Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnál nekem küldeni képeket Adam íjjáról vagy feltehetnéd a honlapra
mi a letöltõs oldalad címe ahova a részeket rakod?
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
bubi meg van-e neked a paper crossbow rész ami a tegnap este volt? érdekelne
én is azt ajánlom!úgy egyszerûbb de több idõbe tart feltölteni,de leszedni mégis egyszerûbb és melyik(ek) lesz(nek) az(ok) a rész(ek) aiket most fogsz felrakni
ja nekem mindenképp mûködik nembaj majd holnapra ugyis fennlesz ujra 15 megás parciókban igy csak 30 lesz
otthon kipróbáltad ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Még mindig lemezolvasási hiba <#szomoru1>#szomoru1>
aha értem szrintem nem sok mindent lehet vele csinálni
Az egyetlen probléma ami megtörténhetett hogy
az eredeti név még amikor becsomagoltam ming kori asztronauta
ezt már a szerveren különbözö okok miatt átneveztem ming.kori.asztronautára az összeset esetleg ha az egészet vissza átnevezed . nélkül szóközre
talán de ez szerintem nem lehet baj
Az egyetlen probléma ami megtörténhetett hogy
az eredeti név még amikor becsomagoltam ming kori asztronauta
ezt már a szerveren különbözö okok miatt átneveztem ming.kori.asztronautára az összeset esetleg ha az egészet vissza átnevezed . nélkül szóközre
talán de ez szerintem nem lehet baj
A Winrar: 'a fájl sérült' , a Totalcommander: 'lemezolvasási hiba'
Nálam is hibát jelez, pedig minden rész megvan.
nemtom de má ekezdtem feltölteni extra.hu-ra
vanak akik letöltötték és ha vannak akkor mi a tapasztalat mûködik? Sikerült kicsomagolni? stb.
vanak akik letöltötték és ha vannak akkor mi a tapasztalat mûködik? Sikerült kicsomagolni? stb.
cjb miért törölte ??? 😄 az normális
nem sz@rakodtam vele többet,csak kicsit sok idõ feltölteni egészben és nem darabolva,sztem add meg (ha van) msn címedet és emgdumáljuk
Nemtom mi lehet a baja, közben a www.myth.cjb.hu-t is megszüntették nemtom miért
De nem adom fel és elkezdem föltölteni extra.hu-ra nem 3 hanem 15mb-os részekre osztva
De nem adom fel és elkezdem föltölteni extra.hu-ra nem 3 hanem 15mb-os részekre osztva
próbálam kicsomagolni a ming kori asztroanutát,de a winrar mindig hibát,ír ki pedig az összes darab megvan
jah beripelni,és ugye a reklámok ki vannak belõle vágva?
A gyilkos folyós homok már ma fen lesz, a hoolywoody mítoszos rész az még kicsit arrébb van
Nem tv-kártyával veszem hanem dvd-vel samsung DVDRH-720 a gépemen most van kb. 15 rész meg a dvd-n is ott van vagy 10-15 bizosan még. Azokat még ki kell írni átalakítani dvd-rõl avi-ba aztán fõtõteni
Nem tv-kártyával veszem hanem dvd-vel samsung DVDRH-720 a gépemen most van kb. 15 rész meg a dvd-n is ott van vagy 10-15 bizosan még. Azokat még ki kell írni átalakítani dvd-rõl avi-ba aztán fõtõteni
én láttam ott a gyilkos folyóshomok címû részt is,és mikor rakod fel a hoolywoody mítoszok részt?
Szabad a vásár!!! Felkerült az elsõ rész a Ming kori aztronauta.
Mostmár ingyen letölthetõ. Mivel a szerverre 4 megánál nagyobb fileokat nem lehet feltölteni ezért részekre van szedve sok-sok részre, ugyhogy
érdemes v.milyen letöltésvezérlõt használni(pl.:Free download manager)
www.myth.atw.hu ==>Letöltések
Jó töltögetést
(ha v.mi probléma van írjatok)
Mostmár ingyen letölthetõ. Mivel a szerverre 4 megánál nagyobb fileokat nem lehet feltölteni ezért részekre van szedve sok-sok részre, ugyhogy
érdemes v.milyen letöltésvezérlõt használni(pl.:Free download manager)
www.myth.atw.hu ==>Letöltések
Jó töltögetést
(ha v.mi probléma van írjatok)
Szerintem az oldal elég jó. Ezután a letöltések ingyen lesznek? Nekem is vannak letöltött részeim de angol és még nem mutatták Magyrországon.
Sajnos én is lemaradok mert én is kell menjek iskolába és szerintem a tanárnõ azt se tudja hogy mi az a Mythbusters <#levele>#levele>
A chat este 10-kor lesz ezért Magyarországon reggel 7-kor
Nézd meg h most mennyi itt az idõ aztán nézd meg San Fransicoban!! úgyis Magyarországon reggel 7-kot lesz
most nálunk 19 van san fracisco ban pedig 10 ebbõl következik hogy mikor élõ chat lesz ott 11-kor az magyar idõ szerint az 19 óra vagyis délután 7 óra