Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
elõzmények törlése a ff bezárásakor - mellette BEÁLLÍTÁSOK, ott részletesen testre szabhatod
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
beállítások - adatvédelem - sütik megtartása a ff bezárásáig
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eddig mindig a meglevo profilomat hasznaltam, de most ugy gondoltam, hogy a konyvjelzokon es a mentet jalszavakon kivul minden mast elorol kezdnek
elso blikkre sikerult.
Am lenne egy kerdesem, hogy a signons.sqlite-n kivul meg van signons3.txt ez a txt mire valo? Datumrol itelve, egy korabbi frissiteskor csinalta ill abbol hamozta maganak a friss firefoxba a jelszavakat. Jol sejtem?
(átlátszó legyen a menüsáv stb.)
woot 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt hol kell beállítani, hogy pl. a freemailnál rákattintok a név ablakra, akkor a neveket a régebbi verzió névsor szerint rendezte egymás alá, de a mostani véletlenszerûen rendezi össze?
Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Alternatívák:
1.Ugyazt ajánlom mint a #13572 hsz
2.Eszközök>Elõzmények törlése a legördülõ listában kiválasztod a "minden" majd bejelölöd a sütik opciót
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olvasd át végig😊
köcc
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
próbáld ki a downthemall -t (download them all rendes nevén), egyszerre csak egy fájlt szedj, azt is egy szálon
Bazinga!
Eggyesével megcsinálja.
ja...
ubazz.. bocs.. 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nincs valakinek egy jobb tippje "download manager" címen, mint a flashgot ?
Innen szeretném letölteni azt a 18 file-t és random állandóan megállogat. Még nem volt olyan hogy letöltené az egész 100mb-os filet.
Igazából már leszedtem egyesével, de akkor is idegesít a dolog 😄
Több gépen is próbáltam. És úgy is, hogy esgyszerre csak hármat kezdtem el. Megáll.
Köszi!
én ami van azt használom...
felesleges erre olyan sok idõt meg energiát pazarolni szerintem...
😊
ha nem tudsz enélkül a funkció nélkül élni akkor próbálj magyar fórumokat keresni a témában, illetve itt ebben a fórumban ha visszatekersz vannak nálam sokkal hozzáértõbbek is.. hátha tud valaki valami hasznosat... 😊
Már ez kitörölte: "reg DELETE "HKLM\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\Extensions" /v "{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}" /f"
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nem is értem miért kell ugyanarra a funkcióra megcsinálni az 51.-et.
Ha nem éri el legalább a jelenlegi Top 10 szintjét a kategóriájában akkor minek megcsinálni?
Morcosqtya Te tudsz angolul?
Ha igen nem írnál be ott mozilla update oldalon a fórumba?
Hátha tud vki ilyen ext. ajánlani vagy esetleg valaki csinál egyet.
Gondolom a készítõk szoktak onnan ötleteket meríteni.
De az se lenne rossz ha itt olvasná egy magyar extension készítõ és pikk-pakk összedobna egy ilyen izét ami nekem kellene.
Nem lehet valami nagy vaszizdasz...annak aki ért hozzá<#vigyor5>#vigyor5>
tök faszányos kis addonra bukkantam: elõfordult már önnel, hogy összeomlott a fox, jött a FUUUU, aztán a nirvana, mert újraindításkor látta, hogy megõrizte a lapokat, de utána megint összeomlott, hisz' ugyanazokat próbálta megnyitni?
ennek most vége! BarTab! csak akkor tölti be a lapokat (összeomlás után, vagy akár minden, a háttérben megnyitott lap esetében), ha Ön, kedves róka-felhasználó, rábök az adott tabra!
"csak akkor fizessen a letöltésért, ha tényleg megnézi az oldalt! BarTab" 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ugyanitt: hivatkozás új lapon megnyitásakor átváltás rá azonnal pipa be...
ha ezt nem veszi észre... 😞(
(vagy én nem értem a problémájukat) <#nemtudom>#nemtudom>
Tudnátok nekem egy olyan kiegészítõt mondani, mutatni ami beteszi a Firefox-ba az Operának azt az elsõ oldalát, ahova a honlapokat be lehet tenni kis képként (nem tudom, hogy hogyan hívják azt... ) 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem tudtok valami addonról, ami ilyen esetekben mondjuk kiírja b*szott nagy betûkkel a kép közepére, hogy "új lap nyílt, ott fent, tudod?!", esetleg ezt el is mondja? <#idiota>#idiota>
szerintetek elég lenne valamelyik tabszínezõ addon? esetleg valami, amitõl nagyobb, magasabb lenne a lapok sávja? ááá, f*szom, ajánljatok valamit, pls 😊
1. Open a Command Prompt (Windows Key + R then cmd). In Vista, you must run it as an Administrator (which should happen automatically).
2. In the command prompt paste the following:
For x86 computers (32-bit):
reg DELETE "HKLM\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\Extensions" /v "{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}" /f
For x64 machines:
reg DELETE "HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Mozilla\Firefox\Extensions" /v "{20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}" /f
3. Reset the changes made to the Firefox user agent
i. Inside of Firefox, type in 'about:config'
ii. Use the 'Filter' to find Preference name 'general.useragent.extra.microsoftdotnet'
iii. Right-click on the item and select 'reset'
iv. Restart Firefox
4. In your Run box (Win Key + R) paste the following:
%SYSTEMDRIVE%\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\Windows Presentation Foundation
5. You'll see a subfolder called DotNetAssistantExtension. Delete this folder and all of its contents.
majd indítsd újra a fox-ot
aztán nézz rá megint.
ha továbbra sem jó akkor szólj!
Tudtok valami addon eltávolítót?
Mert van 1,aminél szürke minden gomb.
microsoft.net framework assistant 1.0
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
már meglett a megoldás
😊))
fent van egy keresõ sor (címsáv)
oda beírod hogy pl "Michael Jackson"
és ha Dzsekóra már rákerestél a héten akkor halványpirossal bejelöli azt a kis buborékot (megtekintett weblap) amikor erre kerestél, abban pedig ott a dátum+idõ. (ott lesz alatta hogy "GOOGLE KERESÉS")
Amirõl Te beszélsz az egy egyszerûbb integrált megoldás lenne, és lehet hogy van is ilyen de én ilyet soha nem használtam.
Errõl nem hallottam h lenne ilyen google opció.. de nem zárja ki hogy van.
Vagy bõszen elkezdesz guglizni a témában, vagy a Mozilla oldalán a fox add-onjai közt keresgélsz... ez némi idõt igénybevehet majd... 😊
rengeteg addon van már..
Viszont az eszközök menübõl megnyitva úgynézem ez is csak az oldalakat tudja megjegyezni...vagy nem?
History Tree
Mûködik, most próbáltam ki.
Beállításoknál az elõzmények megõrzését állítsd kurva sok napra, plusz alatta pipát ki onnan hogy kilépéskor elõzmények törlése... oszt jó lesz.
😊