Mythbusters (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McGrady
nincsmit 😊

Kuss!-magyarázta.

petee
tényleg! megtaláltam, köszi!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

McGrady
torrenten szokott lenni nemtom h szinkronos-e
http:/bithumen.tx.hu

Kuss!-magyarázta.

petee
Nem lehet vhogy letölteni?Torrent,dc,stb.?

McGrady
itt szinkronosan

Kuss!-magyarázta.

petee
Kár,hogy nincs discovery-m nem tudom nézni veletek a sorozatot,pedig érdekes tanulságos dolgok vannak benne.Kérdésem,hogy feliratozva adják vagy szinkronosan?

McGrady
😊))
ezt már asszem hallottam vkitõl..kicsit durva...disznót beletenni elég merész...

Kuss!-magyarázta.

Végül is eladhatatlannak bizonyult a kocsi 😊

Két hónapig bent rothadt a két állat, hiába szigetelték körbe a kocsit bûzlött és csöpögött belõle valami "lé". A végén betették egy légmentesen záródó konténerbe, mert nem bírták a közelben dolgozók a szagokat.

A két fószer még maszkban is öklendezett miután kinyitották két hónap múlva az ajtót.

A kocsiból mindent kiszedtek, ezerszer kitakarították/fertõtlenítették, de úgy bûzlött hogy nem vette meg senki.

Bár én erre egy Corvette-et nem pazaroltam volna el...

HA szólna kisegítem õket valami keleti csodával, a Corvettet meg adták volna nekem 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

McGrady
az szép 😄

Kuss!-magyarázta.

Basszus:

Annak járnak épp utána, hogy ha egy ember két hónapig rohad a kocsijában, azt tényleg nem lehet-e utána szagatlanítani.

Vettek egy Corvette-et (!!!), és beletettek két természetes úton meghalt disznót... Ezek nem százasok 😄DD

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

McGrady
lol ez nagyon nagy sorozat

Kuss!-magyarázta.

az is jó volt ( régi rséz ) mikor egy esernyõvel ledobták ustert egy ház tetetéröl 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tarajos Sül
1) Kiprobálták,hogy egy felfujhato csonakkal,meg csuzdával lehet-e ejtöernyözni!
Ugy,hogy bustert rögzitették a felfujt csonakhoz,felemelték helikopterrel,és "ledobták"!

Greg megmérte a csonak nélkülizuhanás sebességét,és a csonakkal valo zuhanás sebességét is!

2)Azt vizsgálták,hogy egy hajkrémes fejü pilota a vadászgépben,az oxigénmaszkon kersztül kapott oxigén hatására és egy rövidzárlat által keletkezett szikra hatására lehetett-e robbanás,ugy hogy leszált az ürge feje!

Lett is tüz a hajkrém+oxigén+szikra hatására,de megcáfolták mert a "zselatin" fej nem repült le a mitosz szerint!
Mhosah Myth
mai részt... 😊)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
ÁÁááááááá!!!
Most jutott eszembe, hogy elfelejtettem megnézni a ami részt <#falbav>
Mi volt benne?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Aradebil2
nah minnyá jelenlegi uccsó rész😞

Tarajos Sül
sebbeségnél=sebességnél

(azok kedvéért,akik tisztelik a helyesirást 😊)
Tarajos Sül
Nahát erre nem is gondoltam,amikor feltettem a kérdést!

Tényleg!

A motorcsonak versenyeken,amikor egy felborul,vagy bukfencezik
a rocsok nem süllyednek el,hanem még jobban széttörnek!(nagy sebbeségnél)
Ron Ragm
Gondolj bele, ilyen sebességnél már a víz szinte úgy viselkedik mint az acél (mint ahogy már nem csobbansz ha leugrasz a Lánchíd tetejérõl)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aradebil2
még holnap egy rész és vége,viszont kedden kilenckor cápaismétlés,szoval aki nem látta annak kötelezõ!!

Tarajos Sül
ja asszem nagyot tanyázott!

Azzal puskával is akkorát löttek,hogy a felcsobbanó viz elérte a mennyezetet,és a viz alatt 1m biztonságban lennénk?

