19494
  • morcosqtya
    ha jól látom ez stream... van letöltés gomb de az fizetős vagy kurva lassú. Account nélkül nem fogod letölteni... bár ilyenekre is vannak kis trükkös progik...
  • Airbus A380
    online film megosztós oldalakon el tudom érni FF-el hogy ne megnyissa a FF a filmet hanem letöltse.

pl URL=http://www.movshare.net/226815/video/gcllbhct1p0sk]itt[/URL] a filmet hogy tudnám inkább letölteni ? (operába pl megoldható valami stream linket kell keresni)

vagy itt

(meg ilyen oldalakon) köszi.
  • 404
    igen, mindent pipálj ki, jegyezd meg, hova mented, és annyi
  • Wearwolfff
    fileverzió: 1.9.2.3667
    buildID: 20100115133209
    termékverzió: 3.6

Valószínűleg teljesen uninstallálnom kellene tényleg. Csak akkor nem tudom, hogy például azzal a mozbackuppal a vírusírtó plugin és a realplayer pluginja is elmentődik?
  • 404
    mármint ha a c meghajtón van
  • 404
    lehet 2 foxos mappa, nekem is volt olyan, az egyik valami *.pre-s volt
    ha még nem törölted, nyomj egy jobbost a fox ikonjára, és a tulajdonságoknál cél keresése, ha ez a c, akkor arra megint egy jobbos és verzió
  • Wearwolfff
    Hát a névjegyből nézem ki én is mindig.
    De ez van ott minden egyes ilyen "frissítésnél":

Viszont két firefox mappám van, de ez abból adódik, hogy az előző rendszeremen a D meghajtón volt, most a C meghajtón levőt használom, csak még nem pucoltam le teljesen a D meghajtóm, de elvileg annak így nem szabadna bezavarni, hiszen nem azt indítom el, meg nem is azt telepítettem a friss rendszerbe....
  • gergely1991
    mármint 1nél több szóköz szerepel benne:D
  • gergely1991
    csak egy mozilla firefoxos mappa lehetséges kivétel ez alól a félrenevezés vagy ha szóköz is szerepel benne
  • gergely1991
    Súgó>névjegy párbeszédablakon milyen verzió van kiírva?:S
  • 404
    nézd meg, hogy a c/program files mappádban hány mozilla firefoxos mappád van. ha 2, akkor ajánlok egy mentést a mozbackuppal, és egy alapos uninstallt
    majd telepítsd a 3.6.3-ast kézzel és a mozbackuppal elmentett beállításokat állítsd vissza
    ha csak 1 mappád van, akkor is megteheted ezt, ártani nem árt, egy pár bosszantó hibát már nekem is megoldott
  • Wearwolfff
    Hello.

Miért van az, hogy nem akar frissülni a firefoxom?

Amióta feltelepült a 3.6 verzió azóta állandóan jelez nekem, hogy van frissítés, le is tölti azt mondja indítsam újra a böngészőt, megteszem, és még mindig 3.6. Aztán minden böngésző indításkor ez eljátszódik, de már nem törődöm vele, csak bezárom a frissítést. Feltelepítettem már a 3.6.3 verziót manuálisan is a honlapról letöltve, de még mindig 3.6 verzió. Most akkor mi van? Vírusírtó nem riaszt, és már a tűzfalat is kikapcsoltam arra az időre, de semmi. Jelentkezett ez a tünet valaki másnál is?
  • morcosqtya
    ok
  • Solt
    Csak piszkáljuk egymást! ;)
  • pointer4
    Ez a mániánk, mindig szívjuk egymás vérét :D
  • morcosqtya
    miért is?
  • pointer4
    Szívesen te kis te :P
  • Solt
    Ja igen... kivéve Pointernek! :D :D
  • Solt
    Köszönöm mindenkinek az infókat...
  • Doomista
    Alkohollal könnyű, csaló
  • morcosqtya
    én mondjuk amúgyis..
  • Doomista
    Most már nyugodtan alszol ma este
  • morcosqtya
    akkor fasza mindön..
  • bigapó
    azért kell ctrl, mert olyankor az adott oldal serveréről küldi újra az oldalt, nem a pufferből.
  • Solt
    Csak az ff csinálta, és csak az sg-vel...

Frissítésre rányomtam, de arra nem reagált... a ctrl+f5 megoldotta... :)
  • morcosqtya
    újratölti az aktuális oldalt (refresh) :)

A ff-edben csak szétesett az oldal. Ez előfordul, nem nálad van a hiba, nincs gond.

Próbálj ki más oldalt is, illetve ugyanezt az oldalt IE-ben/Operában/Chrome-ban stb...

Ha csak a ff csinálja, és minden oldalnál (ezt erősen kétlem) akkor rakd újra..
  • Solt
    Óóó igen... :D Köszönöm... ;)

Egyébként ez mit is csinál?
  • ProGabe #13777
    ctrl+f5 ;)
  • Solt
    Anyám borogass... még itt is? :D :D

Nem Mester... még az újraindítás sem... :S Lehet leszedem, és újratelepítem...
  • pointer4
    Mert megérdemled :D
    Nekem is szokott, ha szaggat a net, meg a gép nagyon-nagyon elfoglalt.
    De egy kilépés belépés megoldja.
    Neked nem ?
  • Solt
    Üdv Urak!

Vajon miért ilyen az sg.hu nálam? 3.6.3-s verzió... ( ie, opera esetén semmi gond )
  • precision
    nem én használok 2.x -et, én is 3.6.3 -on vagyok :D
  • BBencze
    3.6.3 a legújabb verzió. Tessék tölteni.
  • precision
    ez egy nagyon jó kérdés :)
  • gergely1991
    biztos törölte eszközök>beállítás adatvédelemnél betudod állítani.
    Nekem is van egy kérdésem hozzád: Miért használsz 2.x -es verziót ami már van 3.6.2-os verzió is?
  • akyyy
    nincs olyan pluginb, ami figyeli, hogy az oldal fent van e az rss olvasómba (google), és ha igen, és a cikk amit olvasok rss-ként jelen van, akkor azt megjelölhetem kedvencként, vgy megoszthatom a többiekkel, vagyis a google reader funkciói:D
  • ddt500
    Sziasztok! Mozilla 2-őt használok és furcsa gondom van. Az előzmények közül csak a Mai és a 6napnál régebbi jelenik meg. Két mappa van és semmi több. Nem tudom, hogy tünt el a többi.
  • alcotb
    Köszönöm!Így mostmár jó!
  • gergely1991
    "Az oldalak a saját maguk által kiválasztott betűket használhatják a fent megadottak helyett"
    Be van jelölve?
  • gyonax
    Egy másik mód(éljen a hozzászólások szerkeszthetetlenségének...):
    Töltsd le és telepítsd