19494
  • [HUN]FaTaL
    Ja azt nem tudom mert nekem több sorba rendezi a tabmix plus a füleket, ha sok van.

Pedig semmi köze a mozillánál, ie7 nem d2d-t használ azthiszem, illetőleg az csak dx10en működik így nem túl releváns az összehasonlítást. Egyébként amióta kijött mstől az update (kedd) azóta nálam egyáltalán nem elmosottak a betűk, majdnem ugyanolyan mint gdivel.
  • Stefling
    Annyi volt, hogy pl ha sok lap megvolt nyitva, beleolvadt az bezárás/asztalra tesz stb kis ikonokba :D elég gáz volt, meg volt hogy minden eltűnt felülről, pedig úgy csináltam, ahogy kellett. :P No mindegy, az már a múlté.

Tiltsd le a gpu megjelenítést, vagy updateld a wint mert jött rá javítás.2

Nekem akkor is elmosódott a karakterek megjelenése, érdekes IE9-nél ez tökéletesen működik, elmosódás nélkül, Mozilláék a !9.! bétánál se tudták még megcsinálni?!
  • [HUN]FaTaL
    Milyen bug is? Mert nem tapasztaltam vele semmi bugot.

Amúgy valamit csinálhatnának hogy a google képkereső ne fagyassza már le fél percre az egész böngészőt...
  • Stefling
    Ja csak akkora bug volt benne mint egy ház :D
  • [HUN]FaTaL
    Tiltsd le a gpu megjelenítést, vagy updateld a wint mert jött rá javítás.
  • [HUN]FaTaL
    Azt sehogy.
  • klezzz
    Nálam a bétában a karakterek olvashatóságával nem stimmel valami el vannak mosódva, mint mikor az lcd monitort nem natív felbontáson használja valaki.
    Lehet ezzel valamit kezdeni vagy a ff4 kuka lesz? Már sok beállítást próbáltam a configban de ugyanaz. 3.6-tal semmi baj nincs ja és nincs status bar... a címsoros megjelenítés édes kevés hosszú url-eknél.
    Win7, 1280*1024 felbontás
  • Airbus A380
    de másik böngészőbe is át akarom tenni. amúgy köszi
  • [HUN]FaTaL
    Semmit nem kell csinálni mert a profilt megtartja. Elindítod a b9et és kész.
  • Airbus A380
    Hi ki szeretném menteni az ELŐZMÉNEKET, és átteni pl a 9-es ff-be a "rendesből ezt hogy kell? mármint kimenteni és másik böngészővel megetetni. köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Ideje volt, bár userchrome.css-el eddig is megoldható volt. :)
  • Stefling
    Nofene... végre egy sorban van a menü és a tabok, hállálúja... :D:D
  • Stefling
    xD Gondolom csak hibajavítások változtak benne.
  • lck
    4.0 Beta 9
  • Wreck86
    Megvan,az init fileban átírtam az ösvényt.
  • Wreck86
    ezt hova kell beírni?
  • Wreck86
    köszi!
    annyi még hogy win7 az oprendszer és én vagyok a rendszergazda.ugyanarra találom kb mint xp-n?
  • alratar
    Nos én nem tudom, de nekem ezt ajánlották, ugyanis az FF nem midig tölti be teljesen a flash alapú videókat (youtube és társai).
  • Malakai
    Másold át az egész profilodat!
    Az az %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ alatt lévő mappa.
    A laptopon firefox.exe -P parancsal indítsd a firefoxot és válaszd ki a régi profilod helyét, bepipálod, hogy legközelebb ne kérdezze és onnantól azt a mappát használja profilnak.

