1765
-
#925 Há én még nem látam normális biosztanárt -
Nuki #924 az én biosztanáraim is jó arcok voltak, az egyik frissen végzett az egyetemen, a másik aki a földrajztanárom, ő kis szerény, de vele is jót lehet poénkodni. Tök fasza hogy csak 8-as létszámu a bioszóránk, a többiek más órán vannak ilyenkor XD komojan nyolcan is csapunk néha akkora zajt amennyit 30an csaptunk elsőben :D
[/OFF] -
#923 sajnos nem :CC
pedig jólenen :D:D:D
érdekes, eddig 2 vörös biossztanárom volt, és mind2 baromijófej XDDD -
Nuki #922 :D
nem véletlenül angolul tanítja a bioszt? :)) -
Cat 02 #921 hülye máker :D -
#920 lál Kari tök emlékeztet valamiért egyik biosz tanáromra :( -
Nuki #919 :)
egy kicsit érdekes színei vannak a képnek, mintha számítógépesek lennének :DDD -
#918 Kari az FHM-ben <----- ezt nézzétek meg,nagyon szexi :D -
#917 Nesokára lesz mythbusters kvíz, ha szeretnéd hogy a te kérdésed is belekeröljön az dobjon nekem eg emailt [email protected]
1.Igaz hamis álítások
vagy
2. egy kérdés
és rá több válaszlehetőseg(lehetőleg 1-nél több 5 vagy annál kevesebb)
Ez legen a kérdések formája
Remélem minél többen küldtök kérdéseket -
#916 Nem értem edig méd senk nem panaszkodott, és pontosan mék részt nem tudod letölteni???
-
gomba001 #915 Nálam 404-es hibát írt ki a net utoljára amikor fentvoltam a www.myth.atw.hu-n és le akartam tölteni valamit!!!De azért tök jó oldal! -
Nuki #914 #896 ^^ -
#913 ó!!! végre itt a bizonység. erre a hétre is megvan a két sms már úgyhogy nem tarolnah hétfőn!!!
a winampos link az nagyon jó csk angol -
adsa #912 a linket amivel lehet nézni a mythbusterst winampal -
gomba001 #911 A jövőhét is elég mozgalmas lesz! Megint lessz két különkiadás szerü!
Meg a piramisok ereje, és még valami arra már nem emlékszem!? -
#910 a hollywood special, az tényleg nagon jó rész -
gomba001 #909 Szt. tök jó volt a mai rész mert még nem láttam!
Mit köszönsz adsa??? -
#908 ez tényleg cool bár nekem nincs rá szükségem és vagy 10 mp alatt betöltött -
adsa #907 Kösz, köszi, köszI ezt az URL-t nagyon király!!!!!! -
#906 nem 3 hanem 4 évad: pilots(ez csak 3 részes),első évad,második évad,harmadik évad ennyi -
gomba001 #905 A külföldi oldaluk: http://www.m5industries.com
Szt. érdemes megnézni, de igaz hogy angolul van!
Itt megtalálható: a mythbusters és jamie e-mail címe!
Meg van egy csomó kép is! -
Nuki #904 az netszes lesz :S
akkor majd máskor ^^ -
zseko #903 Tisztára bolondok, összelövöldözni egymást paintball-al :D
Most kezdik a Shop 'til you drop részt.
-
zseko #902 Ha jól értem, azt kérded, hogy műxik :)
az újabb (5.x) winamp kell, url megnyitása, és beírni a címet. De nehezen megy fel, néha sok (nekem volt, hogy 15 perc!) kell hozzá. -
Nuki #901 how does it work? -
Nuki #900 ezt a tévé okosságot kipróbálom :o -
Cat 02 #899 nekem az a rész fájt :D nem az vol hogy meleg a sör hanem az hogy megfagyott vazz ménem vettek ki ? :D -
zseko #898 majdnem online tv. Mythbusters folyamatosan, múltkor kb. 3 órán keresztül néztem. Előbb a Buster special ment, most meg a Ultimate MythBusters-t kezdték el.
Nem tudom, winampon kívül más progiban műxik-e.
Winamp-internetes TV-SHOUTcast TV, de nem mindig jelenik meg a listában. El is mentettem a kadvencek közé. -
Nuki #897 ez micsoda? -
zseko #896 Sziasztok! Pár napja bukkantam a sorozatra egész véletlenül, a Discovery lapján. Aztán szintén véletlenül láttam is pár részt. A Kari tényleg jó nő :)
Ezt ismeritek?: http://207.210.90.162:11411;stream.nsv
A winampban akadtam rá, a minőség nem a legjobb (130kbit/s), viszont mivel nincs semmilyen műholdas adásom, így csak itt láttam jó pár részt. Sajna angol, viszont így is érdekes volt. Elég nehezen megy fel, volt, hogy 20 perc is eltelt. -
Nuki #895 főleg kémia dolgozatban, lehetetlen anyag-előállítások :D -
#894 hát igen -
Nuki #893 persze papiron csomó minden müködik :D -
#892 azért igy is jó volt az, a homakbatemetős benzinégetősben meg nem nagyon bíztam, és nem is jött be nekik -
Nuki #891 ááz :D
az autó leejtés is jó volt ^^bár szeméj szerint egy felrobbantást jobban megnéztem volna :D -
Cat 02 #890 meik rész olt ??? a sörhűtős ? -
Nuki #889 tuti hogy én is a fojékony N2-el babráltam volna valamit:D -
#888 én megmondtam, és ugy is lett -
Nuki #887 telleg az megy ma :Ð
ezt még nem is láttam :]]] -
#886 thank mindenkinek