19494
-
#15444 Ezt most nem lelem. De most mennem kell. Én a könyvjelző eszköztárra gondolok. Persze lehet Te is, csak nem láttam a fától az erdőt. -
#15443 Mondom tabmix plus, bepipálod és ha sok van több sorba teszi. :) -
Multirow bookmarks: Egyelőre betettem az oldalsávba. Persze lehet van vmi okosabb megoldás is rá. :) -
#15441 Tabmix plus mindenfélét csinál, többek közt egy zöld kuka gombbal ez is megoldható vele, ezenkívül többsorba rendezhetőek a tabok, töltési állapot rakható rájuk, színezhetők mint az ie8ban, betöltött státuszban másmilyen betűtípus / szín adható az épp nem aktív taboknak meg 1500 más funkció, nézd meg. :D Beállítható a tabok gombjainak szélessége stb. -
#15440 Na, Én meg azt nem tudom, hogy a TabMixPlus mit csinál. :D
Most tettem fel mh-i notira ezt a 4-es RC-t. Eddig kihagytam a 4-es verziókat. Az Undo Closed Tab Button Nekem is hiányzik, meg a Multirow bookmarks addon.
Az UndoClosed visszanyitja az utoljára bezárt oldalakat....
Isten vagy Fatal. Tudja a TabMixPlus. Lck csináld azt amit Fatal írt és okés lesz. Köszi!!!
Már csak a több soros könyvjelzősor kellene Nekem. De lehet van rá vmi más megoldás is, más addon, vagy 4-es fícsör. Nem tudom, eddig láttam belőle cirka fél órát. :D -
#15439 Vagy nem :D -
#15438 "Nekem már csak 1 kiegészítő nem megy ami 3-as alatt fenn volt ( Undo Closed Tab Button )."
Ha ez azt csinálja, amire gondolok, akkor miért nem rakod ki az eszköztárra a tabmix plusnak ezt a gombját aztán kész :) -
#15437 Köszi már feltelepítettem és működik mindegyik. -
#15436 Az addonok legnagyobb része már kompatibilis.
Nekem már csak 1 kiegészítő nem megy ami 3-as alatt fenn volt ( Undo Closed Tab Button ).
Ha valami nagyon hiányozna, előtte inkább itt keress rá hogy jó lenne e a négyessel. -
#15435 Ezzel kompatibilisek már azok az addonok, amik 4.0.11b-val is? -
#15434 Tedd whitelistre azokat a javascripteket amik kellenek az adott alkalmazáshoz. -
#15433 Ó atyám. Tehát a kezdőlap funkcióba tették a nyitott oldalak mentése dolgot. Ezért nem találtam és ezért nem ment.
Kösz, hogy idézted a nevét, így meglett. -
#15432 Nálam ha a "Legutóbbi ablakok és lapok megjelenítése" van beállítva újraindításkor megnyitja a korábban nyitott füleket. Vagy nem erre gondolsz ? -
#15431 Hát ezt nem hiszem el. Nem képes még mindig elmenteni a nyitott lapokat. Most már nem csak leáll, szól, hogy több lapot zárok be, de miért nem képes menteni, egy RC?!
A b9-et frissítettem erre, és ott működött és be is volt kapcsolva ez a több lapos mentés. -
#15430 Azért is írtam rá válaszként,hogy azaz RC! :) -
#15429 Rájöttem, hogy az ADBlock miatt nem töltődik be sok alkalmazás iwiwen, ez ellen hogy tudok tenni? :/ -
#15428 ez semminek nem mond ellent amit irtam, de mind1, egyszer majd megerted. -
#15427 Firefox 4.0 RC1 Hun HIVATALOS !!!
( Ezúton tudatom 5c0rp330n nevű fórumtársammal hogy a fájl bitről-bitre megegyezik a #15410 hozzászólásomban belinkelt instabil nightly-val. ) -
#15426 Van olyan kiegészítő a Firefoxhoz, amivel a nyomtatási nézetben én magam tudom berakni az oldaltöréseket? Vagy ezt alapból lehet, csak én nem jöttem még rá?
