19494
  • Vogel
    Nem ez volt a kérdésem, semmi építőt nem látok a hozzászólásodban.
  • KranaZoli #14763
    Megnyugtatlak Opera-ban sem jó. :) Vmit elqrtak... Mondjuk ritkán nézem web-esen, de majd helyrepofozzák biztos.
  • 5c0rp330n
    nem hiszem hogy barmi koze lenne az ff-hez, a freemail egy kalap szar, igy kar aki szart hasznal. egy tucat masik ingyenes szolgaltato van amelyiknek a levelezorendszere meg mukodik is.
  • Vogel
    hali! Mi okozza azt az egyszerű anomáliát, hogy FF már két napja nem hozza be csak a freemail oldalát? bejelentkezni be tudok de azután üres fehér kép. IE gond nélkül viszi. thx
  • desigo
    megoldás
  • Malakai
    Böngésző által tárolt előzményeket itt törölheted: Clear Recent History\Form & Search History\Everything
    Ha ki szeretnéd teljesen kapcsolni, hogy ne jegyezzen meg semmit, akkor azt Options\Privacy\Firefox will: Use custom settings for history\Remember search & form history ki.

Vagy amikor poreszt nézegetsz válts private browsing módba! :)

A google mindenképp fog adatokat gyűjteni, ezt nem tudod elkerülni, de azt nem adja vissza autómatikusan (azt a böngésző teszi).
  • Ryleh
    lehet nem ide tartozik,de.

hogyan tudok minden keresési előzményt VÉGÉRVÉNYESEN törölni a google - bol?

pl: ne adjon ki semmi korabbi keresest,de ne is kináljon fel
  • Narxis
    Messze van még.
  • Stefling
    4.0 RC-ről tud már valaki valamit?
  • Evin
    Mármint hogy itt bejelentkezve maradj? Az IP-től független, a böngésződ tárolja ezt az adatot. Viszont maga a fórum nem képes ezt kezelni, vagy biztonsági szempontból van úgy megcsinálva, hogy X idő után kidobjon.
  • desigo
    Üdv!

A default managert,hogyan tudnám eltávolítani?

• Firerock
    valahogy meg lehet oldani hogy maradjon bejelentkezve pl az sg?
    dinamikus ip-vel
  • gergely1991
    about:config -ban megkeresed a keyword.URL résznél a gostadt.com -ot ha tényleg ez a webhely szerepel akkor írd át mondjuk erre:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
  • attilah
    Segítséget kérek! Hogyan lehet megszabadulni a gostadt.com keresőtől, vagy mitől? Meg akarok nyitni egy hivatkozást, és az alsó sávban elindul ez a rohadék kiírja hogy: gostadt.com beolvasva és csak megy a rohadt homokóra órákon át. Segítsen valaki, hogy megszabaduljak tőle!!!
  • birdo #14750
    Pffff nem is enged játszani, ha nem engedélyezem a cooke-t ..felugrik egy ablak a mozilla jobb felső sarkában...és engedélyeztetni kell...legalább az adott oldalra.
  • 5c0rp330n
    nincs
  • Malakai
    Nem nightlyn, hanem release bétán én is elvagyok, nightly minden pár update után szeret visszaállítani alapra pár egyénire szabott apróságot, ami napi használatnál kényelmetlen lenne. :)
    És mivel úgyis GPU gyorsítottan használom, így sebességgel sincs gond.
    b7pre-nél még mindig bugzott a kikapcsolt gyorsítással?
  • Airbus A380
    Végül is egem nem zavar mi a neve.
  • Malakai
    Jah, 7-es béta ki se lett adva, maradt nightly, gondolom volt vele már nagyobb mértékű gond. A 8-as se jelent meg, csak pre, vagyis nightly, vagyis napi build. Ha az se megy át release-re, akkor lehet 9-es bétára is számíthatunk.
  • Airbus A380
    Én is úgy tudom 7 b akart csak lenn, ahhoz képest asszem 8-nál járunk és úgy gondolom lesz még.
  • Máté94
    De helyette van már b8 :DDD
  • Malakai
    Wiki? :) Az-az expected, vagyis eredeti terv, beta 7 se jelent meg azóta se, úgyhogy eleve borult a terv.
  • Máté94
    Most utána néztem, elvileg tegnap volt a "freeze", tehát most már jönnek az RC. Elvileg már kész van :)
  • Airbus A380
    Használhatod nyugodtan a bétát ezt mr bátran merik ajánlani sokan már nem csak a bátrabbaknak.
  • Máté94
    Még mindig nem tudjuk mikor jelenik meg az FF 4?
  • Airbus A380
    Magyar származású igazgató a Mozilla élén.
  • RoboKutya78
    igaz ha bepipálom meg engedélyezem még az oldalt se tölti be amin java vagy cooke alkalmazás fut.
    ez is off ötlet.
  • birdo #14737
    engedélyezni kell ...különben nem tudsz játszani...állati
  • RoboKutya78
  • RoboKutya78
    hoppá esetleg a tűz falom a ruteren szórakozik velem úgy rémlik mintha ott lehet babrálni valamit ezzel kapcsolatban.
  • RoboKutya78
    na akkor ezt az ötletedet is kilőttem:)

ez is hiányzott ez se segít elvileg a gondon sajna
    alszom egyet a problémára:)
  • lck
    A 32-est is fel kell rakni, mert a böngésző 32 bites.
  • birdo #14732
    a vista alatt is ugyanígy érzem ))
  • birdo #14731
    arra emlékszem, hogy szarakodtam vele.... a jojatek.hu -n se tudtam játszani...hatezerszer felraktam onnan...hátha
  • RoboKutya78
    hétvégén berakom a win xpt és meglesem hogy ugyanúgy kiszik e velem.
  • RoboKutya78
    direkt a 64 bitest raktam fel nehogy gond legyen
  • RoboKutya78
    megtörténtek a feltelepítések ennek ellenére semmi változás

kezdem azt hinni hogy a win 7 akar kibszin velem:)
  • birdo #14727
    Eszközök...kiegészítők...kiterjesztésekbe: java console
    Valamint a bővítményekben : java Tm platform
    Töltsd föl....innen)
  • Jakuza001
    "Mozbackup

Amugy siman megoldhato a firefoxbol is a konyvjelzok kezelese alol.
    Csak kivalasztod a minden konyvjelzot, es exportalod HTMLbe.

Mondjuk a Mozbackup egyszerubb, mert mindent lement nem csak a konyvjelzoket."

Nem ertem miert irod le ugyanazt.
  • gergely1991
    Csak azért gyanakodtam erre mert már gyakori az olyan oldalak elterjedése amely egy "trójai letöltésére illetve telepítésére" kényszerítenek egy usert.
    Bár lehet hogy tényleg beállítás függő...