19494
  • cleric
    Ez komoly, hogy a régen elindított FF egyenként szedi le az összes közbülső frissítést, ahelyett, hogy egyből a legújabbra frissítene?
    32.0.3, 41.0.2, 43.0.1, 47.0.2, 53.03, így sorban.
    25-50 megás frissítések, egymás után, amikor rámegyek a névjegyre.
    Be van kapcsolva a frissítések automatikus telepítése és a háttérben futó szolgáltatás a frissítéshez?
    Miért egyenként?
  • gergely1991
    Lehet hogy a UAC akadályozza eme műveletet:indítsd el rendszergazdaként.
  • Bal0924
    Sziasztok

Mi fut a háttérben, ami miatt nem tudom törölni a firefox hátterét? csak az után ha újraindítottam a gépet, Még első indítás előtt engedi..
    Azt írja hogy engedélyt kell kérnem, saját magamtól hogy törölhessem. (ha már 1x beindítottam a firefoxot..)
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.05.31. 14:59:40
  • AdamBast
    Vannak ilyenek :D
    A lényeg, hogy megoldódott, még ha tudományos magyarázat nincs is rá
  • pett3rson
    azt csináltam, töröltem a cache-t, újraraktam a firefox-ot, meg még nem is tudom mit csináltam, de egyi ksem működött...aztán másnap bekapcsoltam a gépet...ez ilyen X-akta lesz.
  • AdamBast
    Lehet hogy volt valami ideiglenes nyekkenés a javascript-tel. Ha akkor bezárod a firefoxot és újraindítod, lehet hogy már akkor is ment volna.
  • pett3rson
    nem tudom mi volt a baja, mert másnap és azóta sem jött elő ez a dolog. ne tiltottam semmit sem le, egyszerűen kikapcsoltam és másnap meló után megnéztem...
  • gergely1991
    pl.:Tiltsd le a bővítményeket(elsősorban az adblock-ereket).
  • pett3rson
    sziasztok,

Nem tudom, hgoy Firefox baj-e, de a Youtube-on ha beírok a keresőbe valamit, ugyan kiadja a variációkat, de videót nem dob fel. nincs találat a következőre, ezt írja, de a jobb felső részen meg azt hogy kb 16 videót talált... mivan??

ez mi?
  • KaBuTo666
    Értem, köszönöm a válaszokat!
  • AdamBast
    Van 64 bites flash plugin, viszont az abban írt játékok egy része nem fut. Ha ilyen terved van akkor nem érdemes. Ha csak videót nézel akkor ajánlott a 64 bit.
  • gergely1991
    Lassan flash-t már nem célszerű használni mert a html5 "felváltja" azt(amúgy tudtommal mindkettőre van 64 bites is).
  • KaBuTo666
    De a flash vagy java, vagy egyéb plugin ha nem 64 bites akkor meg cumi van, nem? Vagy már tényleg érdemes átváltai 64 bitesre?
  • gergely1991
    Akkor érdemes ha rendszered is 64bit-es.
  • pett3rson
    Felraktam és automatikusan kicserélte az asztalon lévő ikont és a gyorsindítón lévőt is. Úgyhogy fasza, semmit nem kellett utána csinálni már.
  • Borg
    Azt kúrod el igen, hogy a telepítés után a régi parancsikonnal indítod továbbra is :) Azt kell használni, amit az új telepítő csinált.
  • pett3rson
    ezt írtam, hogy elvileg azt töltöm le mindig, de amikor a feladatkezelőben fut akkor 32 bites ...

mindegy, megnézem megint ma este, hátha Én kúrok el mindig valamit :)

szerk: utánanéztem, telepítés után le kell törölnii a 32 bites verziót (x86), nos ezt eddig nem csináltam, úgyhogy ez lesz a gond. este megmókáljuk ;)
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.04.26. 13:18:44
  • Borg
    Letöltöd a weboldalról a 64-es installert, elindítod, tovább-tovább, és kész. Ezután már 64-es lesz a firefox, és megmarad benne minden amid eddig volt.
  • pett3rson
    egyáltalán hogy kell 64 bitesre bírni? alapból azt töltöm le mégis mindig 32 bites verzió fut. eddig nem nagyon érdekelt, mert gyors ez így is :)
  • greger74
    hali
    elnézést mindenkitől, de lemaradtam kicsit..
    érdemes a 32 bites firefoxot 64 bitesre cserélni?
    elsősorban webkamera szempontból érdekelne, hogy pl. stabilabb lesz-e
  • 0ppika
    Üdv!
    Pár napja a mobil változata jön be youtube-nak, és nem játszik le semmit, a beágyazott videokkal nincs baj máshol.
    Mi lehet?

