19494
  • Jakuza001
    Ugyan nincs 3 mega az egesz.
    A legjobb benne, hogy eleg bemasolni a program files konyvtarba telepitestol fuggetlenul es semmi se veszik el kovetkezo windows telepitesnel.
    Hozzaadom a startup progikhoz es teszi a dolgat. Levelet kapok kijelzi csak klikkelek az ikonra es feljon az ablak a levelekkel. Dupla katt a levelre es megnyitja ablakban es mar olvashatom is.
    Ha pedig del-t nyomokra ra letorli a levelet az ablakbol, mig a level maga pl a Gmailon marad.
    Szerintem nagyon jo kis progi.
  • Puhos
    Köszi sikerült!
  • lck
    Köszi a tippet, bár annyira nem nagy az e-mail forgalmam hogy külön háttérben futó programot használjak miatta. Akkor már valamelyik sidebar gadget is megteszi. Mondjuk aki aktívabban, esetleg több postafiókot is használ annak biztos megéri.
  • Jakuza001
    Kattints az ikonjara es feljon alulrol egy kis ablak a letiltott elemek pirossal vannak jelolve.
    Jobb klikk a megfelelore es add hozza a kivetelekhez.
  • Puhos
    Rájöttem, hogy az Adblock blokkolja a napi árfolyam megjelenését. Most már csak az lenne a kérdésem, hogy mit kell beállítani az Adblock-ban ahhoz, hogy a napi árfolyam megjelenjen az Origo.hu oldalon?
  • Jakuza001
    En erre kulon szoftver hasznalok a poptray nevu kis programot.
    Szepen betoltodik windows inditaskor es latom a talcan az ora mellett.
    Tud kezelni tobb accountot, kijelzi kis ikonnal az uj levelek szamat, kulon szinekkel accountonkent.

Csomo beallitasi lehetosege van, mint pl hany masodpercenkent ellenorizzen, white,black list, beepitett modul SSL mail kapcsolatokhoz.
    Kulon elindithato a mail kliens az ikonjara duplan kattintva, egyedi szurok keszitese, mailek megtekintese email kliensbe letoltes nelkul stb.

Egyetlen bajom vele, hogy eleg reg befejeztek a fejleszteset, bar teljesen tokeletesen mukodik Win7 x64 alatt is problema nelkul.

http://www.poptray.org/screenshots.php
  • Puhos
    Csá!
    Érdekes dologra lettem figyelmes. A Firefoxnál a kezdőoldal az Origo-hu, amikor elindítom a böngészőt betölti az oldalt, de a napi árfolyamot nem jeleníti meg. A Chrome és az IE8 viszont igen. Mitől van ez?
  • Klon
    otthoni gépen nem megy, cégesen megy... nem értem :S
  • lck
    Gmail notifier és Gmail managerrel nálam gondok voltak ( 4-es beta FF miatt is ) ezért most olyan van fenn hogy: WebMail notifier. Ez működik, csak nekem meg olyan kellene ami nem csak a levelek darabszámát írja ki hanem a tartalmát is.
  • Flamer
    hi,gmail notifier nalatok megy?:o most par napja figyeltem felra hogy cseszik menni..
  • Rage47
    http://www.sg.hu/cikkek/77866/csak_jovore_erkezik_a_firefox_4
  • alcotb
    hali

van valakinek valami tipp hogy miért jelenik meg a menüsor ha felveszek egy oldalt a kedvencek közé?(használok compact menu 2-t lehet attól)

• Humesz
    Köszi a blocksite-ot.
    Igen, adblock nem tud oldalt tiltani, azt én is tudtam.
  • Malakai
    Mert adblock csak képeket, (flash) objecteket, scripteket tilt, az oldalt attól még behozza.

Van, a BlockSite pl.
    Vagy:
    - hosts file, egész windowsra kiterjedően tudsz tiltani.
    - Ha routert használsz annak admin felületén tuti lehet tiltani.
    - Külső program használata.
  • Jakuza001
    Miert ne tudna az ADblock ?
    Hozzaadod az oldalt az ADBlock reklamszuroihez es maris nem nyitja meg.
  • Humesz
    Hali!

