19494
  • KaBuTo666
    Nem. User fail. :D

Szépen megkeresni a menüben a Súgó fület, és a Frissítések keresése...-re menni, tádám dádám ábrákádábrá csiribí-csiribá páff már mutatja is az újabb verziót.
  • KranaZoli #15403
    Mozilla Firefox 3.6.15 magyar (8.96MB)

Akinek nem tetszik a letöltési link az klikkeljen a házikó ikonra és keresgesse a hivatalos oldalon. :)
  • N o N a m e
    pár napja megnőttek a textareák, amik széthúzzák az oldalakat, íme:

csak betűtípust cseréltem a beállításoknál, de ha visszaállítom az alapot, akkor sem javul meg. Miért lehetnek ezek?
  • Malakai
    Kicsit másban erős a kettő.
    A mozilla megoldása nagy mennyiségű tabok tárolására jó, az opera stackjei meg gyorsan elérhetően csinál kis plussz helyet a tab baron.
    Kedvencem nekem a TabGroups Manager addon, amiből talán ki is próbálom az újabb verziót, eddig a bétákkal iszonyat bugos volt, de talán utoljára béta 7-8 környékén próbáltam.

Szerk: Ja és igen, használom. :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem, mert itt lassú szar. Az kéne mint, ahogy Operában van (tab stacking), hogy egymásra húzva már csoportba rendezi.
  • N o N a m e
    ti használjátok a tab group-ot? én először ránéztem: "hú de király!", aztán azóta nem is foglalkozom vele! :D
  • JoeFromHun
    Jöhetne már végre a 4! Vagy legalább az RC :(
  • [HUN]FaTaL
    Aha mert majd egyesével elindítom mind a 40-50 programot amit használok :D Mondjuk levelet én se szoktam kérni, naponta megnézem az oldalt aztán csá.

Egyébként nem minden alkalmazásban van frissítés keresése opció. Pl. mpc-hcben sincs, total commanderben se, hogy két egyszerű példát említsek. A flash frissítése meg egy kalap szar talán hetente 1x ha keres.
  • gergely1991
    "fel tudsz iratkozni ha pl. frissül a firefox; flash és kapsz mail-ben értesítést. Nem kell vadászgatni azokat a hivatalos oldalakat, amilyen alkalmazásokat használok."
    Ehhez csak annyit : súgó> frissítések keresése
    A Firefox is felajánlja az adobe frissítést meg a maga az adobe flash is......ezért nem kérek levelet amit csak lefoglalja a levélgyűjtő tárhelyemet:)
    Természetesen én csak hivatalosról töltök :)
  • KaBuTo666
    Felesleges vitázni, én ahhoz tartom magam amit eddig leírtam és nem fog megváltozni a hozzáállásom, akár mit írtok. :-)

Amúgy meg nem tudom mi az üldözési mánia itt, mert nem töltök le naponta 5 db exe fájlt, havi 2-t max, de közelebb van a 0-hoz (frissítés esetén ha muszáj, de nem vagyok programbuzi).
  • KranaZoli #15394
    Figyuka! Néha jó a dolgok mögé nézni, vagy rövidebben általánosságokban gondolkozni.

Ha Flash-t; firefox-ot a gyártó weboldaláról, akkor ergó mindent. Mert halvány-lila foggalmad sincs, hogy az éppen kitett 1,6GB-os Crysis 2 MP demó az vajon a játék demója-é; vagy kártékony alkalmazás a pcdome.hu; gamestar; pcguru; sötöbö oldalakon. Azt is töltsétek egy lassú szerverről, ha az a hivatalos. 30Mb-es net-em van. Nekem mégis megfelelnek a usite.hu; szoftverbazis.hu; ipon.hu éstöbbi portálok letöltő szekciói, mert logikusan vannak felépítve, fel tudsz iratkozni ha pl. frissül a firefox; flash és kapsz mail-ben értesítést. Nem kell vadászgatni azokat a hivatalos oldalakat, amilyen alkalmazásokat használok.

Ezek nem elvek, hanem Én ezt tartom logikusnak; kényelmesnek; praktikusnak; stb...

Amit Ti írtok az már egy kicsit üldözési mánia. A PC-iteken se használjatok vírusnyalogató alkalmazást, hiszen mindent hivatalos oldalról töltetek. "Értem".

Részemről a felesleges OFF ezennel befejezve. Töltsön mindenki onnan, ahonnan akar és ne töltsön onnan, ahonnan nem akar.
  • KaBuTo666
    Elhiszem hogy ez az usite megbízható oldal, de kérem, nekem is vannak elveim, én azokhoz tartom magam.

