Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S az sg.hu már nem is szerepel, újra be kell írjam. ez ellen kéne egy jó kiterjesztés, amely a ff 2.0.0.25 verzióra épül. csak nem találok😞
nekem a 12 honlap édeskevés, szoktam olvasni több helyet. Mire már az sg-t keresném már nincs a böngészõben, mert ugye kiütötte egy frissen beírt honlap cím. Szal érdekes ez a ff 3.5.3
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nincs ehhez valami kiegészítõ vagy kiterjesztés ami ezt helyre hozza. úgy ahogy a ff 2.0.0.20 volt. szép sorban elmentette a webímeketa böngészömezõben.
Hogy lehet beállítani a firefoxban, hogy kb 20 honlapot mentsen el elõzményekbe? mert csak 12-õt tud elmenteni. másnao meg keresem a múltkor beütött honlapot, azt eltünt.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
@

(Azért írtam le, hha esetleg még vkinek elõfordul ien, akk ezt is nézze meg.)
Elõre is kösz, a segítséget.
😛
de a sör is jó
Érdekes a válaszod: "ezen a weboldalon nincsen videó, tehát senkinek sem mûködik 😊". Nekem az alábbi linken videók tömege jelentkezik be:
http://www.hirtv.hu/multimedia
Üdvözlettel: gy?jt?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ha nem tudod ne válaszolj 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
A WMP11 a gépemen van. Amikor megjelent a Windows Update - ben letöltöttem a gépre. Az az érdekes, hogy a Firefox alatt több oldalon (pl. magyar tévék weboldalai)lejátsza a WMP-futtatott videókat. Eddig csak a Hír TV oldalán nem tudtam lejátszani azokat.Neked mûködik ezen a weboldalon? (http://www.hirtv.hu/multimedia)
Ebben a topikban #10359 alatt van egy WMP11 plugin cím: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/browse/type:7
Ezt letöltöttem a gépemre, de a telepítés nem irányította a Firefox Kiterjesztések közé.
Így tanácstalan vagyok.
Ezzel együtt köszönöm a válaszod.
az automatikusan letölti a WMP 11-et (XP-n) és lejátssza az ilyen videókat a Firefoxban
A Firefox 3.5 böngészõt használom.
A Hír TV oldalán elérhetõ videókat szeretném letölteni, de nem mûködik a dolog.
A Windows Media Player-t hiányolja. Már korábban is belefutottam ebbe a problémába és a WMP-t Kiterjesztésként vagy Bõvítményként kellett emlékeim szerint letölteni. Megpróbáltam most is, de kiterjesztésként nem hajlandó letölteni.
Adjátok meg azt a linket, ahol elérem azt a bõvítményt, ami segít a probléma megoldásában
Elõre is köszönöm!..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Na most már csak ment kérdés nélkül egy adott fájltípusnál, de én azt szeretném, hogy csak megnyissa. Hogy lehet ezen változtatni?
http://goo.gl/gd6Zi5
szal #12484 még érvényes :S
<oldal neve>'s JavaScript is blocked. Parts of the site will not function. You may need to whitelist <oldal címe>.
Ezzel mit lehet kezdeni? Nincs fenn NoScript 😞 és ha minden igaz JavaScriptek engedélyezve vannak...
@
azta na egyedul erre nem gondoltam. most mar megy.
Koszi!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lenne egy kerdesem, amivel nem tudok boldogulni a FF-ban. Kerestem mar sok helyen, de igazan megoldast nem talaltam.
Lehet volt, es ismeros mar a problema, de lehet epp nem.
Ha tobb lap van nyitva, ugyebar bezarnad es felajanlja, hogy mentes kilepeskor-kilep-megse. Na most ott van az a nyavajas pipa. Amit a fenevad egeremmel sikerult bekattintani es ugy mentem ra a mentes kilepeskor-ra. Na most ezek utan, ha barmit csinalok elmenti az epp nyitott lapot, lapokat. Hiaba ott van a beallitasokban a lapoknal a figyelmeztetes dolog, de nem megy. Sehogy sem tudom visszaallitani, hogy ne mentse el, es ujbol kerdezzen ra.
Erre van valakinek otlete, megoldasa. Ha pm-ben vagy itt leirna, nagy segitseg lenne. Koszonom
"If you want other webmail provider, you can make your own script.
You can find user script examples here.
http://tobwithu.tistory.com/category/WebMailNotifier"