19494
-
#14364 Szerintem igen (megjegyzem már a Mozilla is ajánlja akár minden napi használatra is TERMÉSZETESEN NEM ELFELEJTVE HOGY EZ MÉG CSAK BÉTA ANNAK MINDEN HOZOMÁNYÁVAL!!!) Gyakorlatilag nálam már a minefield állapot óta fennt van talán 1-etlen 1szer omlott össze semmi több, ha nem tudnám hogy béta fel se tűnne , max az hogy az elődeinél jóval gyorsabb. Nyugodtan tedd fel de ne feled hogy ez béta, ennyi. -
#14363 Nezet menuben alitsad az oldastilust alap-ra.
Ha ott volt valts a nincsre es vissza. -
#14362 Szerintem nem. Majd a véglegest inkább. Beta-t csak próbálgatni szabad. Mivel nincs kész. -
#14361 Töröld a gyorsítótárat és próbáld újra. -
#14360 Hali!
A mozilla 4 beta 3 már érdemes felrakni?
Jobb mint a sima 3.6.x? -
gotchaaa #14359 Hi. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
ACE #14358 Hali! Valaki nem tud arra valami megoldást, hogy a firefox első indításkor rohatt lassan indul el? Bejön a főképernyő, és ha az egeret végigviszem a gombokon, akkor úgy 2-3 mp-enként lehet klikkelni, mert addig áll az egész, ha sikerül is valamire ráklikkelni, akkor is az oldal is ugyanilyen lassan akadozva töltődik be. Ezt csinálja egy percig, és utána jó. Ha le sleep-elem a gépet, akkor utána a következő indításnál megint ezt csinálja. Mi lehet a gond? -
#14357 Hali. Nektek itt műköik a vendégszoba cset a FF 4-essel (a vendégbe regisztrálatlanul is lehet menni) link. Mert nekem a 4-es FF-vel nem viszont opera meg a Chrome röhögve indítja. (még az adblockot is letiltottam) -
#14356 Engem se nagyon izgat a dolog :) Mikor volt a nagy balhé is mondtam hogy már névtelenség amúgy sincs. A GOOGLE-be van pár millió adat naponta ami bekerül, nem a tiedet fogják mazsolázgatni. Bár a Chrome-ből én is kivettem azt hogy küldje el a dolgaimat. A többi meg nem izgat. -
Thanatos #14355 én a google-re is rábizom, baj? -
#14354 firefox 4-ben ki lehet kapcsolni az aero-t?csak mert van dokkom és pont tökre zavaró. -
#14353 hellobello -
#14352 Aha tehát a Mozillára rábízod de a GOOGLE-re nem. :D
Na de most komolyan mi ez a tesztpilótai "státusz" , mit küld el magától kérdés nélkül és mi az amit én manuálisan. -
Thanatos #14351 mirét zavarnak a teszteredmények? ne félj, mozillánál senki se fog lenézni a napi 5 óra redtubeozás miatt :) -
#14350 Hali. A 4-es FF milyen adatokat küld el a FF-ről?: Anélkül elküld bármiféle teszteredményt vagy bármit hogy én engedném? -
#14349 Próbáld ki amit LCK írt , gondolkodtam régen assztem nekem is volt 1 szer ilyen de én két perc alatt böngit cseréltem. -
#14348 A Firefox profil mappán belül az extensions mappában keresd a : {73a6fe31-595d-460b-a920-fcc0f8843232} nevű mappát. Azt töröld ki. -
#14347 FF reinastaL-,. -
gyűjtő #14346 Szia Airbus A380!
Valami ok miatt összeakadt a program és nem hajlandó "eltűnni" a NoScript.
A letiltást elfogadja. Több energiabefektetést nem érdemel a dolog.
Köszönöm a válaszod.
-
#14345 köszi. -
#14344 Magyarul is lehet. -
#14343 Az a FF-be van benne szerintem csak a FF-ből törölheted. -
gyűjtő #14342 Szervusztok!
Korábban telepítettem a NoScript kiterjesztést. Ezt követően frissíteni próbáltam a NoScrip-et, de nem jött össze.
