1765
-
#725 A Ming kori asztronauta Letöltése nem müködik (nincsen link alatta pedig mintha lett volna :o -
#724 Van egy ilyesféle a linkeknél a mítoszirtós játék. Én is a dyscovery magyar honlapján akadtam rá. -
adsa #723 Szerintem felrakhatnál a honlapra egy Mythbusters kvízt. -
#722 fölkerült a következő zész a Robbanó klotyó -
#721 ja még talán ma felkerül a következő rész a Robbanó klotyó,
utána pedig a 3. évad részei jönnek:Konföderációs rakéta, Acélbetétes amputáció, Papír számszeríj és a Tengeri betegség ellenszerei. a közeljövőben
www.myth.atw.hu -
#720 ez aszem azt jelenti hohy nem tölti fel éppen senki. és csak az tudja neked feltöltenu a maradékot akinek az egész megvan. szerintem de lehet hogy roszul tudom -
adsa #719 Nekem is angol. De vki segítene? Letöltöttem az Ultimate Mythbusters 99.7%-át és tovább nem akarja tölteni. Utorrentet használok. A Peers-eknél sincs semmi. -
#718 nekem is megvan csak angolul, de igy is faxa
www.myth.atw.hu -
adsa #717 Levettem a karácsonyi különkiadást!!! -
#716 Ja ez a legújabb rész de még csk amerikában mutatták meg remáljük lasan hozánk is elérkezik mer nagyon jónak hangzik. -
adsa #715 Neeeeeem. Ez Amerikába új rész sajnos itt nem. -
#714 ez ma lesz? -
#713 61. Bullets Fired Up
A legújab állitólag rész. Adam és Jamie azt vizsgálják hogy a föllőtt lövedék a földre visszaesve holálos lehet-e -
adsa #712 Itt van a TV program. -
#711 én még csak angolban láttam,torrentről húztam le -
#710 ok és majd fel is rakom, mert az nagyon jó adás tán az egyik kedvencem -
#709 bubi lécci ha tudod akkro rögzítsd,de mi a faxér nem lehet 7kor lehet leadni normálisan? -
adsa #708 Este 0-tól :D.
-
#707 Az lesz pénteken majd?? -
adsa #706 Pénteken a cápás különkiadás!!!!! -
#705 fölkerült egy új rész a Hogyan tisztítsunk borzot amiben azt vizsgálják hogyan lehet eltüntetni a borzbűzt, és egy ókori mítosz nyomába erednek, és kiderül hogy mi golyóálló. -
#704 jó a pzs dobozos rész ;) -
#703 Egy kis újítás az oldalon 1 új rész +néhény új link
www.myth.atw.hu
-
#702 jó a ping pong labdás rész,ha megnézzük rájövünk: ha belekötünk Karibe akkor úgyjárunk mint a lufik....... :D -
adsa #701 Egyébként milyen gyors a neted? -
adsa #700 utorrentel vettem le, amit itt letölthetsz. Nagyon jó . Azt vizsgálják ki a jobb mitoszírtó. először palacsintát kell dobjanak minél messzebre, majd tojást a tetőről majd paint ball-oznak és még sok más. Egyébként 350 megabyte. -
adsa #697 végre letöltöttem az Ultimate Mythbusters-t. -
#696 de jó hogy már ping pong labdás is fenn van,ami az egyik kedvenc részem és hamarosan lejön nekem -
#695 www.myth.atw.hu már majdnem élfelejtettem
-
#694 kb. most. és mostmár 6 mythbusters rész van fenn magyarul és továbra is törekszünk előre -
#693 láttam az oldalon a ping pong labdás hajómentést,de még nem tölthető kb.mikorra lesz fent? -
#692 ok, és az lenne a legjobb ha az oldallal kapcsolatosan mindenki oda írna -
#691 én azért létrehoztam ott egy 'kérések' topicot azért hogy ne itt kelljen kéregetni:D -
#690 az is jó rész a ping pong labdás:D,meg hogy a gyerek le akart szállni a lufikkal :D -
#689 ha lenne az oldalon egy fórum akkor ezentúl oda írnátok???
www.myth.atw.hu -
Cat 02 #688 a Helium foci nekem is angol :D meg a szájjal golyót elkapni ugye ? -
adsa #687 most is töltök egyet az Ultimate Mythbusters-t. -
adsa #686 Meg vannak nekem, a netről vettem le de csak angolul van meg. -
#685 mármint a 681-es re válasz a 683-as -
#684 a következő nemtom milesz de egyszer minden rész fenlessz, és szerintem elég jól haladok a következő meg talán a pinponglabdás hajómetés. talán