19494
  • RoboKutya78
    okés de hogy kapcsolom össze a telefonom a chrome synkjével?
    Mert a telefonom be van jelentkezve ugyanarra a google fiokra a chrome is.
    Viszont a telefon chrome beállítás menüjében a telepítés folyamatbant olvasom már egy ideje és nem történik semmi.
  • Malakai
    Asztali chrome-ba importáld és sync-eld google profilba, akkor átpakolja a chrome androidba is őket.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kis segítség kellene
    hogyan tudok firefoxról könyvjelzőket átaplikálni Chromra.. de most jön a csavar telefonos verzióra? sony xeperia c1905-re
  • móni76
    Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Mozilla Firefoxot használok már régebb óta,de most kb. 1 hónapja nagyon lassan tölti be az oldalakat amire azelőtt nem volt példa!Leállítottam már az automatikusan induló programokat is amit csak lehetett,naponta Ccleanerrel tisztítom a gépet tehát az előzményeket,cookikat stb.törlöm!Bővítmények is négy van összesen!Azelőtt ilyen nem volt lassú és gyorsabb volt!Esetleg valami tipp?Köszönöm_!
  • gergely1991
    Nem crash-elt be, de már a 50.0.2-nél vagyok.
    Indítsd el csökkentett módban.
  • howarju
    Próbáld ki a Firefox ESR 45.5.1--es verziót! :-)
  • Tetsuo
    Nem, mert már Operát használok. :-D
  • Borg
    nem
  • Dency
    Nektek egyszer sem crashel be a 49.0.2 ?
  • Tetsuo
    Jah, csak a sync-et és még augusztusban. Huh.. :-)
  • Tetsuo
    Az Operát feltörték?
  • RoboKutya78
    De van a legtutibb a papír tudom meg az agyad ha be tud fogadni 3 4 16 számjegyes kulcsot:)
    Egyenlőre a fox synk rendszere még nem hagyott cserben.De most az opera háttere ha feltörték kicsit elgondolkoztat és oda max csak azt a jelszót rakom be amit nem sajnálok ha elvész.máris hagyom a fenébe a last passt
  • Dency
    Találtam hozzá plugint, ami a "Saved password editor" nevet kapta, ezzel manuálisan hozzálehet adni jelszavakat. De azért köszi.
  • Tetsuo
    Ha most kezdesz ilyenekkel foglalkozni, akkor előbb-utóbb eljutsz addig a megállapításig, hogy NINCS tutibiztos megoldás. ;-)
    Írd be manuálisan, az még mindig biztosabb. (Feltételezzük a friss és jól kiépített védelmet számítógépeden.)
  • AdamBast
    Akkor a lastpass-t felejtsd el, törték már fel.
    A KeePass sokkal jobb, kliensoldalon tárol mindent, viszsont a használata nehézkes(ebb)
  • Borg
    Attól függ ki az akit pont a te jelszavaid érdekelnének....
  • RoboKutya78
    Amúgy kérdés mennyire biztonságosabb tárolási megoldása a jelszavaknak ez a last pass program mintha feltölteném a jelszavakat a böngészőm jelszómegörző részébe vagy feltölteném a synk rendszerébe?Csak azért kérdem mert most kezdtek ilyenekkel foglalkozni és keresem a biztos megoldást.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.09.30. 15:59:16
  • RoboKutya78
    Használj last pass jelszó megőrző kiegészítőt talán biztonságosabb mint ha a böngészővel jegyezteted meg.
    Amúgy az eszközök menü alatt beállítások menüben a biztonság fül alatt találsz egy mentett bejegyzéseket abba találsz egy ip címes bejegyzés19216811 vagy 01 et akkor az lesz a rúter jelszava ha az ott van akkor töröld ki írbe a jelszót újra vagy csak szerkeszd át
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.09.29. 20:44:20
  • Jim Morrison
    firefox nem képes 1 lépésben frissíteni? :D 36-nál letöltötte a 43-at, majd ez letöltötte a 47-et :D 48-ra vártam, de akkor még várnom kell picit :(
  • Dency
    Szevasztok.
    Nem tudjátok hogy hogyan lehetne megjegyeztetni a firefoxal a routernak a jelszavát? Amikor beírom nem dobja fel azt a kis ablakot hogy " bejelentkezési adatok megjegyzése". A router egy speedport w724v telekomos csoda. Csak azért kérdezem mert az előzö routernál megtudta jegyezni.
  • RoboKutya78
    Operában megvan arra a lehetőség valamilyen módon hogy megjegyzéseket lehessen fűzni a könyvjelzők mellé?
    alább levő kérdésem megoldódott.
  • RoboKutya78
    Srácok tudom hogy firefox fórum de hátha van itt opera tudor is:)
    pár napja jött elő ez az idegesítő funkciója a flashplayernek.Nem lehet valahogy ezt kikapcsolni esetleg azt elérni hogy a player által használt részek betöltsenek?

