Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem kell sok szemét hozzá, kapásból frissen meg lehet csinálni
ZilogR neked véletlenül nem Protrek órád van? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ProGabe
na várjunk csak. melyik böngészõben nem megy a google? ha jól értem, akkor nem frissítettél, hanem most elõször használsz foxot? több információ kell!

ha nincs fenn semmilyen kieg, és más böngészõkben sem tölti be rendesen az oldalakat, akkor nem a fox a ludas

#12384: 1: ez sg bug, mint a dupla hsz, 2: ürítsd a gyorsítótárat!, méghozzá ccleaner-rel, mert ezek szerint elég sok szemét gyûlt már ott össze. lehet, hogy ez megoldás lesz a google-problémádra is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ZilogR
Még néhány érdekes anomália, amióta új böngészõm van - bár lehet, h a fórummotort piszkálgatják éppen???

1.) Ma ezt a topikot felvettem(!!!) a kedvencekbe és amikor megnéztem, h jött-e válasz a kérdésemre, sehol sem találtam. Mivel ezután nem voltam benne biztos, h valóban felvettem, így rákerestem és lám-lám, valóban nem vettem fel a kedvencek közé. Amikor elmentem a fórum nyitóoldalra, mit láttam? Nos, ezt:

2.) Írtam egy hozzászólást egy másik topikba, elküldtem és kaptam egy ugyanolyan képernyõt, mintha nem is írtam volna semmit, az üzenetem sehol sem volt. Visszamentem a fórum nyitóoldalra és érdekes módon azt látom, h abban a topikban van egy új üzenet. Kattintottam egyet, elvégre lehet, h épp valaki akkor postolt egyet, amikor én visszaléptem. De nem: az új üzenet az ÉN üzenetem volt, amirõl azt gondoltam, h valamiért nem tudtam elküldeni...

Vannak efféle érdekes dolgok és nem tudom, h az SG-n dolgoznak épp ilyenkor, amikor ez történik, vagy az új Firefox a szar...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
üdv! teljesen laikusként: telepítettem a firefox 3.5.2-t, azóta a Google találatok nem nyílnak meg, csak üres képernyõ és teker-teker, h "adatátvitel a google.hu-ról" vagy "átirányítás..." - lehet-e visszacsinálni a telepítés elõtti boldog idõket? esetleg ezt megoldani valahogy? kicsit zavaró, h nem mûxik... 😛 elõre is köszi!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Aquir
nekem sem kell már semmit csinálni😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Doomista
Reinstall windows 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aquir
akkor neked nem kellett semmit csinálni 😊

KranaZoli
Nekem továbbra is jó ez a SZTAKI-s add-on.
Ugyanúgy felhozza az ablakot és benne az eredményt is.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Aquir
nem kell about config, csak a beállítások. xD Csak azt mondom miért nem írták át õk ezt, hamár más url kell 😊

LoSA
Köszönöm a segítséget! <#eljen>

BB7
Itt egy magyar és csak 1oldalból <+ a linkek> álló leírást is találsz! 😊
[HUN]FaTaL
Így van. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

LoSA
OKs, köszönöm! Azt letöltöm, felrakom a Pendriva-re, elindítom és máris megy a Firefox? Attól a pendrive-t még lehet használni, ugye?

létezik portable firefox, google it 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ProGabe
eddig nem is néztem, hogy van ennek az extnek "beállítások" ablaka

ez meg egy hülye kérdés, már bocs. ezeket a sorokat kell oda írnod. about:config-ban ugyanezek a sorok vannak. ne értetlenkedj, csak csináld 😄

egyébként annyi, hogy a dict.sztaki-nál kell kicserélni a dict-et szotar-ra

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LoSA
Sziasztok!!

Egy kérdésem lenne... Firefox-t lehet futtatni pendrive-ról? Mert céges gépre nem akarom feltelepíteni, de az IE-tõl meg már hülyét kapok! <#vigyor> Köszi a segítséget!

Doomista
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1> Jogos...MIÉ ? MIÉRT? <#nevetes1><#nevetes2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aquir
és akkor mit írjak be helyettük a kiegészítõ beállításában?
minek kell nekem beírni? miért *aszták el?:|   MIÉ' <#rinya>

ProGabe
ez kb. olyan, mintha átállítanád a kezdõlapot, tehát ennek nem szabadna befolyásolnia kb. semmit azon kívül, hol keressen a sztakin. nem ettõl omlik az össze!

