Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
2. Az asztalon lépõ firefox ikon tulajdonságában módosítod a célt pl. így:
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p asszonyprofilneve
2. A Startmenü > Minden program > Mozilla firefox > Mozilla firefox ikon fõlõtt: másolás, aztán valahol a Startmenün belül mélyebben egy mappába beillesztés.
3. A Startmenüben beljebb lévõ parancsikont módosítod a 2.pont szerint a te profilneveddel.
egy kis segítséget kérnék:
szeretnék 2 profilt létrehozni a firefoxnak. egy lenne az enyém, egy az asszonyé. úgy gondoltam, hogy 2 parancsikon lenne, és az enyémet csak én tudnám, hogy hol van. az lenne a lényeg, hogy az asszony ne lássa a kedvenceket, elõzményeket meg ilyesmi. hogy lehet ezt beállítani?
elõre is köszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Firefox-nak ott a Greasemonkey, Chromeban meg dettó alapból támogatva vannak a userscriptek (extensionként installálja).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
DE! THX!
Akkor regelek. 😊
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem kifejezetten FF kérdés:
Meg lehet-e azt oldani vhogyan, ha egy jútyúb vidibõl van 720p-s (HD) minõség is, akkor rögtön úgy kezdje el lejátszani a videót és ne kézzel kelljen váltogatni, hogy 360; 480; 720; 1080.
Köszi!
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nothing is True, Everything is Permitted
Volt, hogy 3 bélát telepítetem fel, mert én is azt hittem hogy felülírja, de nem, már volt hogy 4 kül mappában volt ff-om 😄
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Minden ugyanaz másképpen.
van egy kis problémám a firefox-al...
nehezen, vagy be se tölt dolgokat...videók,néhény oldal,képek...
3.6.8 at használok
másik böngészövel is próbálkoztam
youtube-on és indavideón akartam nézni videókat és csak tölt-tölt-tölt...
és semmi videó csak töltés...😞
mi a probléma?
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
olyan problémám van,hogy a firefox elfelejti a jelszavakat mikor újra indul a gép, vagy kikapcsolom.. pedig megjegyeztetem vele.
Probáltam már újra telepíteni de nem lett jó úgy se.
Aki tud megoldást az írja le és elõre is köszi.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Máshol nem tudom... 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Minden ugyanaz másképpen.
steam, origin: ACE_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Újrahúztam a gépemet (XP). Még alig volt fent pár program (net. framework verziók, driverek, mozilla) szerettem volna egy kicsit mozillázni de nem töltött be, az IE viszont igen. Sõt még hogyha egy program frissíteni akarta magát, az is sikerült csak a firefox szemétkedik.
Valaki tudja, hogy mi lehet a gond? (Még nincs fent vírusírtó se tûzfal. Még a windows-os tûzfalat is kikapcsoltam.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )