19494
  • AdamBast
    Én most kipróbáltam, tudok nagy F betűt írni.
    Nem tudom hogy nálad mi lehet. (waterfox 47-ről vagyok btw)
  • RoboKutya78
    Skacok az most a facebook hibája vagy a foxé hogy ha elkezdek egy postot írni az oldalamon valamikor fogja magát és megnyitja a fox keresőjét és a keresőbe folytatja az írást? Olyan mintha a ctrl + f funkciót összekeverné a shift+f fel vagy nem is tudom.
    bár nem figyeltem lehet más oldalon fóruon is megnyitja a keresőt nem csak facen de ott tuti.
  • Kori
    ez az új firefox kritikán alulian SZAR
  • RelakS
    Beírtam a címet, és bejött az oldal. Vagy eddig neked is megy? :)
  • Borg
    Inkább az sg plugint lenne jó használni, dehát 48-as óta nem enged unsigned extensiont felrakni se, nemhogy futtatni...
  • PetruZ
    Aki az FF 48-ban bevezetett awesome bar-ban több sort szeretne látni a korábbi omnibar-hoz hasonlóan, a browser.urlbar.maxRichResults értékét állítsa be a neki tetszőre. Alapesetben 10, ennyi leggyakoribb sort jegyez meg az URL dropdown menü. 14 sorig nincs görgetősáv sem, felette már igen, 12 sor volt a korábbi omnibar. A beállítás után újra kell indítani a böngészőt.
  • RoboKutya78
    Srácok tud valaki valamit az adf.ly méhecskelogós file feltöltő oldalról mi a szösz van vele?adblock még annak ellenére se teszi elérhetővé ha letiltom az oldalon a futást.
  • RoboKutya78
    akkor valszínű az oldal belépőrendszere olyan hogy nem engedi megjegyezni.
  • StephenKing
    Szinte az összes oldalon működik csak a bet365-nél és meg egy kettőnél nem az összes többit megjegyzi. Néztem de kivételek közé sincs téve hogy ne jegyezze meg.
  • RoboKutya78
    Jelszómentésre exportállásra én ezt használom
    https://github.com/fligtar/password-exporter/wiki
  • RoboKutya78
    olyanról tudok ami elmenti a jelszavakat
  • RoboKutya78
    elvileg ezt autómatikusan csinálja a fox vagy kell hozzá valami mert nálam simán megkérdi hogy mentsem a jelszót vagy se?Lehet kikapcsoltad ezt a funkcióját.
  • StephenKing
    Tudnátok nekem olyan kiegészítőt mondani ami minden oldalon legalább a felhasználónevet ha a jelszót nem is jegyzi meg. Például a bet365 oldalon mindig be kell ütni a felhasználónevet és a jelszót akárhányszor belépek igy napjában legalább 20x gépélhetem be. Előre is kösz!
  • Tetsuo
    Nekem mondhatod. Soha életemben nem csináltam swf-et.
  • RoboKutya78
    swf-et tudtam ezzel a lenit progival is készíteni de baromira nem vágom hogyan tudom közzétenni ha nem saját holapra töltöm fel.
    ezt a képet akartam swf rendszerűvé alakítani.
    hogy ha a kis képre kattanok behozza nagyban és a szövegek meg egy oldlara mutassanak.
  • RoboKutya78
    annyira nem akarok belemenni nekem max annyi kéne hogy pár kép linket tudjak felnyitni meg pár szövegrészen legyen elérhető linkelés.
    És ami a lényeg hogy a kész felületet le tudja kezelni a steam felülete.
  • Tetsuo
    Egy gif soha sem interaktív, egy (swf) flash file lehet az.
    Egy weboldal is lehet interaktív, akár gif háterekkel, de az nem a gifnek az érdeme.

Ezek szerint neked swf-készítő program kellene. Pl. erre keress rá, de az Adobe flash-szerkesztő már egy komoly szint (árban is) - gondolom neked nem az kell.
  • RoboKutya78
    Olyasmire gondolok hogy gif formátumban pl egy kép vagy html link elérhető állapotban legyen lehet swf kiterjesztésű de ez a progi mintha tudna ilyen gifet készíteni.
  • Tetsuo
    Interaktív gif?
  • RoboKutya78
    Szoftverkereső fórumot nem találtam ezért még egy próbát teszek program keresés céljával:)
    Keresek olyan szerkesztőt amivel interaktív gif animációt lehet készíteni
    Találtam egy Aleo Flash Intro Banner Maker nevű programot ehhez hasonló kicsit komolyabb progi nincsen?

• lck
    Ublock Origin-ban van egy olyan Külső szűrő hogy "EU: Prebake - Filter Obtrusive Cookie Notices‎" - ezt beállítva elfogadható hatékonysággal szűri.
  • Tetsuo
    Én ezeket mindig adblock-olom. ;-)
  • Dency
    A webhely sütiket alkalmaz feliratot hogy tudom kikapcsolni , hogy ne kelljen mindig leokézni?
  • RoboKutya78
    hm képek alapján valami ilyesmit keresek meglesem köszi az ötletet.
  • howarju
    Faststone Capture?
  • RoboKutya78
    olyanban képzeljétek mintha sötétben tapogatnád a monitort egy zseblámpával és a lámpa fényének helyét szeretném csak rögzíteni.
  • RoboKutya78
    Keresek olyan videórögzítő progit amivel lehetne olyat csinálni hogy az egér körül meghatározott területet venné fel mondjuk pl egy 4 centis kocka területében van rá valakinek ötlete?
    Nem tudom hova írjak ebbe a témába így gondoltam talán itt valaki tud ilyet.
  • RoboKutya78
    Skacok nincs valami app ami tud hírszavakra szűrni hogy ne jelenjen meg a szóval kapcsolatos hír a böngészőben?
    gondolok itt a tudjátok mire facebookon.
  • Tetsuo
    A kivételtől miért nem kérsz segítséget?
  • TomBond
    Mivel nem akartam telepíteni másikat, az edge meg a gépen volt, így azzal próbálkoztam, és jártam sikerrel.
    De legalább megtanultam, hogy itt nem kérek segítséget, mert segíteni nem tudnak, csak "humorizálni" (tisztelet a kivételnek)!
    Utoljára szerkesztette: TomBond, 2016.07.12. 05:58:06
  • gergely1991
    Melyik böngézővel sikerült? :)
  • Tetsuo
    1. Közel 24 óra kellett ahhoz, hogy leírd, egy beépülő modulról van szó, eddig - érdekes - ezt nem közölted.
    2. Viszont még most sem írtad a plug-in nevét, sem a letöltendő formátumét, esetleg hogy honnan töltenéd le.
    3. Nem voltam bunkó, inkább humoros. ;-)
    4. Szívesen máskor is.
  • TomBond
    Köszönöm a segítséget! Tényleg a ff volt a hibás. Más böngészővel sikerült!
  • TomBond
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ez nem hatalmaz fel téged arra, hogy bunkó legyél! Ha normálisan nem tudod elmondani miért kérdezek hülyeséget, akkor ne szólj hozzá (bár valószínűleg azt sem tudod mit kérdeztem).
    Én nem újságot keresek, hanem egy megoldást amivel le tudom tölteni! Ha te azt a filmet le akarod tölteni (mondjuk egy ff beépülővel) akkor hol teszed fel a kérdést?
    Ha tudsz értelmesen hozzászólni, akkor lészíves tedd meg, ha nem, akkor köszönöm a részvétet!
  • Carmang
  • gergely1991
    Inkább ne folytasd,légyszives! :)
  • Tetsuo
    Keresek egy jó filmet, nem tud valaki? Természetesen Firefoxszal keresem...
  • RaidenHUN
    A) Próbáld meg letölteni Chrome-mal, utána kérdezd meg a Chrome-os topicban.
    B) Esetleg másik operációs rendszerrel van itt elég Windows téma valaki majd biztos tudja mit kell csinálni.
  • TomBond
    Azt tettem! Ha egyszer az Internetről szeretném letölteni firefox-al, akkor milyen topikba kérdezzek.
    Köszi a "segítőkész" hozzászólásodat, de ha nem értesz hozzá, akkor légy olyan szíves, ne "segíts". Ha viszont akkora a szakértelmed, akkor pedig lehet ajánlani, dolgokat normálisan!

...és ez el ne maradjon: ;-)
  • Tetsuo
    Első lépés, keress a kérdésednek egy megfelelő topikot. ;-)