1765
-
adsa #765 megvan neked a pohártörős rész? ha megvan azt felrakhatnád. -
#764 felkerölt A tengeri betegség legjobb gyógymódjai címü rész. A következőkben uj vagy régebbi részek kerüljenek-e fel??? A döntés a ti kezetekben -
#763 hát ja mostanában elég kihal ez a fórum, az oldalal kapcsolatban meg most fogok csinálni egy uj designet ami inkább flesh-re fog épülni.
-
adsa #762 az a baj hogy én csak az iskolában tudom leveni mert ott 300kb/sec-mal megy és itthon csak 60-al
-
#761 elég kihalt mostanában ez a téma :s -
#760 kösz bubi!!!!(legalább én megköszöm)
-
#759 felkerült a következö rész az Acélbetétes amputáció
-
#758 köszi bubi!!!!
-
#757 papír számszeríj.
mostmár letölthető, nagyon érdekes rész érdemes letölteni. És mostmár ez a 12. felkerölt rész -
#756 köszi bubi én már hetek óta erre vártam -
#755 felkerült a kövelkező rész a bevásárlós különkiadás, ez egy jó kis rész arról hogy hol szerzik be a cuccaikat
-
#754 ki Kari cicus?hát ki más nem szeretné a husit :D LOL -
#753 Szegény hogy undorodott tőle :D Mint minden egyéb nyers hústól :)
Ott kellett volna lenni, megvígasztalás céljából -
adsa #752 az amerikaiban is volt a cigifustos de volt a darazsas is -
#751 Az az amerikaiban darazsat írtottak vodkával, itt meg cigifüstöt távolitottak meg fürdőttakarítottak? -
adsa #750 pl. a Paper Crossbow-ban volt az a vodkás mítosz, hogy a vodka megöli a darazsakot? -
#749 én tom hogy érti: hogy másképp van a bevezetés és a vége is,vagy akkro nemtom -
#748 ezt hogy érted?? mármint a részek számával
-
adsa #747 az amerikai részek nem egyeznek az európaival -
adsa #746 nem hiszem. csak amerikába. volt egy fekete könyv a shop till you drop-ban amit Adam mutatott, na azt meglehet venni.
-
#745 nekem nincs de lehet ijet magyarországon venni???
-
adsa #744 vkinek van Mythbusters polója könyve vagy DVD-je?
-
#743 fölkerült a küvetkező rész a Mentőcsuszda ejtőernyő
jó töltögetést
-
#742 bubi: a köv. felrakott rész az autó palacsinta lesz? vagy az acélbetétes amputáció? -
adsa #741 az 51-ik rész megint Myth Revisited lesz -
#740 ja és Kari egyből felismerte hogy f@sz :D LOL -
#739 Bááh! :D
Bikaf@5z-t használnak rugónak :D -
#738 már nincs baj müxik,lehet hogy esetleg szerverhiba,de csak ennél csinálta ezt -
#737 végignéztem az összes linket és mind működik -
#736 és mindeggyik vagy csak az uj??? És másnak is van efféla problémája??? -
#735 bubi vazze 0-val szedi :@,és kiírja a flashget hogy connection close,és csak néha szedi rendesen -
#734 köszi bubi a részeket 100 thx -
Cat 02 #733 vazze rakd már be az aláírásodba :D -
#732 ok még maly megbeszéljük -
adsa #731 ksz, én is segíthetek ha akarod. -
#730 ja és www.myth.atw.hu aki még nem tudná -
#729 Konföderációs rakéta. Már letölthető, és a következő rész a Mentőcsúszda ejtőernyő. És az a kvíz nem is olyan nagy baromság, meg is fogom csinálni mert egész jó ötlet:)
-
#728 azaz Grant Imahara aki Koreai -
#727 A Fábol vaskarika műsorban az az ázsiai csávó van, mint a Mythbusters-ben -
#726 Ja én szedtem le a linket, nemsokára majd viszakerül csak át kell alakítanom divx-be mert az avi senkinek se műküdött
www.myth.atw.hu