u.i.: Az origóról mindig is azt mondták hogy megbízható oldal, és csalódnom kellet...sose lehet tudni.
  • 5c0rp330n
    -egy flash player 2.7 MB, ott aztan szamit a sebesseg
    -ettol fuggetlenul maximummal jon a 15 megabites netemmel a vilag masik vegerol is
    -semmi nem garantalja hogy ugyanaz a ket exe
    en elhiszem hogy az is megbizhato oldal, de mivel semmivel nem kerul tobb energiamba a hivatalos oldalrol leszedni, es az a biztos forras ahova mindig jo verzio kerul fel es mindig a legujabb, ertelmet nem latom mashonnan leszedni. modositott exe veszeje, nem stabil, nem legujabb verzio veszelye mind-mind fennall, es en egyikbol se kerek, ha mar egyszer frissitesre fanyalodok, az legyen biztos, stabil, friss valtozat. szerintem ezt kar tulragozni.
  • [HUN]FaTaL
    usite megbízható oldal
  • KranaZoli #15390
    Azért a usite-ot ne hasonlítsuk warez vagy pöcsöm tudja milyen oldalhoz. Usite-ról nyugodt szívvel tölthetsz bármit. Biztonsági szempontból tök mind1, mert ua. az EXE fájlt töltöd le, csak talán gyorsabban. Jöttök ezzel a butasággal az Antivir topic-ban is. Hangsúlyozom: Ne keverjétek össze az ilyen oldalakat 1éb más warez oldallal. De ne töltsetek semmit Ipon.hu szerveréről se, mert onnan is gyorsabban jön le, hanem töltsétek a világ másik végéről. It's up to you! Ha ettől nagyobb biztonságban érzed Magad; érzitek Magatokat.
  • KaBuTo666
    flasht adoberol (hiv. o.), ff-t meg a bongeszobol (vagy szinten a hiv. o.-rol). gondolom nem a te oldalad ez de szokjuk meg, hogy hivatalos oldalrol toltunk...ezt pont nem neked kellene leirnom mert olvasoja vagy az antivir topiknak amiben mar ezt is leirtuk, de probald megszokni biztonsag szempontjabol, egyszer mar utkoztem olyanba hogy az origon egy rogue antivirus volt felteve jo sokaig, nem egy ember toltotte le, ugy kellet szolnom nekik.
  • KranaZoli #15388
    Hát akkor szedd le onnan.
    Azt, hogy miért, nem értem, de Te tudod.
  • 404
    adobe
  • 5c0rp330n
    a legujabb flash mindig a legjobb, de nekem eszembe nem jutna mas oldalrol leszedni mint az adobe-tol..
  • Rage47
    ez jó?
  • KranaZoli #15384
    Mozilla Firefox 3.6.14 magyar (8.96MB)
  • KranaZoli #15383
    Adobe Flash Player 10.2.152.32 FireFox, Opera (2.83MB)
  • N o N a m e
    Nem tudom tudtok-e róla, de már van beta 13 és be lehet állítani, hogy ha több tab van megnyitva, akkor figyelmeztessen bezárásnál. Meg szvsz picit gyorsult is.
  • Máté94
    ATI-m van...
    Hát akkor várunk a véglegesig, akkor biztos több rinya lesz, ha lesz.
    Remélem addig orvosolják, mert amit olvastam átállítást azzal nem ment...
  • [HUN]FaTaL
    SP1 tartalmazza elvileg. Nekem radeon van. :) lehet korábban szar volt rajta a betű (sőt biztos, nekem sem tetszett) újabban meg lehet nvn szar :)
  • Malakai
    Nézz utána, lehet benne van eleve SP1-ben, de nem tudom mert magam nem néztem utána, nekem nem kellett. :)
  • Máté94
    Yeee :D
  • Malakai
    Lehet SP1-re nem megy fel.
  • Máté94
    A frissítés nem érvényes erre a számítógépre...
    Na ez mi? :D
  • Malakai
    Egyébként ha minden igaz akkor a KB2454826 updatere gondol fatal.
    Erre? :)

Persze ez csak Win7/WinServer 2008 esetén.
    Meg lehet nézni fent van-e: Control Panel > Programs and Features > View installed updates > Search Installed Updates : KB2454826

Azt nem tudom SP1 magába foglalja-e.
  • Jakuza001
    Nalam teljesen jo volt ATI kartyaval de nem egy Nv-s ismerosom panaszkodott az elmosasra.
    Szoval ez nem VGA fuggo, hanem valami mas.
  • Malakai
    Írta, hogy minden fent van neki, így is van akik még írják, hogy homályos náluk.

Nekem meg kezdettől jó volt az nvidia kártyával (atival volt gázos). Persze a korábbi FF-hoz képest valamennyi lesz így is úgy is, mert abban semmi antialiasing nem volt.
  • [HUN]FaTaL
    Tedd fel a winupdatet vagy kapcsold ki a gyorsítást.
  • Airbus A380
    Nincs, teljesen jó gyors.

#15370 nekem nem mossa.
  • Máté94
    Már egész használható lenne ez a "szar", ha lehetne ezen a betűelmosáson javítani. :)

Ötlet?
  • Malakai
    Nope, semmi lassulás.
    Nálam inkább az jött elő, hogy a urlbar-ban néha nem látszik mit írok, de ez könnyen meglehet valamelyik addon miatt van.
  • Picar77
    eddig tök jó volt b11-el de most valamiért kegyetlen lassu lett nekem az ff , irom a szöveget ide is és vagy 2 másodpercel később jellennek meg a betük :D
    másnak nincs ilyen gondja ?
  • [HUN]FaTaL
    Eddig is volt, greasemonkey script formájában :)
  • lck
    2010.08.26 - óta :)
  • Rage47
    végre van firefox4-hez is linkification
    http://yellow5.us/firefox/linkification/