Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
ezt már asszem hallottam vkitõl..kicsit durva...disznót beletenni elég merész...
Kuss!-magyarázta.
Két hónapig bent rothadt a két állat, hiába szigetelték körbe a kocsit bûzlött és csöpögött belõle valami "lé". A végén betették egy légmentesen záródó konténerbe, mert nem bírták a közelben dolgozók a szagokat.
A két fószer még maszkban is öklendezett miután kinyitották két hónap múlva az ajtót.
A kocsiból mindent kiszedtek, ezerszer kitakarították/fertõtlenítették, de úgy bûzlött hogy nem vette meg senki.
Bár én erre egy Corvette-et nem pazaroltam volna el...
HA szólna kisegítem õket valami keleti csodával, a Corvettet meg adták volna nekem 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Annak járnak épp utána, hogy ha egy ember két hónapig rohad a kocsijában, azt tényleg nem lehet-e utána szagatlanítani.
Vettek egy Corvette-et (!!!), és beletettek két természetes úton meghalt disznót... Ezek nem százasok 😄DD
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ugy,hogy bustert rögzitették a felfujt csonakhoz,felemelték helikopterrel,és "ledobták"!
Greg megmérte a csonak nélkülizuhanás sebességét,és a csonakkal valo zuhanás sebességét is!
2)Azt vizsgálták,hogy egy hajkrémes fejü pilota a vadászgépben,az oxigénmaszkon kersztül kapott oxigén hatására és egy rövidzárlat által keletkezett szikra hatására lehetett-e robbanás,ugy hogy leszált az ürge feje!
Lett is tüz a hajkrém+oxigén+szikra hatására,de megcáfolták mert a "zselatin" fej nem repült le a mitosz szerint!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Most jutott eszembe, hogy elfelejtettem megnézni a ami részt <#falbav>#falbav>
Mi volt benne?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Tényleg!
A motorcsonak versenyeken,amikor egy felborul,vagy bukfencezik
a rocsok nem süllyednek el,hanem még jobban széttörnek!(nagy sebbeségnél)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Azzal puskával is akkorát löttek,hogy a felcsobbanó viz elérte a mennyezetet,és a viz alatt 1m biztonságban lennénk?
Hát elég hihetetlen!
És mi hasznuk ebböl a müsorbol?
A látogatottságábol nyernek cash-t?
Nem mintha nem tetszene!
Azt még megértem ha vmi telefonos játék!
Ja a még a pénzröl!
Azt a részt láttad mikor távirányitos rendörautonak a hátso tengelyét akarták kirántani,ugy hogy egy drotkötél eggyik végét a tengelyre másikat,meg egy poznához erösitették?
Na ott is egy müködöképes rendörautot akartak!!!
Pedig az se kevés pénz (szerintem)De nem adott nekik a yard,ezért egy kaszkadörök álal használt kocsit csesztek el!
az elsõ harmincegyet is láttam.....a köv hat rész meg most jön....a francba😞
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ez a müsor fantasztikus
Vmelyiket meg ugy zárták be hogy nem ásitott elötte,és egy kamerával nézték hogy ki mikor ásit!