A cím nem volt érthető

A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokollok egyike (rtsp) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve, vagy nem engedélyezett ebben a kontextusban.

Lehet, hogy egyéb szoftvert kell telepítenie a cím megnyitásához.
    Utoljára szerkesztette: 0ppika, 2017.04.08. 11:36:46
  • Dency
    Bétát nem próbáltam én az 1.5.1-et használom.
  • RoboKutya78
    a bétát vagy az 1.5.1 est ajánlod?
  • Dency
    Elvileg igen.
    Leírás az aktív profil megtalálásához: link

Még egyszerűbben lementhetsz mindent a Mozbackup programmal.
  • RoboKutya78
    a profile mappa alatt minden anyag megtalálható elég nekem azt lementenem ha ujra telepítenék?
  • RoboKutya78
    skacok egy kérdés:
    Milyen mappákban tárolja a firefox a lementett könyvjelző kiosztást? gondolok itt az oldalsó és a felső menürendszerre ikonostul mindenestül?
    Az tudom hogy lehet menteni a könyvjelzőket de az nem elég nekem az ikonok megmaradása is kellene.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.03.15. 07:22:24
  • Dency
    Hali.

Azt hogy tudom beállítani hogy nekelljen külön kiválasztani pl belépésnél a felhasználó nevet, hanem ha rákkattintok az oldalra akkor egyből belegyen írva. Ezzel az új frissítéssel jött ez, ezelőtt nem volt gond ilyenekkel. Beállításokban egyáltalán nem találom hol lehetne állítani, annyira átláthatatlan az egész, összevissza van minden.
  • RoboKutya78
    köszi meglesem őket.
  • Calver
    JDownloader2
  • zsanett92
    https://www.reddit.com/r/firefox/comments/34cuqx/tip_how_to_download_entire_youtube_playlist/

Szerintem ez lesz, amit te keresel. :)
  • Anonymusxx
    Ha nem találnál, ajánlanám a 4K Video Downloader nevű progit
  • RoboKutya78
    Segítsetek.
    Tudtok olyan plugint mondani yutube letöltéshez amivel olyat is lehet csinálni hogy egy megadott lejátszási listát lehessen letölteni vele?
  • Bal0924
    Sziasztok

Hogyan lehet a firefoxból portable-t csinálni?
    Hogy ne keljen a neten keresgélnem, hanem sajátot csinálnék.
  • gergely1991
    Indítsd el a böngézőt csökkentett módban(Safe mode) és úgy figyelgesd.
  • gergely1991
    Van alternatíva:
    1.Töltsd le a kérdéses xpi állományt.
    2.Írd át zip-re.
    3.Keresd meg benne a "install.rdf" állományt.Csomagold ki.Majd nyisd meg.[Vagy megnyithatod közvetlenül a zip fájlból szerkesztésre]
    4. Keresd meg a következő sort:
    <em:maxVersion>51.0.1</em:maxVersion>
    A száma lehet eltérő(a keresés során nem az a lényeg majd az átírásnál)
    Írd át mondjuk a 51.0.1-et 60.0.0-ra.

5.Tedd át a zipre a eredeti helyére.[amennyiben nem közvetlenül nyitottad meg]
    6.Írd vissza xpi kiterjesztésre.
    7.Indítsd el/Telepítsd.
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.02.07. 11:17:01
  • suba53
    Sziasztok!

A Firefox legújabb verziója már nem támogatja a multifoxot.
    Van valami alternatívája, esetleg más browser?

A multifoxban lehet például egy böngészős játékban több accountot kezelni párhuzamosan, ami így nagyon kényelmes volt.

Eddig. :-(
  • RoboKutya78
    adblock-ot használj
  • strepsils
    Mi a szarért nem blokkolja a felugró ablakokat a böngészőm mikor be van kapcsolva ? ! Rákattintok egy filmre hogy megnézzem és megnyit ilyen mocskos reklámoldalakat új ablakban.

Vagy maga a film linkje tartalmaz direkt egy ilyen mocskos húzást ? De akkor miért nem új lapként jön be?
  • 0ppika
    Sziasztok!
    Olyat csinál a böngésző random, hogy az egérgörgő mozgása "belassul" 1-1 sorokat gördít csak, aztán néha begyorsul ismét.
    Más programnál nincs ilyen gond, nem az egér rossz.
    Elvileg naprakész verzió van fent, 50.1.0.
    Látott már valaki ilyet?
  • gergely1991
    Csökkentett mód?