• Kori
    egy probát megér
  • kl24h
    Azt ajánlom, hogy töröld le (Uninstall/Eltávolítás), utána minden Mozilla Firefox mappát törölj (még a rejtett mappákban is keresd meg) és még egy Rendszerleíró ellenőrzést is végezzél a CCleaner-rel. Ezekután tölts le a hivatalos oldalról és telepítsd fel.

A Windows 7-ben csak Internet Explorer 8 van, az meg sok oldal esetében hibát vagy blokkolást okoz.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2016.09.04. 13:13:21
  • Kori
    nem telepítettem újra
    win7
    i5proci geforce 650gtx 8 g ram 1600-as
  • kl24h
    Újratelepítetted a Firefox-ot?
    Milyen Windows van a gépeden? Ezt csak az Explorer miatt kérdem.
    A Chrome nálam is jobban megy, de nem használom, mert Windows XP-re nem adnak ki frissítést.

Az én gépem biztos sokkal gyengébb mint a tiéd, de elég jól megy a Firefox, inkább a youtube videókat kell átállítanom 480p-ről olyan 240p-re, mert akadozik.
    (ez az én gépem:
    Intel Celeron 3.06 GHz, 256 KB cache, 32 bit
    1.5 GB RAM DDR 1
    ASUS P4V800D-X alaplap
    MSI RADEON 9200/9250 128MB videókártya
    és Windows XP Professional SP3 32 bit)
  • Borg
    Ha szerinted nyilván a firefox a hibás azért mert szar a géped, akkor miért erőlteted a firefoxot? Hisz te magad írtad, hogy a többi jó...
  • Kori
    azt azért nem mondanám
    a chrome az explorer rendesen működik nem csinál olyanokat mint a fox a maxthron is müködik igaz nem alegjobb de még jobb mint a fox

de ha csak ennyit tudsz mondani akkor inkább ne szolj
  • RoboKutya78
    Mért nem enged az opera a firefoxból könyvjelzőt importálni?
  • RoboKutya78
    Skacok kérdés.
    Ki akartam próbálni az opera böngészőt.
    Első alkalomra sikerült átültetnem a foxból a könyvjelzőket.
    Viszont nem volt az operában oldalsáv szórakoztam a könyvekkel és az importált készletem valahogy sikerült kukáznom.
    Ettől a pillanattól fogva szart az opera átemelni a foxból a könyveket. Hál isten én maximalista vagyok és van chrome böngim is és próza szerencse alapon onnan is importáltam egyet most sikerült átemelnem minden könyvet.Taliztam egy szívecskés ikonos bookmarkot operába most az lesz a játék hogy oda hogyan tudom értelmesen betárazni:)
    Azt hitem azért nem importál foxból mert netán törölte az import közben onnan de szerencsémre nem.
    Az viszont érdekes hogy nem tudom a fox által exportált könyves filet(bookmarks-2016-09-02) átemelni operába.
    Még mielőtt dobálózni kezdek a könyvekkel csinálok egy synket.
  • Borg
    Szar a géped.
  • iceeman
    uraim,tisztelettel nekem is lenne egy foxos kérdésem,lefrissitett ez a tetü a 48.02 verzióra,erre olyan oldalakra nem tudok feljutni mint pl az n.core... megköszönném ha valaki járatos ilyesmiben,megosztaná velem mit tegyek...
  • Kori
    igazad van
    elöször is nagyon lassu, akadozik az oldalak betöltése, a betöltött oldalak is akadoznak ha görgetem, képnézés esetében általában 3 kép után kifagy ugy fél1 percekre
  • Borg
    Nos miután ilyen kiválóan ki tudtad fejteni mi a gondod, szerintem számodra egy megoldás létezik: Uninstall.
  • Kori
    tud valaki tippet adni mit kellene csinálni a foxal mert a működésére most már azt se lehet rámondani hogy SZAR mert az már dicséret
    nem használok sok kieget, amit használok azt régóta de a legutóbbi frissítés után szart el a fox
  • Ravendark
    A manuális megoldást tudom, a lényeg az lenne, hogy ne kelljen kézzel átpötyörészni mindet (elég sok van). Ezeken kívül mindent automatikusan át tudok vinni egyikből a másikba, már csak ez kéne...
  • gergely1991
    Manuálisan megoldhatod,azt pedig a beállításoknál a biztonság>mentett bejelentkezések gombra kattintva hívhatod elő és gépelheted át.
  • Ravendark
    Üdv Mindenki!
    A következőben kérnék segítséget:
    Eddig Firefoxot használtam, most elvileg áttérek Chrome-ra. A könyvjelzőket, gyorsgombokat, beállításokat át tudtam hozni a Firefoxból, egy dolgot nem csinált csak meg. A mentett bejelentkezések (jelszavak) áthozatalára lenne valami mód?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Tetsuo
    Direkt szétcseszik, hogy használd a Chrome-ot. Én így a Maxthont használom. ;-)
  • Count Adyn
    Nemtom mivan az uj FF el de az asszony gépét jol elkurta:D Minden processz timeoutolt, skype nem birt belépni, windows update is csak karikázott végtelenül... Egy FF uninstall/reinstall helyrehozta de érdekes volt:D