Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
WebMail Notifier-be belehet valahogy tenni pl citromail-t is, hogy kijelezze ha uj email érkezett?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Adblock esetleg ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

armageddon666
<oldal neve>'s JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist <oldal címe>.

Ezzel mit lehet kezdeni? Nincs fenn NoScript 😞 és ha minden igaz JavaScriptek engedélyezve vannak...

@

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Shep
Köszi, úgy néz ki tényleg megoldotta az easylist.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ha ez segít, akkor easylsit-es filterek blockolják az ottani szarokat ahogy nézem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

opensubtitlesen én még életembe nem láttam egy reklámot se, pedig csak adblockot használok, szóval valszeg elég erre az is

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
Létezik olyan plug-in ami megtudja azt csinálni, hogy az ilyen idióta külön ablakban nyíló reklámokat blokkolja? Tehát az olyat, mint ami pl. az opensubtitles.org-nál ugrik fel betöltõdés után (az a hülye mobil sms szarság)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JoeFromHun
Más böngészõvel nincs ilyen!
Kár... Már próbáltam törölni profilt , újra felrakni ... semmi!
Jah és mégegy van az egyik oldalon sõt már több oldalon is láttam egy ilyen gakéria kezelõ,hogy föléviszem az egeret akkor lent görgeti kicsiben és ha kattintok akkor meg fönt nagyban. Nah és itt a görgetés is iszonyatosan akad!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Dark Angel 666
igen,nekem is van ilyen problémám , ha teljes képernyõre rakom , akkor elakad a video , a hang megy tovább

JoeFromHun
Nem tudom ki hogy van vele de mióta 3.5.x-nél járunk nekem megakadnak a Youtube és egyéb ilyen videós oldalakon a videók...
Másnál nincs ilyen? Vagy esetleg van rá megoldás?
Sõt ha van az oldalba ágyazva egy ilyn videó akkor az egész oldal megakad ..
Régebben nem volt ilyen gond!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

mégegy megoldás: a nézet alatt tégy pipát az állapotsor elé

Rage47
mind1 újraraktam a FF-t, most jó
Aquir
nálam fennvan és nem csinál ilyet

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
Nálatok müködik az Adblock Plus? Nálam eltüntette magát, és ha újra akarom telepíteni, akkor minden egyes újraindítás után fel akar települni ismét :S
Aquir
én webmail notifiert használok, miután megnéztem a gmail notifiert (régebben. szóval nekem a másik jött be) 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

miilann04
gmail notifier add-on másnak se mûködik? :\

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

húzd feljebb az egész ablakot
vagy tedd teljes képernyõsre

WuFraZselic
semmi, 1x csak eltûnt este meccsnézés közben 😄 a hang azóta visszajött legalább 😄 viszont a keret hiányzik, tök idegesítõ 😄 felül persze minden okés

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Aquir
mi okozta?
Mozbackup -> kimentés - > reinstall -> így semmi nem veszik el

WuFraZselic
hmm, tegnap valamiért eltûnt a Firefox ablak "alsó kerete" (ami a tálca felett van ugye alapból), és semmilyen vidnek nincs hangja... =/ solution?
thx

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rage47
látom sokan beírták az addonjaikat. akkor énis😊
link
Aquir
és ez az awesome bar? hát ez awesome

Többször használom naponta, mert csak 1 betû + lefele nyíl kombinációra több lapot állítottam be már rajta

3.x-ben van 😊
maga a címsáv ahova pötyögsz..., ha elkezdesz valamit gépelni ugye felajánlja dolgokat, na azt alapból a history és a bookmarkjaid alapján találja ki

Aquir
miért, ez már alapból van a foxban? melyik az? :p

a használodot úgy értem hogy nincs teljesen letiltva ext-el vagy egyéb módon... 😛

de ettõl függetlenül is kinyírja idõvel böngészõt szvsz, és mb-ra meg elég masszív mennyiséget tud betermelni szerintem 😊

Aquir
nem használok semmi ilyet :p

Aquir
mert hirtelen felindulásból követtem el!! és mert fontos!

hát ha awesome bar-t használod rendesen az tuti lassul tekintve hogy az history-ban is keres alapból ugye..., de ettõl eltekintve is én kétlem hogy ez bármilyen böngészõnek jót tenne, nem csak a ff-nak 😊

BB7

Én nem tudom a választ, de azt sem tudom minek kiemelni a kérdést! <#idiota>
Aquir

Kérdésem van!

Ha egyénileg akarom hogy sokáig megmaradjanak az elõzmények (Böngészési elõzmények megõrzése), akkor ha 100000 napra állítom és pl. 6 év után összegyûlik sok minden, ez fog gondot okozni? Lassulhat a fox, vagy csak a Ctrl + H History keresésekor lehet kicsi lassulás belõle?
(Mennyi MB gyûlhet össze?)

Aquir
de én linkeltem, neked nem kellett keresni xD

Narxis
Megoldottam, kitöröltem a profil mappát...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ajj, valaki segítsen!

