19494
  • Borg
    Leginkább azok amivel a teljes UI-t át lehet szabni. Ami nem utolsó szempont plazmán :)
    Pl ablak módban is autohidera rakható teljes felső rész. Vagy átlátszóra. És így tovább.
    Vagy pl ott a doubleclick reload, ami szintén hiányzik most... egyéb tab opciókkal együtt.
  • Jim Morrison
    mik azok a jő bővítmények amik imádsz? (komolyan kérdem, hogy tudjam miről maradok le)
  • Borg
    Érdekes egy helyzet ez, mert engem igazából sose érdekelt ez az állítólagos sebesség különbség. Talán egy hónapja jött elő az, hogy a facebook görgetése baromira lagolt, akkor kezdtem el nézegetni mitől lehet. Mint kiderült a multiprocessinget ugye alapból letiltja a FF, ha van olyen kieg ami azzal nem kompatibilis, de erről nem szól sehol. Viszont ki lehet nyomozni melyik bántja, és azokat letiltottam, engedélyezte is a többmagon működést, és máris sima volt minden - újra. Szóval nem csak az a baj, hogy webextensionra kéne átirni minden kieget, hanem ráadásul multiprocessing kompatibilisre is (bár lehet, hogy ez a webextnél már alapkövetelmény úgyis).
    A FF-hoz mindig is jobb és több kiegészítő volt. Csak remélni tudom, hogy újra lesznek írva ezek, és még így is jobban moddolható marad a FF mint a Chrome.
  • Jim Morrison
    néztem a hivatalos videót, meg pár tesztet, néhol már tényleg chrome gyorsaságú ;)

firefox top extensions részben tényleg remekül látszik, külön kis badget kapott ami kompatibilis vele... Én eleve az új, webextension címen küldtem be a bővítményt és elég rendesen szűrnek. Kár, hogy kb semmis az egész, dokumentáció alapján működnie kéne. Azért próbálkozok.
  • Borg
    Btw az 57-es (beta) tényleg kurva gyors lett :) De itt nem csak az SG bővítmény, hanem a bővítmények 90%-a kihullott...
  • Jim Morrison
    dolgozom rajta (sg bővítményen). Majd jelzem, ha sikerült javítani.
  • TomBond
    Nem tudja valaki, hogy lehetne visszaállítani, hogy itt az sg-n a "kedvenceim" menü ne legyen nyitva? fent volt az sg bővítmény, de azt verzióváltás után nem használta tovább.
  • RoboKutya78
    Az operára meg nem találtam még mindig megoldást a spontán beliluló szövegekre nem tudom miért csinálja
  • RoboKutya78
    55.0.3 (64 bites) fut most nálam is
  • hgabi84
    55.0.3? Nálam ott semmi baja.
  • RoboKutya78
    én most próbáltam egy új telepítést meg a rég profilból visszamentettem az addonokat, scripteket majd meglátom hogy muzsikál.
    lehet az előző fress nem jött le stabilan

Srácok használ valaki a steamgift.com oldalhoz valami értelmes greacemonkey sripteket? hátha tudtok olyat amit én nem használok.
    Pl baromi régen volt egy olyan sript hozzá hogy ha egy játékot lecsekkoltál akkor egy automatikus általad megfogalmazott hozzászólást sriptelt a játék fórumához Megvan még ez a sript valahol?
  • biomage
    még mindig várom a segítséget :(
    Nem értem miért nem jegyzi meg a könyvelő pozícióját :(
  • Malakai
    Kiegek nélkül is? Egy új (friss) profillal is?
  • Wreck86
    Nálam sem okés, a legutolsó frissítés óta.
    Mindent szépen bezárok, semmi hibakód, mégis azt csinálja, amit leírtam.
  • RoboKutya78
    bezárom a böngészőt és utána küld egy összeomlási ablakot
  • Borg
    Semmi baja.
  • RoboKutya78
    Srácok másnál sincs rendben a fox? egyszerűen fogja magát és összeomlik.
  • biomage
    Hali

