Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
elõzményeket elvileg nem is rögzít.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

morcosqtya
és:
elõzmények törlése a ff bezárásakor - mellette BEÁLLÍTÁSOK, ott részletesen testre szabhatod

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
3. féltõl származó sütik:

beállítások - adatvédelem - sütik megtartása a ff bezárásáig

Airbus A380
Azt hol állíthatom be hogy ha bezárom a FF-.t akkor a sütiket törölje ?

ProGabe
"signons3.txt stores saved user names and passwords. It also stores a list of sites for which passwords are never saved."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Benny04
<#wink>

berczely
Köszönöm ez tökéletes!

Udv.
Eddig mindig a meglevo profilomat hasznaltam, de most ugy gondoltam, hogy a konyvjelzokon es a mentet jalszavakon kivul minden mast elorol kezdnek
elso blikkre sikerult.
Am lenne egy kerdesem, hogy a signons.sqlite-n kivul meg van signons3.txt ez a txt mire valo? Datumrol itelve, egy korabbi frissiteskor csinalta ill abbol hamozta maganak a friss firefoxba a jelszavakat. Jol sejtem?
Benny04
nekem ez van

berczely
3.6-os vagy annál újabb verzióhoz milyen aero glass addon van?
(átlátszó legyen a menüsáv stb.)

"Nem veszi át az irányítást a számítógépe felett, és nem veszélyezteti személyes adatait."

woot 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

cserre
Szasztok!

Azt hol kell beállítani, hogy pl. a freemailnál rákattintok a név ablakra, akkor a neveket a régebbi verzió névsor szerint rendezte egymás alá, de a mostani véletlenszerûen rendezi össze?

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

gergely1991
Amikor a keresõ/beviteli mezõ tartalmát kitörlöd és nyomsz 1 entert (vagy a mellette lévõ X-re kattintasz)
Alternatívák:
1.Ugyazt ajánlom mint a #13572 hsz
2.Eszközök>Elõzmények törlése a legördülõ listában kiválasztod a "minden" majd bejelölöd a sütik opciót

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

precision
eszközök/beállítások/adatvédelem/sütik megtekintése/összes süti törlése

Bazinga!

akyyy
ha megnézek egy oldal adatait, és ott van hogy sütik törlése, az összes süti törlése gomb mikor lesz aktiv?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gergely1991
Na igen kiterjesztés ugyan van de, inkább a belinkeltet alkalmazom <#vigyor5>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Kiterjesztés nincs de ez is helyettesítheti a link
Olvasd át végig😊

Rage47
ugyanez van nalunk is. 😄
Airbus A380
képzeld kerestem sõt még a kieg- oldalra is elmentem de olyat ami a Chrome-hez van pl nem találtam ezért bátorkodtam itt kérdezni.

köcc

me and a monkey
A Google a keresést is támogatja. Tessék

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Airbus A380
Firefox-hoz nincs google fordító kiterjesztés ? Ami bármilyen nyelvû site-ot lefordít amit a GOOGLE támogat.

morcosqtya
😊

pointer4
Jaa hogy az a plugin neve, köszi 😄
precision
downthemall != flashgot

próbáld ki a downthemall -t (download them all rendes nevén), egyszerre csak egy fájlt szedj, azt is egy szálon

Bazinga!

pointer4
De 5% és 60% között, leáll az összes letöltés Pedig látja hogy 100mb a file, de megelégszik hol 10mb-al, hol eljut akár a 65mb-ig is.
Eggyesével megcsinálja.
morcosqtya
..mindjárt jön egy Combo breaker....
ja...
ubazz.. bocs.. 😊

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
+1

Bazinga!

DownThemAll ?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pointer4
Sziasztok!

Nincs valakinek egy jobb tippje "download manager" címen, mint a flashgot ?
Innen szeretném letölteni azt a 18 file-t és random állandóan megállogat. Még nem volt olyan hogy letöltené az egész 100mb-os filet.
Igazából már leszedtem egyesével, de akkor is idegesít a dolog 😄
Több gépen is próbáltam. És úgy is, hogy esgyszerre csak hármat kezdtem el. Megáll.

Köszi!
morcosqtya
nincs mit.

morcosqtya
hát ehhez nem én leszek a Te embered... 😊
én ami van azt használom...
felesleges erre olyan sok idõt meg energiát pazarolni szerintem...

😊

ha nem tudsz enélkül a funkció nélkül élni akkor próbálj magyar fórumokat keresni a témában, illetve itt ebben a fórumban ha visszatekersz vannak nálam sokkal hozzáértõbbek is.. hátha tud valaki valami hasznosat... 😊

Wreck86
Köszi szépen!
Már ez kitörölte: "reg DELETE "HKLM\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\Extensions" /v "{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}" /f"

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hátja.Rengeteg kiterjesztés van már.Talán már túl sok is...
Nem is értem miért kell ugyanarra a funkcióra megcsinálni az 51.-et.
Ha nem éri el legalább a jelenlegi Top 10 szintjét a kategóriájában akkor minek megcsinálni?