Előre is köszi! -
#15425 Tudom - nekem egyszerű halandónak, ha igazam van sincs igazam. Egyébként tényleg teljesen instabil ez a nájtli. :) Részemről zártam a témát. Peace ! -
#15424 epp ezt magyarazom, hogy meg akkor sem lenne igazad, ha ez lenne a vegleges RC1, mert ha ez is az, azt hivatalosan nem erositette meg senki. addig pedig amit linkeltel, az semmi mas mint egy instabil nightly, amivel felrevezetsz masokat. -
#15423 Igen, de nagy eséllyel ez lesz a végleges. Ha sima mezei verzió lenne akkor nem lockolták volna az FTP-n. Majd nemsokára nagy csinnadrattával elindítják. De hagyjuk, hamarosan kiderül kinek volt igaza. -
#15422 nyilvan, es pont ezert nem mondhatod h ez az RC1, pont ezt magyarazom :S -
#15421 De ez most a build1 - persze lehet még buld120 is ! -
#15420 siman tehetik a build2-be, build3-ba, vagy barmelyik masikba attol fuggoen h mikor eri el a kivant szintet. -
#15419 Ez az RC1! -
#15418 Ez a hivatkozás az ahova hivatalosan kiteszik az RC1-t:
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/hu/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe
Ezt pedig linkeltem:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/4.0rc1-candidates/build1/win32/hu/Firefox%20Setup%204.0%20RC%201.exe
A hivatalos helyen a letöltés még lockolva van.
De a telepítő fájl már látszik, és a létrehozás dátuma és ideje megegyezik a letölthetőével.
Ebből valószínűsítem hogy ez lesz a végleges RC1. Persze csak akkor ha valami nagy hibát nem találnak.
Egyébként működik rendesen. Úgy települ mint a végleges. Kiszedték belőle a beta utalásokat. -
#15417 Mi az, hogy az ftp-n lévő helye alapján?
Ugyanott van, ahova a candidatek mindig kerülnek, persze általában az első buildet el is fogadják, de nem mindig.
Valószinüleg egy pár órán max egy napon belül kiderül, hogy vagy released RC lesz, vagy jön egy másik build. -
#15416 Napok-hetek múlva már a végleges fog kijönni. Az RC-nek már február 25.-én ki kellett volna jönni. Az FTP-n lévő helye alapján ez lesz az RC1.
-
#15415 lehet hogy az lesz, de qrvara nem biztos es te sem tudhatod, napok-hetek kerdese amig barmi biztosat lehet mondani rola. -
#15414 Mégis csak látszódik a fény az alagút végén? :) Végre csak megszületik a 4-es .. bízom benne minél hamarabb -
#15413 Ez lesz az majd meglátod. -
#15412 ez meg nem rendes rc1 -
#15411 Hoppá :o -
#15410 4.0 RC1 HUN -
#15409 AdBlock-ból site blocking ki lett véve, mivel nem ez a funkciója az addonnak, szóval csak régebbi verzióval megy (0.5).
A BlockSite pl elméletileg erre van. -
Evoluti0N #15408 Parancsolj -
#15407 Ahoj! Olvastam valahol hogy van valami adblock nevezetű plugin amivel le tudok blokkolni oldalakat is. Tudnátok adni egy működő linket? -
KaBuTo666 #15406 Sok user csak feltelepíti a programot és NEM nézi át teljes mértékben, hogy mire is képes - így nincs tisztában a program teljes körű képességével, leginkább az antivírusoknál van ez a probléma - így nem mindig van megfelelően beállítva. De ezek is csak egy problémák a sok közül. -
#15405 Na, akkor vannak alternatívák. Remek. Arról mondjuk fingom sincs, hogy meg találja-é. Persze lehet, X hét múlva.