Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
firefox -safe-mode
Ott pipa a beállítások resetjéhez és úgy újraindítás.

Ez mindent visszaállít alapra. Ha tudod, hogy miket állítottál és szeretnéd visszalláítani alapra, akkor arra jobb klikk: reset.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Firerock
ha felrakom a 4.0-t akkor visszaállítódik?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Hali
about:config beírása után utasításra megváltoztattam pár dolgot de azóta úgy lelassult mint állat,pedig gyorsulnia kellet volna
hogyan tudom visszaállítani?az eredeti értékeket sajnos nemtudom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Airbus A380
Van 1 kieg. Amit ha felteszel kompatibilissá teszi a nem kompatibiliseket is. Anbnó próbáltam a nem kompatibilis adblockot pl mûködtette. De már nics fenn szal nem tom mi az. Nézz utánna a neten.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Malakai
Ha b5pre-ben lehet (nálam az van), akkor ott is biztos...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KranaZoli
Akkor egyelõre kaki. 😞
😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Stefling
Nem 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

KranaZoli
Hi!

Felraktam ez a 4.0b 4-et. Létrehoztam a boolen logikai változót, hogy "hozzáférjek" az add-on-okhoz. De hiába van fent a Nightly Tester Tool raklapnyi add-on-t nem tudok használni. Nem lehet ráerõltetni az add-on-ok használatát?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Stefling
Namos van ez az alkalmazásfül. Ez tetszetõs számomra, met így nem kell a lapokat könyvjelzõkbe tennem. Nade! Ennek van valamilyen hátránya? Mert ugye, ha sok alkalmazásfülem van, akkor gondolom annál nehezebben indul a firefox is?! Mert ugye be kell töltenie a lapokat, vagy nem igazán értem a célját ennek a funkciónak.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Köszi a linket gergely, valyon mivel jobb az elõzõnél? 😊 Eltûnhetne már felül a firefox menü...

nem tudom fejbõl nekem már nincs fent
asszem 4-es verziótól van, nézzed át a beállításokat.
annyit tudok h nem az óra melletti menüsorban van hanem a nagyablakos beállítások között
lesz két szövegmezõ ahova számokat lehet beírni
RX a letöltés TX a feltöltés, kbyte-ban kell megadni ha jól emlékszem de mellé is van írva
gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hol tudom korlátozni a le és feltöltés cfosspeednél? Megköszönném!

Sziasztok!

Valakinél volt már ilyen hiba hogy a kiegészítõk nem indulnak el? Pl. a TamperData az Eszközök menüben a beállítások alatt egyáltalán nem jelenik meg pedig jól feltelepítettem me minden. Mozilla 3.6.8-at használom. Mi okozhatja ezt a hibát?
me and a monkey
Mozilla Firefox 4.0 Beta 3 Multilingual Portable
link

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

mindent leutánoz amit csinálsz a böngészõben
<#worship><#worship><#worship>
Airbus A380
Ez milyen, és mire való ? Bocsi csak még nem hallodtam ilyet.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

davidka003
imacros

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

olyan add-ont keresek ami leutánozza, a lépéseket a böngészõbe és újra megcsinálja helyettem. valaki nem tudja melyik az?
JoeFromHun
Sziasztok!

Végre az Xmarks (3.8.7) már Mozilla Fireox 4 támogatással!
Xmarks 3.8.7
Új Xmarks a hivatalos blogjában bõvebben!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Airbus A380
Bocsi elfelejtettem hogy még csak 1-2 fontosabb kieg. megy a 4-essel de ha verziót ugrik akkor ezekre is várni kell pár napot. Ezt is tartsd szem elõtt ha használsz keg-eket. itt megnézheted mik kompatibilisek.

Airbus A380
Attól még nyugodtan használható mivel alap böngészésre már elég régóra alkalmas, már a minefieldet is fõ böngészõnek használtam.

Airbus A380
Szerintem igen (megjegyzem már a Mozilla is ajánlja akár minden napi használatra is TERMÉSZETESEN NEM ELFELEJTVE HOGY EZ MÉG CSAK BÉTA ANNAK MINDEN HOZOMÁNYÁVAL!!!) Gyakorlatilag nálam már a minefield állapot óta fennt van talán 1-etlen 1szer omlott össze semmi több, ha nem tudnám hogy béta fel se tûnne , max az hogy az elõdeinél jóval gyorsabb. Nyugodtan tedd fel de ne feled hogy ez béta, ennyi.

Jakuza001
Nezet menuben alitsad az oldastilust alap-ra.
Ha ott volt valts a nincsre es vissza.

