Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezzel mit lehet kezdeni? Nincs fenn NoScript 😞 és ha minden igaz JavaScriptek engedélyezve vannak...
@
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kár... Már próbáltam törölni profilt , újra felrakni ... semmi!
Jah és mégegy van az egyik oldalon sõt már több oldalon is láttam egy ilyen gakéria kezelõ,hogy föléviszem az egeret akkor lent görgeti kicsiben és ha kattintok akkor meg fönt nagyban. Nah és itt a görgetés is iszonyatosan akad!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Másnál nincs ilyen? Vagy esetleg van rá megoldás?
Sõt ha van az oldalba ágyazva egy ilyn videó akkor az egész oldal megakad ..
Régebben nem volt ilyen gond!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vagy tedd teljes képernyõsre
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mozbackup -> kimentés - > reinstall -> így semmi nem veszik el
thx
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
link
Többször használom naponta, mert csak 1 betû + lefele nyíl kombinációra több lapot állítottam be már rajta
maga a címsáv ahova pötyögsz..., ha elkezdesz valamit gépelni ugye felajánlja dolgokat, na azt alapból a history és a bookmarkjaid alapján találja ki
de ettõl függetlenül is kinyírja idõvel böngészõt szvsz, és mb-ra meg elég masszív mennyiséget tud betermelni szerintem 😊
Kérdésem van!
Ha egyénileg akarom hogy sokáig megmaradjanak az elõzmények (Böngészési elõzmények megõrzése), akkor ha 100000 napra állítom és pl. 6 év után összegyûlik sok minden, ez fog gondot okozni? Lassulhat a fox, vagy csak a Ctrl + H History keresésekor lehet kicsi lassulás belõle?
(Mennyi MB gyûlhet össze?)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem megsérült a Firefox profil mappám, a könyvjelzõk eltûntek, csak azok maradtak meg amik eszköztáron kint vannak, hiába importálom html fájlból vissza a könyvjelzõimet, nem történik semmi. Hogy lehetne ezt visszacsinálni? Úgy látszik csak a könyvjelzõk sérültek, mert a kiegészítõkkel minden rendben. Találtam egy ilyen mappát, hogy bookmarkbackups. Abból valahogy vissza lehetne állítani?
olyat találtam,hogy Forecastfox 😊
de ugyanez😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
* 2007 Microsoft Office system
* Foxit Reader Plugin for Mozilla
* Garmin Communicator Plug-In
* Google Update
* IE Tab Plug-in
* Java Deployment Toolkit 6.0.140.8
* Java(TM) Platform SE 6 U14
* Microsoft Office Live Plug-in for Firefox
* Microsoft® DRM
* Microsoft® Windows Media Player Firefox Plugin
* Mozilla Default Plug-in
* Picasa
* QuickTime Plug-in 7.6.2
* RealPlayer Version Plugin
* RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In (32-bit)
* Shockwave Flash
* Shockwave for Director
* Silverlight Plug-In
* Virtual Earth 3D 4.00090316005 plugin for Mozilla
* VLC Multimedia Plug-in
* Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library
* Windows Presentation Foundation
* Yahoo! activeX Plug-in Bridge
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A .NET Framework Assistant elvileg arra van, hogy .net-ben írt internetes alkalmazások fussanak FF-ban.
A Flagfox semmi extra, címsorba kirakja az IP alapján az ország zászlaját: néha érdekes látni, hogy hol mászkál az ember, fõleg a privát torrentoldalaknál izgalmas. :-) (Plusz ha a zászlóra rákattintok, akkor valamilyen adatbázis alapján az IP földrajzi helyét is megmondja, pl. az SG esetében egy Interware-es IP-rõl van szó, és ezt nyomja ki.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
van mondjuk olyan amit elolvasva sem tudom mire jó :] (.NET framework)
a flagfox kényelmi szemponton kívül szolgáltat mást?
* BBCode 0.5.3.1
* CustomizeGoogle 0.76
* Download Statusbar 0.9.6.5
* DownThemAll! 1.1.4
* ErrorZilla Mod 0.39
* Flagfox 3.3.15
* FlashGot 1.2.0.4
* Forecastbar Enhanced 0.9.6
* FxIF 0.2.3
* Gmail Manager 0.5.7.3
* Greasemonkey 0.8.20090123.1
* Hungarian dictionary 1.4
* IE Tab 1.5.20090525
* Java Console 6.0.14
* Java Quick Starter 1.0
* Locator 3.5.20090705
* Microsoft .NET Framework Assistant 1.1
* MR Tech Toolkit 6.0.3.4
* NoScript 1.9.8.8
* Personal Menu 4.2.0
* RAMBack 1.0
* ReloadEvery 3.5.1
* Sage-Too 2.0.0
* Silvermel XT 0.2.1
* SkipScreen 0.1.07282009
* Stop-or-Reload Button 0.2.2
* Tweak Network 1.3
* Update Notifier 0.1.5.5
* Update Scanner 3.0.5
* Xmarks 3.3.2
* µTorrent 0.1.8.2b
A Personal Menu és a Flagfox nélkül még el tudom képzelni az életem, de a többi must have.
(Aki szeret turkálni a FF lelkivilágában, annak kötelezõ a Mr Tech Toolkit.)
Amúgy nekem se sokkal kevesebb, van, hogy fél perc, de úgy általában 15-20mp.. megszoktam.. kész! Ha idegesítene, akkor Firefox Preloader, de nem érdekel, mert, akkor meg a boot lenne lassabb!
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,