Doomista
köszi, már el sem indul az FF 😄

ProGabe
mert átírták a rendszer

about:configban írd át a sztakidict.url1 és sztakidict.url2 kettõ értékeit erre:

sztakidict.url1/ vagy is az angol: http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=ENG:HUN:EngHunDict&O=ENG&T=1&C=1&A=1&E=1&in_mozcontext=0.5&P=2&W=$

sztakidict.url2/e meg a magyar: http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=ENG:HUN:EngHunDict&O=ENG&T=1&C=1&A=1&E=1&in_mozcontext=0.5&P=2&W=$

Aquir
nah, de legalább nem csak nekem nem mûkszik😊

Doomista
Nekem is elszállt...de annyira, hogy az FF elszáll tõle 😞

Aquir
Azt gondoltam, de ez itt a Firefox topik :p 😊

[HUN]FaTaL
Nekem Operában még mindig mûködik.

Aquir
Gyerekek a Sztaki jobbgombos szótár elb*szódott. Újrainstallálásra is ugyanaz. Csak az origo sztaki oldalt nyomja be üres keresõmezõvel

heló!
a keresõ sávban keresett dolgok megjegyzését ki lehet kapcsolni vhogy?😄
Aquir
szégyelld magad :p

Aquir
lehet hogy csak egyetértett a kérdéssel :p

[HUN]FaTaL
Hú ez jól jött, köszi (bár Operához töltöttem)😊

na akkor hol az a skin, nagyon mondtad hogy van ??????

Narxis
<#vigyor>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

PJack
jólvan buzikám, ne offoljunk, okés?<#smile>

inkább segítsen valaki, mer youtube nélkül én nehezen élek meg.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kirol
<#hehe>

Benny04
az, hogy fasznyalogatós logód van.

PJack
nemtom mivan, eddig remekül ment, de mostantól hirtelen nem nyit meg semmilyen youtube-os videót, pedig a flash player legújabb verziója telepítve van. újraraktam már többször is, de semmi változás. mi lehet a gond? :S

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kirol
Remélem ez már nem omlik össze állandóan.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Na ez jo. Belepek oldalakra es az a felirat fogad,hogy engedelyezzem a cookiekat, de bemegyek a beallitasokba es engedelyzve van. Ilyenkor mi van?

Köszönöm!

BB7
Úristen mekkora ték volt! o.O
ProGabe
beállítások - adatvédelem - egyéni beállítások

Nekem mondjatok valamit pls a cookiera!

KranaZoli
Ha nem mûködött volna, akkor igen. <#zavart1>

<#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Köszi!😊 bejött,mûködik.Kár lenne ezért bankot váltani.
Küldöm a nagy pussszzzt.Foto nem volt alku tárgya.Uriember így is segít.Kérem a barátnõd adja meg hejettem!
Mégegyszer Köszi:-))
Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, hogy miért van az, hogy Mozillában a könyvjelzõk elõtt nincsenek ikonok? A benti gépen 1-2 kivétellel minden könyvjelzõ elõtt van.
Sadist
Üdv Bea, küldj képet, hogy a segítõkész úriemberek ne zsákbamacskázzanak!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Flamer
java.com ?

http://loal.atw.hu

KranaZoli
Java Runtime Environment 6 Update 16

Letölt, telepít.

Ha utána sem jó, akkor Bank-ot vált. <#zavart1>

Üdv Mindenkinek!
Egy hónapja próbálom a firefox-t.Kezdem megszeretni.Azonban most akartam a bankomnál belépni és nem enged be a bank lapja "Az Ön böngészõje nem támogatja a Java kisalkalmazásokat".Az az igazság nem is tudom mi az,igazán nem a profilom a számtech,de ha szépen megkérlek benneteket írja már le valaki mit tegyek,hogy támogassa az fránya Firefox a kisalkalmazásokat.Ha lesz bátor és ügyes fórumozó aki megválaszol,küldök neki egy puszit.Üdv: Bea