19494
  • Toto652
    Köszönöm, ezt már próbáltam...
    És ha csak"frissítem" a Windózt? Mekkora az esélyem?
  • KranaZoli #14323
    Adobe Flash Player 10.1.82.76 FireFox, Opera (2.78MB)
  • alratar
    Hát akkor tényleg csak win reinstall segíthet.
  • Airbus A380
    Megszokás kérdése, én pl az összes nagyhoz hozzá vagyok szokva gyakorlatilag a pilanatnyi napi hangulatom határozza neg mlyiket használom, de vannak olyanok is akiket semmi pénzért nem lehet rávenni arra hogy a sokszor évekóta használt böngésző helyett kipróbáljon mást.
  • Toto652
    Hoppá!
    A Chrome is ugyanezt csinálja!
    Itt a flash-el lesz a gond szerintem...
  • alratar
    Vagy...
  • Toto652
    Vagy kipróbálom ezt a Chrome-ot... végül is tökmindegy, mivel böngészek... remélem azzal működni fog...
    Köszönöm a segítséget! :)
  • alratar
    Nem nagyon.
    Már a legtöbb dolgot kipróbáltad, de egyik sem jelentett megoldást.

De ha nem akarod rerakni a win-t, használj Operat!
  • Toto652
    Nincs az az Isten, hogy megint újrarakjam... eléggé nyavalyás egy rendszerem van, egy teljes napot igénybe vesz az újrarakás...

Nincs semmi megoldás?
  • alratar
    Rakd újra a Win-t.
  • Toto652
    Nos... kipróbáltam 3 különböző Firefox verziót, megpróbáltam feltelepíteni a Flash player 9-et...
    Semmi eredmény! Sőt... a 9-es flasht nem is érzékelte a böngésző!
    Mindegy mit csinálok az Add-on-okkal... most csak a Java és a Flash aktív...

Még ezt is kipróbáltam amit a Firefox ajánl:
    LINK
    Semmi se jó... itt valami nagy gáz lesz...
  • KranaZoli #14313
    Ez nem services probléma lesz. Vagy FF; vagy Flash Player hiba. Ha még van előző Flash Player-ed, akkor pl. tedd vissza azt. (próba képp, ha nagyon bosszant)

Notice: Nálam elég sok Add-on van, szal több mindentől összehányhatja Magát az FF. IE alatt viszont Én még nem találkoztam Flash összeomlással. Igaz, azt nem csak, hogy keveset használom, de kiegészítők sincsenek benne, ...
  • Toto652
    Igen... bocsánat!
    Ez a verzió van fenn... ez a legújabb, egész pontosan minden kiegészítő illetve bővítmény toppon van.

Amúgy, ha esetleg tényleg a 'services.smc'-ben kikapcsolt dolog lehet a probléma oka, akkor melyiket nem kellett volna megpiszkálni?
    Én nem találtam semmi flash-re utaló jelet! o_O
  • KranaZoli #14311
    Már kérdezték, de asszem nem válaszoltál, hogy milyen Flash Player-t használsz?!

Nekem is csinál néha ilyet, mióta kijött az újabb Flash Player, a "Adobe Flash Player 10.1.53.64 FireFox, Opera". De nem mondhatni, hogy régebben ne omlott volna össze az FF, Flash, vagy FF, Add-on hibák miatt.

Viszont Nálam legtöbbet az FF produkálja. Az is igaz, hogy többnyire FF-ot használok. Amikor néha-néha IE-t, akkor nem tapasztaltam ilyet.

Most meg, hogy "csak" a Flash Plugin hányja össze Magát, de FF marad és nem kell restart; vagy kilőni a processzek közül, ha bent ragadna már elviselhetőbb.

Talán mire kijön a nem csak béta 4-es, addigra Flash Player-t is frissítik. De ha nem tudod, melyik verzió van fent, akkor tedd fel ezt:

link...
  • Narxis
    Könnyen lehet.
  • Toto652
    Üdv!
    Kipróbáltam... letöltöttem a Firefox 3.5-öt... így valóban az egész böngésző összeomlik :D

Eszembe jutott valami!
    Nemrég az XP tuningolása végett, kikapcsoltam egy csomó (szerintem is) fölösleges szolgáltatást a 'services.smc'-ben... lehetséges, hogy véletlen itt állítottam el valami flash-sel kapcsolatosat?
  • Narxis
    Back on July 7th, 2010, Mozilla introduced the first beta of its Firefox 4 browser ironically and everyone appreciated this newly furnished web-browser. With the release of first beta, Mozilla shifted its focus on next upcoming release and released Firefox 4 Beta 2 with additional features and improved performance. The company promises to deliver new bits of Firefox 4 with certain intervals. With this installment, Mozilla was planning to deliver beta 3 of Firefox this week but the project is still underdevelopment and it is difficult to keep up the release pace therefore Firefox 4 Beta 3 release is postponed to next week.

