Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Hogy megmarta a vasat a chili szosz!
Arra nem gondolt Jamie hogy az egyenirányitot páka nélkül nem lehet kiszedni(kiforrasztani) vagy a vezetéket rákötni!
Vezeték is honnan lett volna?
Ugyanis nem ismétlés!
Az uj részek megérkeztek!
HURÁÁÁÁ!
A szept.21 szerdán 19:00-kor lévö részböl:
Azt a mitoszt vizsgálták,amikor egy betonkeverö auto belsö oldalára a rákötött betont le-e lehet fejteni dinamittal,ugy hogy a kocsi épségben maradjon?
ÉS
Hogy egy rab meg-e tudot szökni ugy hogy a rácsot bekente chili szosszal és 6 év után meg-e tudot-e szökni?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Nekem nagyon ugy tünik!
Legalábbis az ujságban uj alcimekre bukkantam!
januárba vagy mikro már leadták de attól még nagyon jók sztem
de honnan lehet letölteni ???
de a város csomó más pontján is találkoztam velük
az alábbi szöveggel:
"Új epizódokkal"
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
vagy elfogytak a mítoszok ?
jöjjenek el Európába.
Mert Bp. perpillanat tele van nyomva Discovery Channel-es (azon belül is Mythbusters-ös) óriásplakátokkal.
És mintha az adón is azt reklámoznák, hogy szept. 6-tól új részekkel jelentkeznek.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
1ébként tényleg honna lehet leszedni
A letöltés dolog engem is érdekelne, winnie, Te honnan szedted le õket? Amúgy "állítólag" nemsokára új részeket is ad a Discovery, nemcsak ismétléseket.
Jet Taxi, Jimmy Hoffy felkutatása meg a kaszáspókos. Nem rosszak, de már kismilliószor voltak.
__|__ ________(*)________
Minden nap szoktam nézni 11-kor!
Kivéve a hétvégét akkor nincsen ebben az idöben! 😄D
a végén még tüzes íjjal lövöldöztek a hajóra,
ami a bannerünkben is van.
Amugy is tudtam hogy Kárpáti Péterre gondolsz,a Barátok Közt Andrásjára!
Ez a részt is már láttam!
Ami ma(2005.08.30) ért véget délben a fogkefés uncsi volt a hidas is,a vizisis az már ott-tartott a tévé elött,igaz hogy láttam már d!e érdekesebb volt a másik 2-nél!
Amúgy meg elírtam R. Káspáti Péter nevét. Bocsesz mindenkitõl.
Sztem is lassan új részek jönnek. Valószínûleg többet látjuk az ifjon Mythbustereket is.
Waux Trident:Nekem is qrvára elegem van az ismétlésekböl!
De lehet,hogy most fognak ujitani,mert már láttam a Discovery-n az uj reklámot!
Amugy én a szinkronokat nem figyelem,de azért észrevezsem,ha nem ugyan az a "tolmács"!
És ki nincs még kibékülve azzal, hogy mindig váltogatják a szinkronhangokat? A legjobb párosítás mindenesetre az R. Káspáti Péter és a Hóll (?) Nándor.