Valami nincs rendben a firefoxxal,nem tudom a könyvjelzőt a lapok "van egy ap a Tabs on Bottom aktiv jelenleg" és a címsor közé helyezni, mármint tudom a testreszabással de újra indítás után megint a címsor és menüsor közt van.
    Segítsetek.
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.09.20. 00:25:08
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    Újabban azt csinálja a Firefox, hogy gép bekapcsolás után elindítva, próbálja helyreállítani az utolsó használatkor megjelenített ablakot, nem pedig a kezdőlapot hozza be, mint régebben.
    Ez mitől változhatott meg?
    Köszi,
    M.
  • Dency
    Ezek csak a bejentkezési adatokra vonatkozik, én arra gondoltam mikor beírsz egy szót pl egy torrent oldalon a keresőbe, és azt megjegyzi. De időközben rájöttem, kurzor lefelét megkell nyomni, ugyanis ha csak simán ráviszed az egérrel akkor valamiért nem érzékeli hogy azon a szón vagy és hiába nyomod a delete-t nem törli ki. Eddig ez jó volt az előző verziókban, OMG Firefox.
  • gergely1991
    Beállítások>Biztonság>Mentett Bejelentkezések....
  • Borg
    Nekem se..
  • TomBond
    Az új verzióval csak nekem nem működik az SG bővítmény?
  • Dency
    Üres mezőkben pl: űrlapadatok a megjegyzett szavakat ezentúl hogy lehet törölni? Eddig a "Del" billentyűvel lehetett de most már nem. Egyre jobb ez a firefox. Persze WebVR támogatás az kellett bele , hisz már mindenkinek van VR szemüvege. LOgiC.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2017.08.10. 13:08:17
  • Anonymusxx
    https://ds412plus.wordpress.com/2017/03/27/a-firefox-zavaro-ujitasa/
  • gergely1991
    És mi volt a megoldás? :)
  • Dency
    De ígyis kikell választani a fh.nevet, annyi hogy most a szöveget nem írja ki, komolyan nincs erre semmi megoldás?
  • Anonymusxx
    kösz, de közben a hardveraprón válaszoltak már rá,
  • bajgunar
    Itt is ua a megoldást írja....
  • bajgunar
    www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__8503316-bejelentkezesi-hiba
    Ezt próbáltad már?
  • Anonymusxx
    Erre tud valaki valami megoldást?

Nekem is ez a probléma jött elő, pedig a rendszer is újraraktam, de ugyanilyen maradt...
  • bajgunar
    Innen tudod telepíteni:
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/
    Itt meg feliratkozni a hufilter.txt -re:
    http://preview.tinyurl.com/adblockhu-subscribe
    Itt meg le van írva, hogy hogy kell:
    https://github.com/szpeter80/hufilter/wiki

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Felejtsd el a Firefox, Chrome, stb gagyi böngészőket...
    Használj Maxthon -t.
    Tuti nem lesz reklámod, se vírusod, se előugró ablakok.
    Gyors, stabil, alapértelmezetten többet tud mint bármelyik. Nem adathalász, de felhőből is böngészhetsz, bejelentkezve! így mindenhol elérheted a megszokott beállításaidat, oldalaidat, mentéseidet, stb.. Szinkronizálhatod telóval is, miegymás.
    AdBlock simán szerkeszthető, hozzáírható. Böngészőmotor váltható egy kattitással, Proxy is állítható. File szimatoló is beépített, képlopó. Előzmények, böngészési adat azonnal törölhető. Követés is letiltható, stb.stb. Rengeteg beépített funkció. Ezerszer gyorsabban, biztonságosabban böngészhet vele az ember, mint firefox meg ilyen mezei usereknek valókkal.
    Csak ajánlani tudom.
  • Zsolt01
    Köszi!
    De ezt, hogy kell betenni?
    Hová kell bemásolni pontosan?
  • hgabi84
    Üdv.!

Tehetsz egy próbát az Adguard-dal is.
  • bajgunar
    https://raw.githubusercontent.com/szpeter80/hufilter/master/hufilter.txt
    Másold be AdBlock-ba.
  • Zsolt01
    Sziasztok!
    Kb. 1 hete úgy veszem észre, hogy reklámok jobban megjelennek weboldalakon.
    Adblock Plus használok, legújabbat - leszedtem, újra is tettem már!
    Firefox legújabb, (win7 rendszer)
    Mi lehet?
  • pett3rson
    ott van html-be mentés? mert firefox-ba van. azzal megoldható...szerintem.
  • RoboKutya78
    Skacok hogy tudom operából átdobni foxba a könyvjelző készletem ?
  • Jim Morrison
    Hali!
    Nemrég újra elérhető lett az SG fórum tuning Firefoxra!
    Nem tökéletes a port, de alakul. Alap featureök már működnek, amik megkönnyítik a mindennapi sg fórumozást :)
    SG topik
  • Dency
    Pasz, egyszerűbb ha eltávolítod utána pedig leszeded az oldaláról a legfrissebbet.