However Mozilla is serving the Candidate builds of Beta 3 development milestone and it can be grabbed from Mozilla’s FTP servers. These builds are nightly builds and not the actual Firefox 4 Beta 3 release and will go through more testing before turn to official release.

The release date for Firefox 4 Beta 3 is still not confirmed and in this regard Mozilla’s Director Mike Beltzner stated after the release of Firefox 4.0 Beta 2. “There are more features to come in future Firefox 4 Beta updates and we need your help to test them. Testers will receive automatic updates to the Firefox 4 Beta, so stay tuned for the next release in the coming weeks.”

Eltolták jövő hétre a beta 3-mat... :(
  • Cat 02 #14307
    Picit nagyon a Chromera ütött :o

Ám nemrég bezárt lapok és a kiegészítők hol a fenében vannak ? :o
  • 404
    nyisd meg az eszközök - kiegészítők - bővítmények fület, nyomj egy frissítések keresését alul
    ami nem zöld, arra nyomj rá a megnyíló plugincsekk lapon
  • Airbus A380
    Kedvencek,jelszó megmarad, a kieg-ek közül csak az ameik az aktuális build-el kompatibilis.
  • Airbus A380
    A FF is autómatikusan telepíti a frissítéseket.
  • Cat 02 #14303
    Ha felrakom 4es bétát, akkor a 3 mentett dolgai (kedvencek, jelszó) megmarad ? Illetve a kiegészítőkkel mi lesz ? Van már 4 kompatibilis ?
  • Peetboy
    Még mindig HTM-be menti le a képeket Iwiwről a Firefox? Vagy már megcsinálták?
  • gergely1991
    Igen találkoztam már vele(egyszer)

Akkor tedd fel mondjuk a 3.5-öst(ez "még" nem kezeli külön így a flasht de viszont vele együtt az FF is lefagyhat:D)

#14298,#14299 :Azért mert "BETA" attól függetlenül még működik rendesen a flash(én nálam igen)
  • 5c0rp330n
    milyen flash playered van?
  • Doomista
    beta......
  • Máté94
    beta......
  • Toto652
    Nézzétek meg!
    Azóta feltettem a Firefox 4 bétáját... hátha... de így is...
    A böngésző nem omlik össze csak ez van:
  • gergely1991
    Amióta a FF külön kezeli a bővítményeket azóta nincs olyan hogy a flash összeomlása esetén az FF böngésző se omoljon össze.
  • Toto652
    A 365.-ik próbálkozás után is rossz...
    Az Explorer-ben működik... mi jöhet még szóba?
  • gergely1991
    crtl+F5 (lásd #14293 hsz-t) vagy FF újraindít.
  • Malakai
    Ctrl+f5?
  • Toto652
    Sziasztok!

Furcsa hirtelenséggel keletkezett egy igen idegesítő problémám.
    A "Flash player összeolott"- ezt írja ki a videó helyett a böngésző YouTube-on videó helyett, és érdekes mód minden más flash alkalmazás működik.
    Mi a túró történhetett hirtelen?
    Ki se lehet javítani, csak küldeni a hibajelentést. Mozilla bácsinál el lehet olvasni a lehetséges megoldásokat, de angolul, abból meg gyenge vagyok.
    Köszönöm a segítséget! :)
  • Airbus A380
    Operával :) Turbo moddal próbáld meg mivelakkor nem innen csatlakozol hanem az opera szerveiről amik nem MO-n vannak. .
  • Wreck86
    Sziasztok!
    A youtubeon pár videónál azt írja ki:"A videó Sony Music Entertainment tulajdonában álló anyagot tartalmaz, aki letiltotta azt az országodban szerzői jogi okok miatt. " Ezt nem lehet valahogy kijátszani?
  • Airbus A380
    Tehát nem gond ? Mert eddig mindig töröltem telepítettem, de ez uncsi. Gondoltam megkérdem mert az operások is mindtig mondták anno mikor béta bulid-eket használtam hogy nyugodtan lehet egymásra gondoltam hátha ezt is.. köszi.
  • lck #14288
    Rá lehet.
  • Airbus A380
    Hali most a különböző bétákat kéthetente egymásra lehet tenni vagy mindig tiszta telepítés kell ?
  • Picar77
    fura hogy a lapfülek fent vannak amugy nekem bejön :D
  • lck #14285
    Jó akkor tessék. Holnapután meg lesz még frissebb.