Szerintem megsérült a Firefox profil mappám, a könyvjelzõk eltûntek, csak azok maradtak meg amik eszköztáron kint vannak, hiába importálom html fájlból vissza a könyvjelzõimet, nem történik semmi. Hogy lehetne ezt visszacsinálni? Úgy látszik csak a könyvjelzõk sérültek, mert a kiegészítõkkel minden rendben. Találtam egy ilyen mappát, hogy bookmarkbackups. Abból valahogy vissza lehetne állítani?

Wreck86
köszi szépen!
olyat találtam,hogy Forecastfox 😊
de ugyanez😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

KranaZoli
Seven alatt nem települ, Vista-nál igen.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

simán le lehet zúzni, én eddig még nem vettem észre hogy bármihez kellett volna (legalábbis nekem nem volt rá szükség)

Evin
A .NET mindig felrakja.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Narxis
Tényleg, nálam is van ilyen. Mi a franccal települt ez??

és te használod is a .NET Framework Assistant -t valamire, vagy csak vs vagy valami hasonló progi rádtukmálta? 😊

Benny04
akkor neked is 😄

Pluginként pedig ezek vannak installálva:

* 2007 Microsoft Office system
* Foxit Reader Plugin for Mozilla
* Garmin Communicator Plug-In
* Google Update
* IE Tab Plug-in
* Java Deployment Toolkit 6.0.140.8
* Java(TM) Platform SE 6 U14
* Microsoft Office Live Plug-in for Firefox
* Microsoft® DRM
* Microsoft® Windows Media Player Firefox Plugin
* Mozilla Default Plug-in
* Picasa
* QuickTime Plug-in 7.6.2
* RealPlayer Version Plugin
* RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In (32-bit)
* Shockwave Flash
* Shockwave for Director
* Silverlight Plug-In
* Virtual Earth 3D 4.00090316005 plugin for Mozilla
* VLC Multimedia Plug-in
* Windows Media Player Plug-in Dynamic Link Library
* Windows Presentation Foundation
* Yahoo! activeX Plug-in Bridge

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Háát, nem tudom, hogy az alap milyen, de ez a szótár az Ispell kiterjesztésbe csomagolva.
A .NET Framework Assistant elvileg arra van, hogy .net-ben írt internetes alkalmazások fussanak FF-ban.
A Flagfox semmi extra, címsorba kirakja az IP alapján az ország zászlaját: néha érdekes látni, hogy hol mászkál az ember, fõleg a privát torrentoldalaknál izgalmas. :-) (Plusz ha a zászlóra rákattintok, akkor valamilyen adatbázis alapján az IP földrajzi helyét is megmondja, pl. az SG esetében egy Interware-es IP-rõl van szó, és ezt nyomja ki.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aquir
a helyesírásos az mennyire más mint ami alapból a foxban van?
van mondjuk olyan amit elolvasva sem tudom mire jó :] (.NET framework)
a flagfox kényelmi szemponton kívül szolgáltat mást?

* Adblock Plus 1.1.1
* BBCode 0.5.3.1
* CustomizeGoogle 0.76
* Download Statusbar 0.9.6.5
* DownThemAll! 1.1.4
* ErrorZilla Mod 0.39
* Flagfox 3.3.15
* FlashGot 1.2.0.4
* Forecastbar Enhanced 0.9.6
* FxIF 0.2.3
* Gmail Manager 0.5.7.3
* Greasemonkey 0.8.20090123.1
* Hungarian dictionary 1.4
* IE Tab 1.5.20090525
* Java Console 6.0.14
* Java Quick Starter 1.0
* Locator 3.5.20090705
* Microsoft .NET Framework Assistant 1.1
* MR Tech Toolkit 6.0.3.4
* NoScript 1.9.8.8
* Personal Menu 4.2.0
* RAMBack 1.0
* ReloadEvery 3.5.1
* Sage-Too 2.0.0
* Silvermel XT 0.2.1
* SkipScreen 0.1.07282009
* Stop-or-Reload Button 0.2.2
* Tweak Network 1.3
* Update Notifier 0.1.5.5
* Update Scanner 3.0.5
* Xmarks 3.3.2
* µTorrent 0.1.8.2b

A Personal Menu és a Flagfox nélkül még el tudom képzelni az életem, de a többi must have.
(Aki szeret turkálni a FF lelkivilágában, annak kötelezõ a Mr Tech Toolkit.)

BB7
Sz*r a géped!

Amúgy nekem se sokkal kevesebb, van, hogy fél perc, de úgy általában 15-20mp.. megszoktam.. kész! Ha idegesítene, akkor Firefox Preloader, de nem érdekel, mert, akkor meg a boot lenne lassabb!
Benny04
nekem csak 10 kiegem van, és legalább fél perc mire betölt :CC

fekete0012
köszi

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Aquir
wow mindegy mondjuk én amúgy is az órám légnyomásmérõjét nézem elsõsorban, mivel az mindig a karomon van

Doomista
Mars-Hold....ezeket nem mutatja 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.