19494
-
#15124 Nálam nem 128 volt beírva a 4-esbe. mindegyköszi. -
#15123 Nem, egy terabájt kell neki minimum -
#15122 Alapból 50MB-t állított be nálam. Ez is bőven elég. -
#15121 hali. 1024mb-ba korlátoztam a FF gyorsítótárát. Ez elég ugye? (ez volt beállítva csak bepipáltam) -
#15120 Érdekes dolgokat produkál nálam a firefox mostanában. Van ugye felül a menüsor... és mikor a google keresőablakába akarok írni vagy a youtube-éba, vagy akármilyen netes ablakba, akkor szinte mindig a menüsorra ugrik a kurzor... illetve nem ugrik, hanem az lesz aktív vagy az egyik vagy a másik menü. Mivel ott egyes betűk alá vannak húzva azért hogy billetyűzettel is lehessen használni ne csak egérrel.
Pl. Előzmények <-- itt az M van aláhúzva... a Nézet-nél meg az N betű. És mikor ezekkel kezdődik a szó vagy kifejezés amit beírok akkor mindig először a menüsorra ugrik és nem a szöveget írja az ablakba.
Pl ha N-nel kezdem a szót akkor a Nézet menü lesz aktív... ezt most nem értem, mert korábban nem volt ilyen... csak simán beírtam a szavakat és kész... elállítódott valami, vagy hogy lehet ezt megszüntetni, anélkül hogy kilőném az egész menüsort, mert már nagyon idegesítő.
Valakinek van ötlete?
-
#15119 Erre láttam addont a népszerű kiegek között, első 5-6 oldalban benne van asszem. -
#15118 Jobb klikk menü: Reload Every > 1 minute
Elméletileg autómatice benyomja a bogyót/pipát a Reload Every > Enable: 1 minute mellé is, ha mégsem, azt még jelöld be.
Ez az adott tabra vonatkozik, ha ellépsz onnan kapcsold ki, vagy ha legközelebb megnyitod és használni akarod, akkor kapcsold be. -
High end PC #15117 Hello
azt be tudom állítani, hogy pl egy topiknál, autómatikusan frissítse magát a böngésző x időnként? Csak mert nincs kedvem mindig a frissítésre kattintani az új kommentekhez, jobb lenne ha csak állna a böngésző, és gyorsan frissítené magát 1 percenként, gondolom alapból sokkal lassabban frissít.
De csak akkor lenne jó, ha ez a frissítés csak az SG-re vonatkozna.
Kössz -
#15116 Az, hogy béta. Indulás után nekem is megfagy pár secre az egész az első oldal betöltése után (nekem gyorshívó a kezdőlap az még bejön rendesen) de utána többször nincs ilyen probléma. -
mykrisz #15115 Sziasztok!
Feltelepítettem 8-as bétát. kezdőlapnak google keresőt állítottam be. böngésző betöltésekor a kezdőoldalra kb. 6 másodpercig várnom kell.
Mi lehet a probléma? -
#15114 Csak itt szar. -
#15113 sg-n kívül nekem mindenhol jó...
hopp Malakai-nál a pont :) -
#15112 SG-n a styles.css-ben van egy olyan, hogy *:focus { outline: none; } ez iktatja ki, nem firefox dolog. És egyébként egy nagyon rossz szokás a sitebuilder/design részéről. -
#15111 Nálam a kurzor villog a kép előtt -
#15110 Nekem se kairkázik be semmit se. Mondjuk eddig nem is nagyon figyeltem, mert nem is nagyon használtam. :) Most is csak kipróbáltam. Alul látom az állapotsoron, hogy változik... -
#15109 mit állíthattam át?
Eddig ha a tab-ot nyomkodtam, akkor pöttyözött vonallal bekeretezte azt a linket, amin ha entert nyomtam, arra ment tovább. Mint pl itt a "Mehet" gombot. Most ha megnyomom a tab-ot, akkor nem tudom, hogy éppen hol állok, mert nem keretezi be.
Vagy az SG csinált valamit? Más oldalon mintha működne. -
KaBuTo666 #15108 Jah értem, köszi. -
#15107 Nem kell állandóan ezzel indítani az FF-et. Az csak egy új opció, hogy lehet az optimalizálás után indítani vele a FF-ot.
Narxis kolléga jól írja. 4-eshez nem.
"
Version history:
1.6 Added option to run Firefox after optimization (also when running using command line). SQLite engine is updated to 3.7.4 version.
