Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tessék, használd egészséggel
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Ha valaki tud jobbat, ne féljen elárulni mi az 😊
my ext:
-AdblockPlus
-AnyColor
-Back to CLose
-Download Statusbar
-Flashblock
-FlashGot
-IE Tab
-Linkification
-PDF Download
-Speed Dial
-Tab Mix Plus
Az Anycolort és a Speed Dialt lehetne mellõzni de azokat meg megszoktam nagyon.
közben kiderült hogy 3.0-s firefoxszal is fennáll a probléma, valamint ismerõs írta, hogy a BME gépeirõl is szarakodnak azok az oldalak
nem lehet valahogy letiltani ezeknek az oldalaknak a cachebõl történõ betöltését? (mert ha jól értem, azzal van a baj)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Látom pár kiegészítõt soroltatok fel.
Tudnátok egy jó idõjárás elõrejelzõ kiegészítõt mondani?
köszi szépen!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
vírusirtóm avg van fent, lefuttatom, aztán meglátjuk
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az utóbbi napokban néhány weboldal betöltésekor bejön az oldal, majd azonnal el is tûnik, és teljesen fehér oldal jön be helyette, majd elkezd tölteni a firefox de nem jön be az oldal.
a Vissza gomb mellett ha lenyitom az elõzményeket, akkor látni, hogy akkor nem tölt be, ha ilyen wyciwyg://szám/webcím címen próbálkozik
elég zavaró 5-10-szer újratölteni egy oldalt, hogy végre meg is tudjam nézni, van valami ötletetek erre a problémára?
firefox 3.5-öm van, a legújabb 3.5.3 is ezt csinálja, és a cache törlése sem segít <#szomoru1>#szomoru1>
Nálam csak ezek vannak:
AdblockPlus
Cutemenus Classic
Gmail Checker
LinkificatiNon
MinimizeToTray
ScreenGrab
WOT.
Ami ezek közül "értelmetlen", az a Cutemenus Classic.
Régebben fent volt még csomó minden...pl Forecastbar,FoxyTune,McAfee siteadvisor, megy egyéb biztonsági kiterjesztések...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
amit mondok hogy mindenki arra használja a foxot amire igénye van vagy amit már megtapasztalt, ennyi. Ezért fölösleges lovagolni ilyen dolgokon, de nekem mindegy 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és a betöltést a teljes betöltésre értem (minden lap full betöltve) mert ennyi erõvel nekem is annyi idõ alatt megnyitja a foxot. Ezenkívül nincs olyan izom gépem (azazhogy nekem Notebookom van), viszont ehhez képest olyan gyorsan betölti mint a telepítés elején, szinte nem is lassítanak rajta a kiterjesztések :]
mindegyik a hasznomra van
kedvedért a MINDENNAP használtosak:
Download Statusbar (ez Kell)
Downloadhelper (fõleg youtube..)
Fission (ez mindenképpen látszódik amúgy is)
Forecastbar Enhanced (ez is)
Greasemonkey (ez is (linkeknél))
Linkification (fórumon, hülyevagy? persze hogy kell 😊 )
Searchload options - ez Megkönnyít, Egyszerûsít mint mondtam
Sztakidict - ez szerintetek nem kell? 😊
Undo Closed Tabs button - ha vissza akarok menni a tabra, persze hogy könnyít rajtam
Webmail Notifier - könnyít
A többi meg mindenképpen kisegít.
Adblock Plus: hát igen, minden kellemetlen dolgot blokkol
Download Statusbar - letöltés-csíkjelzõ alul
Downloadhelper - hát igen, minden videót letölt
Fission - safari folyamatjelzõ
Forecastbar Enhanced - idõj.-jelzés
FxIF - képek exif fényképezési adatai
Greasemonkey - pl. halott linkek jelzése, rapidshare-autoletöltés, youtube-ra dalszöveg beékelése
IE tab - ha csak így mûkszik vmi.
Linkification - linkké alakítja a leírt url címet, nem kell másolgatni
Locator - jobbgomb egy címre (város, utca), és külön ablakban egybõl odaugrik google mapon
PDF download - élõlinkekkel stb. le tud menteni Pdf-ben egy honlapot
ScreenGrab - egész oldalt lementi hosszában képként, vagy csak az éppen látható részét, illetve egy egérrel kijelölt részt képként kiment
SearchLoad Options - arra hsználom hogy a Firefox keresõjébe írva a keresendõ szót, azt új tabba megnyitva megkeresi, és kitörli a szót a Firefox keresõjébõl (nem marad ott benn folyton)
Sztakidict - jobbgomb szóra, kiejtéssel együtt szótár - hasznos segítség sokszor
Undo Closed Tabs button - bezárt lap gombnyomásra újranyitása - ill. korábbi lapok egybõli megtekintése
WebMail Notifier - jelzi hogy levelem jött Gmail-be, így nem kell folyton nézegetni, és nem hagyok ki napokig esetleg egy levelet
WOT - Web of trust - érdekességnek tettem fel, nézi mennyire megbízható egy oldal 😊
szóval, a "must have" kiterjesztések:
adblock+
mr tech toolkit
dowloadhelper
flashgot

ez must have, már az elsõ oldalon is ott van a kiterjesztések között!!4
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Keresek egy régi add-ont ami a Firefoxhoz jelent meg több mindent tudod de nekem a lényeg most belõle hogy a Google találati oldalon felajánlott egy linket ahol a weboldal régi mentet verziója volt megtekinthetõ tehát mondjuk a Google is megtekinthetõ volt hogy hogy nézet ki mondjuk 2005 be
Aki érti és tudja mirõl van szó az kérem segítsen
elõre is köszönöm
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
csak mert nekem prg-100-asom van nem rég óta, meg láttam hogy a protreket több topikba megemlíted 😊
Még valamit kipróbáltam, ha bejelentkezek egy Google Csoportba, akkor azt írja ki, hogy "Átirányítás..." és teker-teker (csinál vmit) az idõk végtelenségéig...
(Régebben is voltak bugok szintúgy a Google Csoportoknál, ha beléptem és be tudtam lépni, akkor tagok számára mindig azt írta ki, hogy nulla (pedig nem).)
Még egy "apróság", ami bosszantó:
A freemail webes felületén nem megy a levélírás az új böngészõben, egyszerûen ott nem jelenik meg a kurzor, olyan, mintha azt a keretet nem lehetne aktívvá tenni. Ez is jól ment a régi verzió alatt!
Ha lesz még valami, akkor írok, egyelõre ennyi ugrott be!
---------------------
Aquir: ha találtál egyet, akkor igen, az valóban az enyém!!! 😛
Amúgy nincs, sajnos, de nagyon régóta fenem egy-kettõre a fogam... 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!