Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig mindem filmben amögé rejtõznek a rendõrök. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
amikor kilyukasztották a hûtõt, és a víz
folyt kifele, de a tojás betömítette a rést,
azt nem hittem volna. nem semmi volt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Bezzeg azt a amikor egy rahedli tükröt rögzitenek egy "fadarabra" és egy hajot akarnak felgyujtani vele,azt nem ismétlik!
Nekem az volt a legrosszabb,amikor pénzzel akartak kisiklatni egy vonatot,ugy hogy a sinre raktak egy penyt!
Gondoltam magamban,már ekkora marhaságot tudnak csak kitalálni,hogy a nézök izguljanak,vagy hogy teljen a müsoridö!
A legutolso uj rész az volt mikor agyag"vázábol"akartak kicsiholni néhány voltot!
Voltmég pár segédeszköz,de az már bonyolult
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Valaki mondja el mért van ismétlés utánzás😊
david
Ilyen topik is van!
Szerintem tök jo fejek!
Föleg Adam
Öt naon birom!
Meg az se piskota,hogy mindent fel akarnak robbantani
De kár hogy mmostmár a Discovery (Channel) ismétli a részeit!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Láccik nem magyar mert itt haa pénzrõl van szó akkor azér nem szaroznak.Bármibe kerül megszerzik és nem csak elméletben megy a szöveg hehhh ezért is jó.(azért egy két magyar sorozat is jó tiszt.kiv.)
DAVID
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hát, végülis... Nemtom. Mindenesetre a zárása nagyon nem tetszett: blabla, ezt a mítoszt is megcáfoltuk. Stáblista, vége.
Ha annyira nagyszabású volt a dolog, legalább 1-2 gondolatot vagy mit elmondhattak a végén. Mer így elég csonka lett a zárása...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Huu hát nagy öröm tölt el hogy találtam egy fórumot ahol az állitolagról megy a téma.Nem is jutott eszembe keresgélni a neten róla.Elég régota nézem de néha lemaratttam pár részrõl.
Ugyláttm már kérdezte valaki hogy lelehet e szedni valahonnan egy két szinkronos részt.
Lelehet?<#vigyor5>#vigyor5>
Irjatok
David
de nem ez volt az egyetlen rész, ahol szar volt
apocalypse
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3> Discovery!
nem baj holnap este már csak az egyik felét fogom megnézni
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A cápákró
A port.hu szerint
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Cápaverõ Jamy Hynamen (vagy hogy betûzi)
Lefordulok a székrõl, olyan hülyék 😄
(szerencsétlen Buster)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!