19494
  • Wreck86
    Megtaláltam!
    Azt írják,hogy a YouTube to MP3 1.0.7-es verzió már megjeleníti az új youtubeon is a letöltő linket.:)
  • Carmang
    Nálam kiírja a bővítmény kezelő, hogy Biztonsági vagy stabilitási problémákat okoz. De nincs letiltva, nem tapasztaltam semmi különlegeset.
  • Jakuza001
    Nevezd at a npdeploytk.dll fajlokat es akkor eltunik a Java deployment hulyeseg.
    2 vagy 3 talalhato a rendszeren altalaban.
    Egy a Firefox plugin konyvtaraban. Egy a Program Files (x86)\Java\jre6\bin\ konyvtarban es egy lehetseges a Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin konyvtarban.
  • Triantafillo
    Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de itt van egy az oldal közepe táján:
    http://www.youtubetomp3.net/
  • Wreck86
    Tudnátok segíteni?
    Köszi!
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Fent van a youtube to mp3 kiegészítő,de nem találom youtubon a letöltési linkeket :(
  • [HUN]FaTaL
    "Alapból ezt kínálja fel az Adobe honlapja."

Már ha nem IEvel látogatod, mert akkor az IE verziót ajánlja fel. :)
  • Triantafillo
    Elég rosszul tudod. Mellesleg nem kiterjesztésként, hanem bővítményként épül be, csak ott már Shockwave Flash-ként jelöli.
    Két változata van:
    1. Internet Explorerhez való változat - telepítőfájl neve "install_flash_player_ax.exe"- ahol az "ax" ActiveX vezérlő -ezt hívják egyes oldalakon FlashPlayer(verzió)IE-nek(pl.FileHippo.com)
    2. NEM Internet Explorerhez való változat - telepítőfájl neve "install_flash_player.exe" - ez kell pl. Firefox,Safari,Opera.- ezt nevezik FlashPlayer(verzió)nonIE-nek. Alapból ezt kínálja fel az Adobe honlapja.
  • morcosqtya
    gyanítom én is.
    Végül is amíg le van tiltva gondot nem okoz csak zavar hogy ott van.. :)
    Mint a dohányok dobozán a "meghalszgecirákotokozafüststbstb" felirat..
  • gergely1991
    szerintem egyben lesz mint összetevő
  • morcosqtya
    maga a java ott van, de toolkit nincs.
    ff-ből nem tudtam eltávolítani.. eddig.
  • gergely1991
    programok telepítése törlése se segít?
  • morcosqtya
    bug alatt biztonsági rést érte(ne)k.
  • morcosqtya
    java deployment toolkit szarakodik még valakinek??

6.02 nem használható tovább mert bugos.
    infó itt:
    Java addon

én letiltottam, de igazából leszedni nem tudtam... :(
  • gergely1991
    A Flash playerre gondolok.
    Amúgy flash playernél pedig úgy van hogy egyes változatai más-más böngésző típushoz készült.FF esetében azthiszem kiterjeszkedésként, IE,opera,chrome-hoz pedig a hagyományos telepítős változata van.(tudtommal)
  • Airbus A380
    Meg lehet csinálni hogy mikor full képernyős módba fut a FF és ugye felviszem a egér csuszkát akkor előjön a böngésző eszköztár, meg lehet csinálni hogy vele jöjjön a könyvjelző eszköztár is ?
  • Triantafillo
    Nem igazán tiszta, hogy itt mire gondolsz. Konkrétabban?
  • gergely1991
    Az adobe flash-nél nem így van bár a a shockwave player is támogatná egyes szolgáltatásokat..
  • akyyy
    erre nem tud valaki valamit?