Hát elég hihetetlen!
Aradebil2
hehe ez nagyvolt,Tori mekkorát esett😄
még 3 rész😞

apocalypse0
Szimuláns Suzie <#vigyor1>

apocalypse

vki látta az eszement világot ??? 😄 nagyon coooool aki teheti nézzze meg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tarajos Sül
Amugy tök jo volt,mikor az internetröl leszedett házi repülöt barkácsolták össze!
Tarajos Sül
Ja én is azon gondolkoztam honnan van ilyen sok pénzük?

És mi hasznuk ebböl a müsorbol?
A látogatottságábol nyernek cash-t?
Nem mintha nem tetszene!

Azt még megértem ha vmi telefonos játék!

Ja a még a pénzröl!

Azt a részt láttad mikor távirányitos rendörautonak a hátso tengelyét akarták kirántani,ugy hogy egy drotkötél eggyik végét a tengelyre másikat,meg egy poznához erösitették?

Na ott is egy müködöképes rendörautot akartak!!!
Pedig az se kevés pénz (szerintem)De nem adott nekik a yard,ezért egy kaszkadörök álal használt kocsit csesztek el!
Aradebil2
illetve a specialokat,azok közül csak a cápásat láttam

Aradebil2
nos most nézem végig a részeket és tartalmukat....az elsõ 25részbol a kolával való mosásnak,ill. a lehet h tévedtünknek nem láttam vagy az elejét,vagy a végét😞
az elsõ harmincegyet is láttam.....a köv hat rész meg most jön....a francba😞

Aradebil2
jah és mostmár nevárjunk több uj részt ugyanis 6ikán adják le a 36. vagyis az eddigi uccsó részt(aug.10én volt a premiere)

Aradebil2
oktober hetedikéig még uj részek,aztán sugárhajtású chevrolet ismét😞

ja ja vagy egy repûlõt is kibéreltek ( igaz szétakarték már bontani 😄 )vagy mikro összetörtek egy rakat tükröt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

biomage
nem látad azt a részt amikor elsüjeztetek egy hajót tudom a hajó nem lehetet drága de a daru bérlése nem lehetet olcsó

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Istencsászár
nemõk fizetik😛 nekik ez a munkájuk, bármit megvehtenek... de kit izgat leglább normális dolgokra költik és érdekes a mûsoruk.. ebbõl csak tanulhat az ember ( robbantani )😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sickness
azért biztos van nekik, a robbanó anyag sem olcsó.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

[NST]Cifu
Ha olyan rahedli sok pénzük lenne, nem leselejtezett betonmixereket robbantanának, hanem vadi újakat. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

biomage
én meg azon gondolkodom hogy honan van ilyen sok pénzük

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sickness
jah, lol. Még az FBI is kintvolt 😊

Istencsászár
ma volt aztán robbantás😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RelakS
Tegnap elénekeltek egy raheedli poharat 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
tü a széna kazalban <#eplus2>

biomage
majdnem irtam egy topikot erröl a müsorról ma
ez a müsor fantasztikus

apocalypse0
Ezek nem új részek, csak régen nem adták õket

apocalypse

hajítógépes tényleg brutál volt, bár lehetett tudni, hogy a kosár miatt nem tud elrepülni a figura

Tarajos Sül
Nemtom én se miröl szolt az ásitos mitosz,de vmi olyasmi volt hogy egy pár embert beküldtek egy szobába,és vmelyiket ugy kisérték be hogy ráásitott scoty!

Vmelyiket meg ugy zárták be hogy nem ásitott elötte,és egy kamerával nézték hogy ki mikor ásit!
Sickness
hát ha valaki elkezdi, a többi ember folyatatja.

Adam II
Hogy ragadós???

Aradebil2
nah ez most egész jó volt: gyorsabb-e a mecsbox lejton egy dodge vipernél(természetesen gurulva)cáfolva,a vajas kenyér mindig a vajas felére esik-e?(cáfolva),ragadós e az ásítás(bizonyitva<#ijedt>)

Tarajos Sül
Veled vagyok!

Most 18:45 van,még negyed óra!
Sickness
sztem igen,én minedn nap nézem legalább is :F

Adam II
Minden nap vannak új részek?