Szeretném eltávolítani, de a program ablakból nem sikerült. A merevlemezemről talán menne a dolog. Hol találom a fenti kiterjesztést? -
#14341 Lehet idétlen a kérdés, de beírhatom a véleményem magyarul is a 4-es FF visszajelzés menüpontján vagy muszáj angolul? -
#14340 No' emberek! Köszönöm szépen a segítséget! :)
A probléma az volt, hogy valószínűleg az újabb Nvidia driver nem lett eltávolítva maradéktalanul, és az ottmaradt "darabkák" okozták a bajt!
Most már működik! Köszönöm! :) -
#14339 De jó! Most működik... :D de: :(
A RAM-om szinte tele van miatta, ergo belassult a rendszer, a WDM használata pedig fagyást okoz és újraindulást.
Lehet, hogy elég lenne újrarakni a drivereket? o.O -
gyonax #14338 A kedvemért próbáld már ki ezt a drivert, ha nem megy, a rendszer-visszaállítás még úgy is segít... link -
#14337 Félek, hogy az lesz, de hátha van valami más megoldás... :/ -
#14336 Én még mindig Win reinstallt ajánlok. -
#14335 Egy már öregnek számító Nvidia Geforce 6600 GT-m van.
Amit anno kaptam hozzá driver CD-t használom mindig, ugyanis ha frissebb drivert teszek fel neki, akkor a WDM nem lesz kompatibilis, és még a rendszeremet is lehúzza.
Ez történt néhány napja... letöltöttem a legfrissebb Nvidia drivert és a legfrissebb WDM-et de nem működött, úgyhogy vissza az egész.
Ennyi történt, aztán ugye megpiszkáltam a Sevices-t, azóta van ez. -
gyonax #14334 Igen, videókártya. -
#14333 Hmm, mondjuk, ha IE is összeomlik, akkor nem valószinű, hogy Foxal lenne a gond. -
#14332 - Mentsd le, ami kell (bookmarks\backup, vagy export, stb)
- Hagyományos uninstall.
- Töröld a könyvtárt, ahova telepítetted, hogyha még ott van.
- Menj az %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles-ba, ott kell lennie egy hosszú nevű könyvtárnak, ez a profil mappád, ezt törölheted, vagy akár az egész %APPDATA%\Mozilla\Firefox-ot.
- Esetleg még menj a %WINDIR%\Prefetch mappából is törölj mindent, ami FIREFOX-al kezdődik.
Aztán újratelepítés. :) -
#14331 Hűha! Fejlemények!
Zoli: ezzel a verzióval is ezt csinálja. Az IE is összeomlik, bár azzal talán egy videó vagy bármi még működik, de a következő már nem.
Gyonak: Milyen driver? Videokártya?
Malakai: Ez nekem új :D
Hogy kell profilt törölni? -
#14330 Fox telepítgetés közben teljes profil törlés is volt?
Lehet ott lett korrupt valami file.
Szerintem mentsd le, ami nagyon kell, teszemazt bookmarks, de addonokat inkább ne, aztán fox le, profil törlés, fox vissza. -
gyonax #14329 Drivert nem firssítettél véletlenül? -
#14328 Ez a Flash Player tegnap került ki a Usite.hu-ra.
Nem egyenlő azzal, amit korábban link-eltem.
IE alatt is összeomlik?! -
#14327 Hát kérlek, ez így sem jó... valami szoftveres hiba lehet ez... nem hiszem, hogy a Windows a hibás.
Még lejebb írtam, hogy szórakoztam a Services.smc-ben.
Itt teljesen biztos, hogy nem tudok letiltani olyat ami szabályozza a Flash plugin-t? -
gyonax #14326 Nekem még lenne egy ötletem.
Töltsd le ezt a Chrome-ot: link
Telepítsd, majd kattints a névjegyre, és nézd meg, hogy a legfrissebb változat van-e fent! Ha igen, lépj ki, ha nem, updatelj.
Az asztalon lévő Google Chrome parancsikonon jobb katt, és tulajdonságok.
A cél mezőben a chrome.exe után ütsz egy szóközt és bemásolod ezt: --enable-internal-flash
Tehát az egész így néz ki:
chrome.exe --enable-internal-flash
A vezérlőpultban uninstalláld a gépen lévő flash playereket.
Próbáld ki, hogy működik-e. -
#14325 Szerintem egyenlő a 0-val...