Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A freemail en egy levelet sem tudok megnyitni ha a taco mûködik.Ha kikapcsolom akkort jó.
Nem találom a megfelelõ beállítást hogy menjen az oldal.Valaki tudja a megoldát?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy csak volt 1 elméletem kipróbáltam és bevált XDDD
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
sõt kapásból virtuális gépre kell rakni mindent 😄
vagy talán mégis.
vannak ezek az Uninstaller progik, amik figyelik a változásokat, mielõtt felraktál egy progit és utána. És így minden szart ki lehet írtani utólag, mert visszacsinálja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mondjuk nekem nem google keresés van, hanem google jónapom van :s
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem tud valaki egy olyan plugint, aminek a segítésgével, a könyvjelzõ eszköztárat el tudom rejteni? Tehát arra gondolok, hogy nekem pl felül van az összes könyvjelzõm, favicon-ok formájában, de elég vastag helyet foglal az egész. Egyszer már találtam egy olyat, aminek a segítségével csak rávittem az egeret és lenyílt. Egyet találtam már, de elég bosszantóan ugrált vele eggyütt az oldal is. :S
Elõre is köszönöm a segítséget!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Minden ugyanaz másképpen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AlertStopper gagyibb.
NoScript-et pedig megnézem de mikor 1 éve próbáltam akkor nem jött be.
Azért elég gáz, hogy ilyen suttyók a Firefox fejlesztõi, hogy nem tudják megoldani ezt a problémát pedig a Chrome már 1 éve tudja.
Ezt hozzáadod
127.0.0.1 weboldalneve (ha kell tedd elé a www elõtagot is)
Utána egy browser restart után már érvényes lesz
Chrome-mal megnyitottam, ott 2. ablak után rákérdez, hogy megjelenítse-e a többit (illetve, nem is ugrált, gondolom kéne neki 😄)
Meg lehet valahogy csinálni hogy amikor új lapot nyitok meg akkor a google-t jelenítse meg rajta?
Minden ugyanaz másképpen.
Feltettem a noscript-et _a saját gépemre_, ezután a LAN-on lévõ másik gépen nem jöttek be firefox alól a youtube-os videók, illetve az egész youtube.com furcsán jött be, egy csomó kép nem jött be.
Megnéztem az én gépemen, és nekem se. Noscript-ben engedélyeztem a ytimg.com-ot és az én gépemen máris megjavult, a másik gépen meg nem, csak egy gyorsítótár ürítés után.
Engem az érdekelne, hogy hogy a halálba blokkolja a LAN-on lévõ másik gépen a scripteket a noscript, mikor én arra fel se raktam, csak a saját gépemre!!!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
I will use google before asking stupid questions.
Not Found
The requested URL /forum.php was not found on this server.
F5 után betölt az oldal.
Ha nem a fõoldal jönne be a vissza gombra, tehát innen a Felhasználói programok oldalra mennék vissza az betöltõdne.
Sütit töröltem és a benti gépen nincs ilyen gond. 3.6.4-e FF van fent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(\__/) ( X.x) ( } . { )