Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Amúgy a mai parittyás résznél lefordulatam a székrõl. Köszönhetõen a szinkronnak. A drótkötelet lánckötélnek fordították. Oké, elviselhetõ lett volna, lassan megszokom a Discoverytõl a gány fordításokat (a Mythbusters-t követõ USS Ronald Reagen-t bemutató dok.filmben megint 50mm-es géppuskákal lõttek az alámondás szerint, mert a fordítónak bonyolult utánanézni mit jelent a "fifty caliber"...), csakhogy itt folyamatosan a drótkötelekrõl volt szó, tehát perceken keresztül csak azt hallottam, hogy "...lánckötél..." és "...lánckötél..." és...
Komolyan elkezdek gondolkodni azon, hogy majd letöltön netrõl az eredeti nyelvû változatokat, és rá se nézek többet a Discovery Channelre TV-n. A hátamon feláll a szõr...
Õ Scottie Chapman (a "tetkós"):
Õ pedig Chrtistine Chamberlain (õ az, aki Adam és Jamie mellett olykor meg szokott jelenni segítõként, õt égette meg a túlhevített felrobbanó cukorka)

Amugy én már nem nézem a sorit,nem azért mert szar,söt kedvelem,csak az a baj,hogy nincsenek friss részek!
Már a mai napokon,olyanokat adnak le,amiket már láttam!
Egy pár honapja volt ugyan de az is kb 7 részböl állt!
Ha meg van frissités,akkor meg az van,mint mult héten vasárnap,szombaton a Brainiac-nál,hogy nem magyar a hang!
Pedig,ezt a sorit is szeretem,de ha nem értem,inkább elkapcsolom!
Amugy nekem mindeggyik bejön,mármint szimpik!
De ha élesben menne nemtudom meddig lehetne kibírni,
fél óra , 1 óra maximum...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
õ húzta a rövidebbet.
A végén tényleg összeomlott a csaj,
ha még komolyabbra is vették volna a
figurát,akkor biztoas hogy mindenki becsavarodik.
Láttam már egy ilyen filmet, hasonló kínzással,
ott is totál becsavarodott a csaj, 2-3 óra alatt,
addig egyedül hagyták.
Tényleg ijesztõ egy helyzet, a végén már sírva fakadt ott is a lány
amikor kínozták,
úgyhogy a mítosz valóban igazolva lett...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak gyertek Budapestre... -.-
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Csak az a rész kéne belõle amikor a disznóra lövöldöznek, az elötte és utánna lévõ dolgok nem fontosak.
Senkinek sincs meg a 2x11 rész?😞((((
És eltudták adni!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp