
    ok,köszi az első problémát megoldotta a reinstall.
    Az iwiw-es gond viszont továbbra is tart. Ötlet?Hogyan tudom kideríteni hogy mivel akad?
  • precision
    :D:D:D:D:D:D

akkor nehogy felrakj pl ubuntu -t mert miután azt belőtted egy pár évig nagyon nem kell hozzányúlnod :D
  • lck #13712
    Vót máá ! :)
  • Cat 02 #13711
    Rakd fel ezt :D
  • lck #13710
    OFF
    Unom már ezt a qurva sevent is - bezzeg a zikszpét 2 havonta újraraktam. Ez meg nem lassul - működik rendesen - dög unalom.
    ON
  • lck #13709
    Persze ez nekem is csak unaloműzés miatt van: Elég gyors, nem fagy le - unatkozom - mit tegyek ?
  • precision
    szerintem ez a tipikusan jól néz ki de useless kategória :) nekem bőven elég a bookmark toolbar felül, név nélküli ikonokkal, azokat is felismerem, mindig látom őket, alig foglal helyet...stb.

persze ezt nem kötekedésből mondtam, és tudom hogy egy hangyaf*sznyival sem vittelek előrébb a problémád megoldásában :) sry :)
  • morcosqtya
    reinstall +1 (szerintem megoldja)
    2.: akad valamivel... azt kicsit nehezebb lesz felderíteni, de nem lehetetlen
  • gergely1991
    Nálam ilyet nem csinál...
    Reinstall volt már?
  • morcosqtya
    igen arra jó
  • Pyotr
    uhm köszi!
    pont azért akarok streamelni mert ha mixet szeretnék leszedni igy legalább bele lehet halgatni közvetlen nem kell letölteni:(
  • morcosqtya
    ha fent a quicktime beépülő ff-hez akkor az ezt csinálja.
    Én letiltottam/leszedtem mert épphogy le akartam tölteni, nem streamelni...
  • Pyotr
    A nap hülye kérdését szeretném feltenni:
    Olyan addon létezik Firefox-hoz,hogy ha linkelnek webesen zenéket akkor ne a winamp vagy a letöltés vezérlő akarja megnyitni hanem egyből induljon a stream?
    Régen asszem QuickTime csinálta nálam ezt meg de nem tudom biztosan.
  • chicco24
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
    Újratelepítettem a windows xp sp3at.
    Feltettem a legfrisebb Firefoxot.
    És kettő problémám merült fel:
    -a fenti címsorban az esetek 80%ában a kezdőlap(goggle) címét mutatja,akármilyen oldalon is vagyok éppen. Így nem is tudok linkelni és zavaró is egyben.
    -Iwiw-en ha rákeresek valamire,és visszalépek a back gombal,akkor kifagy az egész.
    Tud valaki megoldást a problémákra?
    Előre is nagyon szépen köszönöm.
  • lck #13700
    Igen ezt olvastam én is, csak gondoltam, hátha még valami trükkje.
  • Malakai
    Hogyha beállítod a FoxTabban, hogy új lapnál megjelenjen és a Tools\Options Home Page-t pedig about:blank-re, akkor meg kellene jelennie.
    Nálam speciel bugos, mert csak akkor jelenik meg, hogyha utána elváltok a tabról és vissza rá.

Egyébként tényleg látványos, sok beállítással, meglepően gyors, de kétlem, hogy használni fogom. :)
  • lck #13698
    Hali!
    A FoxTab kiterjesztést bűvölgetem. De nem jutok eredményre:
    Valahogy be lehet állítani, hogy megnyitáskor a lapon egyből a FoxTab jelenjen meg ? Eddig nekem csak annyi sikerült hogy új fülön bejön, de kezdőlapként nem.
    Szerintem elég látványos ez a cucc.
  • Thanatos
    beleírod notepaddal a forrásba...
  • argos
    Üdv! A Firebug kiegészítőt használja valaki? A változtatást,hogyan lehet menteni? HELP! előre is köszi:)
  • MeoH #13695
    Thx, mar frissitjuk is :)
  • lck #13694
    Új Pale Moon verzió : 3.6.1 !
  • Airbus A380
    jó estét.

Feltettem a fastest foxot vagy mit érdemes szélessávú net mellé ?

/bár annyi haszna máris van hogy a linkeket kattinthatóvá teszi meg mintha pörgösebben mozogna.

kikapcsoltam az inteligens címsort a fastetfox-ba. Ugye nem küldi el a FF mindenfelé amit beírok címsorba ?
  • Narxis
    Van már 5.572-es winamp is.
  • 404
    ha nem tévedek, a winamp nem tud "flash"-ul (legalábbis az enyém: v5.26)
    kiegészítő meg nem kell hozzá, jobbkatt valahova - oldal adatai - média fül
  • Shortstop
    Értem, köszönöm!
  • Malakai
    Mivel egy adott honlap adott karakterkészletet használ, te nem tudsz mással oda küldeni.
    Az arab betűid meg ugyebár nem külön betűkészlet.
  • Shortstop
    Hello!
    Kérdésem lenne.
    Mégpedig az, hogy telepítve van a gépemre egy rovásírás karakterkészlet. Hogyan tudom megoldani, hogy ezzel tudja postolni a netre. Van program amiben megírom és csak CTRL-C CTRL-V módszerrel beilleszteném, de a latin betűket kapom. Még akkor is amikor a karaktertáblából próbálom másolni. Pedig az arab betűk működnek rendesen.
    Tud ebben valaki segíteni nekem?
  • daxan
    Sziasztok! Az egyik rádió oldalán próbáltam kikeresni a live stream linket, hogy Winampban meg tudjam nyitni, de flash lejátszóban indul el az adás. Létezik olyan kiegészítés, ami megvizsgálja, hogy az a flash lejátszó honnan játssza le az adást? Itt a rádió live stream-je: http://www.kiisfm.com/mediaplayer/?action=listenlive
  • 404
    ha meg nem szerkesztesz pdf-eket, szedd le a francba a readert, és tedd fel a foxit readert
  • Malakai
    Nincs közte a sima pdf, amiket látsz azok egyéb acrobat formátumok.
    Próbáld meg, hogy elindítod az adobe readert, ott pedig Edit\Preferences\Internet és a Display PDF in browser legyen bepipálva.
    Ha az is be van, akkor lehet egy reader újra install lenne a legegyszerűbb.