19494
-
#13804 ha jól látom ez stream... van letöltés gomb de az fizetős vagy kurva lassú. Account nélkül nem fogod letölteni... bár ilyenekre is vannak kis trükkös progik... -
#13803 online film megosztós oldalakon el tudom érni FF-el hogy ne megnyissa a FF a filmet hanem letöltse.
pl URL=http://www.movshare.net/226815/video/gcllbhct1p0sk]itt[/URL] a filmet hogy tudnám inkább letölteni ? (operába pl megoldható valami stream linket kell keresni)
vagy itt
(meg ilyen oldalakon) köszi. -
404 #13802 igen, mindent pipálj ki, jegyezd meg, hova mented, és annyi -
#13801 fileverzió: 1.9.2.3667
buildID: 20100115133209
termékverzió: 3.6
Valószínűleg teljesen uninstallálnom kellene tényleg. Csak akkor nem tudom, hogy például azzal a mozbackuppal a vírusírtó plugin és a realplayer pluginja is elmentődik? -
404 #13800 mármint ha a c meghajtón van -
404 #13799 lehet 2 foxos mappa, nekem is volt olyan, az egyik valami *.pre-s volt
ha még nem törölted, nyomj egy jobbost a fox ikonjára, és a tulajdonságoknál cél keresése, ha ez a c, akkor arra megint egy jobbos és verzió -
#13798 Hát a névjegyből nézem ki én is mindig.
De ez van ott minden egyes ilyen "frissítésnél":
Viszont két firefox mappám van, de ez abból adódik, hogy az előző rendszeremen a D meghajtón volt, most a C meghajtón levőt használom, csak még nem pucoltam le teljesen a D meghajtóm, de elvileg annak így nem szabadna bezavarni, hiszen nem azt indítom el, meg nem is azt telepítettem a friss rendszerbe.... -
#13797 mármint 1nél több szóköz szerepel benne:D -
#13796 csak egy mozilla firefoxos mappa lehetséges kivétel ez alól a félrenevezés vagy ha szóköz is szerepel benne -
#13795 Súgó>névjegy párbeszédablakon milyen verzió van kiírva?:S -
404 #13794 nézd meg, hogy a c/program files mappádban hány mozilla firefoxos mappád van. ha 2, akkor ajánlok egy mentést a mozbackuppal, és egy alapos uninstallt
majd telepítsd a 3.6.3-ast kézzel és a mozbackuppal elmentett beállításokat állítsd vissza
ha csak 1 mappád van, akkor is megteheted ezt, ártani nem árt, egy pár bosszantó hibát már nekem is megoldott -
#13793 Hello.
Miért van az, hogy nem akar frissülni a firefoxom?
Amióta feltelepült a 3.6 verzió azóta állandóan jelez nekem, hogy van frissítés, le is tölti azt mondja indítsam újra a böngészőt, megteszem, és még mindig 3.6. Aztán minden böngésző indításkor ez eljátszódik, de már nem törődöm vele, csak bezárom a frissítést. Feltelepítettem már a 3.6.3 verziót manuálisan is a honlapról letöltve, de még mindig 3.6 verzió. Most akkor mi van? Vírusírtó nem riaszt, és már a tűzfalat is kikapcsoltam arra az időre, de semmi. Jelentkezett ez a tünet valaki másnál is? -
#13792 ok -
Solt #13791 Csak piszkáljuk egymást! ;) -
#13790 Ez a mániánk, mindig szívjuk egymás vérét :D -
#13789 miért is? -
#13788 Szívesen te kis te :P -
Solt #13787 Ja igen... kivéve Pointernek! :D :D -
Solt #13786 Köszönöm mindenkinek az infókat... -
#13785 Alkohollal könnyű, csaló -
#13784 én mondjuk amúgyis.. -
#13783 Most már nyugodtan alszol ma este -
#13782 akkor fasza mindön.. -
#13781 azért kell ctrl, mert olyankor az adott oldal serveréről küldi újra az oldalt, nem a pufferből. -
Solt #13780 Csak az ff csinálta, és csak az sg-vel...
Frissítésre rányomtam, de arra nem reagált... a ctrl+f5 megoldotta... :) -
#13779 újratölti az aktuális oldalt (refresh) :)
A ff-edben csak szétesett az oldal. Ez előfordul, nem nálad van a hiba, nincs gond.
Próbálj ki más oldalt is, illetve ugyanezt az oldalt IE-ben/Operában/Chrome-ban stb...
Ha csak a ff csinálja, és minden oldalnál (ezt erősen kétlem) akkor rakd újra.. -
Solt #13778 Óóó igen... :D Köszönöm... ;)
Egyébként ez mit is csinál? -
#13777 ctrl+f5 ;) -
Solt #13776 Anyám borogass... még itt is? :D :D
Nem Mester... még az újraindítás sem... :S Lehet leszedem, és újratelepítem... -
#13775 Mert megérdemled :D
Nekem is szokott, ha szaggat a net, meg a gép nagyon-nagyon elfoglalt.
De egy kilépés belépés megoldja.
Neked nem ? -
Solt #13774 Üdv Urak!
Vajon miért ilyen az sg.hu nálam? 3.6.3-s verzió... ( ie, opera esetén semmi gond ) -
#13773 nem én használok 2.x -et, én is 3.6.3 -on vagyok :D -
BBencze #13772 3.6.3 a legújabb verzió. Tessék tölteni. -
#13771 ez egy nagyon jó kérdés :) -
#13770 biztos törölte eszközök>beállítás adatvédelemnél betudod állítani.
Nekem is van egy kérdésem hozzád: Miért használsz 2.x -es verziót ami már van 3.6.2-os verzió is? -
#13769 nincs olyan pluginb, ami figyeli, hogy az oldal fent van e az rss olvasómba (google), és ha igen, és a cikk amit olvasok rss-ként jelen van, akkor azt megjelölhetem kedvencként, vgy megoszthatom a többiekkel, vagyis a google reader funkciói:D -
ddt500 #13768 Sziasztok! Mozilla 2-őt használok és furcsa gondom van. Az előzmények közül csak a Mai és a 6napnál régebbi jelenik meg. Két mappa van és semmi több. Nem tudom, hogy tünt el a többi. -
#13767 Köszönöm!Így mostmár jó! -
#13766 "Az oldalak a saját maguk által kiválasztott betűket használhatják a fent megadottak helyett"
Be van jelölve? -
gyonax #13765 Egy másik mód(éljen a hozzászólások szerkeszthetetlenségének...):
Töltsd le és telepítsd