ileltve most még olyat keresek, mint a gmail notifier, csak ez egy rsss norifier lenne, ugyanigy jelezné nekem hogy x olvasatlan RSS érkezett az RSS olvasómba.
  • Triantafillo
    Nagyon szívesen!
  • gyűjtő
    Szia Triantafillo!
    Köszönöm az információkat! Azt hiszem a Kiegészítők témában sokat tanultam.
  • Triantafillo
    Örülök, hogy tudtam segíteni!
    Mellesleg tényleg van olyan, hogy Shockwave Player 11.5.6.606 az Adobe honlapján, a bővítményeknél Shockwave for Director(verzió) szerepel.
    Van olyan oldal, ahová ez kell, de az -úgy tudom- flash játékokhoz kell, vagy hasonló interaktív tartalomhoz. Ártani nem árt, ha fent van.
    Csak egy tanács : ha frissítesz, akkor a bővítményeket( tehát NEM a kiegészítőket) ne a Firefoxból frissítsd(eszközök-kiegészítők-bővítmények- "frissítések keresése" gomb)mert pl. a Shockwave Player 11.5.6.606-ra kiírja, hogy frissíteni kell, holott ez a legutóbbi verzió. De ezt csak a "bővítmények"-nél csinálja, a "kiegészítőket" rendesen frissíti.
  • gyűjtő
    Szia!
    Minden világos. Az általad leírtak szerint végeztem a telepítést.
    Shockwave Flash 10.0.45.2 néven meg is jelent a bővítmények között.
    Korábbi bejegyzésemben (#13819) tévesen Shockwave Player 10.0.45.2 néven neveztem meg.
    Úgy látszik, hogy a plugin-t hiányoló weboldalban van a hiba (#13816).
    Köszönöm az információkat (#13821;#13820).
  • Triantafillo
    Tök mindegy mivel töltötted le, a Firefox megtalálja indításnál.
    Az Adobe honlapján ki lehet választani, hogy mihez kell. Oda is van írva, hogy IE vagy nonIE a(Firefoxhoz az utóbbi kell)
    Én is külön telepítem fel, ráadásul a Firefoxot csak ez után telepítem és mégis megtalálja, működik.
    A bővítmények között pedig úgy szerepel, hogy Shockwave Flash(verziószám).
  • gergely1991
    üdv
    A Mozilla-val (csak a Mozilla-val)menj ide majd töltsd le utána telepítsd így menni fog de csak akkor a Firefox-al töltötted le..
  • gyűjtő
    Igaz, hogy a Shockwave Player 10.0.45.2 viszont megtalálható a Bővítmények között! De ez - ahogy én gondolom - egy másik multimédia támogató plugin
  • gyűjtő
    Szia 404! Szia gergely1991!

A megnyitott oldalon (http://www.adobe.com/software/flash/about/) visszaigazolja, hogy a Flash Player 10.0.42.2 verziója telepítve van a gépemen.
    Csak azt nem értem, hogy a Bővítmények között keresve sehol nem találom. Megjegyzem, hogy a gépemen az IE8 is működik (néha használom), és a Flash Player-t korábban az IE8 böngészőhöz is telepítettem.
  • gergely1991
    A flash player-t a Mozilla böngészőjén keresztül kell letölteni és onnan telepíteni.Eszközök>Kiegészítők>Bővítmények fülön ellenőrizhető illetve tiltani/engedélyezni is lehet.
  • 404
    nyisd meg ezt az oldalt
    http://www.adobe.com/software/flash/about/
    kábé a közepén egy kis keretben kiírja, hogy milyen (van-e egyáltalán) flash verziód van
    ha a 10.0.45.2-t írja, akkor ott más a gond
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Firefox 3.6.3 verziót használom. Lebénultam és nem tudom telepíteni az Adobe Flash Player-t. Az Adobe weblapról letöltöttem a Flash Player 10.0.45.2 verzió telepítő fájlját és a Firefox böngésző bezárása után telepítettem. Egyszerűen nem jövök rá, hogy hova telepíti a plugint a böngészőben (Kiterjesztés?, Bővítmény?) és milyen néven?
    A Firefox böngésző alatt vannak olyan weboldalak, amelyek a megjelenítésben hiányolják a Flash Player plugint.
    Mi lehet a gond? Megjegyzem, hogy a Firefox böngészőt már évek óta használom. Korábban nem volt ilyen problémám.
  • berczely
    Na ez a szó nem jutott eszembe!
    Köszi!
  • Aquir
    Az alábbi kiegészítő Linkification néven elérhető a Mozilla Firefox kiegészítőinek oldalán.
  • berczely
    Hol találom meg a kattintható linkes add-on-t?
  • Airbus A380
    Nem a megavideon van 72 perces korlát atreameli a filmet és mikor 72 perchez és 1 órára megszünteti a film nézhetőségét.

Arra kérdeztem hogyha én onnan letöltök valamit akkor ugyanúgy él e az hogy utána csak 1 óra múlva enged .

• morcosqtya
    azt hiszem az meg beállítás kérdése... (FF)
  • 404
    nem értem, miért/mire kéne várnod egy letöltött filmnél?
    ha arra gondolsz, hogy folytatja-e a letöltést, ha elnavigálsz az oldalról, azt nem tudom, próbáld ki
  • Airbus A380
    köszi és a megavideon így is él a 72 perces korlát ?

(nem arra gondolok hogy a letöltött film megáll e 72 perc múlva mert gondolom nem hanm arra hogy ha letöltök filmet akkor kell e várnom 72 percet.)
  • morcosqtya
    tessék, ott a pont. :)
    én nem igazán használok ilyeneket, de sejtettem h vannak..
  • 404
    a downloadhelper gond nélkül tölti
  • Airbus A380
    movshare-nél az operába kis trükközéssel le lehet tölteni azt hittem a FF-be is azért köszi.