Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ZilogR neked véletlenül nem Protrek órád van? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ha nincs fenn semmilyen kieg, és más böngészõkben sem tölti be rendesen az oldalakat, akkor nem a fox a ludas
#12384: 1: ez sg bug, mint a dupla hsz, 2: ürítsd a gyorsítótárat!, méghozzá ccleaner-rel, mert ezek szerint elég sok szemét gyûlt már ott össze. lehet, hogy ez megoldás lesz a google-problémádra is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1.) Ma ezt a topikot felvettem(!!!) a kedvencekbe és amikor megnéztem, h jött-e válasz a kérdésemre, sehol sem találtam. Mivel ezután nem voltam benne biztos, h valóban felvettem, így rákerestem és lám-lám, valóban nem vettem fel a kedvencek közé. Amikor elmentem a fórum nyitóoldalra, mit láttam? Nos, ezt:
2.) Írtam egy hozzászólást egy másik topikba, elküldtem és kaptam egy ugyanolyan képernyõt, mintha nem is írtam volna semmit, az üzenetem sehol sem volt. Visszamentem a fórum nyitóoldalra és érdekes módon azt látom, h abban a topikban van egy új üzenet. Kattintottam egyet, elvégre lehet, h épp valaki akkor postolt egyet, amikor én visszaléptem. De nem: az új üzenet az ÉN üzenetem volt, amirõl azt gondoltam, h valamiért nem tudtam elküldeni...
Vannak efféle érdekes dolgok és nem tudom, h az SG-n dolgoznak épp ilyenkor, amikor ez történik, vagy az új Firefox a szar...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ugyanúgy felhozza az ablakot és benne az eredményt is.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ez meg egy hülye kérdés, már bocs. ezeket a sorokat kell oda írnod. about:config-ban ugyanezek a sorok vannak. ne értetlenkedj, csak csináld 😄
egyébként annyi, hogy a dict.sztaki-nál kell kicserélni a dict-et szotar-ra
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy kérdésem lenne... Firefox-t lehet futtatni pendrive-ról? Mert céges gépre nem akarom feltelepíteni, de az IE-tõl meg már hülyét kapok! <#vigyor>#vigyor> Köszi a segítséget!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
minek kell nekem beírni? miért *aszták el?:|   MIÉ' <#rinya>#rinya>
about:configban írd át a sztakidict.url1 és sztakidict.url2 kettõ értékeit erre:
sztakidict.url1/ vagy is az angol: http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=ENG:HUN:EngHunDict&O=ENG&T=1&C=1&A=1&E=1&in_mozcontext=0.5&P=2&W=$
sztakidict.url2/e meg a magyar: http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=ENG:HUN:EngHunDict&O=ENG&T=1&C=1&A=1&E=1&in_mozcontext=0.5&P=2&W=$
a keresõ sávban keresett dolgok megjegyzését ki lehet kapcsolni vhogy?😄
inkább segítsen valaki, mer youtube nélkül én nehezen élek meg.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
<#wink>#wink>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Küldöm a nagy pussszzzt.Foto nem volt alku tárgya.Uriember így is segít.Kérem a barátnõd adja meg hejettem!
Mégegyszer Köszi:-))
Meg tudja valaki mondani, hogy miért van az, hogy Mozillában a könyvjelzõk elõtt nincsenek ikonok? A benti gépen 1-2 kivétellel minden könyvjelzõ elõtt van.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Letölt, telepít.
Ha utána sem jó, akkor Bank-ot vált. <#zavart1>#zavart1>
Egy hónapja próbálom a firefox-t.Kezdem megszeretni.Azonban most akartam a bankomnál belépni és nem enged be a bank lapja "Az Ön böngészõje nem támogatja a Java kisalkalmazásokat".Az az igazság nem is tudom mi az,igazán nem a profilom a számtech,de ha szépen megkérlek benneteket írja már le valaki mit tegyek,hogy támogassa az fránya Firefox a kisalkalmazásokat.Ha lesz bátor és ügyes fórumozó aki megválaszol,küldök neki egy puszit.Üdv: Bea