Vagy használj MozBackup-ot!
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Laptopomra szeretném az egész firefoxomat átvinni úgymond.A könyvjelzőket tudom hogy,de a kiegészítéseket,illetve a böngészősáv alá kihozott ikonokat hogy tudom lementeni?
  • [HUN]FaTaL
    Igaz-igaz. :) De az a shockwave flash 10.1 az a flashre utal, mert a sima shockwave a 11.5-ös verziónál jár. :)
  • Evin
    Meg a kettő kb ugyanarra a technológiára épül. De ma már teljesen külön van, így Szerintem érdemes ezt hangsúlyozni, még mielőtt összekeverik a Flash-sel.
  • ffxi
    Vmiképpen ellopták a gmail fiókomoat. Hál Istennek vissza tudtam szerezni. A tag azonnal leválasztotta a másodlagos mélcímeket és a titkos válasz, hogy ne tudjam visszaszerezni. Hogy mért tartozik ez ide? FF 3.6 használom, akkor hogy a fenébe tudta ellopni a fiókomat? Ennyire sebezhető a FF?
  • [HUN]FaTaL
    A flash-t valójában shockwave flashnek hívták régen és ez sok helyen megmaradt szóval ezt így nem jelenteném ki. :)
  • Evin
    A Shockwave meg a Flash két külön dolog. Nincs olyan, hogy Shockwave Flash, csak Shockwave Player.
  • Stefling
    Akkor nem használod ki :P
  • Thanatos
    hát én még 3.6-nál tartok, érdekes módon számomra ez sincs "lemaradva", pedig jó pár egyéb böngésző fent van, mégis esetek 90%-ban ff-et nyitom meg és nem mást :)
  • alratar
    Ez jobb, mint a Shockwave Flash 10.1 r102?
  • Malakai
    Ha IE-t választasz, akkor meg is érdemled, sicc! :P
  • Stefling
    A többitől :D akkora bugok vannak ígys benne, oké béla még, de sztem ezek a bugok megmaradnak, akármibe lemerném fogadni... és sokszor megjelenítés terén van ez, ami sokszor bosszantó és ha így marad az újban is, szerintem áttérek operára, vagy IE-re még az is jobb xD sőt! még az IE9 preview is jobb xDDD szal elég gáz, ahhoz képest hogy ott még csak 1-2 béta vna nem is tom pontosan, itt meg 8.... azért ez is gáz. :) Régen volt jó a ff, mostmár...
  • Evin
    Remek, thx.
  • gyonax
    [URL=http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10_square.html]Flash Player "Square" Preview[/URL]
  • Evin
    Van már használható x64-es Flash player? Amit találtam linket, mind a 32bitesre vezetett.
  • lck
    Nálam a jelenlegi beta hardweresen a legjobban teljesít. Nincsenek senkitől lemaradva.
  • Thanatos
    mitől is lesznek lemaradva? :)
  • Stefling
    Mire kiadják, megint rendesen le lesznek maradva... készíthetik is a 4.5-öt xD
  • KranaZoli #15128
    Február végére készül el a Firefox 4.0

"A Mozilla illetékesei korábban már egyszer elhalasztották a Firefox 4.0-s verziójának piacra dobását, ugyanis a vállalat eredetileg a tavalyi év végén akarta hódító útjára indítani a népszerű webböngésző legfrissebb kiadását, de kisebb-nagyobb problémák miatt kénytelenek voltak a végleges változat megjelenését az idei év első negyedévére csúsztatni. A Mozilla mérnöki részlegének igazgatója, Damon Sicore most arról számolt be, hogy a cég most arra törekszik, hogy február vége előtt be tudja fejezni és ki tudja adni a Firefox legfrissebb kiadását.

A szoftvermérnökök számára nem lesz leányálom az elkövetkező nagyjából hat hét, ugyanis ennyi idő alatt 160 darab nagyobb szoftverhibával kell leszámolniuk. Mielőtt még piacra kerülne a Firefox 4.0-s változatának végleges kiadása, azelőtt még egy béta verzió mindenképpen elérhetővé válik majd, amelynek segítségével az összes hibajavítást ellenőrizhetik a mérnökök és a tesztben résztvevő vállalkozó szellemű felhasználók. Amennyiben minden a terveknek megfelelően halad, úgy a Firefox 4.0 RC (Release Candidate), azaz kiadásra jelölt verziója jövő hónap elején állhat majd rendelkezésre.

Reméljük, hogy újabb csúszásra már nem kerül sor, sikerül tartani a megszabott határidőket és így február végén már minden Firefox rajongó az új, 4.0-s kiadás segítségével barangolhat majd a világhálón.

A Firefox 4.0-s kiadásának legfrissebb béta változatát innen tölthetik le az érdeklődők."

• ffxi
    Aham értem. Szal legalább kiderült, hogy nem az én készülékemben van a hiba.

Igen. Ez kényelmi funkció és hasznos is :)
  • Thanatos
    szvsz google valamit változtatott belépésen, gmail managert meg nem frissítették még :/ szal lehet várni, jobb ötletem nincs

nekem 4 accom bánja, ilyenkor jön rá az ember, hogy ilyen kényelmi funkciókra milyen durván rá lehet szokni... :S
  • ffxi
    Hy!

Gmail manager 0.6-al eddig 2 fiókot tudtam kezelni. De most csak egyet tud :( Azaz csak az első hozzáaadott fiók működik. A másodiknál állandóan jelszót kér. Először megijedtem, hogy elfelejtettem a jelszót, de végül felcseréltem a sorrendet és uaz csinálja. Nem tudjátok mért?