1.5 SpeedyFox for Mac! Latest SQLite engine (3.7.3) support
1.4.3 Latest SQLite engine (3.7.1) support
1.4.2 Unicode profile/path names support
1.4.1 Windows 2000 support, main icon display is fixed, small bug fixes
1.4 command line support, see menu Help->Command line syntax for details
1.3 Better optimization (all databases), fixed issue of detecting if Firefox is running
1.2 Ability to select custom Firefox profiles
1.1 Portable and 5 times smaller executable
1.0 Initial release
"
Amikor eszembe jut lefuttatom. Ennyi. -
#15106 4-eshez elvileg nem kell már ilyen. -
#15105 Ez működik a 4-essel is ? -
butuska66 #15104 Köszönöm a segítséget. A DownthemAll orvosolta a problémámat. -
KaBuTo666 #15103 Hmm, nem próbáltam még ki...de most elvileg ezzel runoltam az FF-t...de azért megkérdezem, hogy jól csináltam e úgy, ha bepipáltam azt a run ff after opt.-t és a profilomat se tallóztam, defaulton van, így runoltam, ugyan úgy van minden mint ha simán az ff-fel nyitnám meg. így okés? -
#15102 -
#15101 SpeedyFox 1.60 -
#15100 Félreérted, 100MB-os cuccot akar letölteni már a Firefoxot használva és az szakad meg. -
#15099 Mármint ki van zárva, hogy 100MB :)
Linkesítve a letöltés:
http://www.mozilla.com/hu/firefox/?from=getfirefox -
#15098 Öööö... az ki van zárva, hogy 10MB. Olyan 4-5 lehet.
Itt zöld téglalapra kattintva letöltheted a magyar verziót:
http://www.mozilla.com/hu/firefox/?from=getfirefox -
gyonax #15097 Báre z konkrétan nem erre megoldás, de a ff hajlamos a letöltés végén ismegakadni, ezt úgy tudod megolani, hogy a címsorba beírod, hogy about: config, itt a keresőmezőbe: scanwhendone, az így maradó egy találatra duplakatt, így false-ra állítod az értékét. Ez ugye elvileg a letöltések végén lévő víruskere@ést kapcsolja ki, de erre, ha normális vírusirtód van, nincs jelentősége, mivel az úgyis ellenőrzi a letöltött fájlokat. -
#15096 Telepítsd ezt a kiegészítőt.
2 kattintás. -
butuska66 #15095 Pálinkás jó reggelt mindenkinek!
Jó magam egy igazi technikai analfabéta vagyok , s akadt egy kis gondom a firefoxal.
Ha ez egy gyakori kérdés , s többször s megválaszólták úgy elnézést , de lusta vagyok 15ezer hozzászólást átnézni.
Maga a gondom: úgy döntöttem kipróbálom a Fitefoxot. Nos minden szépen és jól ment egészen addig mig nem akartam letölteni a netről.
100mb lenne ami kéne s a letöltés MINDIG megakadt 60-65mb körül.
Nem tudom mit kéne beállítanom hogy végre sikerüljön a letöltés. Más böngészőknél nem volt ilyen problémám.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#15094 Pedig volt. :( -
#15093 Olyan nincs is tudtommal hogy Firefox.hu .
link -
#15092 És hol?
Firefox.hu?
-
#15091 Igen. -
#15090 A firefox betaja elérhető magyar nyelven? -
#15089 Jobban megnézve pontosan azokon az oldalakon nem jó ahol php adja a torrent fájlt nem pedig valami.torrentre mutat a link. Tehát pl. zárt oldalakon nem jó, piratebayen igen. -
#15088 what.cd-ről se jó, na mind1 kibírom azt a +1 okét, lehet, hogy a download statusbar kavar be. :) -
#15087 Magon nem hinném, hogy szar, de egyébként Opera alól jól működik. -
#15086 Ha nem vagy premium tag, akkor nincs teljes savszal hotfile-nal, kapsz amennyi epp jut, nem befolyasolja, hogy milyen bongeszot hasznalsz. Amugy 3,6,13 az aktualis verzio FFbol, erdemes frissiteni. -
cucmurgány #15085 Sziasztok nekem az uj beta8-as(32bites Win7-en) olyat csinál hogy elindításkor egyszerűen megfagy. Nem tudok kattintani sehova. Régen Vistán fenn volt a beta6 az nem csinált ilyet.