19494
  • gyonax
    Egy lehetséges megoldás:
    1. Menj a C:\WINDOWS\Fonts(XP alatt, máshol nem tudom)
    2. Keresd meg az alábbi nevű fájlokat:
    -Arial(True type)
    -Arial dőlt(True type)
    -Arial félkövér(True type)
    -Arial félkövér dőlt(True type)
    3. Ezeket másold ki egy Backup mappába(pl. Asztalra)
    4. A C:\WINDOWS\Fonts mappából töröld az előbb felsoroltakat
    5. A Backup mappából másold vissza a C:\WINDOWS\Fonts mappába az Arial(True type) nevű fontot

• alcotb
    És ott mit kell állítani?Mert látszólag minden rendben van.
  • gergely1991
    eszközök>beállítások>tartalom majd a "betűk és színek"nél kat a haladó gombra
  • alcotb
    Hello!
    Van alakinek valami ötlete hogy miért félkövér minden betű a firefoxomban?Most tértem vissza chrome-ról...feltelepítettem és lám:
  • Wreck86
    Bénáztam,megvan:P
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy tudok letölteni a megújult Youtube-ról számoka?
    Mert fenn van a "Youtube to mp3" kiegészítő,de amióta új a youtube,nem teszi ki,legalábbis én nem találom a letöltő linkeket. :(
  • XRV
    Megvan a hiba a bajomra!

LoudMo valahogy felkerult a gepemre, azt eltavolitottam a !! Program Files-Mozilla Firefox-extensions !! nal van par kiterjesztes. Ezekben mappankent egy - egy install.rdf fajl abba pl Total Commanderrel F3 belenezel, akkor bennuk kell lenni egy <em:name>LoudMo</em:name>, ez a kiterjesztes neve. Amelyikben ez van, az egesz mappat ugy ahogy van torolni. Mindezt azert, mert a kiterjesztesek alatt nem engedi eltavolitani.
    Most immar jo ha a cimsorba irok. A Google kereso jon be ott is.

Update: progamok hozzaadaa es eltavolitasa alatt is ott van es onnan is siman el lehet tavolitani.
  • XRV
    utolso sor:

"Jobb oldalt fent az okes. " :)
  • XRV
    Szurke, vagyis az alepertelmezett.
    Hanem idokozben csinaltam egyet s mast:
    Megneztem IE alatt es ott is dlinksearch volt. Na ekkor rakerestem a neten es talaltam erre egy utalast, hogy a routerben van pipa az advanced dns service elott.
    "Advanced DNS Service
    Advanced DNS is a free security option that provides Anti-Phishing to protect your Internet connection from fraud and navigation improvements such as auto-correction of common URL typos.
    Enable Advanced DNS Service : "

Onnan a pipat kivettem es ekkor mar
    http://searchportal.information.com ill. a iamwired.net is elojott.
    Viszont az IE alatt vissza allt a google-ra.
    Firefoxban toroltem mindent es megsem javult (eszkozok - elozmenyek torlese)
  • gergely1991
    Nem a kereső szolgáltatásra(alapértelmesebben jobbra) gondolsz?:S
  • ProGabe #13754
    about:config-ban a keyword.URL soron nyomj egy jobb-gombot, majd visszaállítást
  • XRV
    Tudtok erre orvoslast?
    Amikor beirok a cimsorba egy kifejezest, akkor elvileg a google oldalanak kell elojonnie, de nem az jon elo hanem a http://www1.dlinksearch.com/ on lesznek a talalatok.

Hogyan lehet ezt kitorolni es ujra alapertelmezette tenni a google-t?

Jobb oldalt fent az okes.
  • gyonax
    Ejnye, ejnye... Előző oldalon ott a válasz. Na mindegy:
    "about:config-ban browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent sort true-ról false-ra állítsd át"
  • Cat 02 #13751
    Elkezdte azt játszani, hogy ha középső gombbal kattolok, akkor az új ablakot nem a tabok végére rakja, hanem a mostani tab mellé. 5let ?
  • gyonax
    Szegény Firefox alpha kicsit bebuggolt :D És igen a fekete részek a böngészőben nem "cenzúrák", a mai frissítéssel kerültek be... Ilyen ez az alpha-beta teszt
  • Evin
    Majd az IE9.
  • Airbus A380
  • lck #13747
    Csak vicc volt.
    A múltkor valahol volt egy cikk hogy milyen jó az IE8. Azzal kezdődött hogy nem lefizették a cikk írásért. Gondoltam egye fene, ne legyünk előítéletesek - szánok rá egy kis időt és kipróbálom pár év után újra.
    Szörnyű volt:
    A böngészés lassú, reklám hegyek, sok linket nem új fülön, hanem új ablakban nyitogat. A görgetés szaggat mint állat.
    Na megint pár év szünet... :)
  • Airbus A380
    Arra inkább ne.... Chrome, Dragon, vagy Opera szerintem...
  • gyűjtő
    Válasz #13733-ra:

a./ "friss fox telepítés után még a better pr felrakása ELŐTT is csinálta ezt a friss foxod?" Nem emlékszem, vagy nem tűnt fel.
    b./ "gyorsan próbáljuk már meg azt hogy letiltod (esetleg átmenetileg leszeded) a bpr-t. Erre mit lép? (reboot ajánlott)
    reboot után közvetlenül nyisd meg a foxot, szörfölj egyet, lépj ki belőle. Fennáll még a probléma?" Eltűnt a hibajelenség.
    ---------------------------------------------------------------------
    Válasz #13734-re:

Csökkentett üzemmódban is megjelent a hibajelzés, ha a BetterPrivacy be volt kapcsolva.
    Egyébként a Better Privacy által jelzett fájl
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/IlumYBz0J47sCNBM3603ks3kskXL010101123kskXLeCop7K7c.jpg
    elérési útvonala:
    C:\Documents and Settings\XY\Application Data\Macromedia\Flash Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys\settings.sol
    A settings.sol fájlt lefuttattam a VirusTotal ellenőrzésen. Eredmény 0 hibajelzés.

Tulajdonképpen csak azt szeretném megtudni, hogy a Macromedia Flash Player hagy-e veszélyes nyomot a gépemen, ahogyan arról a Wikipedi-ában
    írnak? Vagy rosszul értem az alábbi cikket?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Local_Shared_Object

• morcosqtya
  • Narxis
    Jajj, mert a többiben nem.

Ez tetszik:

"még azt sem lehet tudni, hogy a hibák kihasználása ellen hogyan lehet egyébként védekezni - a Mozilla ugyanis továbbra is titokban tartja a sebezhetőségek részleteit."

Na itt a lényeg, mire megjelennek az első, hibát kihasználó kódok, addigra be lesz foltozva, tavalyi statisztika alapján is a Mozilla foltozta be a leggyorsabban a böngésző hibáit, az összes böngésző közül.

Egyébként pedig a 3.0 és 3.5-ös verzió is nyugdíjba vonul nemsokára, aki nem frissít az viselje a következményeit.

"A konkurens böngészőkre történő áttérést tanácsolta egyébként a napokban a német kormányzat"

Szeretem amikor politikusok mindenhez értenek, szerencsétlen egységsugarú user szokjon meg egy totál másik böngészőt, aztán mikor abban találnak hibát akkor szokjon vissza.

Az én tanácsom:

http://www.sandboxie.com/

vagy

ForceField

Ezeknek a telepítése és kezelése olyan egyszerű mint a Firefox-é, én utóbbit használom és teszek az összes biztonsági résre mert ártalmatlan egy virtualizált böngészőben.
  • Cat 02 #13742
    Többiben is van, az más kérdés, hogy nyilvánosságra hozzák-e :)
  • morcosqtya
    jó.
    kérem kapcsolja ki.
  • Benny04
    ne internetezzetek
  • morcosqtya
    pár hónapja meg az volt sérülékeny, nem tudom emlékszel-e, szóval.... :)
  • lck #13738
    Most már legalább tudom miért vagyok tele vírusokkal, mióta FF-t használok.
    A qtyafáját visszaállok ie-re.
  • Airbus A380
    Újabb rakás biztonsági hibára derült fény a Firefox-ban

na FF pajtásnak megköszönjük szépen a munkát...
  • Airbus A380
    köszi.
  • morcosqtya
    lehet... meglátjuk.
  • Narxis
    Elég ha csökkentett módban indítja, nem?
  • morcosqtya
    friss fox telepítés után még a better pr felrakása ELŐTT is csinálta ezt a friss foxod?

gyorsan próbáljuk már meg azt hogy letiltod (esetleg átmenetileg leszeded) a bpr-t. Erre mit lép? (reboot ajánlott)
    reboot után közvetlenül nyisd meg a foxot, szörfölj egyet, lépj ki belőle. Fennáll még a probléma?
  • gyűjtő
    Szervusz morcosqtya!
    A teljes merevlemezt kellett ledarálnom és most lépésről-lépésre rakom vissza a programokat, így böngészőként a Firefox-ot is.
    A better privacy-t csak azért raktam fel, mert a korábbi telepítésen ugyanezen a Firefox verzión is fennt volt. Megjegyzem, akkor nem jelzett a jelenlegi módon. Hogy korábban miért raktam fel, nem tudnám megmondani. Lehet, hogy a rendszer ajánlotta.
  • morcosqtya
    A mostani fox előtt közvetlenül milyen böngészőt használtál? Miért szedted le? Teljes uninstall volt, könyvtárakkal együtt?

Flash cookiek kellenek -e neked, törlöd-e őket? (pl flash-es játékokat, ilyesmit látogatsz-e?)

A better privacy-t csak ezért a problémáért raktad fel, vagy szükséged van rá?
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Frissen telepítettem fel a Firefox 3.6.2 verzióját.
    A böngésző minden egyes kikapcsolásánál egy flash - szerűen felvillanó információ jelenik meg, amit telje egészében nem tudok elolvasni.
    Annyit sikerült elkapni, hogy valami LSO - ra vonatkozó megjegyzésről van szó.
    A Wikipedia oldalán olvasható a Local Shared Object-ről részletes leírás, de gyenge angoltudásom kevés a megfejtéshez.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Local_Shared_Object
    A BetterPrivacy kiterjesztés kezeli az LSO-hoz kapcsolódó cookie-t.
    A kiterjesztés beállításáról felteszek képeket:
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/wDsDgYd2po0L1iXx0503ks3kskXL010101143kskXLeCop7K7c.jpg
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/IlumYBz0J47sCNBM3603ks3kskXL010101123kskXLeCop7K7c.jpg
    http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/p7LkaKQ1wqmJmawSCU03ks3kskXL010101133kskXLeCop7K7c.jpg
    Szerintetek rendben vannak-e a beállított opciók és milyen problémát jelent a jelzett cookie megjelenése és jelenléte? Törölni kell? Hogyan?
  • XRV
    Firefoxnak van valami hasonlo kiegeszitoje?

Incredible StartPage - Productive Start Page for Chrome!
  • Malakai
    Menj az about:config oldalra, ott a browser.fullscreen.autohide bejegyzést állítsd át false-ra, Firefox újraindítás után nem fog eltűnni.
  • Airbus A380
    így szeretném ahogy a képen van. köszi
  • Airbus A380

megoldható hogy a címsor meg az az alatti rész F11-es full képnél is állandóan kint maradjon ?link
  • Kabuto0
    Kössszzz, megpróbálom ezeket!