Van olyan addon, ami különböző weblapok megnyitását tiltja le?
    Teszem azt rákattintok egy képre és megnyílik egy új ablakban egy reklámoldal (még csak nem is új lapon) Én ezt akarnám tiltani. Adblock ilyet nem tud.
  • Jakuza001
    innel kesobb jelenik meg annal jobb nekunk. :D
  • Stefling
    Melyiket használod most pontosan?
  • DjDano
    Hát ez az, már lassan október vége van és még 2 beta verzió fog meglenni és csak utána az RC amiből tutira lesz több is... Örülhetünk ha Decemberközepén megjelenik a final :/ Mondjuk én jól elvagyok az aktuális pre-betaval de azért nem kéne ennyit csúszni.
  • ProGabe #14785
    az a lényeg, hogy jó legyen, nem az, hogy időben jöjjön ki :)
  • Stefling
    November közepére lett "ígérve" és az RC pedig Okt. végére.
  • Airbus A380
    A mozillának nem feladata védelmi szoftvereket gyártani. Van bőven elég fajta :)
  • JoeFromHun
    Nehezen akar megszületni ez a 4-es Firefox
    Nem úgy volt korábban,hogy ősszel érkezik?
  • WinStar
    ismerjük és fent van...csak hát nem törli meg minden...állandóan magától tud települni...de elég okos aki iyleneket kitud találni...a mozillának is kéne készítenie valami kis progit a böngészőbe.
  • gergely1991
    Vagy inkább malwarebytes anti-malware-t
  • Malakai
    Cookie-t erre nem lehet használni, szóval ez - "bocs fater" - de marhaság. :)

Kémszoftver mellesleg nem fog kattintgatni helyetted, az már backdoor program és valaki szórakozik, de sokkal valószinűbb, hogy az egér hülyül meg olyankor és optika koszos, vagy hardver gond. :)

De Airbusnak van igaza, Spybot Search & Destroy nem a top, de ingyenes, keress rá, telepítsd, futtasd, mellette esetleg vírusírtó is.
  • Airbus A380
    Tegyetek fel védelmi cuccokat vírusírtóü spyware írtó stb.
  • WinStar
    igazából fatherom szenved vele,de mondja hogy pl. néz videókat és vannak benne kémszoftverek amikor pl. magától kattint az egér,meg ilyenek....és szerinte ez cooki-ban van benne.De én passzolom ezt a kérdést mert nem vok gépzseni :D
  • Airbus A380
    köszi :)
  • Narxis
    tracking cookie-kra gondolhatott
  • Evin
    Mi ez az obszcén megnyilvánulás? :D
    Vagy cookie vagy süti.
  • Evin
    Ha egyáltalán nem tölti le, ide sem tudnál írni, mert belépés után már ki lennél jelentkezve, mivel nincs meg a bejegyzés arról, hogy ide sikeresen beléptél.
    Ahogy az le is van írva
  • Airbus A380
    Nem vagyok egy nagy infos zseni de kukik nélkül érdekesen neteznél.

Továbbá a kémprogramot mire érted ?

Azért túlparázni sem kell ám mindent . :)
  • WinStar
    az kéne hogy eggyáltalán ne töltse le....
  • birdo #14770
    eszközök...beállítások.....adatvédelem
  • WinStar
    Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy a legújabb firefox-om van,és hogy s hol tudnám letiltatni a cookikat?Mert egy csomó kémszoftver van benne meg minden :S
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • birdo #14768
    Kis ügyes ))
  • Carmang
    Ugyan ez volt a gondom tegnap :)
    Az AdBlock Plus-t kapcsold ki, amíg a freemail oldalán vagy.
    Egyébként nincs vele baj, levelező kliens alól hiba nélkül elérhető a freemail-es fiók.
  • 5c0rp330n
    azt kerdezted hogy mi okozza az anomaliat, amit pontosan megvalaszoltam: a freemail egy hasznalhatatlan hig fos amit ertelmes ember messzirol elkerul. ha nem akarod hogy segitsenek, mi a faszert irogatsz be ide egyaltalan?
  • Airbus A380
    Azért van benne valami amit mond , szinte csak jobb imél szolgáltatók vannak.