Máté94
Szerintem nem. Majd a véglegest inkább. Beta-t csak próbálgatni szabad. Mivel nincs kész.
Evin
Töröld a gyorsítótárat és próbáld újra.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

R3TR0
Hali!

A mozilla 4 beta 3 már érdemes felrakni?

Jobb mint a sima 3.6.x?

Hi. Találkozott már valaki ezzel a hibával?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Hali! Valaki nem tud arra valami megoldást, hogy a firefox elsõ indításkor rohatt lassan indul el? Bejön a fõképernyõ, és ha az egeret végigviszem a gombokon, akkor úgy 2-3 mp-enként lehet klikkelni, mert addig áll az egész, ha sikerül is valamire ráklikkelni, akkor is az oldal is ugyanilyen lassan akadozva töltõdik be. Ezt csinálja egy percig, és utána jó. Ha le sleep-elem a gépet, akkor utána a következõ indításnál megint ezt csinálja. Mi lehet a gond?

steam, origin: ACE_hun

Airbus A380
Hali. Nektek itt mûköik a vendégszoba cset a FF 4-essel (a vendégbe regisztrálatlanul is lehet menni) link. Mert nekem a 4-es FF-vel nem viszont opera meg a Chrome röhögve indítja. (még az adblockot is letiltottam)

Airbus A380
Engem se nagyon izgat a dolog 😊 Mikor volt a nagy balhé is mondtam hogy már névtelenség amúgy sincs. A GOOGLE-be van pár millió adat naponta ami bekerül, nem a tiedet fogják mazsolázgatni. Bár a Chrome-bõl én is kivettem azt hogy küldje el a dolgaimat. A többi meg nem izgat.

én a google-re is rábizom, baj? <#wow3>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

alcotb
firefox 4-ben ki lehet kapcsolni az aero-t?csak mert van dokkom és pont tökre zavaró.

Minden ugyanaz másképpen.

alcotb
hellobello

Minden ugyanaz másképpen.

Airbus A380
Aha tehát a Mozillára rábízod de a GOOGLE-re nem. 😄

Na de most komolyan mi ez a tesztpilótai "státusz" , mit küld el magától kérdés nélkül és mi az amit én manuálisan.

mirét zavarnak a teszteredmények? ne félj, mozillánál senki se fog lenézni a napi 5 óra redtubeozás miatt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Airbus A380
Hali. A 4-es FF milyen adatokat küld el a FF-rõl?: Anélkül elküld bármiféle teszteredményt vagy bármit hogy én engedném?

Airbus A380
Próbáld ki amit LCK írt , gondolkodtam régen assztem nekem is volt 1 szer ilyen de én két perc alatt böngit cseréltem.

lck
A Firefox profil mappán belül az extensions mappában keresd a : {73a6fe31-595d-460b-a920-fcc0f8843232} nevû mappát. Azt töröld ki.
Airbus A380
FF reinastaL-,.

Szia Airbus A380!
Valami ok miatt összeakadt a program és nem hajlandó "eltûnni" a NoScript.
A letiltást elfogadja. Több energiabefektetést nem érdemel a dolog.
Köszönöm a válaszod.

Üdvözlettel: gy?jt?

Airbus A380
köszi.

davidka003
Magyarul is lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Airbus A380
Az a FF-be van benne szerintem csak a FF-bõl törölheted.

Szervusztok!
Korábban telepítettem a NoScript kiterjesztést. Ezt követõen frissíteni próbáltam a NoScrip-et, de nem jött össze.
Szeretném eltávolítani, de a program ablakból nem sikerült. A merevlemezemrõl talán menne a dolog. Hol találom a fenti kiterjesztést?

Üdvözlettel: gy?jt?

Airbus A380
Lehet idétlen a kérdés, de beírhatom a véleményem magyarul is a 4-es FF visszajelzés menüpontján vagy muszáj angolul?

Toto652
No' emberek! Köszönöm szépen a segítséget! 😊
A probléma az volt, hogy valószínûleg az újabb Nvidia driver nem lett eltávolítva maradéktalanul, és az ottmaradt "darabkák" okozták a bajt!
Most már mûködik! Köszönöm! 😊
Toto652
De jó! Most mûködik... 😄 de: 😞
A RAM-om szinte tele van miatta, ergo belassult a rendszer, a WDM használata pedig fagyást okoz és újraindulást.

Lehet, hogy elég lenne újrarakni a drivereket? o.O
A kedvemért próbáld már ki ezt a drivert, ha nem megy, a rendszer-visszaállítás még úgy is segít... link