Morcosqtya Te tudsz angolul?
Ha igen nem írnál be ott mozilla update oldalon a fórumba?
Hátha tud vki ilyen ext. ajánlani vagy esetleg valaki csinál egyet.
Gondolom a készítõk szoktak onnan ötleteket meríteni.
De az se lenne rossz ha itt olvasná egy magyar extension készítõ és pikk-pakk összedobna egy ilyen izét ami nekem kellene.
Nem lehet valami nagy vaszizdasz...annak aki ért hozzá<#vigyor5>

ProGabe
már gondoltam rá, nem tetszik az ötlet. viszont lehet veszek nekik szemüveget <#idiota><#idiota>

tök faszányos kis addonra bukkantam: elõfordult már önnel, hogy összeomlott a fox, jött a FUUUU, aztán a nirvana, mert újraindításkor látta, hogy megõrizte a lapokat, de utána megint összeomlott, hisz' ugyanazokat próbálta megnyitni?

ennek most vége! BarTab! csak akkor tölti be a lapokat (összeomlás után, vagy akár minden, a háttérben megnyitott lap esetében), ha Ön, kedves róka-felhasználó, rábök az adott tabra!

"csak akkor fizessen a letöltésért, ha tényleg megnézi az oldalt! BarTab" 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

morcosqtya
beállítások > lapok > új ablakok megnyitása új lapokon pipa be
ugyanitt: hivatkozás új lapon megnyitásakor átváltás rá azonnal pipa be...

ha ezt nem veszi észre... 😞(
(vagy én nem értem a problémájukat) <#nemtudom>

LoSA
Hali!

Tudnátok nekem egy olyan kiegészítõt mondani, mutatni ami beteszi a Firefox-ba az Operának azt az elsõ oldalát, ahova a honlapokat be lehet tenni kis képként (nem tudom, hogy hogyan hívják azt... ) 😄

Kisebb felbontás, csak észreveszi 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
ajánljatok valamit: anyám-apám vettek egy gépet netezni, elsõ dolgom volt felpakolni rá a foxot. namost. nem bírják észrevenni, ha valami új lapon nyílik meg 😄

nem tudtok valami addonról, ami ilyen esetekben mondjuk kiírja b*szott nagy betûkkel a kép közepére, hogy "új lap nyílt, ott fent, tudod?!", esetleg ezt el is mondja? <#idiota>

szerintetek elég lenne valamelyik tabszínezõ addon? esetleg valami, amitõl nagyobb, magasabb lenne a lapok sávja? ááá, f*szom, ajánljatok valamit, pls 😊

morcosqtya
nos, a megoldás a problémádra:

1. Open a Command Prompt (Windows Key + R then cmd). In Vista, you must run it as an Administrator (which should happen automatically).

2. In the command prompt paste the following:

For x86 computers (32-bit):

reg DELETE "HKLM\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\Extensions" /v "{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}" /f

For x64 machines:

reg DELETE "HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Mozilla\Firefox\Extensions" /v "{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}" /f

3. Reset the changes made to the Firefox user agent

i. Inside of Firefox, type in 'about:config'

ii. Use the 'Filter' to find Preference name 'general.useragent.extra.microsoftdotnet'

iii. Right-click on the item and select 'reset'

iv. Restart Firefox

4. In your Run box (Win Key + R) paste the following:

%SYSTEMDRIVE%\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\Windows Presentation Foundation

5. You'll see a subfolder called DotNetAssistantExtension. Delete this folder and all of its contents.

morcosqtya
nyomj egy frissítést a kiterjesztéseknél
majd indítsd újra a fox-ot
aztán nézz rá megint.
ha továbbra sem jó akkor szólj!

Wreck86
Sziasztok!
Tudtok valami addon eltávolítót?
Mert van 1,aminél szürke minden gomb.
microsoft.net framework assistant 1.0

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

morcosqtya
-> #13533

már meglett a megoldás
😊))

ilyen nálam is elõfordult már párszor, de ha egyszer-kétszer megnyitottam az oldalakat, beugrottak a favikonok

morcosqtya
ez úgy mûködik hogy megnyitod a tree-t
fent van egy keresõ sor (címsáv)
oda beírod hogy pl "Michael Jackson"
és ha Dzsekóra már rákerestél a héten akkor halványpirossal bejelöli azt a kis buborékot (megtekintett weblap) amikor erre kerestél, abban pedig ott a dátum+idõ. (ott lesz alatta hogy "GOOGLE KERESÉS")

Amirõl Te beszélsz az egy egyszerûbb integrált megoldás lenne, és lehet hogy van is ilyen de én ilyet soha nem használtam.
Errõl nem hallottam h lenne ilyen google opció.. de nem zárja ki hogy van.
Vagy bõszen elkezdesz guglizni a témában, vagy a Mozilla oldalán a fox add-onjai közt keresgélsz... ez némi idõt igénybevehet majd... 😊
rengeteg addon van már..

Nekem inaktív a beállítások gomb.Pedig 3.6-os a ff.
Viszont az eszközök menübõl megnyitva úgynézem ez is csak az oldalakat tudja megjegyezni...vagy nem?

morcosqtya
Ezt tessék letölteni:
History Tree

Mûködik, most próbáltam ki.
Beállításoknál az elõzmények megõrzését állítsd kurva sok napra, plusz alatta pipát ki onnan hogy kilépéskor elõzmények törlése... oszt jó lesz.
😊

Egy amolyan "idõbélyegzõ" lenne ez.