1765
-
Nuki #885 én egyet se, úgyhogy az én elismerésem is a tijed :P -
#884 Ma az a rész lesz amikor sörthűtenek tűzzel.
Amúgy már én is láttam minden részt, és már 47-et fel is vettem és megvan nekem.
Ezt rakosgatom fel az oldalra mert én csinálom a myth.atw.hu-t
És szerintem is az egyik legjobb magyar. Külföldit meg nem sokat ismerek -
gomba001 #883 Jó kössz már ismerem! Szt. ez a legjobb magyar oldal!
De amúgy csak a discoverychannel-en játszák??? Asszem hogy már az összes részét láttam!
De mostanában egyre több különkiadást szinkronizálnak!
Asszem hugy ma vagy holnap is lesz egy!
Azt is meg kell nézni!Biztos hogy jó lesz! -
#882 kösz az értékes infókat, és üdv a csapatban
nézd meg ezt az oldalt ez is elég jó www.myth.atw.hu -
gomba001 #881 Nem is tudtam hogy a sorozatnak már külön topic-ja van!!!
Én is be szeretnék szálni a csapatba! Ezért teszek is valamit!
Az eredeti oldaluk: http://www.m5industries.com/index.html
A mythbusters e-mail címe: [email protected]
Ja és Jamie e-mail címe: [email protected]
//\\MYTHBUSTERS//\\ -
gomba001 #880 Helló mindenki!!! -
#879 Hát a brainac szerintem is egy elég nagy kalap szar, és sehol sincs a mythbusteshöz képest. Ugyhogy nem is nevezhetjük véleményem szerint konkurenciának -
Nuki #878 de azért rájöttél mire gondoltam :]
egy kicsit kevesebb negatív kritikával de én is ezen a véleményen vagyok :) -
adsa #877 Egyet értek avval, hogy a brainac nagy szar. Hülyeség az egész.A mythbusters a KIRÁLY!!! -
#876 konkurencia tudtommal nem létezik, illetve van egy nagyon izzadtságszagű műsor a brainiac, de azt a szigorú ötlettelenség, humorhiány (szar poénok) és eröltetettség jellemzi. Sehol nincs a mythbustertől. -
Nuki #875 én asszem 2-3 ilyet láttam, reméltem nem fognak itt kikötni dehát :o
a konkurenciáról tudtok valamit? :) -
#874 Hátazért már kezd ellaposodni. Már csupa ilyen best of adás van, meg újra megnézik a mitoszokat, stb. Szóval már egyre kevesebb az új ötlet. -
Nuki #873 hát igen, lehet mit a tejbe apritaniuk, nem fogynak ki az ötletekből :] -
#872 Hát ebből az évvadból még csak 15 rész van kész, és általában olyan 20-30 részből áll egy évad, szóval gondolom, igen. Még olyan 5-6 rész szvsz tuti lesz. Továbbá úgy néz ki, hogy lesz még új évad is. -
Nuki #871 htx ^^ lesz több? -
#870 eddig 64 részt csináltak, és 3 évad. -
Nuki #869 összesen mennyi rész és készült el eddig? hány évad/rész? -
#868 a júniusi fhm-ben van pár sorozat kari cicusról, :),de ez még csak az amcsi ver ami nekem van pdf-ben -
#867 ez azér van mert amit elkezdesz letölteni azt még letöltheted, a vallomások meg már maholnap fenlesz valószinűleg -
#866 hát már lejárt a regisztrációm,így sajna nem tudtam a busteres különkiadást leszedni :(,de majd máskor amikor fenn lesz a vallomások is,akkor majd leszedem,de furcsa hogy a reg lejárata után,amikor még ment a emberparittyás rész letöltése,pedig már lejárt a reg :D,de bustereset nem tudtam elindítani -
#865 ok igyekszem minél előbb fölrakni, mert az már rég megvan nekem csk meg kell keresnem -
donkuk #864 Sziasztok!
Bubi,a most csütörtöki rész (asszem valami "állítólag....a leleplezés"magyarul a íme) mikorkerül fel?Lehetne minél előbb?:D -
#863 bocsi akó maly(j)d átírom de nem vagyok a helyesírás királya sajmos -
#862 fasza a cápás rész -
#861 nem unlimited hanem ultimate,meg az ejtőernyő se elyteőrnyő :Dkicsit figyelj oda a helyesírásodra -
#860 akó jó örülök neki és most tültüm fel az unlimited mytbusters-t(mítoszírtók harca) természetesen magyarul -
#859 már megoldottam -
#858 mert a flashget nem engedi szedni,de a böngésző igen,csak hát böngészővel nem szedek mert annál simán megszakad a letöltés -
#857 nemtom leszedni a részeket,pedig regisztrálva vok :( -
#856 én majd akkor fogom szedni ha már azok a részek mind fenn lesznek amik még nincsenek meg nekem,ha legalább 7 olyan rész lesz fenn ami eddig nem volt fenn,bubi ma meg izzítsd be a dvd felvevődet mert a ma lesz a barna nóta c. rész, -
#855 már 10 mythbusters részt le lehet tölteni és a részek listájí cak egyre bűvül ugyhogy megéri elátogatni az oldalamra
szerintem mythbusters....szerintem
-
#854 nemtom gondolom ez kapcolatól függ ma meg már fent lesz a cápás különkiadás is -
donkuk #853 Milyen sebességel tölti le a szerverről? -
#852 Mostmár lehet letölteni mert felkerült az első néhány rész -
#851 de szar,akkor pont nem lezsek gép közelében mert oszt.kiránduláson leszek,de majd vmikor úgyis leszedem -
#850 hét már irtam hogy jövő hét közepén, eddig már négy van fen -
donkuk #849 Nem ,sajna az is fizetős..:'( -
donkuk #848 Figyu,most nézek néhány oldalt ahova több mint 350 megát is fel lehet tölteni! -
donkuk #847 Hát ha muszály,akkor muszály lesz áldozni rá....És mikorra lesznek fennt?? -
160 Ft + Áfa SMS:1 nap
200 Ft + Áfa SMS:2 nap
400 Ft + Áfa SMS:5 nap
800 Ft + Áfa SMS:12 nap